Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.10.2011 21:33:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali trag na vešu!!! Kao rozim flomasterom linija
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.10.2011 21:42:52
|
|
|
|
Inica
|
Pa rano je da dobijes. Ako ti se nije ranije desavalo- mozda je implantacija.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 8:44:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Od jutros malo tačkastog rozlikavog sekreta... BT 37.3..... Pokušavam da se ne nerviram.... Samo neka je sve u redu, pa makar trebali i u novi "radni" krug
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 8:48:06
|
|
|
|
minavb
|
Nina, ti mućkaš? Divno!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 8:49:46
|
|
|
|
Inica
|
T je super Kod tebe mi bas deluju super znaci :) kao da je to tô.. Ne vidim razlog sto bi se to desavalo zbog- nicega..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 8:51:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa da Samo se juče isplakah k''o mazga! Gorim, sva sam zajapurena, čak mi je svako malo i muka, a pojavio mi se rozlikav trag, pa se uprpala sve u 16! Inice hvala na podršci sa Mišom mi se ništa od ovog nije dešavalo pa sam potpuno zbunjena
< Poruku je uredio n i n a -- 13.10.2011 8:52:59 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:20:35
|
|
|
|
Inica
|
Nina, ja sam ti inache u fazonu sto se tice simptoma- moze biti, ali ne mora. Ali tu mislim na mucnine, vrtoglavice, bol u stomaku,itd,itd.. Ali ovo kod tebe, pogotovo ta temp.ne moze da se umisli :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:27:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Autosugestivna temperatura Šalim se... Evo od jutros lutam po googlu-čitam sve i svašta o tom implantacijskom krvarenju. I sve je naravno drugačije Jedni kažu jarko crveno, drugi braon, jedni da traje do 2 dana, drugi i do 3-4 dana Onda kao izgleda kao menstruacija, pa ne kao menstruacija već samo kad se obrišeš....Onda gledam o vanmateričnoj.... Tamo piše da je ona praćena i bolovima (toga nema hvala Bogu)... Po ovulaciji danas mi je najmanje 8, a najviše 12 dan od začeća.... Naravno ni to nije merodavno.... Što sam mužu jutros rekla-nije mi frka ako nismo uspeli, probaćemo opet, već da jesmo uspeli, a da nešto ne valja.... Za test ne znam da li mi je rano, pa ako bude trebalo do lekara
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:37:29
|
|
|
|
smurfi
|
bice nina sve ok...nemoj da se nerviras samo..a test bih ti preporucila da neradis dok ti ne kasni...ja sam ga radila juce a trebam za 5 dana da ane dobijem i naravno negativan je pa sam se samo razocarala!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:42:39
|
|
|
|
Inica
|
Rano je za test. Ja mislim da je kod svake zene implatacija drugacija- tj neko krvari, neko ne. Kod nekog je obilnije,kod nekog manje. Ja sam pisala i pre nego sto sam zatrudnela,tj da mislimda sam osetila implantaciju. Tad sam sama sebi delovala kao ludak (pogotovo sto sam mislila da smo omasili O, jer sam bila odsutna od kuce) ali eto, to je bilo to..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:46:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma smešna sam i sama sebi... Ali prva trudnoća mi je sa simptomima bila "po udžbeniku", da nisam ovako zajapurena po čitave dane, mislila bih ok-to je to, ništa u ovom krugu; ali ovako nisam pametna.... Grudi su mi samo uvećane, ali nisu ni bolne ni osetljive... Od ostalih simptoma jedino me malo steže želudac, i mislim da mi je krenula kandida (nju sam dobila i sa prvim hormonima u prvoj trudnoći )... Tako da me kandida i temp ustvari "golicaju", hmmmm
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:49:22
|
|
|
|
Olga75
|
Nina, beta se detektuje u krvi majke vec 8 - 9 dana nakon ovulacije ako je doslo da zaceca , znaci ako ne mozes da docekas kasnjenje mece idi sutra u lab
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 10:52:45
|
|
|
|
d@d@
|
Nina !Svi simptomi ukazuju na !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:00:28
|
|
|
|
smurfi
|
meni juce test negativan,22.dan ciklusa, dobijam na 28 dana...a od sinoc imam gorusicu,udavi me kiselina sinoc i evo sad na momente.. i grudi me bole od pocetka mjeseca ? mogu li jos da se nadam ili je ipak jedna crtica u pravu bila /?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:01:25
|
|
|
|
Olga75
|
test moze da bude lazno negativan , sacekaj nedelju dana pa uradi ponovo
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:05:08
|
|
|
|
bea83
|
N i n a imala sam skoro sve tvoje simptome - gusti,beli sekret, konstantan osećaj toplo/hladno, dnevna temperatura se nije spuštala ispod 37.1, bol u jednom jajniku,grudi uvećane (ali ne bolne i osetljive kao i obično)....znači samo nisam imala grčeve i rozikasto na vešu, ali sve se to uklapa u navijam od sveg srca Što se bete tiče, koliko sam ja čitala ona počinje da raste nakon implantacije, kod mene je implantacija bila tek 10 dpo (po padu temperature i kasnije izvadjenoj beti koja se računajući od tog dana pravilno duplirala)tako da ti je moj savet da je izvadiš otprilike 4,5 dana od rozikastog krvarenja
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:16:59
|
|
|
|
lea79
|
pozdrav svima ako ce vam ista pomoci ja sam svoj prvi test uradila tacno na dan ocekivane menstruacije i bio je pozitivan sa jasno vidljive dve crtice sem sto su me grudi jako bolele nikakvih drugih simptoma nisam imala ali sam nekako znala da je to to
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:17:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala,hvala,hvala Malo mi entizijazam splašnjava svakim odlaskom na wc, stalno ostavljam trag... Ali obrazi su mi i dalje kao ringle. Ako je i bilo implantacije desila se juče-imala sam konstantne menstrualne grčeve ceo dan, i ovo krvarenje što je krenulo... Videću kako će se stvari odvijati u toku današnjeg dana... A krenuo opet da me vrti želudac, sve mi kiselo u grlu, ni vodu ne mogu da licnem....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:20:29
|
|
|
|
bea83
|
N i n a, ja stvarno verujem da je implantacija, jer predmenstrualno krvrenje usled pada progesterona je uvek braon boje (imala sam i to dva meseca) i tad i temperatura počne da pada, a tvoja se drži
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:44:08
|
|
|
|
dyna0802
|
Lea pozdrav, Ja se osecam sada kao i ti... osim sto me grudi bole nikakve promene nemam.... ali sam nekako ubedjena da je to to... treba da dobijem 15.09. u subotu... Vec sam spremila testic Nadam se da ovog puta nismo... omasili.. Pozdrav za sve .... zelim svima nama
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:50:16
|
|
|
|
smurfi
|
i mene samo grudi bole nadam se da je to to...mada sam ja test uradila vec i negativan bio juce a ocekujem 18.10.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:52:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja treba ustvari da dobijem 17.10, ali već krenulo ovo čudo smurfi, možda ti je kasnije bila O, uradi ponovo na dan kad treba da dobiješ.... Ja bih čekala bez ikakvih problema da me sad ovo čudo nije iznenadilo Dyna neka je sa srećom u subotu
< Poruku je uredio n i n a -- 13.10.2011 11:53:50 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 11:57:29
|
|
|
|
dyna0802
|
Nina hvala.... Javljam sta je bilo...U medjuvremenu drzim placeve svima ...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 13:00:21
|
|
|
|
slavica.
|
Devojke,da li je normalno da ja jos uvek nemam mucnine? Znam da svi nesto pricaju,dobro je kad ti je muka...i ja sve cekam da pocnu,a njih nema,pa nema....znam da,ako se pojave,ima da psujem po ceo dan,ali onda cu biti sigurnija da je sve ok...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.10.2011 13:02:28
|
|
|
|
Ana RR
|
To je ogromna glupost - ako ti je muka sve je ok! I ako ti nije muka sve je ok, zavisi kako tvoj organizam podnosi promenu. Uživaj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
i z a b e r i t episuljicamasha (
45%)
tara (
55%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!