|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
11.12.2011 9:55:03   
Anoniman
Ja sam do juce nosila njihove. Jes da sam bila kao iz ausvuca a sve mame u svojim ali bas me brigalo user posted image od juce sam u svojoj kad su rekli da ostajem jer mi je laksa za dolenje. Lepo je otkopcam i svucem taj rukav a dovoljno je uska da kad stavim pelenu ova ne ispada. Ja sam kupila dve jer ih i ja nemam a treba mi za dojenje kod kuce. Mada ja spavam i u majicama na bretele a one su zgodne da izbacis sisu. Lako ces da dokupis. Ali budi u njihovim sto duze sto da flekas svoje dok se malo ne presaberes. Meni je jedna sva na ledjima bila flekava od joda i ne znam cega od onog flastera od epidurala. Zaboravila da ga skinem posle tusieanja

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1426
11.12.2011 10:08:40   
maslackic
super, bitno je da ce da daju njihove...da nije nestasica.. sad imam jednu, kupicu sigurno jos jednu...user posted image

misu hvalaaa user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1427
11.12.2011 10:15:57   
smeskicTB
Misicuuu, hvala, hvala na svim detaljnim inf! to nam bas treba!
stavljam na spisak klizme, mada ih vec zbog mog zatvora uvek imam po 2 u kuci..ali njih i pelene moze mm da dones eposle porodjaja.

i ja nameravam dok se ne sredim da budem u njihovim spavacicama..user posted image

p.s. sta ti je trebalo od dokumentacije za bolnicu?

< Poruku je uredio smeskicTB -- 11.12.2011 10:16:38 >

Direktna veza do poruke: 1428
11.12.2011 10:47:54   
maslackic
e Misu, sta koristis za epiziotomiju ? Sprej ili jod ili sta vec? ja sam za sprej user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 1429
11.12.2011 12:25:45   
ivas
Misu i da li ti je tesko da dojis zbog rane? Boli li? Kazes da imas mlekce ali da li je komplikovano sa epiziotomijom?

Direktna veza do poruke: 1430
11.12.2011 12:48:40   
Anoniman
Ja sam uzela Oktanisept ali cu kod kuce uzeti jod i malo vise vetriti. Dojis lezeci. Nije nezgodno. Nezgodnije je bebi jer se izbljucka jer se tako vise naguta vazduha a ja nisam mogla da je podignem da podrigne. Najbolhe je da dojis sedeci zbog njenog polozaja. Kad povuce onih prvih nekoliko bas bole grudi. Ja sam imala dosta kolostruma a sad imam i mleka ali kazu da pravo tek stize za koji dan. Boli te kad ona sisa kao kad dobijes i to se grci materica i vraca na staro. Nekad boli manje nekad vise. I to ce trajati dok god de ne vrati u prvobitno stanje. Mene je bolelo prvuh dana sad nesto ne primecujem. Vise me bole kuko i i meni je nezgodno na strani a kod kuce cu moci malo da se namestim u sedeci i mm da mi doda bebu.

Omasismo temu! Ali ja izlazim svakog casa tako da mi je oprosteno user posted image

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 1431
12.12.2011 10:59:55   
Azra_
Jedno pitanjce u vezi te klizme. Nikad se nisam sretala s tim, pa mi je malo nepoznato. Nama su rekli da u porodiliste ponesemo Microlax(gel koji se aplikuje u guzu). Da li je to to, ili kada kupujes u apoteci trazis bas klizmu? Mis rece da klizma deluje nakon 5-20 minuta, a koliko traje njeno dejstvo? Ne bih da bas celi dan trckam u wc, nadam se dasu dovoljna max dva odlaska, ili gresim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1432
13.12.2011 11:54:28   
smeskicTB
Azrice, ja sam se u trudnoci susrela vec sa mikroklizmom..samo trazi za trudnice, mislim da su moje bas te koje si spomenula..zelena kao tubica..
meni deluje bas vrlo brzo..ali i to je individualno..i tada deluje i kraj..;) znaci nije poput delovanja caja od sene ili nekog drugog laksativa.

i Misic je dala odlicno upustvo za upotrebuuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1433
13.12.2011 13:28:32   
Azra_
Hvala Smeskic. To sam vec kupila, a nisam ni znala bas cemu sluzi, ali je pisalo u spisku stvari za porodiliste. U pakovanju su tri tubice od po 5ml. U slucaju da mi zatreba, upotrebim samo jednu, ili...?

Direktna veza do poruke: 1434
15.12.2011 18:12:39   
ivas
Ja iscitah sve pa opet ne kapiram to oko pelena (u Gradsku cu) - znaci nosimo jedno pakovanje za svoju bebu i jedno njima da ostavimo? I kad koje nosimo, da li nam trebaju odmah u torbi u prvoj turi? Ja bih za bebu Babylove iz Dma da koristim, ne bih Pampers, a za porodiliste je Pampers. To sam kupila velicinu 2. Kad sta nosim, molim pojasnjenje od manje zbunjenih? user posted image  

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1435
15.12.2011 18:16:17   
maslackic
sta
Meni je Pe objasnilaaa user posted image ponesi malo pakovanje pelenica koje zelis da koristis...ako ces u BF te ce koristiti za tvoju bebu, a ako ne ides u BF samo im das, ne znam koja onda koriste za tvoju bebu...

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1436
15.12.2011 18:21:32   
ivas
Aaaa, sad mi sve jasno ko dan! Fala Maslackic, bas si brza!user posted image A jel oni u BF odnose bebu ipak ponekad ili je onako bas bas non stop sa tobom?

< Poruku je uredio ivas -- 15.12.2011 18:22:30 >

Direktna veza do poruke: 1437
15.12.2011 18:29:00   
PoisonEve
ivas, mozes im traziti uvece da je odnesu u box ako si ti previse umorna, ja sam tako radilauser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1438
15.12.2011 18:31:45   
maslackic
Sve sam oko tega se raspitala ko PoisonEve, ona kaze da su ih nocu odnosili...i odnesu ih ako ti nije dobro...kaze da su skoz super svi,sve babice. PE se se porodila par dana posto su zavrsili renoviranje BF a tako da je bila zadovoljna. i ja cu BF user posted image

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1439
15.12.2011 18:42:44   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: Azra_

Hvala Smeskic. To sam vec kupila, a nisam ni znala bas cemu sluzi, ali je pisalo u spisku stvari za porodiliste. U pakovanju su tri tubice od po 5ml. U slucaju da mi zatreba, upotrebim samo jednu, ili...?

ja sam imala jak zatvor pa sam dve odjednom stavljala..ali pitaj na licu mesta;)

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1440
15.12.2011 19:07:50   
Anoniman
Ja sam se juce sa dve a danas sa jednom multi gyn kompresom resila hemoroida a faktu mi nije pomagao. Moj savet je da nabavite i ponesete u porodiliste. Nema ih nigde ali mogu da se poruce u apoteci na Senjaku zove se aloja i u ulici je stanoja glavasa ili koste glavasa. Ne mogu da se setim. Naci cete na netu. Jedna kompresa kosta 107 din.

Direktna veza do poruke: 1441
15.12.2011 19:25:03   
smeskicTB
Misicu, videh da si u trecem napisala..ali nisam ni cula za njih..
znaci mogu se poruciti online? hm, koliko da uzmem, sta mislis? da li postoje pakovanja neka?

hvalaaa punoo!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1442
15.12.2011 20:27:52   
Azra_
Cek sad, ta multi gyn kompresa, jel su to iste one koje se koriste za grudi, one koje u sebi imaju lamolin. Mada, mislim da sam pomesala, one se zovu multimam komprese. Ove sto Mis spominje su bas za hemoroide ili...?

Direktna veza do poruke: 1443
16.12.2011 0:15:11   
Anoniman
Mislim da je to iz iste kolekcije sa multi mom. Pakovanje je od 10 kom ali prodaju na kesice. Da to je neka kompresa sa gelom ali bas za hemoroide. Mislim da je 5 min. Uvek se malo iziritiras posle odlaska na wc pa nije lose imati neku u steku

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1444
16.12.2011 0:16:37   
Anoniman
Porucis u ovoj apotecii tel pa odes kad stignu sutradan

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1445
16.12.2011 13:07:39   
Azra_
Koja apoteka? Nisam u toku? Salju postom? van Beograda? Kad ukucam na netu izlazi neka apoteka Aloja iz Jagodine.

< Poruku je uredio Azra_ -- 16.12.2011 13:10:10 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1446
16.12.2011 13:47:22   
ivas
Maslackic, PoisonE, super je ovo za baby friendly, svidja mi se, i ja cu tako. To mi zvuci kao BF koji zaista funkcionise za razliku od ostalih porodilista. 

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1447
16.12.2011 15:16:43   
Anoniman
LINK

Evo pogledaj dole. Apoteka je na Senjaku imas i tel. Porucis tel pa odes do njih kad stigne. Tamo je kod bivse diskoteke Nana

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 1448
16.12.2011 15:39:55   
smeskicTB
super, super Misicu! hvalaaa!
dobro je da si saznala njih!l

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1449
22.12.2011 17:14:06   
ivas
Ja mislim da sam videla ove komprese u apoteci na Nbgd pored Aksine robne kuce, to je ona novootvorena, zove se Velika apoteka. Nisam sto posto sigurna al mislim da sam videla pa eto kome je usput moze da proveri.

Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here