Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 18:01:55
|
|
|
|
smeskicTB
|
da li nam trebaju za bolnicu, konkretno gradsku potkosulje? pitam jer je jako vruce--i da li ste nosile gacice obicne ili samo mrezaste? i da li je ok poneti i neki pamucni brus?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 19:03:37
|
|
|
|
bea83
|
Devojke danas sam ležala u Frontu,tamo je pakao, nemojte da nosite neke predebele bade mantile, neizdrživo je...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 19:05:29
|
|
|
|
smeskicTB
|
to vazi i za gradsku..zato sam kupovala dodatno tanji;)
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 20:47:25
|
|
|
|
maslackic
|
da li je taj badeM mantil neophodan ? da ga ne kupujem za dzabe , imam jedan debeli i to sam dobila ,ali je bukvalno kao deblje cebe...inace nisam tolerantna prema dugim rukavima, pa kontam a nece da mi treba zbog toplote...
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 21:45:05
|
|
|
|
Azra_
|
I ja imam jedan prilicno debeli, a i nasem porodilistu je jako toplo. Ne pada mi na pamet sad da kupujem i tanji. Ako je vec tako toplo, nece mi ni trebati, cisto da imam da ogrnem kad treba da izadjem do hodnika kad je poseta i tome slicno.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 21:49:39
|
|
|
|
mama kukunka
|
Prvi put uopste nisam nosila bade-mantil Sad sam spakovala neki stari ( mislim dugo ga imam, ali ja to inace ne nosim nikada, pa je kao novi ) od frotira..verovatno ce mi trebati samo ako silazim do prodavnice ili trafike dole.. Neko spomenu potkosulje-mislim da nemaju svrhu, kad su grudi non stop gole :) Brus takodje.. Uostalom toje 2-3 dana, a ako se ne daj Boze produzi, donece mi moji sve!!!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 22:37:39
|
|
|
|
ivas
|
Ja u Gradsku kad god udjem onesvestim se od toplote pa ako je i gore u porodilistu tako onda ja uopste ne planiram da nosim bade mantil. A i toliko mesta zauzme kao sve ostalo sto sam spakovala. Meni je i inace uvek pretoplo, nosila sam se mislju cak da nosim spavacicu i na bretele. Nego, jel nosite dva para papuca? Jedne za pod tus i jedne za sobu? Pitam jer imam Crocs pa one mogu obe funkcije da obavljaju. Ili da ponesem ipak neke japanke za tusiranje?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2011 22:39:42
|
|
|
|
mama kukunka
|
Spakovala sam samo crocks..ne mogui dvoje da nosim..i kad se pokvase, one se brzo osuse
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.12.2011 15:54:17
|
|
|
|
smeskicTB
|
ee hvala u vezi misljenja za potkosulje, bruseve.. na spisku za gradsku pise dva para papuca..racunam nesto, ako se kupam u crocks, ulazim u tus kabinu bice mokre, pa ce mi trebati jos jedne..
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.12.2011 16:18:37
|
|
|
|
ivas
|
Smeskic a taj spisak za gradsku, jel se to kod njih negde dobije ili ima mozda da pise negde tamo? Ja nemam to pa pitam, cisto da uskladim sa mojim spiskom.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.12.2011 20:03:18
|
|
|
|
smeskicTB
|
ivas, ja nasla na nekom papiru odstampano pored saltera..evo, na njemu pise sledece: -uput za stacionarno lecenje iz dz(zeleni) -overena zdrav.knjizica -lk -krvna grupa -mrezasti ulosci 5pakovanja -pribor za higijenu -spavacica, bademantil, papuce(za sobu i za tusiranje plasticne)
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 25.12.2011 15:17:46
|
|
|
|
ivas
|
Hvala Smeskic! Malo mi suluda ova 5 pak. ulozaka, ko ce to u jednoj turi da tegli pa cela mi torba za to samo treba! Meni stala samo 2 pakovanja, a posle ce mi doneti, jel to ok, sta mislite?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 25.12.2011 15:29:53
|
|
|
|
bea83
|
Sve zavisi kad ćeš se poroditi i da li će moći neko da udje da ti donese u bilo koje doba, u principu 2 pakovanja će ti pokriti otprilike manje od jednog dana, koliko sam shvatila za tri dana u porodilištu ode od 7 pa na više pakovanja
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 25.12.2011 22:47:17
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jeste, meni je bogami otislo 8 ja mislim, ali moze i neko da vam donese. Ja sam nosila torbu i opet nije sve stalo
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 18:15:18
|
|
|
|
smeskicTB
|
i ja mislim da se ulosci mogu doneti...a neverovatno je koliko ih treba... devojke, a da li da nosimo ceo paket podmetaca za krevet? PE sta si radila za gradsku? sta planirate devojke?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 20:35:56
|
|
|
|
bea83
|
Ja ću poneti 2,3 komada, Živka mi reče da u Frontu daju neke čaršave koje mogu da menjam tako da ću iskoristiti to njihovo a moje ću da ponesem za svaki slučaj. Ne verujem da ti treba baš svih 10 komada... Što se papuča tiče, nosiću dva para, jedne za sobu i jedne japanke ili tako nešto za tuširanje koje će posle da lete u kantu jer znam kakva su im kupatila Bade mantil nije obavezan koliko sam shvatila, ali mislim da ga treba poneti za svaki slučaj, sobe i hodnici jesu pretopli ali dole u holu nije ni malo prijatno, a možda će mi nešto zatrebati. Spavaćice na raskopčavanje sam nabavila i pripremila ali mislim da ću koristiti njihove koliko god mogu jer mi je žao da drndam i upropašćavam moje. Kad sam bila prošle nedelje da uzmem otpusnu listu, sve žene su bile u njihovim spavaćicama.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 20:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Neces ici do hola sigurno Ja ga nisam nosila, pretoplo e, dvidimda mnge zene jesu, one tank.Lepse su izgldae nego ja posebn do sam bi u oojausvic spavacic
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 20:58:47
|
|
|
|
zivka
|
Zene ne trpajte!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:05:42
|
|
|
|
bea83
|
auu Živka al si oštra Mišu pusti me da uživam u iluziji da ću se šetkati tamo vamo Šalim se naravno, svesna sam da neću moći da landaram al pošto moji neće moći da udju kad god mi nešto zatreba bolje da budem spremna za eventualni pohod na prodavnicu u holu Imam fini, novi, tanki bade mantil ko stvoren za pokazivanje po porodilištu
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:06:55
|
|
|
|
smeskicTB
|
u pravu si bea-koliko mozemo njihove spavacice da koristimo. ja cu poneti jednu, za svaki slucaj;) a ponecu 2-3 onda i ja podmetaca;) sve sto mogu da ostane kuci, ostace, pa ce se doneti po potrebi..;) mislim npr na tufere, na krem za bradavice...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:07:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj pa ja ovo ne mogu da procitam IZVORNA PORUKA: MaliMis Neces ici do hola sigurno Ja ga nisam nosila, pretoplo e, dvidimda mnge zene jesu, one tank.Lepse su izgldae nego ja posebn do sam bi u oojausvic spavacic
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:09:19
|
|
|
|
bea83
|
eee ali ja jesam samo imam poteškoća sa zadnje dve reči ali čini mi se da je trebalo da bude nešto kao - aušvic spavaćica
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:13:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas tako
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:19:24
|
|
|
|
zivka
|
aušvic spavaćica da, da...ali ti bude svejedno prvi -drugi dani a onda ides kuci
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.12.2011 21:23:14
|
|
|
|
zivka
|
E da! Pakovanje ulozaka stavite da budu odma kad se otvori torba kao i toalet papir inesto za dezinfekciju- zbog klizmea pred porodjaj traze uloske
< Poruku je uredio zivka -- 26.12.2011 21:24:04 >
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.