Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.10.2011 21:15:25
|
|
|
|
traveler81
|
Eh da, zaboravih da navedem jos 2 kod mene karakteristicna simptoma a ticu se grudi: 1. predeo bradavica i okoline mi uzasno svrbi 2. grudi su mi 2 broja vece i imam izrazene vene na njima Eto ako se neko prepozna ..... :-)))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.10.2011 11:47:49
|
|
|
|
badsy
|
Zdravo devojke Ja evo dva dana citam forum, sve sam skoro precesljala i divne ste stvarno, pa sam odlucila da se regiiistrujem. Elem, mm i ja neki 5 meseci radimo na , ali nikako da se uhvati. A vi ste sve tako divne i pruzate jedna drugoj podrsku, pa cu vam se pridruziti Inace meni ne treba da stigne u petak. A u subotu i juce mi se pojavili roze tragovi na gacicama. Nemam nikakve simptome, sem mozda malo nervoze i promene raspolozenja, ali to moze biti i od pms, pa pokusavam da budem cool Toliko za sada od mene, jos samo da vam svima pozelim da uskoro vidite svoje i sve najlepse sadasnjim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.10.2011 11:55:07
|
|
|
|
Anoniman
|
badsy dobrodošla Evo, meni nakon silnih simptoma ipak stigla veštica jutros.... Ja sam isto imala tragove na vešu čak tri dana, onda sve stalo i jutros redovno (kad je i trebalo) dobila... Naime, ovih dana se načitah svega i svačega, i u velikom broju slučajeva ta slaba sukrvica predstavlja implantaciju jajne ćelije... Ako subota prođe BEZ Crvenkape moguće da si upravo usadila svoju bebicu na mesto
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.10.2011 12:28:15
|
|
|
|
badsy
|
Hvala na dobrodoslici i na podrsci Ja sam inace ovaj mesec poprilicno bila opustena, nisam cak ni plodne dane pratila, samo smo se bacili na posao I onda mi se pojave ti tragovi, sto mi se nikad ranije nije desavalo, pa sam pocela da trazim po nete i naletela na vas i svasta procitala. Bas nisam htela ovaj put da se opterecujem, ali eto, kad valjda toliko zelis i najmanja sitnica te pokrene i ulije nadu. A, eto pokusacu da sto smirenije sacekam taj dan D i nadam se neko kasnjenje A ti uskoro na novo muckanje i da novembar bude tvoj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.10.2011 12:30:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa tako smo se i mi dogovorili-kad rasteramo goste posle slave(8.11.) da istamburamo jedno čeljade Hvala!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 4:25:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jel mi neko moze pomoci naime kasni mi evo 4 dana nisam radila ni test ni nista jer mislim da je opet hormonski poremecaj ali sad vise nisam sigurna jer mi se danas i juce samo spava i jutros kako inace pratim ponasanje grlica maternice jutrosa sam ga mogla osetiti ali je bio mekan a ne tvrd kao prem men.ako neka zna nesto o ovome neka mi kaze molim vas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 5:53:16
|
|
|
|
ljubilica
|
Aussie, pa zasto ne radis test?? Sto se tice simptoma vezano za grlic materice, tu pojma nemam, ali ono sto sigurno znam, je nenormalna pospanost Radi test i da znas, tek kad ugledas pocinju simptomi, jer sve mi koje dugo cekamo u stvari umemo samo da vidimo simptome ili da preuvelicamo. Samo napred, drzim fige!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 7:50:52
|
|
|
|
Anoniman
|
ljubice bojim se da se ne razocaram zato ga i ne radim svaki put kad sam ga radila bila sam sve tuznija i razocarenija zato sada i ne radim bojim se opet su se hormoni poremetili
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 7:57:15
|
|
|
|
Anoniman
|
A koliko bi još čekala da budeš sigurna da možda može biti ?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 8:03:43
|
|
|
|
Anoniman
|
mozda dve nedelje ali ja cu uraditi test i znam da cu se razocarati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 8:18:12
|
|
|
|
Anoniman
|
A možeš ti u Melburnu da vadiš krv, pa da tako već znaš šta da (ne)očekuješ? Svako kašnjenje ukazuje na neke promene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 12:12:34
|
|
|
|
slavica.
|
aussie kao sto ti ljubilica vec rekla,za grlic ne znam,ali veruj mi da ja ovih dana dobar deo dana prespavam,a ostatak dana provedem zevajuci navijamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.10.2011 12:47:41
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: aussie jel mi neko moze pomoci naime kasni mi evo 4 dana nisam radila ni test ni nista jer mislim da je opet hormonski poremecaj ali sad vise nisam sigurna jer mi se danas i juce samo spava i jutros kako inace pratim ponasanje grlica maternice jutrosa sam ga mogla oset_iti ali je bio mekan a ne tvrd kao prem men.ako neka zna nesto o ovome neka mi kaze molim vas ne bih da te razočaram, ali u trudnoći uglavnom ne možeš da napipaš grlić, kad dodje do oplodnje glić se povuče visoko i čvrsto se stegne i tu ostaje sledećih 9 meseci, ja moj nije bilo šanse da opipam dok sam stavljala utrogestan prvih 16 nedelja. Naravno sve smo mi različite, i ja se ipak nadam da će kod tebe biti
< Poruku je uredio bea83 -- 19.10.2011 12:49:04 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2011 1:36:04
|
|
|
|
Anoniman
|
bea nazalost ti si bila upravu ali nema veze ja se ionako nisam ni nadala
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2011 10:10:11
|
|
|
|
Anoniman
|
mozda ipak nisi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2011 10:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 20.10.2011 14:33:59
|
|
|
|
ljubilica
|
aussie, pa znaci trudna si CESTITAM, a sad na spavanje
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.10.2011 6:51:06
|
|
|
|
Anoniman
|
ja od siptoma sada imam umor...mokrenje i masniju kosu nego inace
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.10.2011 16:29:54
|
|
|
|
Laska
|
Cao prijatelji :) Odlucih da se uclanim, mnogo ste mi drage i volim da citam sta pisete u ove forume. Nego da ja predjem na stvar, imam par pitanja: 1. Da li je moguce utvrditi testom trudnocu ako sam imala ceste odnose odmah nakon zavrsetka men., a zadnju sam dobila 7.10.? jer... 2. Imam od juce jake bolove u stomaku, preko celog stomaka, kao da imam upalu misica ili tako nesto, bolovi se prosiruju od jednog ka drugom jajniku, pa cak i sami jajnici me probadaju povremeno. Da li je to mozda neki simptom? 3. ....i da li moze zena da ima iscedak(kao u plodnim danima) na sredini ciklusa ako je trudna(inace, me boli stomak jako u toku odnosa ako imam plodne dane)? Kupila sam test i cekam, ne znam sta cekam, valjda jos par dana, jer mislim da je mozda rano da uradim test? Plasim se da se nece videti na testu, iako pise da je za rano otkrivanje trudnoce. HELP
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.10.2011 17:51:48
|
|
|
|
Nataša1
|
Ako si poslednju menstruaciju imala 7. oktobra onda ti je mnooooogo rano. Ali tvoji simptomi zvuče dobro. Mnoge trudnice se žale na jajnike koji po malo boluckaju, a i na bol u donjem stomaku. Pojačan sekret je takođe čest, to je neko belo pranje, reakcija materice na implantaciju. S druge strane, to sve isto ti se može dogoditi od malo zakasnele ovulacije. Danas ti je ako dobro računam 18 DC. Mislim da moraš da sačekaš bar još 7-8 dana pa da uradiš kućni test ili još 3-4 dana, pa da uradiš test iz krvi. Navijam da je to
< Poruku je uredio Nataša1 -- 24.10.2011 17:52:15 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.10.2011 22:08:01
|
|
|
|
Laska
|
Najgore od svega toga je sto sam imala nezgodu, ujeo me pas i sad moram da pijem lekove neke i primam injekcije a sta ako jesam ?? Pa me zbog toga brine, sta da radim... Nece mi biti nista jel da? Ako i jesam, to je ionako pocetak, jel tako?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.10.2011 1:02:02
|
|
|
|
Nataša1
|
Teško da ti lekovi sad mogu da imaju uticaj. Ali ako se ispostavi da jesi trudna, moraš da kažeš ginekologu za lekove pa će te on poslati u genetsko savetovalište da porazgovaraš sa stručnjacima. To je uglavnom rutina.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.10.2011 16:04:32
|
|
|
|
jabaduu
|
Drage zene, helpujte, kako su izgledali bolovi u grudima kada ste ostale trudne? Mene peku i zare oko bradavica ali onako slabasno nista preterano. Elem ja sam 20 dobila krvarenje ali skroz drugacije od menstrualnog bilo je nekako bistro i trajalo je 2,5 dana a onda samo braon koje imam i danas u tragovima. Od juce me peckaju grudi ali se nisu uvecale vec su nekako meke. Danas mi test nije nista pokazao ali mokraca mi je skroz mutna u gusta na proslom ultrazvucnom pregledu sam imala dosta peska, zanima me da li je moguce da sam imala kasnu ovulaciju i da je menstrualno u stvari implatacijsko kr. prvog sam imala pregled i doktorka je videla puno folikula, lepu i zdravu matericu i priliku da zatrudnim ali nemam pojima kada mi je bila O. zato sto nisam imala mnogo sluzi u sekretu, sto sam inace pratila. M. i ja pokusavamo i nadamo se ali ja nikad ne znam kad cudobiti i ...? Imate li komentara?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.10.2011 16:20:44
|
|
|
|
slavica.
|
Draga jabaduu,meni grudi jos uvek bole,ali sad manje,posto stalno,i danju i nocu nosim sportski grudnjak. Bradavice su mi posebno osetljive,i veci deo dana su "nakostresene" Kazem sad vec nemam predstavu koliko je bol jak,jer mi grudnjak stvarno dosta pomaze,ali u svakom slucaju,sigurno da mi je bol u grudima jedan od simptoma Nadam se da ces nam se uskoro javiti sa lepim vestima
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.10.2011 17:54:08
|
|
|
|
Inica
|
To za grudi je individualno.. Mene u prvoj trudnoci nisu bolele, dok u drugoj sad od pocetka ja ne mogu na stomaku da spavam. I dalje me bole na dodir- bas, teske su i napete.. jA Sam ocekivala da ce proci u drugom tromesecju, ali sipak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Koje ime ce dobiti moja princeza???Tvoja sekaPomozite :)Natalija (
16%)
Masa (
23%)
Tea (
12%)
Milica (
18%)
Lena (
32%)
Ukupan broj glasova: 148Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!