Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:34:52
|
|
|
|
snješka
|
A za badnji dan pangasius, krompir salata, krompiruša i kiseli kupus.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:40:44
|
|
|
|
snješka
|
Brano, kakva je to bosanska gibanica?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:44:50
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snješka Brano, kakva je to bosanska gibanica? Bosanska gibanica
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 22:50:12
|
|
|
|
snješka
|
Aha, ovo je sirnica. Po meni je gibanica nešto drugo.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:00:47
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: snješka Aha, ovo je sirnica. Po meni je gibanica nešto drugo. Ja sam je u glavi preimenovala u gibanicu ..slicno je u svakom slucaju,a i meni je svejedno,moze da prodje i kao gibanica jer ima i gibanica bez kora,sto sam ja i htela da napravim,pa mi je search pretraga izbacila ovaj recept...ali cini mi se da je ukusna...videcemo sutra..
< Poruku je uredio Brana -- 5.1.2012 23:10:00 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:33:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi ne postimo, ali pošto idemo negde gde se posti, pravim pitu od pečenih paprika po receptu MalogMiša, i posnu proju sa kiselim kupusom po Nininom i Sanjicinom receptu. Božić slavimo kod mojih, sa mnogo gostiju, cela mamina strana familije (kod njih idemo za katolički Božić a oni kod mojih za pravoslavni , pa ide ovako: ja spremam (danas završila) pečenu sarmu, suvu pitu (tzv. vojvođansku česnicu-kore, orasi, grožđice i preliveno slatkim sirupom, sakriven novčić), salate praziluk, ruska i urnebes-to pravim sutra. Mama je zadužena za pečenje - jagnjetina, prasetina, zečetina, i napraiće salatu od pasulja. Kolače nam je poslala strina, majstor za slatkiše, desetak vrsta finih sitnih kolača, pa ne moram da brinem oko toga
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:34:40
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Brana IZVORNA PORUKA: snješka Aha, ovo je sirnica. Po meni je gibanica nešto drugo. Ja sam je u glavi preimenovala u gibanicu ..slicno je u svakom slucaju,a i meni je svejedno,moze da prodje i kao gibanica jer ima i gibanica bez kora,sto sam ja i htela da napravim,pa mi je search pretraga izbacila ovaj recept...ali cini mi se da je ukusna...videcemo sutra.. Ma bitno je samo dobro razvući kore iliti jufke. Nema da fali.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 5.1.2012 23:41:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Imam zelju da pravim ovo Rolovana teletina Cesnicu cu prvi put ove godine da pravim. I moram smisliti nesto slatko. Ako ima neko neki dobar recept za jednostavnu i brzo tortu neka da.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 0:34:50
|
|
|
|
crazymama
|
sanjice, ja sam to kupila gotovo u maxiju, samo sto je svinjetina, bas ti hvala, ovde je opisano kako da se pece, posto sam bila u nedoumici... za brzu tortu, imas u receptima majinu brzu tortu od jaffe i plazma keksa... i ja ove godine prvi put pravim cesnicu!
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 11:33:05
|
|
|
|
Maya21
|
CM bas sam htela da je uputim na tu tortu, mada sam upravo napravila keks tortu od pudinga sa cokoladom... I to je isto jednostavno. Natapa se keks u mleku sa malo ruma a kao fil sam izmesala 1,5 puding od cokolade sa 200g maslaca. Posle cu samo slag odgore.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 11:47:15
|
|
|
|
crazymama
|
super zvuci i to... zene, kad pravite cesnicu, na Badnje vece ili na Bozicno jutro, pa za rucak..?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 11:50:12
|
|
|
|
Olga75
|
evo tema BOZIC pa mozda da tamo pisemo o obicajima
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 12:01:10
|
|
|
|
nada78
|
Žene, evo ideje za danas i sutra: Danas: zapečen pasulj s grožđicama i prazilukom(ne bude slatko, nego slatkasto) i pečen oslić Sutra: Ovo što ostane od današnjeg ručka, vojvođanska česnica, kao baklava, barena butkica, pečena jagnjetina s krompirom i povrćem u rerni, ruska salata, salata s paprikom i belim lukom plus ajvar, ljutenica i sl salate . Zaboravih i gibanicu. Al se nekad dobro jelo, BAŠ!
< Poruku je uredio nada78 -- 6.1.2012 12:12:02 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 6.1.2012 23:53:39
|
|
|
|
viking
|
Ja sam večeras napravila ove keksiće za tri devojčice kojima sam ja strina Dakle, strina se istakla ovako:
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:05:07
|
|
|
|
gagana83
|
Bravo strinka Ja sam za sutra spremila: punjene suve paprike i sarmice od kelja, pitu sa mesom, salatu sa prazilukom i salatu sa kikirikijem. Mm upravo pere sudove Svekrva spremila kolace a svekar kupio prasence. To je to.
< Poruku je uredio gagana83 -- 7.1.2012 0:07:04 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:09:25
|
|
|
|
viking
|
Au, Gagana, napravila si sve što ja volim! Je l' me primaš?
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:12:02
|
|
|
|
gagana83
|
Izvolte Viking. Ponesi kolace Klasika, kod mene za Bozic svake godine slicno.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:17:54
|
|
|
|
minavb
|
Ja za sutra ništa ne pravim. Idemo kod sveki na ručak pa ću da joj umesim česnicu.
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 0:23:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam svasta nesto spremila, ali nista od onog sto sam pisala . Kremenadle u nekom sosu zapecene, domaca supica, ruska salata i cheesecake. Dosta od mene! I ovako ne smemo puno da jedemo posle celog Bozicnog posta.
|
|
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 9:30:55
|
|
|
|
PoisonEve
|
Cesnicu jos nisam umesila, cekam da mi mm donese brasno Spremicu milfbrot i ispeci Gingerbread Man - kolcice. Viking, nisam nasla coveculjke, pa sam kupila neki drugi komplet u kome ima jelkica, zvono, zvezda...A bas sam zelela coveculjke Spremila sam sinoc testo i stavila u frizider sad cu da ga razvijem i pecem
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 14:55:04
|
|
|
|
isidora88
|
danas za dorucak klasicno meze (sunka,sir,cajna,suvi vrat,kajmak...) rucak domaca supa,sarma,pogaca i za dezert torta dosta od mene ovako izlgeda kinder torta u zavrsnoj fazi,jos samo slag fali
< Poruku je uredio isidora88 -- 7.1.2012 14:58:46 >
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 23:44:48
|
|
|
|
madre
|
mmmmmmmm sto se mene tice, slag ne fali daj na recept
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 7.1.2012 23:53:56
|
|
|
|
isidora88
|
postavicu sutra recept,torta je odlicna i ogromna i jako je zasitna,ima da je jedemo do sledeceg bozica
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 8.1.2012 8:21:19
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ufff, ovo bas izgleda dobro!
|
|
RE: Novogodišnja trpeza 8.1.2012 12:24:14
|
|
|
|
zoća
|
odlična je,odmah recept
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?