|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
12.10.2011 21:33:24   
Anoniman
Ali trag na vešu!!! user posted image Kao rozim flomasterom linija

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 701
12.10.2011 21:42:52   
Inica
Pa rano je da dobijes. Ako ti se nije ranije desavalo- mozda je implantacija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
13.10.2011 8:44:15   
Anoniman
Od jutros malo tačkastog rozlikavog sekreta... BT 37.3..... Pokušavam da se ne nerviram.... Samo neka je sve u redu, pa makar trebali i u novi "radni" krug user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 703
13.10.2011 8:48:06   
minavb
Nina, ti mućkaš? Divno!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 704
13.10.2011 8:49:46   
Inica
T je super user posted image
Kod tebe mi bas deluju super znaci :)
kao da je to tô.. Ne vidim razlog sto bi se to desavalo zbog- nicega..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 705
13.10.2011 8:51:06   
Anoniman
Pa da user posted image Samo se juče isplakah k''o mazga! Gorim, sva sam zajapurena, čak mi je svako malo i muka, a pojavio mi se rozlikav trag, pa se uprpala sve u 16! user posted image

Inice hvala na podršci user posted image sa Mišom mi se ništa od ovog nije dešavalo pa sam potpuno zbunjena user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 13.10.2011 8:52:59 >

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 706
13.10.2011 10:20:35   
Inica
user posted image
Nina, ja sam ti inache u fazonu sto se tice simptoma- moze biti, ali ne mora. Ali tu mislim na mucnine, vrtoglavice, bol u stomaku,itd,itd.. Ali ovo kod tebe, pogotovo ta temp.ne moze da se umisli :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 707
13.10.2011 10:27:11   
Anoniman
Autosugestivna temperatura user posted image

Šalim se... Evo od jutros lutam po googlu-čitam sve i svašta o tom implantacijskom krvarenju. I sve je naravno drugačije user posted image Jedni kažu jarko crveno, drugi braon, jedni da traje do 2 dana, drugi i do 3-4 dana user posted image Onda kao izgleda kao menstruacija, pa ne kao menstruacija već samo kad se obrišeš....Onda gledam o vanmateričnoj.... Tamo piše da je ona praćena i bolovima (toga nema hvala Bogu)... Po ovulaciji danas mi je najmanje 8, a najviše 12 dan od začeća.... Naravno ni to nije merodavno....

Što sam mužu jutros rekla-nije mi frka ako nismo uspeli, probaćemo opet, već da jesmo uspeli, a da nešto ne valja....
Za test ne znam da li mi je rano, pa ako bude trebalo do lekara user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 708
13.10.2011 10:37:29   
smurfi
bice nina sve ok...nemoj da se nerviras samo..a test bih ti preporucila da neradis dok ti ne kasni...ja sam ga radila juce a trebam za 5 dana da ane dobijem i naravno negativan je pa sam se samo razocarala!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 709
13.10.2011 10:42:39   
Inica
Rano je za test. Ja mislim da je kod svake zene implatacija drugacija- tj neko krvari, neko ne. Kod nekog je obilnije,kod nekog manje. Ja sam pisala i pre nego sto sam zatrudnela,tj da mislimda sam osetila implantaciju. Tad sam sama sebi delovala kao ludak (pogotovo sto sam mislila da smo omasili O, jer sam bila odsutna od kuce) ali eto, to je bilo to..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 710
13.10.2011 10:46:57   
Anoniman
Ma smešna sam i sama sebi...

Ali prva trudnoća mi je sa simptomima bila "po udžbeniku", da nisam ovako zajapurena po čitave dane, mislila bih ok-to je to, ništa u ovom krugu; ali ovako nisam pametna.... Grudi su mi samo uvećane, ali nisu ni bolne ni osetljive... Od ostalih simptoma jedino me malo steže želudac, i mislim da mi je krenula kandida (nju sam dobila i sa prvim hormonima u prvoj trudnoći user posted image )... Tako da me kandida i temp ustvari "golicaju", hmmmm user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 711
13.10.2011 10:49:22   
Olga75
Nina, beta se detektuje u krvi majke vec 8 - 9 dana nakon ovulacije ako je doslo da zaceca , znaci ako ne mozes da docekas kasnjenje mece idi sutra u lab user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 712
13.10.2011 10:52:45   
d@d@
Nina user posted image !Svi simptomi ukazuju na user posted image !user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 713
13.10.2011 11:00:28   
smurfi
meni juce test negativan,22.dan ciklusa, dobijam na 28 dana...a od sinoc imam gorusicu,udavi me kiselina sinoc i evo sad na momente.. i grudi me bole od pocetka mjeseca ? mogu li jos da se nadam ili je ipak jedna crtica u pravu bila /?user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 714
13.10.2011 11:01:25   
Olga75
test moze da bude lazno negativan , sacekaj nedelju dana pa uradi ponovo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu smurfi)
Direktna veza do poruke: 715
13.10.2011 11:05:08   
bea83
N i n auser posted image imala sam skoro sve tvoje simptome - gusti,beli sekret, konstantan osećaj toplo/hladno, dnevna temperatura se nije spuštala ispod 37.1, bol u jednom jajniku,grudi uvećane (ali ne bolne i osetljive kao i obično)....znači samo nisam imala grčeve i rozikasto na vešu, ali sve se to uklapa u user posted image navijam od sveg srcauser posted image
Što se bete tiče, koliko sam ja čitala ona počinje da raste nakon implantacije, kod mene je implantacija bila tek 10 dpo (po padu temperature i kasnije izvadjenoj beti koja se računajući od tog dana pravilno duplirala)tako da ti je moj savet da je izvadiš otprilike 4,5 dana od rozikastog krvarenja

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 716
13.10.2011 11:16:59   
lea79
pozdrav svima
ako ce vam ista pomoci ja sam svoj prvi test uradila tacno na dan ocekivane menstruacije
i bio je pozitivan sa jasno vidljive dve crtice
sem sto su me grudi jako bolele nikakvih drugih simptoma nisam imala ali sam nekako znala da je to to

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 717
13.10.2011 11:17:09   
Anoniman
Hvala,hvala,hvala user posted image

Malo mi entizijazam splašnjava svakim odlaskom na wc, stalno ostavljam trag... Ali obrazi su mi i dalje kao ringle. Ako je i bilo implantacije desila se juče-imala sam konstantne menstrualne grčeve ceo dan, i ovo krvarenje što je krenulo... Videću kako će se stvari odvijati u toku današnjeg dana...
A krenuo opet da me vrti želudac, sve mi kiselo u grlu, ni vodu ne mogu da licnem....

(odgovor članu bea83)
  Direktna veza do poruke: 718
13.10.2011 11:20:29   
bea83
N i n a, ja stvarno verujem da je implantacija, jer predmenstrualno krvrenje usled pada progesterona je uvek braon boje (imala sam i to dva meseca) i tad i temperatura počne da pada, a tvoja se držiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 719
13.10.2011 11:44:08   
dyna0802
Lea pozdrav,

Ja se osecam sada kao i ti... osim sto me grudi bole nikakve promene nemam.... ali sam nekako ubedjena da je to to... treba da dobijem 15.09. u subotu... Vec sam spremila testicuser posted image

Nadam se da ovog puta nismo... omasili..user posted image

Pozdrav za sve .... zelim svima nama user posted image

(odgovor članu lea79)
Direktna veza do poruke: 720
13.10.2011 11:50:16   
smurfi
i mene samo grudi bole user posted image nadam se da je to to...mada sam ja test uradila vec i negativan bio juce user posted image a ocekujem 18.10.user posted image

(odgovor članu lea79)
Direktna veza do poruke: 721
13.10.2011 11:52:57   
Anoniman
Ja treba ustvari da dobijem 17.10, ali već krenulo ovo čudo user posted image
smurfi, možda ti je kasnije bila O, uradi ponovo na dan kad treba da dobiješ....
Ja bih čekala bez ikakvih problema da me sad ovo čudo nije iznenadilo
Dyna neka je sa srećom u subotu user posted image

< Poruku je uredio n i n a -- 13.10.2011 11:53:50 >

(odgovor članu smurfi)
  Direktna veza do poruke: 722
13.10.2011 11:57:29   
dyna0802
Nina hvala.... Javljam sta je bilo...U medjuvremenu drzim placeve svima ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 723
13.10.2011 13:00:21   
slavica.
Devojke,da li je normalno da ja jos uvek nemam mucnine? Znam da svi nesto pricaju,dobro je kad ti je muka...i ja sve cekam da pocnu,a njih nema,pa nema....znam da,ako se pojave,ima da psujem po ceo dan,ali onda cu biti sigurnija da je sve ok...

(odgovor članu dyna0802)
Direktna veza do poruke: 724
13.10.2011 13:02:28   
Ana RR
To je ogromna glupost - ako ti je muka sve je ok! I ako ti nije muka sve je ok, zavisi kako tvoj organizam podnosi promenu. Uživaj user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

i z a b e r i t e
pisuljica

masha (45%)

tara (55%)

Ukupan broj glasova: 123

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here