|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Autosedišta za bebe i decu
12.12.2011 19:15:27   
vonavoj
i mi cemo ga kupiti u subotu,ili naruciti preko neta!!user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1226
12.12.2011 19:37:57   
Verus
Ne, neko Bertolli, Bertollini kako li vec-vise lici na jaje, ali velikouser posted image
IZVORNA PORUKA: maslackic

Hvala Verus user posted image ti imas chicco ili neko drugo ?

do kraja nedelje ovo sediste stize kod mene...idemu kupovinu sa kumom user posted image

Direktna veza do poruke: 1227
13.12.2011 10:16:18   
dejana007
izvinite da vas pitam, ako kupim ovo auto sediste onda bih morala naknadno kupiti bazu za automobil? koliko kostaju te baze dal neko zna?

a ovo ima neku plastiku pri dnu pa ne znam dal ako kupim ovo ne kupujem bazu? sve sam zbunjena. reko vas da pitam dok ne nadjem vremena da odem do enci menci. Mi za sad jos uvek koristimo sintezu chicco, ali vec postaje neudobna i tesna, posebno kad obucemo skafander user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1228
13.12.2011 10:23:09   
*Alexx*
Dejana, pretpostavljam da misliš na isofix bazu? Isofix baza ti treba samo za isofix sedišta, a Chicco Neptun to nije - on se pričvršćuje uz pomoć pojaseva. Mislim da ni ovo drugo nije isofix, to se obično naglasi u opisu proizvoda.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1229
13.12.2011 10:27:28   
Anoniman
Kod isofix sedišta je naglašeno da imaju isofix montažu. Chicco Neptun je sigurno nema (zato sam odustala od njega). 

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1230
13.12.2011 10:34:59   
dejana007
aha, razumela. nekako nije bas sigurno ako se samo pojasevima pricvrscuje? tash za koje si se ti opredelila? ja dobijam neki vaucer sa 30% popusta u chicho radnjama, pa reko da ga iskoristim za neki veci iznos (onda bude i veci popust)..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1231
13.12.2011 10:40:41   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: dejana007

aha, razumela. nekako nije bas sigurno ako se samo pojasevima pricvrscuje?

Vrlo je stabilno. Ja imam MaxiCosi AS koje se pričvršćuje pojasevima i odlično je. U principu, sigurnije je imati AS sa isofixom. Nemam pojma kako se kreću cene baze, mislim da su nešto preko 100 evra.

Direktna veza do poruke: 1232
13.12.2011 10:45:12   
dejana007
mnogo skupo, mnogo. dakle ipak ostaje sa pojasevima, mora da vidim kakva je situacija u mom kadetu. ima pojasa, ali nisam videla onaj plasticni deo odavno gde se pojas zakljucava user posted image mora da se lepo raspitam. dakle neptun bi mogao bez onog plastivnog dela samo pojas? mada maxi cosi imaju taj deo dole? i super je, bas i njih gledala.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1233
13.12.2011 10:45:42   
Anoniman
Uf, moram sada da idem, kad se vratim ću potražiti post u kome sam stavila sličice. Ili, ako te ne mrzi potraži sama, post je negde od maja/juna ove godine. 

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1234
13.12.2011 10:49:00   
dejana007
hocu vala, jako mi bitno :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1235
13.12.2011 12:45:09   
maslackic
a kako se isofix pricvrscuje za sediste? pojasevima ili?

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 1236
13.12.2011 12:47:57   
vonavoj

to i mene interesuje..mozda u kolima treba da postoji neki dodatakuser posted image
ne vezuje se pojasevima,sigurnouser posted image

Direktna veza do poruke: 1237
13.12.2011 12:52:29   
peca
Mogu da zakljucim da su ova sedista koja vi kupujete jako skupa user posted image

Moje ce da bude "polovno" user posted image

Direktna veza do poruke: 1238
13.12.2011 12:56:47   
tijatija

Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu...

neko je pisao da ima ne secam se ko...user posted image

Jer je ovo sediste 0+ ?, nekako mi izgleda kao da je secece? I ja sam bas gledala ovo kod nas mada mi je nesto nejasno ako se moze koristit od 0 onda je stvarno prakticno nesto mi se nedaju pare za ono jaje kad ce ga koristiti jos dva meseca user posted image , pa posle moram drugo uzimati

Direktna veza do poruke: 1239
13.12.2011 12:58:06   
vonavoj
jesu skupa,ali ako se planira neka duga voznja,koriscenje,bitan je materijal..jeftinija imaju losiji..a bebe se leti jako znoje u njima..npr.jaa planiram da putujem u |HR, 700km!!

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1240
13.12.2011 12:59:42   
Anoniman
Sedište od nazad ima kao dva "roga" (ne znam kako da nazovem, a sedište u autu ima rupe u koje se rogovi gurnu. 

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 1241
13.12.2011 13:00:32   
*Alexx*

Isofix sedište se kači na isofix bazu. Dakle, na sedište u automobilu (postoje isofix "kukice") se prvo nakači baza, pa na tu bazu se postavi sedište. Treba proveriti da li vaš automobil ima isofix kukice.

Direktna veza do poruke: 1242
13.12.2011 13:02:48   
peca
von, valjda cete stati negde nausput user posted image

nisam rekla da cu uzeti ne znam ni ja kakav krs, naravno da zelim da bebi bude udobno, i da bude sigurna danas sutra, moje ce biti polovno, sto ne znaci da nije super uzeti novo, ali kad je neko kvalitetno u pitanju moze i polovno da bude super ! user posted image

Samo sam konstatovala da su skupa generalno user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1243
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
13.12.2011 13:05:24   
Anoniman
Evo dejana

IZVORNA PORUKA: Tash

Kupili smo sedalice.

Marku Bellelli Tiziano

user posted image

A Luki Cybex solution x-fix

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1244
13.12.2011 13:07:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Isofix sedište se kači na isofix bazu. Dakle, na sedište u automobilu (postoje isofix "kukice") se prvo nakači baza, pa na tu bazu se postavi sedište. Treba proveriti da li vaš automobil ima isofix kukice.

Nemaju sva sedišta baze. Baza ide samo za jaje.

Sad sam stavila slikice gore, Markovo sedište može da se polegne, faktički je fixirano za bazu (nije odvojena baza), kači se nazad u sedište i dole za pod auta jednom nogicom.
Lukino sedište se samo fixira u sedište (nema bazu), i takođe može blago da se polegne.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 1245
13.12.2011 13:12:13   
vonavoj
uzasno skupa.ni meni se ne daju pare,ali moramo..a posto smo kolica dobili,casticemo je novim sedistemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1246
13.12.2011 13:17:58   
maslackic

IZVORNA PORUKA: tijatija

Mi uzimamo OVO sediste... jel ga neko ima? iskustva? nekako mi nije za bas malu bebu...

neko je pisao da ima ne secam se ko...user posted image

Jer je ovo sediste 0+ ?, nekako mi izgleda kao da je secece? I ja sam bas gledala ovo kod nas mada mi je nesto nejasno ako se moze koristit od 0 onda je stvarno prakticno nesto mi se nedaju pare za ono jaje kad ce ga koristiti jos dva meseca user posted image , pa posle moram drugo uzimati

da, za bebu su od rodjenja od 0 meseci do 18 kg user posted image za pocetak se montira naopako...ima cetiri polozaja pa kada se skroz supusti ima oblik jajeta...i ima uzozak koji se kasnije izvadi... bs sam juce bila do Enci mencija i devojka objasnila.

inace da ih pohvalim u svakoj njihovoj prodavnicu su prodavacice ljubazne i strpljive i sve znaju user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1247
13.12.2011 13:18:00   
peca

IZVORNA PORUKA: vonavoj

uzasno skupa.ni meni se ne daju pare,ali moramo..a posto smo kolica dobili,casticemo je novim sedistemuser posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image

..jos da ste dobili ona 3u1 ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1248
13.12.2011 13:26:51   
tijatija
S obzirom da se mogu koristiti od 0+, nisu ni skupa duplo bi kostalo da smo uzeli jaja pa posle ono sto je samo u sedecem polozaju, ja mislim da ce mo i mi izabrati ista user posted image user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 1249
13.12.2011 13:31:12   
vonavoj
user posted image user posted image svi cemo imati to autosediste! dvoumim se oko boje? i kontam mozda ce biti neko snizenje oko NG,da li da kupujem saduser posted image user posted image u subotu kad idem na Deda Mrazauser posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...
Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here