|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako produžiti porodiljsko bolovanje?
19.10.2011 10:00:41   
icika26
to je bezobrazluk samo stite poslodavce mi ne smemo da se razbolimo

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 726
19.10.2011 10:26:25   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tea2

Tema koju sam otvorila nema ama baš nikakve veze sa produžavanjem porodiljskog bolovanja,odnosno sa posebnom negom deteta.

Da, radilo se o običnom bolovanju, tj bolovanju radi nege deteta do 3 godine, i starijeg, kao i odsustvu radi bolesti.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 727
25.10.2011 21:20:41   
icika26
da li neko zna kako ide isplata bolovanja obicnog ako predjete mesec dana ,nece da me isplate kao nije jos resenje stiglo,a radi se o o bicnom bolovanju

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 728
2.11.2011 11:04:44   
Tea2
Odlucila sam da se zalim drugostepenoj komisiji,iznervirali su me jaaaaaako.
Otkuda pravo jednom lekaru da pobija ono sto su potpiasla tri lekara....a meni treba da budem sa svojim detetom.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 729
2.11.2011 20:11:13   
icika26
gde si bila na komisiji

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 730
3.11.2011 9:21:17   
Tea2

IZVORNA PORUKA: icika26

gde si bila na komisiji

Na Novom Beogradu

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 731
4.11.2011 13:32:40   
icika26
da li neko zna koliko kasni ovo bolovanje ,ja nisam jos uvek dobila septembar

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 732
4.11.2011 13:35:21   
minavb
Dva mesecauser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 733
4.11.2011 18:36:30   
icika26
men su dali od 05 septembra produzetak jos nisam dobila nista 

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 734
4.11.2011 20:32:52   
minavb
Verovatno ces dobiti posle 20-og novembra.

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 735
4.11.2011 23:32:42   
Nensi*
Ja sam dobila tek za avgust.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 736
5.11.2011 12:17:12   
icika26
ja avgust ni ne racunam nije mi placen radi se o obicnom bolovanju ,a ni septembar koje je produzetak porodiljskog ,ne mogu ni da zovem da pitam posto je kreten 

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 737
5.11.2011 12:17:17   
icika26
ja avgust ni ne racunam nije mi placen radi se o obicnom bolovanju ,a ni septembar koje je produzetak porodiljskog ,ne mogu ni da zovem da pitam posto je kreten ,mozda bih rodila jos jedno ali ne zelim da prolazim kroz isto sa ovom firmom

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 738
5.11.2011 14:11:57   
Nensi*
Pa za septembar jos nije bila uplata,a ja sam za avgust dobila samo za prvih 10 dana jer mi je ostatak avgusta obicno bolovanje.
Jedino mi je bilo cudno sto mi je uplata bila sad treceg,a obicno bude oko 20-og.

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 739
7.11.2011 20:48:22   
alekseja
Pozdrav svim clanovima! Veoma sam ocajna zbog kompletne organizacije vezane za produzenje bolovanja radi nege deteta!Od svih institucija u ovoj drzavi, ostala mi je jos nada u vas da mi mozete pomoci na osnovu vaseg iskustva kroz koje ste na zalost morali da prodjete za dobrobit vaseg deteta. Naime, o cemu se radi. 18. Oktobra 2011.  predala sam u 27. marta  svu neophodnu dokumentaciju za komisiju, koja bi trebalo da zaseda na opstini Cukarica jer tamo je sediste moje firme. Prilikom predaje dokumenata dobila sam pismeno i usmeno informaciju da ce me obavestiti iz odredjenog doma zdravlja kada i gde treba da dodjem sa detetom. Od 18. Oktobra nije usledio poziv a ja nisam uspela da dobijem od nadleznih institucija informacije npr. gde bih i kada trebala da se javim na komisiju. Ovim putem molim da mi neko objasni ako je imao iskustva sa komisijom na opstini Cukarica, sta bih trebala ciniti jer 14. Novembra istice mi porodiljsko bolovanje.

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 740
8.11.2011 0:10:02   
Nensi*
Ja sam isla na opstinu Cukarica,nadji negde na prethodnim stranama,ostavila sam broj telefona komisije pa nazovi i pitaj kad se odrzava komisija. Nasla bih ti ja ali kucam sa telefona pa mi sporo otvara stranice. Mislim da sam taj broj ostavila negde u avgustu. Ako ne uspes da nadjes broj,okrenucu dom zdravlja da pitam.

(odgovor članu alekseja)
Direktna veza do poruke: 741
9.11.2011 17:02:13   
alekseja
Broj telefona sam nasla!Najlepse ti hvala, dosta si mi pomogla!Pozvala sam i razgovarala sam sa jednom veoma ljubaznom gospodjom koja mi je objasnila da pozovem sutra odnosno u cetvrtak posle podne tj. posle 13. casova jer tada u susednoj kancelariji zaseda komisija. Takodje, navedena gospodja iznenadila se mojim objasnjenjem da su mi u 27. marta rekli da cekam da me neko pozove iz dz. u cilju obavestenje kada i gde da dodjem sa detetom. Ona kaze da smo mi duzne da se same informisemo. Mislim da je ovo totalna anarhija i ludnica sto se tice same organizacije i sistema. Molim te reci mi gde si tacno isla na Komisiju?Da li je takodje u dz. Zarkovo i da li je u poslepodnevnim casovima? Unapred zahvaljujem na informacijama

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 742
9.11.2011 17:10:19   
Nensi*
I meni su rekli da ce me zvati,prvi put sam ja njih morala da zovem,drugi put su oni zvali mene.
Komisija je u Domu zdravlja u Zarkovu,prvi put sam isla oko 17h a drugi put u 12h. Pitaj sta god te interesuje,i da,sigurno ces dobiti 3 meseca,u Zarkovu je super komisija i svima izlaze u susret user posted image

(odgovor članu alekseja)
Direktna veza do poruke: 743
10.11.2011 11:32:43   
alekseja
Samom informacijom da je komisija na Cukarici razumna i da svima izlazi u susret, veoma si me obradovala user posted image ! Prvi put idem na Komisiju i zbog mnogih informacija koje sam dobila sa raznih strana u velikoj sam konfuziji i paniciuser posted image ! Moje dete ima hipertonus misica i ide dva puta nedeljno na vezbe u Sokobanjsku i plus radimo kod kuce vezbe tri puta dnevno! Na vezbe idemo gotovo 11 meseci Fizijatar mi je dao predlog za produzenje bolovanja i sa tim izvestajem imam jos 4 izvestaja fizijatra i jedan izvestaj neorologa i psihologa. Nadam se da u medjuvremenu nisu poostrili kriterijume na komisiji, nadam se najboljem... Jos jednom ti neizmerno hvala, javljam ti dalje sta se desava user posted image

(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 744
10.11.2011 13:15:46   
Nensi*
Ma ne brini,dobices sigurno user posted image
Za razliku od nekih komisija,ovi u Zarkovu ni ne pipnu dete,samo pogledaju dokumentaciju,unutra se zadrzis max par minuta.
Kad ides na komisiju?

(odgovor članu alekseja)
Direktna veza do poruke: 745
10.11.2011 13:27:34   
maslachak
Drage mame, imam jedno pitanjce koje doduse nije vezano za klasican produzetak porodiljskog,ali nadam se da neka moze da mi pomogne..Naime,moja Visnja nema ama bas nikakvog osnova za komisiju i produzetak,e,sad po savetu zene koja u mojoj firmi obracunava plate ona mi je rekla da mogu da otvorim bolovanje kod moje doktorke mesec dana,pa da malo iskoristim odmora posto imam ihaha dana,pa da opet otvorim bolovanje i onda pocnem da radim,sto bi meni i odgovaralo..meni porodiljsko istice 22.11.,a ja bih prolongirala do pocetka februara..takodje skrenuli su mi paznju da ne idem na bolovanje preko decijeg pedijatra jer automatski idem preko socijalnog,a ne preko firme prvih mesec dana..ono sto mene interesuje je koliko su doktori otvoreni da ucine uslugu i otvore bolovanje ako im kazem za sta mi treba,a nemam zdravstvenog osnova za samo bolovanje..ja sam razmisljala da lepo odem kod svoje doktorke opste prakse i kazem kako stvari stoje i zbog cega mi treba..ako neko ima ikakvog iskustva,molim da mi napise..

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 746
10.11.2011 14:53:49   
Nensi*
Moze i pedijatar da ti otvori bolovanje,nije tacno da to ide preko socijalnog,ja sam imala 20 dana bolovanja od pedijatra i licno sam ove iz socijalnog pitala na ciji to teret ide,rekli su mi da ide na teret poslodavca sve do mesec dana. Jedino sto onda dobijas 65% od plate,a ne punu.

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 747
10.11.2011 19:38:25   
Vika
Ne znam kakva je procedura bila do sada ali sam u petak predala zahtev  u 27.marta, koji se kod nih dobija, kopiju svoje zdravstvene i nalaz sa poslednjeg pregleda od specijaliste (od istog dana) sa 3 pečata doktora.

Rekli su da će me komisija pozvati u roku od 10. dana i dali papir sa sledećim obaveštenjem:
- ukoliko komisija donese pozitivno mišljenje kod njih ga preuzimam napismeno
- zatim nosim kod pedijatra koji će napisati doznake
- potom u firmu po rešenje o produženju
-i onda sa svim originalima u 27. marta

< Poruku je uredio Vika -- 10.11.2011 19:39:44 >

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 748
10.11.2011 20:25:36   
alekseja
Danas kada sam ih zvala zakazali su mi 22. novembra u 11 casova. Medjutim, na moje pitanje sta da radim jer meni istice 14. Novembra porodiljsko bolovanje tj. u ponedeljak naredne nedelje, dobila sam veoma cudan odgovor, otvorite bolovanje kod vaseg pedijatra ili ginekologa. Veoma sam zatecena i zbunjena, ne znam sta da radim koji korak da nacinim a da ne pogresim u zakonskom smislui?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 749
10.11.2011 23:31:18   
Vika
Koliko sam videla, neko je pisao o toj situaciji. Otvoriš obično bolovanje ali ništa ne nosiš u firmu dok ne vidiš šta će biti sa komisijom. Ako ti komisija odobri, onda samo to nosiš u firmu a ako ne, pokrivena si običnim bolovanjem

(odgovor članu alekseja)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here