Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 14:44:57
|
|
|
|
isidora88
|
hvala jeco
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 14:53:02
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni niko nista nije odgovorio mene je bas smorila un dijeta i jedva cekam da zavrsim pa da pocnem ovako da se hranim samo ne znam da li smem kod dr ne mogu zakazati pre jeseni ,mada meni je stitna zlezda u normali pa bih valjda smela ovako da se hranim i kada smem slatkise [sm=smiley9.gif] Po nutricionistima-može malo slatkog, ali gledaj da bude kvalitetnije, tipa-tamna čokolada ili ovseni keks-i to 2 sata posle ručka, oko 17 h
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 14.7.2011 23:05:04
|
|
|
|
nencydrew
|
Jel mogu jaja i sir-to su proteini? Negde san čitala da je to loša komb. Dajte neke predloge za doručak, a da nisu ovsene
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.7.2011 9:10:31
|
|
|
|
NIID
|
Meni ova dijeta zvuci privlacno i ne deluje tesko...ali imam toliko pitanja.. Koliko vreme se drzi dijeta, koliko traje rezim odrzavanja posle dijete? Dali se prave pauze? Koliko traje i sta se moze jesti u pauzama? Jlei moze ujutro prvo jesti voce a onda doruckovati? I sta drugo moze biti dorucak osim pahuljica i mleko? Ja ujutro mjesam ovesne pahuljice, pcenicnim nikuljcima i lanano seme - jel ovo dobra kombinacija? Poclea sam malo da se privikavam pa videcemo..Meni treba skinuti nekih 6 kg.
< Poruku je uredio NIID -- 17.7.2011 9:11:47 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.7.2011 16:16:47
|
|
|
|
minavb
|
Ovo zapravo i nije dijeta, ovo su pravila kojih bi u sustini trebali uvek da se pridrzavamo, nekad uz male izmene. Nema vremensko ogranicenje i propisane kolicine. Za dorucak se mogu jesti zitarice u bilo kom obliku, vazno da se ne preteruje sa kolicinom i da bude puno zrno. Pored svih vrsta pahuljica, moze se jesti i tost, hleb, kifle ili vec nesto slicno, od integralnog brasna.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.7.2011 20:20:11
|
|
|
|
bokicans
|
Ja još nisam izgubila na kg ,do duše nemam dig,vagu pa ne znam u gram.Voce cak i preskocim .i uglj,hidrate (testo,hleb,slatkiši) Nadam se da cu uskoro videti pomak.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.7.2011 8:45:53
|
|
|
|
isidora88
|
bokice a koliko si na ovoj ishrani?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.7.2011 9:33:53
|
|
|
|
bokicans
|
Od nekog 6.7 jula-Sada sam se izmeril otišla je 1 kg.Ispravla 1,5 kg,ne znam tacno nemam dig. vagu.
< Poruku je uredio bokicans -- 18.7.2011 9:43:44 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.7.2011 11:07:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Dosta sam citala temu ali nisam jos uvek sve procitala, a zanima me u kojim kolicinama se moze jesti lubenica kada si na dijeti? Ja bih mogla samo lubenicu da jedem, obozavam je
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.7.2011 20:09:20
|
|
|
|
nencydrew
|
dijana, sigurna sam da ne sme puno lubenica, puna je voćnog šećera.Može 1 kriška, i to pojesti prepodne, kao užina
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.7.2011 20:10:10
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ovo zapravo i nije dijeta, ovo su pravila kojih bi u sustini trebali uvek da se pridrzavamo, nekad uz male izmene. Nema vremensko ogranicenje i propisane kolicine. Za dorucak se mogu jesti zitarice u bilo kom obliku, vazno da se ne preteruje sa kolicinom i da bude puno zrno. Pored svih vrsta pahuljica, moze se jesti i tost, hleb, kifle ili vec nesto slicno, od integralnog brasna. Jel sme sa jogurtom?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.7.2011 9:23:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Žitarice s jogurtom? Naravno. Ja jedem 30g (oko tri kašike) raznih žitarica sa onim jako-malo-masnim jogurtom (Ella, Fit).
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.7.2011 10:21:11
|
|
|
|
bokicans
|
-2 kg,kod mene ocigledno ide malo teze ali ide
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:05:44
|
|
|
|
bokicans
|
-3 kg Ali jednom mi je pao šecer i ja sam popila kašikicu Nađinog pikovita
< Poruku je uredio bokicans -- 28.7.2011 15:29:51 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:10:45
|
|
|
|
Jeca*
|
gde nadje pikovit...još da ti pojača apetit -3kg? super
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:31:30
|
|
|
|
bokicans
|
To mi je bilo pri ruci ,ma malo sam uzela Da,da 3 kg ,sada idemo dalje,malo po,malo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:34:32
|
|
|
|
Jeca*
|
sporo, ali dostižno...i zdravo! zdravooooooo
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:39:38
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: bokicans -Ali jednom mi je pao šecer i ja sam popila kašikicu Nađinog pikovita Ludice jedna. -3 je suuuper, idemo dalje!!!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.8.2011 23:15:41
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sutra nastavljam kombnaciju namirnica,bila sam na putu ,u gostima pa mi nije bas u potpunosti išlo od ruke-priznajem. Od sutra opet strogo i moram priznati najbolje se osecam kada kombinujem i nisam naduvana.sto mi je bitno.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 9.12.2011 13:34:03
|
|
|
|
jabudic
|
SVe sam procitala, i nadam se da se uskoro javljam sa -10kg Ja inace nisam za dijete tipa danas jedes ovo, sjutra ono, meni treba neka ovako neobavezna. I jos nesto... Nikad nisam mogla da pojedem samo 1 krisku hleba, ili 1 kocku cokolade. Mogu nesto da ne jedem godinama, nikako, ali ako probam, ja cu jesti dok se ne najedem, pojescu 3 kriske hleba i citavu cokoladu Tako, od sjutra hleb i slatkisi na 0, a imacu na umu sve sto sam procitala. Drzite mi fige
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 11:56:40
|
|
|
|
jabudic
|
This really works Za 3 dana 3 kg. Jes' da sam vise gladna nego sita, ali dojadilo mi vise, pa neka i crknem od gladi, samo da spadnu kilogrami
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 12:20:01
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: jabudic SVe sam procitala, i nadam se da se uskoro javljam sa -10kg Ja inace nisam za dijete tipa danas jedes ovo, sjutra ono, meni treba neka ovako neobavezna. I jos nesto... Nikad nisam mogla da pojedem samo 1 krisku hleba, ili 1 kocku cokolade. Mogu nesto da ne jedem godinama, nikako, ali ako probam, ja cu jesti dok se ne najedem, pojescu 3 kriske hleba i citavu cokoladu Tako, od sjutra hleb i slatkisi na 0, a imacu na umu sve sto sam procitala. Drzite mi fige Znam o cemu pricas
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 15:47:49
|
|
|
|
jabudic
|
Banane? Ne?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 15:50:03
|
|
|
|
Jeca*
|
mozes ponekad....ja pojedem bananu jednom u ko zna koliko dana i to za prepodnevnu uzinu. Ne u kombinaciji sa drugim vocem, drugom hranom i ne popodne
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 15:51:57
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?