|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
28.12.2011 22:31:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Macaki

IZVORNA PORUKA: Azra_

Da li postoji asepsol u spreju? Tako je lakse za sprickanje...

postoji azra! imas u malim bocicama u spreju, mozes taj da uzmes. ja uzimam u spreju u litarskom pakovanju za kucu..

Ja sam uzela u Veru Beosepsol u spreju za takve prigode jer ima baš malo pakovanje koje staje u svaki neseser.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1501
28.12.2011 22:55:17   
ivas
Macaki, a zar nije obavezno tusiranje ili bar zapiranje posle tog klistira? Gde si se ti bese poradjala?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1502
29.12.2011 0:55:01   
Anoniman
ivas, u kragujevcu. ovde ne postoji tus kabina u pripremnom delu. 

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 1503
29.12.2011 9:03:50   
ivas
Uh, u kakvim uslovima se zene poradjaju kod nas to je zastrasujuce. Pa i u svojoj kuci se posle velike nuzde istusiras ili zaperes a kamoli pred porodjaj kad tuda treba da prodje beba?! Nemam reci stvarno, treba dovesti ministra da malo boravi u tom toaletu pa da vidi sto je fino! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1504
29.12.2011 9:10:57   
zivka
iva u Frontu posle toaleta u tus kabinu pa CTG pa UZ pa tek onda sala...
Sto me podset_i da pored ulozaka koji treba da su na povrsini jer ih nam stave odmah posle rorodjaja cak i pre porodjaja...a i toalet papir, ja sam deciji sapun za tusiranje ponela i naravno peskiric i klompe gumene u njima samse tusirala i svugd isla...

< Poruku je uredio zivka -- 29.12.2011 9:29:46 >

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1505
29.12.2011 10:31:09   
ivas
Znaci najbolje je imati posebnu kesu sa tim stvarima sto su bas za salu? Jel ide tu nesto jos osim ovoga sto si navela - papuce, pak.ulozaka, t.papir, nesto za tusiranje, peskir. Jel to to? Moram da pravim novi red u torbi. user posted image

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1506
29.12.2011 10:38:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ivas

Znaci najbolje je imati posebnu kesu sa tim stvarima sto su bas za salu? Jel ide tu nesto jos osim ovoga sto si navela - papuce, pak.ulozaka, t.papir, nesto za tusiranje, peskir. Jel to to? Moram da pravim novi red u torbi. user posted image

asepsol i podmetač za wc šolju

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 1507
29.12.2011 11:37:12   
Azra_
A o kakvom podmetacu za solju je rec? Gde to da nabavim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1508
29.12.2011 11:42:50   
Anoniman
Papirni podmetači koje staviš na dasku  da ne sedaš na istu, sa donje strane su plastificirani u obliku su daske i imaš ih po apotekama i belje opremljenim radnjama.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 1509
29.12.2011 12:12:45   
ivas
Fala Gae! Sad cu valjda da se kompletiram vec jednom, ta torba nikako da se spakuje, samo nesto vadim i menjam i dodajem!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1510
29.12.2011 12:48:32   
Azra_
Ja uglavnom dodajem! Hvala na informacijama

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 1511
14.1.2012 9:25:04   
babybeemaja4
Pozdrav i od mene svim trudnicama!! Za one koje ce se poradjati u Zrenjaninu, spisak stvari za bolnicu je :
za mamu:
user posted image
ovom spisku treba dodati i spavacice jer ih nemaju dovoljno i bade mantil

za bebu:
user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1512
14.1.2012 16:16:31   
bea83
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Papirni podmetači koje staviš na dasku  da ne sedaš na istu, sa donje strane su plastificirani u obliku su daske i imaš ih po apotekama i belje opremljenim radnjama.

A taman sam pomislila da sam sve spakovalauser posted image Hvala gaeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1513
14.1.2012 17:01:55   
mama kukunka
u frontu na 3. spratu  su u wc-ima bili podmetaci za daske..mada ja nisam stigla da ih iskoristim

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1514
14.1.2012 22:21:52   
Sashica82
Ja bih da predložim budućim mamama da za odlazak u porodilište, sredstva za ličnu higijenu spreme u neseser sa ručkom.

Možda se to nekome učini nevažnim, ali ja sam takav kupila baš za porodilište. Sećam se da su druge trudnice koje su bile sa mnom u pripremnom odeljenju, kukale kako nemaju gde da spuste neseser kada idu u toalet, a u svakom toaletu ili kupatilu postoje neke zakačke.

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 1515
14.1.2012 22:29:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sashica82

Ja bih da predložim budućim mamama da za odlazak u porodilište, sredstva za ličnu higijenu spreme u neseser sa ručkom.

Možda se to nekome učini nevažnim, ali ja sam takav kupila baš za porodilište. Sećam se da su druge trudnice koje su bile sa mnom u pripremnom odeljenju, kukale kako nemaju gde da spuste neseser kada idu u toalet, a u svakom toaletu ili kupatilu postoje neke zakačke.

Bogme nisam kačila neseser o zakačke. Bilo mi gadno. Ja sam imala sledeći sistem: veća najlon kesa tregerica (ona najobičnija). U nju obacim sve što mi treba, kupku, peškir, čist veš i šta već i tako okačim na postojeću kuku. Ništa od mojih stvari ne dodiruje pločice, vrata i bilo koji deo kupatila i pri tom sve garantovano ostaje suvo.

(odgovor članu Sashica82)
  Direktna veza do poruke: 1516
14.1.2012 23:44:16   
ivas
Slazem se Gae, ja zato i ne nosim neseser, sve mi je u manjim i vecim kesicama koje cu da pobacam na kraju i gotovo. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1517
14.1.2012 23:47:11   
Anoniman
Ne zaboravite jos po neku rezervnu kesu za prljav ves

(odgovor članu ivas)
  Direktna veza do poruke: 1518
15.1.2012 0:25:00   
bea83
Spakovane fine neupotrebljivane kese iz Tempauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1519
16.1.2012 16:02:19   
Sesilija 83
e ja sam konacno kompletirala sve spiskove imam ih 4user posted image
e bea s'obzirom da ces i ti u front jesi li spakovala stvari u torbu ili u kesu

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1520
16.1.2012 16:30:43   
bea83
U torbu,a unutra ću da rasporedim po kesama za pre porodjaja, za bebu itd. pa ako bude problem zbog torbe da mogu odmah da izvadim, mada koliko sam snimila situaciju ne prave problem zbog torbi

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1521
16.1.2012 16:32:23   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Bogme nisam kačila neseser o zakačke. Bilo mi gadno. Ja sam imala sledeći sistem: veća najlon kesa tregerica (ona najobičnija). U nju obacim sve što mi treba, kupku, peškir, čist veš i šta već i tako okačim na postojeću kuku. Ništa od mojih stvari ne dodiruje pločice, vrata i bilo koji deo kupatila i pri tom sve garantovano ostaje suvo.

ovako sam i ja,jer mi je sve nekako bilo gadno...kesa je najbolja,i ako se pokvasi nikom nistauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1522
16.1.2012 17:23:41   
Sesilija 83
ja sam lezala u frontu pre 10ak dana zbog bubrega na 4om spratu
i u sobu mi je dosla trudnica sa zakazanim CR a stvari je spakovala u manji kofer i to joj je muz dovukao
A znam kad sam isla na hsg a i sad za ovo da mi je moja dr naglasila da stvari spakujem u kesu
izgleda da ako na prijemu vide torbu oni te teraju da vadis a ako ti posle donesu i oni ne vide nikome nistauser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1523
16.1.2012 17:27:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

ja sam lezala u frontu pre 10ak dana zbog bubrega na 4om spratu
i u sobu mi je dosla trudnica sa zakazanim CR a stvari je spakovala u manji kofer i to joj je muz dovukao
A znam kad sam isla na hsg a i sad za ovo da mi je moja dr naglasila da stvari spakujem u kesu
izgleda da ako na prijemu vide torbu oni te teraju da vadis a ako ti posle donesu i oni ne vide nikome nistauser posted image user posted image

Zvanično treba kesa al moj savet ti je da probaš da ovako prošvercuješ torbu Još bolje mali kofer da ne moraš da tegliš.

Direktna veza do poruke: 1524
16.1.2012 17:28:13   
Sesilija 83
Sto se wc-a tice na 4 je polucist,zavisi u koje doba dana udjesuser posted image
Ja sam isto stvari za kupanje u kesu i okacim pa po zavrsenom poslu bacim kesu i tako u krug
Inace su wc-i dosta prljaviji ujutro jer verovatno ne mogu da stignu da ociste jer ulazi kako ko stigne osim lezecih pacijenata tu su i oni koju dolaze na pregled.... ja jednom srela muskarca
verovatno dosao sa zenomuser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here