Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 26.11.2011 15:46:44
|
|
|
|
Vika
|
Kupili smo Cybex Pallas Eclipse 9-36 kg. Izgleda savršeno, jedno je od najbolje ocenjenih 2011. i 2010. godine a cena je 21800 dinara. Bez isofixa zbog auta, i to su isti modeli osim isofix baze. Kasnije se pretvara u Solution (Tasha pazarila). Izgleda mi savršeno, i kada uzmem u obzir da ću ga koristiti još 10-11 godina i nije skupo. Takođe, neki drugi brendovi su i skuplji. Evo linkova za montažu. LINK 1 LINK 2
< Poruku je uredio Vika -- 26.11.2011 15:48:32 >
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 28.11.2011 12:34:32
|
|
|
|
Natalie018
|
Hej Vika, super sto ste kupili to sediste... mislim da je izbor odlican jer je jedno od najbolje ocednjenih sedista. Bas me zanimaju utisci jer i mi planiramo da ga kupimo. Kakav je taj jastuk napred? Da li smeta bebcu i moze li sta da vidi ispred sebe? Pitam, jer procitah Tashin komentar da su se njenom detetu samo oci videle kad je seo u to sediste.. Mi evo vec mesec dana razmisljamo o tom sedistu.. nekako nam se izbor bas suzio.. jer kad uzmemo u obzir ocene bezbednosti, pouzdanost, isplativost, i mogucnost da se kupi kod nas u Srbiji, nekako ispade da i nema mnogo opcija za pametnu kupovinu sedista.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 1.12.2011 9:54:18
|
|
|
|
mirjanica
|
Koliko kosta ovo Recaro sediste, i mm kaze njihovo ili nijedno drugo! Nama ce trebati vec od 6 meseci jer nam je jaje skoro malo, pise da je od 9m ili od 9kg! Racunam da cemo sa 6m sigurno imati 9kg
< Poruku je uredio mirjanica -- 1.12.2011 9:58:09 >
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 1.12.2011 10:35:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Mirjanice, i ja sam se zalepila za to sedište, cena je 26 hiljada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 1.12.2011 11:20:29
|
|
|
|
mirjanica
|
Znala sam samo da je skupo mm kaze da njegov sin ne moze sedeti u drugom, pa on nek mu i kupi takodje mi je pokazivao i neko Sparco... nalik je bas kadici u trkacim kolima! Nadam se da nece od malena u tome sedeti, ipak mi se Recaro vise svidja!
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 1.12.2011 12:19:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Mirjano, pozdravi S. Nego šta nego će u Recaro!!! Sedište glavu čuva, jeste skupo al si mirna narednih 11 godina . U Nemačkoj je 210 evra, ako se sveki smiluje, možda nam donese odande. (Maštam ja tako )
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 10.12.2011 19:06:22
|
|
|
|
cani
|
Mame gde je najbezbednije mesto i gde nas zakon propisuje da se montira sediste ?
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 10.12.2011 19:22:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Zavisi koje. Jaje može i pozadi i napred, tj na prednje sedište može svako as koje je okrenuto unazad uz uslov da je isključen suvozački air bag (i bočni takođe ako ga ima). Ja tako vozim dete kad negde idemo same, a ako ide dvoje odraslih bude pozadi sa jednim. Kapiram da je pozadi malo bezbednija pozicija iza suvozačkog sedišta ali ako imaš dvoje dece jedno će svakako biti sa druge strane. Mi pošto imami mali auto as pozadi stavljamo iza vozačkog sedišta jer ako sedne dvoje odraslih sa jedne strane a sa druge samo beba oseti se nestabilnost pri upravljanju.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.12.2011 14:31:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Da li neko moze da mi kaze kakvo autosediste se stavlja u Juga, obzirom da nema pojaseve pozadi? Nije mi to do sada ni padalo na pamet nego moji zapeli da kupe sediste da bi mogli da idu negde sa V, imaju Jugica, a pojma nemam kakvo sediste se kupuje kad nema pojaseva. Je l'' to znaci da mora da se kupi i ona neka baza ili sta?
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.12.2011 14:35:58
|
|
|
|
Anoniman
|
E to već ne znam, i baza se vezuje pojasom, mislim da i nema opcije za auto bez pojaseva osim sedušte okrenuto unazad da se stavi na suvozačko sedište , ili da se ugrade pojasevi pozadi.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 11.12.2011 14:43:03
|
|
|
|
maslackic
|
sva se kace sa pojasevima ... mi imamo auto koji nema pojaseve iza i ugradicemo ih i na naopako kad stavljas sediste kaci se pojasevima...
< Poruku je uredio maslackic -- 11.12.2011 14:46:31 >
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 9:59:17
|
|
|
|
smeskicTB
|
moj brat je ugradio pojas pozadi i odlicno je! da li i pri iznosenju bebice normalno vezujemo pojasevima koji su unutra? neka zena mi rece-mali su , pa se ne pomeraju..a ja ne bih rizikovala..a opet ako stavim neku pelenu ispod bebe, kako onda?
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 10:02:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Staviš pelenu između pojaseva i vežeš. Šta to znači mali su? Mali su pa ne treba da budu bezbedni? Na radzume...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 12:42:56
|
|
|
|
smeskicTB
|
slazem se gea! kao cak i babice ako ne kazu da jaje nije za iznosenje..onda kazu da se ne vezuje.. ee, drago mi je da si mi potvrdila! hvalaaaaac punooo!
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 12:50:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I mi smo ugradili pojaseve za auto, jer auto kad smo kupili nije imao.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 13:31:11
|
|
|
|
maslackic
|
Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu... neko je pisao da ima ne secam se ko...
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 16:59:38
|
|
|
|
maslackic
|
Voon jesi li ti kupila ovo sediste???
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:33:19
|
|
|
|
vonavoj
|
nisam jos,ali hocu..uskoro
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:37:33
|
|
|
|
maslackic
|
meni ce kuma da kupi, ja izabrala to, jos danas videla da je na snizenju u enci menciju na vidikovcu.. pa rekoh da cujem utiske i bas mi se dja i boja, i navlaka se skida..
< Poruku je uredio maslackic -- 12.12.2011 17:38:36 >
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:41:59
|
|
|
|
Verus
|
I meni nije izgledalo, ali pise da je za decu od 0 kg tako da definitivno nije 0kg valjda ste onda ok!IZVORNA PORUKA: maslackic Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu... neko je pisao da ima ne secam se ko...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:43:48
|
|
|
|
Verus
|
Nijedno sediste ne treba da ide na suvozacevo sediste, samo nazad. Eto, jedino da se ugrade pojasevi iza, mislim da drugacije ne moze... IZVORNA PORUKA: gae_gr E to već ne znam, i baza se vezuje pojasom, mislim da i nema opcije za auto bez pojaseva osim sedušte okrenuto unazad da se stavi na suvozačko sedište , ili da se ugrade pojasevi pozadi.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:47:04
|
|
|
|
maslackic
|
Verus , pise od 0 do 18 a 18 je kg jer je sediste za do tri godine,naravno,ako ga dete ne preraste ranije Eletta Grupa 0m+, za decu od 0 do 18 kg... pa valjda ga ne bi prodavali i reklamirali da je za od rodjenja da nije..
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:49:33
|
|
|
|
Verus
|
To i ja kontam-a ima taj deo unutra da drzi glavu male bebe. Mada, ja sam uvek sedela iza i pridrzavala glavicu iako je sediste imalo umetak, ne znam, bila je tako mala pa sam se bojala. Mada, ne brini ako su savijeni, i u jajetu su savijeni, to je namesteno da bude anatomski ok za njih-samo pomisli kako su kod nas u stomaku zguzvani.
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 17:54:52
|
|
|
|
Verus
|
Ja guglala i na engleskom i pise od 0-18kg i naravno instalacija uz pojaseve. Tako da nije da su preveli lazno ili tako nesto, eto kopkalo me . Naravno, instaliras unazad, to vec znas... I nase je do 17kg, ja ga koristila do 10kg pa kupila Heleni drugo, ali bata ce ga bogami koristiti do maximuma.IZVORNA PORUKA: maslackic Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu... neko je pisao da ima ne secam se ko...
|
|
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 12.12.2011 18:01:33
|
|
|
|
maslackic
|
Hvala Verus ti imas chicco ili neko drugo ? do kraja nedelje ovo sediste stize kod mene...idemu kupovinu sa kumom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?