|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
16.1.2012 17:31:05   
Sesilija 83
U pravu si Gae,ja cu da probam pa sta bude valjda ne udaraju packe trudnicamauser posted image user posted image

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1526
16.1.2012 21:39:24   
maslackic
ja sam stvari nosila u manjoj putoj torbi i babica mi je rekla da vratim sve sto mi ne treba, kao da dr ovi ne vide toliku torbu...ja joj kazem da mi je samo 5 pakovanja ulozaka zauzelo pola torbe..user posted image a cimerka je imala veliki kofer cvrst, cak je ponela i mini koferce sa sminkom...pa se sminkala dan kada su nas odpustili...ludnica...u principu za gradsku nije vazno u cemu nosis stvari a sve mogu i naknadno da ti donesu i van poseteuser posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 1527
16.1.2012 22:28:07   
Sashica82
Ja sam u Front nosila veliku torbu, sto sam nekada nosila u teretanu. Velika, sve stalo...

Ženica sa mnom na prijemu došla sa manjim koferom. Njoj pukao vodenjak, sliva joj se voda niz noge i nisu je pustili dok stvari nije povadila u kese. Ja joj pozajmila jednu, za ostatak stvari joj muž doneo naknadno.

Užas živi user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1528
17.1.2012 10:51:36   
bea83
Zaboravih da pitam devojke koje su se poradjale u Frontu jeste li nosile malo pakovanje pampersa za bebu, pavlovićevu i vlažne maramice? Na onom njihovom spisku ne piše ali pretpostavljam da treba zbog bejbi frendlijauser posted image

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 1529
17.1.2012 10:54:45   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: bea83

Zaboravih da pitam devojke koje su se poradjale u Frontu jeste li nosile malo pakovanje pampersa za bebu, pavlovićevu i vlažne maramice? Na onom njihovom spisku ne piše ali pretpostavljam da treba zbog bejbi frendlijauser posted image

Ja sam nosila, porodila sam se pre dve godine. Nisam bila u baby friendly, ali je svejedno trebalo.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1530
17.1.2012 10:58:25   
bea83
Tako sam i mislila, znači ako mora da se pakuje u kese onda ću da uzmem one djubretarske od 100l jer ne znam gde će sve to da mi staneuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1531
17.1.2012 11:05:27   
*Alexx*
Vidi, meni su rekli u kese, i ja se nekako jedva spakovala u iste, a tamo sam viđala da žene dolaze sa koferima user posted image U principu ti to sve mogu doneti nakon porođaja. Ja sam, recimo, uzimala njihove spavaćice jer sam ih menjala non stop. Nisam nosila bade mantil. Nosila sam mrežaste gaće koje mi uopšte nisu trebale.
E sad, kod mene nikad nije bio problem da se nešto donese, pošto sam bila u apartmanu pa sam imala posete.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1532
17.1.2012 15:35:23   
Capa
Bea, ponesi to za bebu ... Treba svaka porodilja da ima za svoju bebicu... Benkice daju oni, kao i one tetra pelenice, ali Pampers, Pavlovićevu i vlažne maramice treba...
Barem je tako bilo kad sam se ja porodila, u aprilu... u Frontu.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1533
17.1.2012 15:38:03   
bea83
Hvala na savetima, nosim obaveznouser posted image  Neću biti u apartmanu i ne znam ko će i kad će uspeti da mi dodje u posetu tako da nosim sve što može da zatrebauser posted image

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 1534
17.1.2012 15:59:35   
maslackic
ne znam da li je tako u frontu ali u gradskoj mogu da donesu te potrepstine bilo kad,samo daju sestrama dolea one ti donesu na odeljenje..

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1535
17.1.2012 16:22:46   
Anoniman
Ja sam imala mali kofer. Ali sam prvo ležala na patologiji pa sam imala kad i da unesem i da reorganizujem i kofer i stvari. I mnogo mi je značio jer nisam morala da dižem i nosim. Uz njega sam imala kesu u kojoj su bile stvari za salu i za bebu (pampers, pavlovićeva i maramice) Ne znam kako je kad ideš pravo u porodilište. Što se potrepština tiče, sve može da se da portiru i da se kaže koji je broj sobe i neka od sestara će doneti. 

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 1536
17.1.2012 16:28:30   
bea83
E super,gae gr! Znaš kako je pusto popodne u onom holu i nema žive duše pa sam mislila da neće ni hteti da donesu od portira do sobe, al ovo mi mnogo znači

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1537
19.1.2012 22:00:26   
Sesilija 83
Ja sam bila resila u manju torbu,ali danas sam ricala sa jednom poznanicom koja se u frontu porodila i kaze da je na prijemu sve vadila iz torbe i stavljala u kese...joooj pa sad sam u trilemi...
e a pampers vlazne i pavloviceva za kod nas to ok a da li treba isto to i sestrama dati za tamo kad ih one presvlace ili ne... znaci jedan ili dva kompleta??? a ja cu izgleda ko svercerka da vucem minimum dve kese,pa keza za maticne,pa paket za bebu oh my god...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1538
19.1.2012 22:02:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Ja sam bila resila u manju torbu,ali danas sam ricala sa jednom poznanicom koja se u frontu porodila i kaze da je na prijemu sve vadila iz torbe i stavljala u kese...joooj pa sad sam u trilemi...
e a pampers vlazne i pavloviceva za kod nas to ok a da li treba isto to i sestrama dati za tamo kad ih one presvlace ili ne... znaci jedan ili dva kompleta??? a ja cu izgleda ko svercerka da vucem minimum dve kese,pa keza za maticne,pa paket za bebu oh my god...

Jedan komplet ti treba.

Direktna veza do poruke: 1539
19.1.2012 22:15:20   
bea83
A šta će ti dva kompleta kad će beba biti sa tobom čim dodješ u sobu?Neće je sestre presvlačiti nego tiuser posted image

Ja sve popakovala u kese pa onda u torbu, ako me budu terali da vadim biću ko oni beskućnici što vuku sto kesa al šta da radimuser posted image Samo pelene i maramice su mi zauzele pola torbeuser posted image a da ne pričam o ulošcima i bade mantilu...A imam i posebnu kesu koja se zove "posle klistira"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1540
19.1.2012 22:36:13   
Sesilija 83
ma znam da cu ja nego svi pricaju da se daje sestrama jedan komplet... a ja sta cu bolje da pitam nega da posle ispadnem glupa u drustvu.... a sta ako je CR kako ce zena onako sva u soku posle anestezije i mora da lezi 24h da presvuce bebu?? eto i to da pitam ako ima neko upucen???

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1541
19.1.2012 22:38:18   
bea83
Pitala ja juče sestru sa patologije i za tu varijantu sa carskim, rekoše mi da prva dva dana beba nije sa tobom samo je donose povremeno a treći dan, ako se sve odvija kako treba, donose bebu kod mame....

Direktna veza do poruke: 1542
19.1.2012 22:39:27   
cani
Ma posle carskog reza ne moyes da ustanes a ne da presvlacis bebu,to rade pedijatrijske sestre.Bebu ti donesu samo da je vidis.

Once upon a time I could control myself...

Direktna veza do poruke: 1543
19.1.2012 22:44:24   
Sesilija 83
Znaci da potvrdimo 1 ili 2 kompleta??? u slucaju CR???
Jesam dosadna ali ja sam trudna i mora vise puta da mi se objasniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 1544
19.1.2012 22:47:17   
bea83
user posted image Znači da utvrdimo gradivo-svakako nosiš jedan komplet koji ako ideš na carski daješ sestrama (pa ti muž posle donese još pelena i maramica ako bude falilo kad ti donesu bebu u sobu) a ako ideš na prirodan onda ti komplet ostaje u torbi i ide sa tobom i bebom u sobuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1545
19.1.2012 23:55:47   
Anoniman
Pošto bebu neće klonirati dovoljan je jedan komplet koji se šeta zajedno sa bebom. Ako je Beba u boksu i pelene će tamo biti a kada ti je donesu u sobu doneće ti i pelene.

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 1546
20.1.2012 0:13:53   
Capa
Bea, izvini, kasnim malo s odgovorom... Ne brini ako ti nešto zatreba, jer će sigurno neko moći da ti donese, samo ostavi dole na portirnici i oni ti donesu u sobu, tako da nema frke user posted image za to...

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1547
20.1.2012 9:30:54   
bea83
Hvala punouser posted image

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 1548
20.1.2012 10:49:58   
smeskicTB
devojke, mislila sam da ne nosim gel za tusiranje, vec dove sapun..lakse mi se ispira..sta mislite o tome?
njega i gel za intimnu negu..i sada za patologiju i posle kada bude bio porodjaj..posto ce viti cr, mislim da je ok intimni gel ili samo vodu da koristim?

da li je ok koristiti dezodoranas? citala sam da kao zbog bebica ne valja..

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1549
20.1.2012 11:02:01   
Doogie
ja sam bila mastala da ponesem samo intimni gel, rekoh nece mi skoditi i ostatak tela da perem sa njim a ionako je u najmanjem pakovanju :))) ako je vaginalni porodjaj preporucuju koliko sam shvatila, samo vodu.  tako da bih ja ponela samo intimni, pa cu videti posle koje delove tela perkam sa njim :)

za dezodorans babice savetuju da ne koristimo jer beba treba da se navikne na nas miris.  ali mislim da ima onih koji ne mirisu, cini mi se Nivea da ima neki rollon koji nema miris, pa cu ja probati da nadjem taj.

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here