Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 19:15:27
|
|
|
|
vonavoj
|
i mi cemo ga kupiti u subotu,ili naruciti preko neta!!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 19:37:57
|
|
|
|
Verus
|
Ne, neko Bertolli, Bertollini kako li vec-vise lici na jaje, ali veliko IZVORNA PORUKA: maslackic Hvala Verus ti imas chicco ili neko drugo ? do kraja nedelje ovo sediste stize kod mene...idemu kupovinu sa kumom
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:16:18
|
|
|
|
dejana007
|
izvinite da vas pitam, ako kupim ovo auto sediste onda bih morala naknadno kupiti bazu za automobil? koliko kostaju te baze dal neko zna? a ovo ima neku plastiku pri dnu pa ne znam dal ako kupim ovo ne kupujem bazu? sve sam zbunjena. reko vas da pitam dok ne nadjem vremena da odem do enci menci. Mi za sad jos uvek koristimo sintezu chicco, ali vec postaje neudobna i tesna, posebno kad obucemo skafander
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:23:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dejana, pretpostavljam da misliš na isofix bazu? Isofix baza ti treba samo za isofix sedišta, a Chicco Neptun to nije - on se pričvršćuje uz pomoć pojaseva. Mislim da ni ovo drugo nije isofix, to se obično naglasi u opisu proizvoda.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod isofix sedišta je naglašeno da imaju isofix montažu. Chicco Neptun je sigurno nema (zato sam odustala od njega).
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:34:59
|
|
|
|
dejana007
|
aha, razumela. nekako nije bas sigurno ako se samo pojasevima pricvrscuje? tash za koje si se ti opredelila? ja dobijam neki vaucer sa 30% popusta u chicho radnjama, pa reko da ga iskoristim za neki veci iznos (onda bude i veci popust)..
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:40:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 aha, razumela. nekako nije bas sigurno ako se samo pojasevima pricvrscuje? Vrlo je stabilno. Ja imam MaxiCosi AS koje se pričvršćuje pojasevima i odlično je. U principu, sigurnije je imati AS sa isofixom. Nemam pojma kako se kreću cene baze, mislim da su nešto preko 100 evra.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:45:12
|
|
|
|
dejana007
|
mnogo skupo, mnogo. dakle ipak ostaje sa pojasevima, mora da vidim kakva je situacija u mom kadetu. ima pojasa, ali nisam videla onaj plasticni deo odavno gde se pojas zakljucava mora da se lepo raspitam. dakle neptun bi mogao bez onog plastivnog dela samo pojas? mada maxi cosi imaju taj deo dole? i super je, bas i njih gledala.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:45:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf, moram sada da idem, kad se vratim ću potražiti post u kome sam stavila sličice. Ili, ako te ne mrzi potraži sama, post je negde od maja/juna ove godine.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 10:49:00
|
|
|
|
dejana007
|
hocu vala, jako mi bitno :)
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 12:45:09
|
|
|
|
maslackic
|
a kako se isofix pricvrscuje za sediste? pojasevima ili?
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 12:47:57
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: maslackic a kako se isofix pricvrscuje za sediste? pojasevima ili? to i mene interesuje..mozda u kolima treba da postoji neki dodatak ne vezuje se pojasevima,sigurno
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 12:52:29
|
|
|
|
peca
|
Mogu da zakljucim da su ova sedista koja vi kupujete jako skupa Moje ce da bude "polovno"
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 12:56:47
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu... neko je pisao da ima ne secam se ko... Jer je ovo sediste 0+ ?, nekako mi izgleda kao da je secece? I ja sam bas gledala ovo kod nas mada mi je nesto nejasno ako se moze koristit od 0 onda je stvarno prakticno nesto mi se nedaju pare za ono jaje kad ce ga koristiti jos dva meseca , pa posle moram drugo uzimati
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 12:58:06
|
|
|
|
vonavoj
|
jesu skupa,ali ako se planira neka duga voznja,koriscenje,bitan je materijal..jeftinija imaju losiji..a bebe se leti jako znoje u njima..npr.jaa planiram da putujem u |HR, 700km!!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 12:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Sedište od nazad ima kao dva "roga" (ne znam kako da nazovem, a sedište u autu ima rupe u koje se rogovi gurnu.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:00:32
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: maslackic a kako se isofix pricvrscuje za sediste? pojasevima ili? Isofix sedište se kači na isofix bazu. Dakle, na sedište u automobilu (postoje isofix "kukice") se prvo nakači baza, pa na tu bazu se postavi sedište. Treba proveriti da li vaš automobil ima isofix kukice.
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:02:48
|
|
|
|
peca
|
von, valjda cete stati negde nausput nisam rekla da cu uzeti ne znam ni ja kakav krs, naravno da zelim da bebi bude udobno, i da bude sigurna danas sutra, moje ce biti polovno, sto ne znaci da nije super uzeti novo, ali kad je neko kvalitetno u pitanju moze i polovno da bude super ! Samo sam konstatovala da su skupa generalno
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 13.12.2011 13:05:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo dejana IZVORNA PORUKA: Tash Kupili smo sedalice. Marku Bellelli Tiziano A Luki Cybex solution x-fix
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:07:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: maslackic a kako se isofix pricvrscuje za sediste? pojasevima ili? Isofix sedište se kači na isofix bazu. Dakle, na sedište u automobilu (postoje isofix "kukice") se prvo nakači baza, pa na tu bazu se postavi sedište. Treba proveriti da li vaš automobil ima isofix kukice. Nemaju sva sedišta baze. Baza ide samo za jaje. Sad sam stavila slikice gore, Markovo sedište može da se polegne, faktički je fixirano za bazu (nije odvojena baza), kači se nazad u sedište i dole za pod auta jednom nogicom. Lukino sedište se samo fixira u sedište (nema bazu), i takođe može blago da se polegne.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:12:13
|
|
|
|
vonavoj
|
uzasno skupa.ni meni se ne daju pare,ali moramo..a posto smo kolica dobili,casticemo je novim sedistem
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:17:58
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: tijatija IZVORNA PORUKA: maslackic Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu... neko je pisao da ima ne secam se ko... Jer je ovo sediste 0+ ?, nekako mi izgleda kao da je secece? I ja sam bas gledala ovo kod nas mada mi je nesto nejasno ako se moze koristit od 0 onda je stvarno prakticno nesto mi se nedaju pare za ono jaje kad ce ga koristiti jos dva meseca , pa posle moram drugo uzimati da, za bebu su od rodjenja od 0 meseci do 18 kg za pocetak se montira naopako...ima cetiri polozaja pa kada se skroz supusti ima oblik jajeta...i ima uzozak koji se kasnije izvadi... bs sam juce bila do Enci mencija i devojka objasnila. inace da ih pohvalim u svakoj njihovoj prodavnicu su prodavacice ljubazne i strpljive i sve znaju
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:18:00
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj uzasno skupa.ni meni se ne daju pare,ali moramo..a posto smo kolica dobili,casticemo je novim sedistem ..jos da ste dobili ona 3u1 ...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:26:51
|
|
|
|
tijatija
|
S obzirom da se mogu koristiti od 0+, nisu ni skupa duplo bi kostalo da smo uzeli jaja pa posle ono sto je samo u sedecem polozaju, ja mislim da ce mo i mi izabrati ista
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 13.12.2011 13:31:12
|
|
|
|
vonavoj
|
svi cemo imati to autosediste! dvoumim se oko boje? i kontam mozda ce biti neko snizenje oko NG,da li da kupujem sad u subotu kad idem na Deda Mraza
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?