|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
22.12.2011 18:01:55   
smeskicTB
da li nam trebaju za bolnicu, konkretno gradsku potkosulje? pitam jer je jako vruce--i da li ste nosile gacice obicne ili samo mrezaste? i da li je ok poneti i neki pamucni brus?

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1451
22.12.2011 19:03:37   
bea83
Devojke danas sam ležala u Frontu,tamo je pakao, nemojte da nosite neke predebele bade mantile, neizdrživo je...

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 1452
22.12.2011 19:05:29   
smeskicTB
to vazi i za gradsku..zato sam kupovala dodatno tanji;)

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1453
22.12.2011 20:47:25   
maslackic
da li je taj badeM mantil neophodan ? user posted image da ga ne kupujem za dzabe , imam jedan debeli i to sam dobila ,ali je bukvalno kao deblje cebe...inace nisam tolerantna prema dugim rukavima, pa kontam a nece da mi treba zbog toplote...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 1454
22.12.2011 21:45:05   
Azra_
I ja imam jedan prilicno debeli, a i nasem porodilistu je jako toplo. Ne pada mi na pamet sad da kupujem i tanji. Ako je vec tako toplo, nece mi ni trebati, cisto da imam da ogrnem kad treba da izadjem do hodnika kad je poseta i tome slicno.

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1455
22.12.2011 21:49:39   
mama kukunka
Prvi put uopste nisam nosila bade-mantil
Sad sam spakovala neki stari ( mislim dugo ga imam, ali ja to inace ne nosim nikada, pa je kao novi ) od frotira..verovatno ce mi trebati samo ako silazim do prodavnice ili trafike dole..
Neko spomenu potkosulje-mislim da  nemaju svrhu, kad su  grudi non stop gole :)
Brus takodje.. Uostalom toje 2-3 dana, a  ako se ne daj Boze produzi, donece  mi  moji sve!!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1456
22.12.2011 22:37:39   
ivas
Ja u Gradsku kad god udjem onesvestim se od toplote pa ako je i gore u porodilistu tako onda ja uopste ne planiram da nosim bade mantil. A i toliko mesta zauzme kao sve ostalo sto sam spakovala. Meni je i inace uvek pretoplo, nosila sam se mislju cak da nosim spavacicu i na bretele. user posted image Nego, jel nosite dva para papuca? Jedne za pod tus i jedne za sobu? Pitam jer imam Crocs pa one mogu obe funkcije da obavljaju. Ili da ponesem ipak neke japanke za tusiranje?

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 1457
22.12.2011 22:39:42   
mama kukunka
Spakovala sam samo crocks..ne mogui dvoje da nosim..i kad se pokvase, one se brzo osuse

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1458
24.12.2011 15:54:17   
smeskicTB
ee hvala u vezi misljenja za potkosulje, bruseve..

na spisku za gradsku pise dva para papuca..racunam nesto, ako se kupam u crocks, ulazim u tus kabinu bice mokre, pa ce mi trebati jos jedne..

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 1459
24.12.2011 16:18:37   
ivas
Smeskic a taj spisak za gradsku, jel se to kod njih negde dobije ili ima mozda da pise negde tamo? Ja nemam to pa pitam, cisto da uskladim sa mojim spiskom.

Direktna veza do poruke: 1460
24.12.2011 20:03:18   
smeskicTB
ivas, ja nasla na nekom papiru odstampano pored saltera..evo, na njemu pise sledece:
-uput za stacionarno lecenje iz dz(zeleni)
-overena zdrav.knjizica
-lk
-krvna grupa
-mrezasti ulosci 5pakovanja
-pribor za higijenu
-spavacica, bademantil, papuce(za sobu i za tusiranje plasticne)

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1461
25.12.2011 15:17:46   
ivas
Hvala Smeskic! Malo mi suluda ova 5 pak. ulozaka, ko ce to u jednoj turi da tegli pa cela mi torba za to samo treba! Meni stala samo 2 pakovanja,  a posle ce mi doneti, jel to ok, sta mislite?

Direktna veza do poruke: 1462
25.12.2011 15:29:53   
bea83
Sve zavisi kad ćeš se poroditi i da li će moći neko da udje da ti donese u bilo koje doba, u principu 2 pakovanja će ti pokriti otprilike manje od jednog dana, koliko sam shvatila za tri dana u porodilištu ode od 7 pa na više pakovanjauser posted image

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1463
25.12.2011 22:47:17   
PoisonEve
Jeste, meni je bogami otislo 8 ja mislim, ali moze i neko da vam donese. Ja sam nosila torbu i opet nije sve stalouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1464
26.12.2011 18:15:18   
smeskicTB
i ja mislim da se ulosci mogu doneti...a neverovatno je koliko ih treba...
devojke, a da li da nosimo ceo paket podmetaca za krevet?
PE sta si radila za gradsku? sta planirate devojke?

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1465
26.12.2011 20:35:56   
bea83
Ja ću poneti 2,3 komada, Živka mi reče da u Frontu daju neke čaršave koje mogu da menjam tako da ću iskoristiti to njihovo a moje ću da ponesem za svaki slučaj. Ne verujem da ti treba baš svih 10 komada...

Što se papuča tiče, nosiću dva para, jedne za sobu i jedne japanke ili tako nešto za tuširanje koje će posle da lete u kantu jer znam kakva su im kupatilauser posted image

Bade mantil nije obavezan koliko sam shvatila, ali mislim da ga treba poneti za svaki slučaj, sobe i hodnici jesu pretopli ali dole u holu nije ni malo prijatno, a možda će mi nešto zatrebati.

Spavaćice na raskopčavanje sam nabavila i pripremila ali mislim da ću koristiti njihove koliko god mogu jer mi je žao da drndam i upropašćavam moje. Kad sam bila prošle nedelje da uzmem otpusnu listu, sve žene su bile u njihovim spavaćicama.

Direktna veza do poruke: 1466
26.12.2011 20:46:20   
Anoniman
Neces ici do hola sigurno user posted image Ja ga nisam nosila, pretoplo e, dvidimda mnge zene jesu, one tank.Lepse su izgldae nego ja posebn do sam bi u oojausvic spavacic

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1467
26.12.2011 20:58:47   
zivka
Zene ne trpajte!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1468
26.12.2011 21:05:42   
bea83
auu Živka al si oštrauser posted image
Mišu pusti me da uživam u iluziji da ću se šetkati tamo vamouser posted image  Šalim se naravno, svesna sam da neću moći da landaram al pošto moji neće moći da udju kad god mi nešto zatreba bolje da budem spremna za eventualni pohod na prodavnicu u holuuser posted image Imam fini, novi, tanki bade mantil ko stvoren za pokazivanje po porodilištuuser posted image

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1469
26.12.2011 21:06:55   
smeskicTB
u pravu si bea-koliko mozemo njihove spavacice da koristimo. ja cu poneti jednu, za svaki slucaj;)
a ponecu 2-3 onda i ja podmetaca;)
sve sto mogu da ostane kuci, ostace, pa ce se doneti po potrebi..;) mislim npr na tufere, na krem za bradavice...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1470
26.12.2011 21:07:26   
Anoniman
Joj pa ja ovo ne mogu da procitam user posted image
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Neces ici do hola sigurno user posted image Ja ga nisam nosila, pretoplo e, dvidimda mnge zene jesu, one tank.Lepse su izgldae nego ja posebn do sam bi u oojausvic spavacic

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1471
26.12.2011 21:09:19   
bea83
eee ali ja jesamuser posted image samo imam poteškoća sa zadnje dve reči ali čini mi se da je trebalo da bude nešto kao - aušvic spavaćicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1472
26.12.2011 21:13:24   
Anoniman
Bas tako user posted image

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1473
26.12.2011 21:19:24   
zivka
aušvic spavaćica user posted image da, da...ali ti bude svejedno prvi -drugi dani a onda ides kuci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1474
26.12.2011 21:23:14   
zivka
E da! Pakovanje ulozaka stavite da budu odma kad se otvori torba kao i toalet papir inesto za dezinfekciju- zbog klizmea pred porodjaj traze uloske

< Poruku je uredio zivka -- 26.12.2011 21:24:04 >

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here