Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:14:31
|
|
|
|
Snelle
|
Stvarno? Znači da planirano odgovara anonimno?
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:15:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da, planirano odgovara anonimno.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:16:44
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: minavb A što anonimno pišeš? Ja sam ranije baš tako zamišljala život. Da sam me onaj bivši nije taprosio, verovatno bi imali takvu vezu-svako svoj stan, dete kod mene... Onda sretneš pravu osobu pa se sve preokrene. kada me je bivsi zaprosio pobegla sam glavom bez obzira,bili smo zajedno 6 godina,ali mi je sama pomisao na to da sam sa njim u braku bila mucna,i odma sam smugnula...posle godinu dana sam pocela da ziivim sa sadasnjim deckom i sada cekamo bebuuu.. IZVORNA PORUKA: Anoniman Meni samo onda nije jasno cemu uopste zajednicki zivot? Pa onda imajte decu, al zivite posebno, vidjajte se i s drugima, uzivajte u slobodnom zivotu! ahh,a zasto mislis da ce nekog papir da spreci da zivi slobodno ako tako hoce?? I naravno svi imamo pravo na svoj izbor,i nijedan nije pogresan!
< Poruku je uredio maslackic -- 27.10.2011 9:17:39 >
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:25:02
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: peca Maslackic ni ti nisi luda za svadbom, i opstenarodnim veseljem sa sve stomakom ? Ja sam rekla, taj da je hteo da me zeni, to bi uradio pre 5 godina hahaha Peco,sad sam videla poruku,ja generalno nisam luda za svadbom i opstenarodnim veseljem,bez obzira na stomace...ali neosudujem ljude koji vole,ja recimo volim da djuskam po tim svadbama,i ne zameram trudnicama koje se svencavaju u belim vencanicama,jer one ne prestavljaju vise isto sto i pre,ne verujem da ima puno devojaka koje nevine ulaze u brak,jednostavno sad je sve stvar ukusa..moja sestra ce se udati sa sve veseljem i 200 gostiju,nije trudna ali nije ni nevina,pa ce opet u beloj vencanici da se venca... Sve je stvar izbora...
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava za sta vam sluzi "vencani list'? Jel to "Izvod iz maticne knjige vencanih"? Kad se taj papir koristi uopste u Srbiji? Osim sto se gleda i obozava? Iskreno, ja ni ne znam gde je moj I mislim da ga ni jednom nisam pogledala, a tek obožavala Meni je recimo trebao u banci kod odobravanja kredita Ono standardno promena dokumenata i rođenje deteta ne pominjem
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:27:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana a ako smo "tradiocinolne" i "staromodne" onda su sve trebale uci u brak nevine, a ima puno "tradicionalnoih" kojima se ispod BELE vencanice ocrtava trudnicki stomacic. Respect! Istina!!!
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:29:57
|
|
|
|
minavb
|
Imam jednog kolegu u firmi, oženjen, ima dvoje dece, ali živi prilično slobodno. Kako on sam voli da kaže "Oženjen sam al ko momak živim". Šta taj papir znači njegovoj ženi i njemu?
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:31:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: maslackic kada me je bivsi zaprosio pobegla sam glavom bez obzira,bili smo zajedno 6 godina,ali mi je sama pomisao na to da sam sa njim u braku bila mucna,i odma sam smugnula...posle godinu dana sam pocela da ziivim sa sadasnjim deckom i sada cekamo bebuuu.. Ovo mi je tako poznato 5 godina veze, ni tamo ni ovamo, on odjednom rešio da bi mogli da se "uzmemo" a meni to bio dovoljno jasan znak da treba da bežim posle 20 dana se smuvala sa mm
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:47:35
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: Rivana a ako smo "tradiocinolne" i "staromodne" onda su sve trebale uci u brak nevine, a ima puno "tradicionalnoih" kojima se ispod BELE vencanice ocrtava trudnicki stomacic. Respect! Istina!!! Ih sad. Pa ja sam se sa mm zabavljala 9 godina. Da sam u brak ušla nevina mogli bi odmah da me kanonizuju za svetiteljku.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:49:24
|
|
|
|
minavb
|
E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da se povatate, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:49:55
|
|
|
|
Ana RR
|
sveta Snelle
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:50:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da se povatate, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom. Ili da klečite na kukuruzu dok vas ne prođe
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:51:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Sveta Snelle Al' ti bio jedan i jedini, zar ne?! Kad već puca bruka po selu, bar da se vinčate Sorry, e love ju
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:52:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da se povatate, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom. Mina, ovaj izraz koji si upotrebila je potpuno neadekvatan i ružan za nekoga ko je iz velike ljubavi ušao u seksualne odnose. Sa druge strane, ovde pričamo o tome kakav je naš stav o bračnoj/vanbračnoj zajednici, a ne o tome da li smo za sex pre braka.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:54:01
|
|
|
|
maslackic
|
hihi,ne verujem da bi se usudila na brak a da buduceg mm a ne konzumiram pre "registrovanja"...
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:54:06
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Sveta Snelle Al' ti bio jedan i jedini, zar ne?! E ovo nikada nećete saznati
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:55:44
|
|
|
|
minavb
|
Sorry snelle. Da se ispravim: E pa snelle, po staromodnim pravilima, kad ste osetili potrebu da iz velike ljubavi stupite u seksualne odnose, odma ste trebali da se registrujete i pred bogom i pred narodom. Ja i mm smo se povatali iz velike ljubavi.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:58:28
|
|
|
|
Snelle
|
E pa nismo. Kamenujte me, a ti prva
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 9:58:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maslackic hihi,ne verujem da bi se usudila na brak a da buduceg mm a ne konzumiram pre "registrovanja"... Mi nismo ni stigli do ljubavi kad smo se povatali, ljubav je došla kasnije Sad će kamdžijom da me izbiju sa teme
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 10:04:20
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle E pa nismo. Kamenujte me, a ti prva Ja bi te pre lebom gađala, ali nekim integralnim Ne znam da li si me razmela, i da li razumete šta hoću da kažem- ne možemo da sa iščuđavanje pitamo druge zašto i kako nešto mogu, kad i sami neke stvari nismo ili ne radimo kako "bi trebalo". Ovo što pišem nema veze sa Snelletom, nego upšte sa čitavom diskusijom. Svako živi kako hoće i može. Ko smo mi da pitamo kako i zašto?
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 10:05:58
|
|
|
|
maslackic
|
Nina,ista stvar i kod nas,pocelo je sve sa povatavanjem i polako se prisunjala ljubaaav
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 10:07:08
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mi nismo ni stigli do ljubavi kad smo se povatali, ljubav je došla kasnije Pa to, mi smo se povatali iz velike ljubavi prema seksu U stvari, kasnije se ispostavilo da sam ja u to ušla iz razonode i sporta, a mm jer se zaljubiškao. posle sam se i ja zaljubiškala i 4 meseca posle prvog poljupca smo počeli da živimo u grehu.
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 10:07:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ne znam da li si me razmela, i da li razumete šta hoću da kažem- ne možemo da sa iščuđavanje pitamo druge zašto i kako nešto mogu, kad i sami neke stvari nismo ili ne radimo kako "bi trebalo". Ovo što pišem nema veze sa Snelletom, nego upšte sa čitavom diskusijom. Svako živi kako hoće i može. Ko smo mi da pitamo kako i zašto? Iliti: Live and let live
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 10:10:41
|
|
|
|
peca
|
Ili vi skrecete sa teme ili se meni cini
|
|
|
|
RE: Bračna ili vanbračna zajednica 27.10.2011 10:18:35
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ne znam da li si me razmela, i da li razumete šta hoću da kažem- ne možemo da sa iščuđavanje pitamo druge zašto i kako nešto mogu, kad i sami neke stvari nismo ili ne radimo kako "bi trebalo". Ovo što pišem nema veze sa Snelletom, nego upšte sa čitavom diskusijom. Svako živi kako hoće i može. Ko smo mi da pitamo kako i zašto? Ja se nigde nisam iščuđavala, niti rekla da osuđujem one koji razmišljaju drugačije od mene, to sam na ovoj temi i naglasila. Ranije sam bila konzervativnija po mnogim pitanjima, i imala manje razumevanja za druge, ali kako sam starija, potpuno sam indiferentna prema tome ko kako razmišlja. Njihov život, njihova stvar. Sve dok to direktno ne ugoržava mene ne interesuje me.
< Poruku je uredio Snelle -- 27.10.2011 10:19:49 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.