|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Autosedišta za bebe i decu
14.12.2011 14:47:50   
Anoniman
Koji poslovni? To ne uzgajamo. A i pruge su loše pa je na preko 80% pruga u Srbiji iz bezbednosnih razloga najveća dozvoljena brzina vozova 18km/h...

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1276
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
14.12.2011 14:50:42   
vision
Meni deluje nekako neudobno ono sediste za bebu. Imam bebu od 2 meseca i najmanje ono sediste-nosiljkicu za kola i nekako kad ga stavim unutra, cini mi se da sedi nekako iskrivljeno, jer su mu noge onako na gore, znate kako izgleda ono najmanje sediste..... jel se tripujem?

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1277
14.12.2011 15:04:33   
Anoniman
Tripuješ seuser posted image to je projektovano za bebe, da budu bezbedne i da im položaj u kome su ne škodi... Tako da slobodno, bebu veži u jaje i ne beri brigu. Šta misliš koliko joj je bilo udobno u stomaku?

(odgovor članu vision)
  Direktna veza do poruke: 1278
14.12.2011 16:18:41   
jance

IZVORNA PORUKA: vision

Meni deluje nekako neudobno ono sediste za bebu. Imam bebu od 2 meseca i najmanje ono sediste-nosiljkicu za kola i nekako kad ga stavim unutra, cini mi se da sedi nekako iskrivljeno, jer su mu noge onako na gore, znate kako izgleda ono najmanje sediste..... jel se tripujem?

eh da nas onda vidis frapirala bi se user posted image , moj Ogi ne izbiva iz toga, preko dana mi cak i spava cesto u tome, kako ga stavim negde na ravno tako pocne da vristi. ja sam se raspitivala sta da radim, pa su mi rekli da ne berem brigu jer je to polozaj u kome je bio u stomaku pa zato i voli da bude toliko u tome, oseca se sigurnije a i da ima sertifikat da je bezbedan za bebe od 0+ koji sam proverila na netu, stvarno je odobren i za bezbednost u kolima i od strane pedijatara.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 1279
14.12.2011 16:24:13   
maslackic
neko je objavljivao one kras testove i ocene sedista...neki link...zna li neko o cem je rec user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1280
   RE: Autosedišta za bebe i decu
14.12.2011 17:04:52   
vukosava

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Koji poslovni? To ne uzgajamo. A i pruge su loše pa je na preko 80% pruga u Srbiji iz bezbednosnih razloga najveća dozvoljena brzina vozova 18km/h...

Ma ima poslovni BG- NS i BG - Uzice, to su relacije koje meni trebaju... Ti su obicno cistiji (i skuplji)...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1281
14.12.2011 21:08:56   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: vision

Od fizijatra smo dobili savet da što manje vremena provodi u jajetu, čisto dok se prevezemo od tačke A do tačke B. Nama stoji u autu i nikada ga nisam koristila u kući.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vision)
Direktna veza do poruke: 1282
14.12.2011 21:35:35   
Natalie018

IZVORNA PORUKA: maslackic

neko je objavljivao one kras testove i ocene sedista...neki link...zna li neko o cem je rec user posted image

Maslackic evo link: ADAC test

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1283
14.12.2011 21:41:40   
maslackic
ee hvala, ali sam se sad samo smorila, ovo sediste sto ja hocu chicco eletta nije bas najbolje ocenjeno user posted image

jeuser posted image ga, gore je ocenjeno od Nania sedista a mislila sam da ot toga gore nema user posted image

< Poruku je uredio maslackic -- 14.12.2011 21:42:48 >

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 1284
14.12.2011 21:50:19   
Natalie018
Malsackic, draga.. ne ocajavaj... Mozda je bas i dobro sto si na vreme videla pa mozes da se predomislis, tj. doneses pravu odluku. Za novorodjencad, tj. u grupi od 0-13kg najbolje je ocenjeno britax-romer, koliko ja znam... a mislim da je to sediste jedno od retkih, ako ne i jedino koje ima i mogucnost skroz lezeceg polozaja.

Direktna veza do poruke: 1285
15.12.2011 14:22:26   
vonavoj
ijaoj,i ja sad tek vidim,a rezervisala sam ga...na akciji je i u Bulevaru..12605~~
maslackic,moja drugarica ga ima,kaze da je superuser posted image
a ovaj sajt je nemacki,i najbolji je njihov Romeruser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 15.12.2011 14:28:39 >

(odgovor članu Natalie018)
Direktna veza do poruke: 1286
15.12.2011 16:44:49   
maslackic
Von pricala sam sa mm i mi cemo ga ipak uzeti user posted image i na tom sajtu su Romer i Recaro , za ta dva sam znala da su dobra i bez da mi kazu, ali jbg ne mogu da ih priustim ... ali i mm kaze, odradice posao i chicco...

Jesi li ga rezervisala u Enci menciju? Jel snizeno zbog boje? user posted image sezona prosla ljubicastima user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1287
15.12.2011 17:02:30   
vonavoj
rezervisala u enci menciju,jer dolazimo u subotu..sva su na snizenju,i ima ih u magacinuuser posted image
ma da,nemamo ni mi para za ta skupa,znali smo i bez njih da su najbolja!user posted image

Direktna veza do poruke: 1288
15.12.2011 17:09:03   
maslackic
Koje ste boje rezervisali ? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1289
15.12.2011 17:12:17   
PoisonEve
Von, sediste je super!user posted image
Ja sve cekam mozda cemo da dobijemo od nekog, bas su skupa ta AS. Mada mi cesto idemo u goste tamo-vamo, treba nam...Moram jos da razgovaram sa mm, poceo je da me zove Hurry Upuser posted image
Kaze kad s eza nesto uhvatim to mora istog trenutka ili ce doci do katastrofe, a mnogo puta sam se zeznula. Von ti se secas da sam pricala da cemo sve stvari kupiti sami? E pa dobili smo toliko da ima sad vise od mene i morali smo da pravimo orman samo za nju! Toliko o tome!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1290
15.12.2011 17:17:50   
maslackic
PE, meni ce moja kuma da uzme to sediste user posted image i bas mi znaci user posted image i mi smo rekli da necemo nista polovno i da cemo sve sami ali nude se ljudi i insistiraju user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1291
15.12.2011 17:19:13   
vonavoj
uzeli smo ljubicasto!!user posted image
joj,PE,mi nismo tako puno ni dobiliuser posted image ..smorila sam se,a te polovne stvari mi pola ne odgovaraju...kratke a siroke...moracu da idem u nabavku!user posted image
i ja sam tip da odmah moram da kupim ono sto vidim,jos ako je na akciji a potrebno,nema cekanjauser posted image
Planiramo da skitamo puno,pa da imamo...i kod tetke u HR,put od 700km na leto..ijaoj,jedva cekamo!user posted image
a AS tesko da mozemo od nekoga dobiti,preskupa su,a niko nema polovno da nam pozajmiuser posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1292
15.12.2011 17:31:13   
maslackic
ja sam rekla kumi da je mirna sa poklonima za bebu jedo tri godine user posted image mnogo mi bilo glupo da daje tolike pare ali devojka navalila...kaze bolje reci koje hoces nego da ti kupim neko joje neces...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1293
15.12.2011 19:47:42   
zivka
Nama kuma kupila OVO super je . Onaj deo gde se utaknu pojasevi-na sredini, to kad se stisne pisti tako da alarmira da dete pokusava da se odveze.
A na zajam smo dobili ovo

Direktna veza do poruke: 1294
15.12.2011 19:58:20   
jance
zivka odlicna su. ja sam pravi fan maxi-cosi autosedista, puno sam citala o njima.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1295
15.12.2011 23:03:45   
vonavoj
user posted image user posted image super zivka...blago vama!user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1296
17.12.2011 21:01:48   
vonavoj
kupili smo AS user posted image user posted image user posted image user posted image   OVO

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1297
17.12.2011 21:11:08   
maslackic
too mi kazi user posted image ii utiscii?? user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1298
17.12.2011 21:56:48   
vonavoj
extra je!! stavili smo je,i odlicno je!!user posted image

Direktna veza do poruke: 1299
17.12.2011 22:06:57   
maslackic
sjajno...user posted image brinula sam da li ce biti udobno... a materijal je mekanica user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Dušica Eli - priča o dobroćudnom duhu žens...
U mts Dvorani u nedelju 3. novembra u 15h održaće se specijalna projekcija animirane priče "Dušica Eli", na kojoj će p...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here