Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 14.12.2011 14:47:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Koji poslovni? To ne uzgajamo. A i pruge su loše pa je na preko 80% pruga u Srbiji iz bezbednosnih razloga najveća dozvoljena brzina vozova 18km/h...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 14:50:42
|
|
|
|
vision
|
Meni deluje nekako neudobno ono sediste za bebu. Imam bebu od 2 meseca i najmanje ono sediste-nosiljkicu za kola i nekako kad ga stavim unutra, cini mi se da sedi nekako iskrivljeno, jer su mu noge onako na gore, znate kako izgleda ono najmanje sediste..... jel se tripujem?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 15:04:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Tripuješ se to je projektovano za bebe, da budu bezbedne i da im položaj u kome su ne škodi... Tako da slobodno, bebu veži u jaje i ne beri brigu. Šta misliš koliko joj je bilo udobno u stomaku?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 16:18:41
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: vision Meni deluje nekako neudobno ono sediste za bebu. Imam bebu od 2 meseca i najmanje ono sediste-nosiljkicu za kola i nekako kad ga stavim unutra, cini mi se da sedi nekako iskrivljeno, jer su mu noge onako na gore, znate kako izgleda ono najmanje sediste..... jel se tripujem? eh da nas onda vidis frapirala bi se , moj Ogi ne izbiva iz toga, preko dana mi cak i spava cesto u tome, kako ga stavim negde na ravno tako pocne da vristi. ja sam se raspitivala sta da radim, pa su mi rekli da ne berem brigu jer je to polozaj u kome je bio u stomaku pa zato i voli da bude toliko u tome, oseca se sigurnije a i da ima sertifikat da je bezbedan za bebe od 0+ koji sam proverila na netu, stvarno je odobren i za bezbednost u kolima i od strane pedijatara.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 16:24:13
|
|
|
|
maslackic
|
neko je objavljivao one kras testove i ocene sedista...neki link...zna li neko o cem je rec
|
|
RE: Autosedišta za bebe i decu 14.12.2011 17:04:52
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Koji poslovni? To ne uzgajamo. A i pruge su loše pa je na preko 80% pruga u Srbiji iz bezbednosnih razloga najveća dozvoljena brzina vozova 18km/h... Ma ima poslovni BG- NS i BG - Uzice, to su relacije koje meni trebaju... Ti su obicno cistiji (i skuplji)...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 21:08:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: vision Meni deluje nekako neudobno ono sediste za bebu. Imam bebu od 2 meseca i najmanje ono sediste-nosiljkicu za kola i nekako kad ga stavim unutra, cini mi se da sedi nekako iskrivljeno, jer su mu noge onako na gore, znate kako izgleda ono najmanje sediste..... jel se tripujem? Od fizijatra smo dobili savet da što manje vremena provodi u jajetu, čisto dok se prevezemo od tačke A do tačke B. Nama stoji u autu i nikada ga nisam koristila u kući.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 21:35:35
|
|
|
|
Natalie018
|
IZVORNA PORUKA: maslackic neko je objavljivao one kras testove i ocene sedista...neki link...zna li neko o cem je rec Maslackic evo link: ADAC test
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 21:41:40
|
|
|
|
maslackic
|
ee hvala, ali sam se sad samo smorila, ovo sediste sto ja hocu chicco eletta nije bas najbolje ocenjeno je ga, gore je ocenjeno od Nania sedista a mislila sam da ot toga gore nema
< Poruku je uredio maslackic -- 14.12.2011 21:42:48 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 14.12.2011 21:50:19
|
|
|
|
Natalie018
|
Malsackic, draga.. ne ocajavaj... Mozda je bas i dobro sto si na vreme videla pa mozes da se predomislis, tj. doneses pravu odluku. Za novorodjencad, tj. u grupi od 0-13kg najbolje je ocenjeno britax-romer, koliko ja znam... a mislim da je to sediste jedno od retkih, ako ne i jedino koje ima i mogucnost skroz lezeceg polozaja.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 14:22:26
|
|
|
|
vonavoj
|
ijaoj,i ja sad tek vidim,a rezervisala sam ga...na akciji je i u Bulevaru..12605~~ maslackic,moja drugarica ga ima,kaze da je super a ovaj sajt je nemacki,i najbolji je njihov Romer
< Poruku je uredio vonavoj -- 15.12.2011 14:28:39 >
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 16:44:49
|
|
|
|
maslackic
|
Von pricala sam sa mm i mi cemo ga ipak uzeti i na tom sajtu su Romer i Recaro , za ta dva sam znala da su dobra i bez da mi kazu, ali jbg ne mogu da ih priustim ... ali i mm kaze, odradice posao i chicco... Jesi li ga rezervisala u Enci menciju? Jel snizeno zbog boje? sezona prosla ljubicastima
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 17:02:30
|
|
|
|
vonavoj
|
rezervisala u enci menciju,jer dolazimo u subotu..sva su na snizenju,i ima ih u magacinu ma da,nemamo ni mi para za ta skupa,znali smo i bez njih da su najbolja!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 17:09:03
|
|
|
|
maslackic
|
Koje ste boje rezervisali ?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 17:12:17
|
|
|
|
PoisonEve
|
Von, sediste je super! Ja sve cekam mozda cemo da dobijemo od nekog, bas su skupa ta AS. Mada mi cesto idemo u goste tamo-vamo, treba nam...Moram jos da razgovaram sa mm, poceo je da me zove Hurry Up Kaze kad s eza nesto uhvatim to mora istog trenutka ili ce doci do katastrofe, a mnogo puta sam se zeznula. Von ti se secas da sam pricala da cemo sve stvari kupiti sami? E pa dobili smo toliko da ima sad vise od mene i morali smo da pravimo orman samo za nju! Toliko o tome!
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 17:17:50
|
|
|
|
maslackic
|
PE, meni ce moja kuma da uzme to sediste i bas mi znaci i mi smo rekli da necemo nista polovno i da cemo sve sami ali nude se ljudi i insistiraju
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 17:19:13
|
|
|
|
vonavoj
|
uzeli smo ljubicasto!! joj,PE,mi nismo tako puno ni dobili ..smorila sam se,a te polovne stvari mi pola ne odgovaraju...kratke a siroke...moracu da idem u nabavku! i ja sam tip da odmah moram da kupim ono sto vidim,jos ako je na akciji a potrebno,nema cekanja Planiramo da skitamo puno,pa da imamo...i kod tetke u HR,put od 700km na leto..ijaoj,jedva cekamo! a AS tesko da mozemo od nekoga dobiti,preskupa su,a niko nema polovno da nam pozajmi
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 17:31:13
|
|
|
|
maslackic
|
ja sam rekla kumi da je mirna sa poklonima za bebu jedo tri godine mnogo mi bilo glupo da daje tolike pare ali devojka navalila...kaze bolje reci koje hoces nego da ti kupim neko joje neces...
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 19:47:42
|
|
|
|
zivka
|
Nama kuma kupila OVO super je . Onaj deo gde se utaknu pojasevi-na sredini, to kad se stisne pisti tako da alarmira da dete pokusava da se odveze. A na zajam smo dobili ovo
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 19:58:20
|
|
|
|
jance
|
zivka odlicna su. ja sam pravi fan maxi-cosi autosedista, puno sam citala o njima.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 15.12.2011 23:03:45
|
|
|
|
vonavoj
|
super zivka...blago vama!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.12.2011 21:01:48
|
|
|
|
vonavoj
|
kupili smo AS OVO
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.12.2011 21:11:08
|
|
|
|
maslackic
|
too mi kazi ii utiscii??
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.12.2011 21:56:48
|
|
|
|
vonavoj
|
extra je!! stavili smo je,i odlicno je!!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 17.12.2011 22:06:57
|
|
|
|
maslackic
|
sjajno... brinula sam da li ce biti udobno... a materijal je mekanica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?