|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
26.12.2011 21:28:42   
bea83
Za dezinfekciju - misliš asepsol ili tako nešto?

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1476
26.12.2011 21:58:25   
Azra_
Sta ce im ulosci pre porodjaja?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1477
26.12.2011 22:02:58   
Anoniman
Ja sam ponela dimestos vlazne maramice.

Meni je pukao vodenjak na pregledu na prijemu. Ulosci u svakom slucaju trevba da su vam prvi kad se otvori torba

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1478
26.12.2011 22:07:19   
maslackic
za dezinfekciju sredstvo za posle klizme? ookk

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1479
26.12.2011 22:09:32   
Anoniman
Za wc solju. Tesko da ces da cucis kad to nagrune user posted image pa i za posle ako ne budes u apartmanu neces moci da cucis ako budes imala ranu

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1480
26.12.2011 22:42:03   
zivka

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Za wc solju. Tesko da ces da cucis kad to nagrune user posted image pa i za posle ako ne budes u apartmanu neces moci da cucis ako budes imala ranu

Sta ti je iskustvo user posted image Cita mi zena misli user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1481
26.12.2011 23:43:51   
jovicaa
ja sam redjala papire.... moja preporuka obavezno ponesite octanosept, tamo vam niko nece prskati ranu. i za svaki slucaj neki melem za bradavice, u slucaju da se boravak oduzi.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1482
27.12.2011 9:31:26   
maslackic

IZVORNA PORUKA: MaliMis

nisam iz cuga ukapirala, ali bi nas licu mresta proradio kliker...user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1483
27.12.2011 10:25:39   
Azra_
Misu, gde si nasla te maramice?

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1484
27.12.2011 11:36:06   
zivka
Joj ja bi da vam kazem ali je bezveze.... ali ipak : dok ustanete s klizmom krenite odmah da "sredite" toalet

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1485
27.12.2011 12:00:00   
Anoniman
Mislim u DM-u ili tako negde, mozda i u Tempu user posted image Trebalo bi da ih ima svuda, obicne domestos vlazne maramice za sanitarije. Kad nemas vremena da ribas, samo da prebrises.

(odgovor članu zivka)
  Direktna veza do poruke: 1486
27.12.2011 12:06:51   
Azra_
Hvala ti Misu, nisam ih vidjala, zato sam pitala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1487
28.12.2011 11:42:10   
smeskicTB
Misuuu, odlican predlog!
huh, ja se samo plasim infekcije..moja snaja je dobila u misovicu, doduse..i tri meseca posle porodjaja imala veeelike probleme..
dodacu asepsol i te maraqmice..

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1488
28.12.2011 15:01:45   
bea83
IZVORNA PORUKA: zivka

Joj ja bi da vam kazem ali je bezveze.... ali ipak : dok ustanete s klizmom krenite odmah da "sredite" toalet

Živka ja ništa nisam ukapiralauser posted image user posted image  

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1489
28.12.2011 20:41:35   
ivas
Uh, i meni frka od infekcije, ja i u rodjenoj kuci non stop ribam dasku asepsolom. user posted image A u porodilistu kako cu pojma nemam. Mislim da je Zivka htela da kaze da kad nam urade klistir nemamo puno vremena dok ne proradi vec odma da se bacimo na dezinfekciju toaleta jerr kad nas potera nema vise cekanja.user posted image

< Poruku je uredio ivas -- 28.12.2011 20:44:04 >

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1490
28.12.2011 20:52:17   
bea83
Aaaauser posted image Malo slabije kapiram u poslednje vremeuser posted image

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1491
28.12.2011 21:40:44   
Anoniman
ja sam nosila bocicu alkohola (ili asepsola, ne secam se), koji sam prosula na wc solju, a onda sam natrpala odozgo brdo toalet papira (mozda pola rolne) i to je bilo dovoljno. zadrzite se dovoljno dugo u toaletu, nemoj odmah da izlazite napolje. jednom kad udjete u salu nece vas ponovo pustiti da idete do toaleta. 

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1492
28.12.2011 21:53:57   
Ana RR
Ja sam nosila asepsol i podmetače za dasku, ali tu gde su mi radili klistir je sve to već bilo tako da mi nije trebalo. Sestra mi je rekla da bi bilo super ako mogu da izdržim barem 5 minuta, ja sam rekla važi i uletela u wc user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1493
28.12.2011 22:07:03   
Azra_
Hmmm, a kako da znam da je praznjenje zavrseno? Mogu da se uputim ka sali, pa da mi se opet ide u wc. Uh! Ne volim ovaj deo....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1494
28.12.2011 22:24:11   
Anoniman
ja sam se taman sredila i izasla napolje, kada sam osetila da jos nije gotovo.. onda sam jos malo setala ispred, pa otisla ponovo. onda ponovo citav postupak obrade wc daske.. zato sam vam i rekla, kad udjete unutra ne izlazite neko vreme. user posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1495
28.12.2011 22:26:38   
Azra_
Da li postoji asepsol u spreju? Tako je lakse za sprickanje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1496
28.12.2011 22:27:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Azra_
Uh! Ne volim ovaj deo....

meni klistir stvarno nije bio nimalo ni bolan ni neprijatan, a strahovala sam od njega.

inace, ja sam u svojoj kesi nosila flasicu sa toplom vodom i bebi sapun. plan je bio da se lepo sredim posle klistira, ali za to se stvarno nema vremena, pa su vlazne maramice ipak zavrsile posao. iako ja vlazne maramice mrzim i nikada ih ne koristim.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1497
28.12.2011 22:28:26   
Ana RR
Ja sam nosila u spreju. Ostaneš u wc-u koliko god misliš da treba, ja sam taman mislila da sam završila, prešla u kabinu da se istuširam kad ono opet krenulo i vraćaj se nazad. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1498
28.12.2011 22:29:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Azra_

Da li postoji asepsol u spreju? Tako je lakse za sprickanje...

postoji azra! imas u malim bocicama u spreju, mozes taj da uzmes. ja uzimam u spreju u litarskom pakovanju za kucu..

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1499
28.12.2011 22:29:29   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Macaki

meni klistir stvarno nije bio nimalo ni bolan ni neprijatan, a strahovala sam od njega.

Isto! A bukvalno ništa nisam osetila.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here