|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračna ili vanbračna zajednica
26.10.2011 12:53:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: crazymama

e da... jos nesto cime mogu da se pohvalim je isto prezime i prelepa burma na desnoj ruci :)

auu...gde sad to mene stavlja - jesam u braku, al nemam isto prezime kao mm, a burmu sam skinula sad jer mi oticu prsti user posted image

(odgovor članu crazymama)
  Direktna veza do poruke: 476
26.10.2011 12:54:08   
Anoniman
Vi što oftopikujete i sprdate se
user posted image
u druge temeuser posted image

(odgovor članu kalinam)
  Direktna veza do poruke: 477
26.10.2011 12:55:47   
crazymama
IZVORNA PORUKA: ksena

e da... jos nesto cime mogu da se pohvalim je isto prezime i prelepa burma na desnoj ruci :)

auu...gde sad to mene stavlja - jesam u braku, al nemam isto prezime kao mm, a burmu sam skinula sad jer mi oticu prsti user posted image

eee, al svakako posedujes vencani list :)))
a burmu i ja skidam kad radim nesto po kuci, ali uvek kad pozelim da je stavim, imam je i tu je ;)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 478
26.10.2011 12:55:56   
hanka
user posted image
Di je nadje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 479
26.10.2011 12:57:37   
minavb
user posted image prepade me Neđo. Evo begam. Ne može čovek ni da se sprda pošteno.
Nego, da ponovim, meni je stvarno sve jedno da li je neko u bračnoj ili vanbračnoj zajednici.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 480
26.10.2011 12:58:17   
Anoniman
hahahah....kakva baba! user posted image

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 481
26.10.2011 12:58:35   
minavb
eee, al svakako posedujes vencani list :)))

E, a koje su prednosti posedovanja venčanog lista?user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 482
26.10.2011 12:58:47   
Anoniman
To je Snelle, zar je ne prepoznajeteuser posted image Evo idem i ja sa vama odavdeuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 483
26.10.2011 13:00:16   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

To je Snelle, zar je ne prepoznajeteuser posted image Evo idem i ja sa vama odavdeuser posted image

Htela sam da kažem "vidi Sneleta" ali me bilo strah da me ne raspori.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 484
26.10.2011 13:00:26   
Snelle
Pišem duple postove, ipak sam žena u godinama....

< Poruku je uredio Snelle -- 26.10.2011 13:02:26 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 485
26.10.2011 13:01:19   
Snelle

Nedjo, ovde niti imam gunj, niti imam adekvatnu šaru na marami, mada lik je moj sto posto user posted image
Mina, rasporiću te zbog mečke user posted image user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 486
26.10.2011 13:04:01   
crazymama
pa vencani list je uspomena sa vencanja :)user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 487
26.10.2011 13:04:17   
Lu
Bračna, vanbračna zajednica, crkveni, civilni brak...mislim da su za zajednički život PRIJE SVEGA bitnije neke druge stvari, da ne nabrajam.
Ovo ostale po želji, mislim da je nedopustivo nekome ulaziti u to i govoriti da jedno valja a drugo ne valja i predočavati dokaze ljubaviuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 488
26.10.2011 13:05:20   
Anoniman
Nemaš guNJ nego gunuser posted image user posted image

A ne izjasnih se na temu...meni iskreno uopšte nije važno da li su drugi venčani ili ne...niti bih ikada dala sebi za pravo da komentarišem tuđu (ne)sreću na osnovu toga da li je par u braku ili ne. Ne treba ti papir da bi tukao ženu, varala muža...sve se to može i u vanbračnoj i u bračnoj zajednici.

Lično, ne bih nikada izabrala vanbračnu zajednicu kao konačno rešenje, zato što sam želela svadbu, venčanicu, prsten, moje najmilije koji će posvedočiti mom najsrećnijem danu u životu, meni je brak nešto sasvim prirodno i u mom životu potrebno.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 489
26.10.2011 13:05:25   
Anoniman

Stvarno? A meni su to recimo fotografije i CD zapis user posted image user posted image user posted image Bežim Nedjo...............

Direktna veza do poruke: 490
26.10.2011 13:05:26   
maca821
Meni je svejedno, mm i ja smo bili skoro 8 godina u vanbracnoj zajednici sad smo se vencali iskreno ne znam zastouser posted image ali valjda zato da kad dobijemo bebu ne mora da je priznaje i vija papirologijuuser posted image . Ostalo mi je sve istouser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 491
26.10.2011 13:05:47   
minavb
Oću da puknem leba mi!user posted image

Negooo, ne znam jesam li vam pričala, jednom sam raskinula sa tipom zato što me zaprosio. Pošto je znao da tada nisam uopšte imala želju da se ikada udam, kontam da je smislio najbolji način da se raziđemo a da ja ispadnem skot. user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 492
26.10.2011 13:09:59   
minavb
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Bračna, vanbračna zajednica, crkveni, civilni brak...mislim da su za zajednički život PRIJE SVEGA bitnije neke druge stvari, da ne nabrajam.
user posted image
Meni i mm-u je najdraža uspomena cedulja sa našeg prvog izlaska koji u strvari i nije bio naš izlazak.Te večeri smo se prvi put poljubili 10. juna 2005. godine. % godina kasine, 10. juna je rođen Vanja.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 493
26.10.2011 13:10:57   
maslackic
sestra moje najbolje drugarice je bila 10 god u vezi,ziveli zajedno godinama,i vencali su se, pa razveli posle godinu dana...sta se desilo nemam pojima, nekoga mozda samo gusi ta cinjenica da su u braku user posted image user posted image ,ja cesto iz sale kazem da je burma za nekog samo bukagija...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 494
26.10.2011 13:15:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maslackic

ja cesto iz sale kazem da je burma za nekog samo bukagija...

Hoćete da znate moju priču? Ja sam imala ozbiljan težak osip na koži ispod burme mesecima nakon venčanja user posted image I ja stalno pre nosila prstenje-nikad ništa. Ni od vereničkog prstena.... Mm nikad nije nosio prstenje i ništa mu nije bilo. Meni eto iskočila alergija na "brak" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 495
26.10.2011 13:15:21   
peca
Ja nisam udata. Sa deckom sam 7,5 godina od kojih 4-5 odprilike zivimo zajedno user posted image Inace od malena sam pricala da mi je nesto najfuj trudna mlada, i kako nikad ne bih volela da se udam trudna. tako da dok se ne porodim, nemam nameru da se udajem user posted image eventualno zbog papira moze da se desi da se dogovorimo samo da odemo do opstine da podpisemo to, mada ja i nemam neku zelju da se udam, emotivno sam vezana za svoje prezime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 496
26.10.2011 13:18:59   
crazymama
IZVORNA PORUKA: n i n a

Stvarno? A meni su to recimo fotografije i CD zapis user posted image user posted image user posted image Bežim Nedjo...............

naravno, ali mina je pitala za vencani list... otud i moj saljiv odgovor!
meni nisu samo fotografije i CD zapis uspomena, imam i srebrnu casu iz koje smo pili vino u crkvi, cuvam i nekoliko cvetica sa kicenja, par pozivnica, imam i prelepo srce od tila koje je bilo dekoracija iznad ulaznih vrata, kao i prelepu korpu u kojoj su bili cvetici za kicenje... sve to cuvam :) ako Bog da da imam cerku, sa zadovoljstvom cu joj pokazivati sve to kad bude odrasla ;)

< Poruku je uredio crazymama -- 26.10.2011 13:20:38 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 497
26.10.2011 13:20:09   
minavb
Ja imam žulj na dlanu ispod burme.user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 498
26.10.2011 13:20:28   
crazymama
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ovo ostale po želji, mislim da je nedopustivo nekome ulaziti u to i govoriti da jedno valja a drugo ne valja i predočavati dokaze ljubaviuser posted image

ako ovo usvojimo, postojanje ovakve teme je onda besmisleno :)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 499
26.10.2011 13:21:13   
maslackic
hahahha,alergija na brak user posted image

ne nosim prstenje ,ni mm..videcemo ...

Mm insistira da se vencamo u opstini ,ja kazem : "registrujemo" . tako da cemo to srediti u toku sledeceg meseca,samo mi i kumovi...mada sam ja htela 5.11 ali tada su zadusnice pa mi kazu da ne valja...

ma ludnicaa,...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here