|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
13.10.2011 13:02:31   
Anoniman
Budi sretna što ih nemaš user posted image Uopšte ne mora svaka trudnica da ih ima, a meni su počele u 7. nedelji sa Mihajlom i trajale do 37. nedelje!!! Tako da uživaj!!!

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 726
13.10.2011 13:11:28   
slavica.
Hvala vam dvojke drage. Ja sam sada tek na pocetku seste nedelje,mozda je jos rano,ali i doktorka mi je rekla da ih sad vec ocekujem.
A ja neke posebne promene u telu ni nemam. Osim sto mi je lice kao kod tinejdzerki,sa gomilom nekih gadnih bubuljica. Bole me grudi,i zevam... Rano lezem,ali rano i ustajem,tako da rano leganje ne povezujem sa tim. E da,jedino sto cesto piskim... Zatvor mi je isto normalna stvar i u normalnom stanju,pa ga ne povezujem sa tim...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 727
13.10.2011 13:15:39   
Anoniman
Ja u prvoj trudnoći, osim dosadne kandide i tih mučnina koje su počele kasnije, nisam imala ama ni jedan simptom-jednostavno nisam dobila, uradila test i to je bilo to! user posted image
A sad me sve nešto snašlo, ne znam više ni šta da mislim user posted image zaista bih da iskuliram, ali lakše reći nego uraditi user posted image

(odgovor članu slavica.)
  Direktna veza do poruke: 728
13.10.2011 13:24:08   
Sanjica26 RR
Samo ti Nina kuliraj. Bese 17. novembar treba da dobijes ili ne dobijes?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 729
13.10.2011 13:25:07   
Anoniman
OKTOBAR Sanja user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 730
13.10.2011 13:28:01   
Sanjica26 RR
E, pazi mene lude. user posted image Htela sam da napisem oktobar. Izvini!
Sigurno da imam nesto novembra, pa mi je stalno u mislima.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 731
13.10.2011 13:32:56   
Anoniman
Ništa, ništa... user posted image Ja kampujem u ovoj temi od juče i ubeđujem se da sam potpuno cool user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 732
14.10.2011 8:29:00   
Anoniman
37.1 jutros, ali i curkanje prisutno.... Juče me takva muka spopala da sam u sat vremena povratila čak 3 puta user posted image Sada sam kao da ništa nije bilo... Mislim da su mi malo hormoni podivljali, ali da ovaj krug ipak čekam Crvenkapu u ponedeljak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 733
14.10.2011 8:36:19   
Inica
Haha, Nina, ako si sve ove simptome sama "izazvala", svaka cast. E, to je snaga uma user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 734
14.10.2011 8:40:33   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Ma ja kontan da sam se malo uprpala od tog krvarenja, pa da mi zato pozlilo... Ali temperaturu i dalje ne kontam user posted image user posted image user posted image
A evo treći dan kako pomalo farbam veš... Ja sam izgleda neki poseban slučaj user posted image

(odgovor članu Inica)
  Direktna veza do poruke: 735
14.10.2011 8:47:46   
traveler81
Ja mislim da sam bila sampion u umisljanju simptoma trudnoce (tada sam bila ubedjena da umisljam) i sve zive simptome sam imala sto mi je izgledalo nemoguce.
1. Oko 21. dana ciklusa imala sam izrazito jak mlecno beli trag na gacicama bez svraba i mirisa i to je trajalo danima
2. Oko 25. dana ciklusa poceli su da mi smetaju mirisi i oni dobri i ni losi-npr miris Lenora na vesu, miris parfema, miris dok se priprema hrana, miris cigareta....itd sto mi se nikada to tada nije desavalo
3. Pocelo je da mi biva muka pre ili posle jela ( jela sam 3x cesce od uobicajenog)
4. boleo me je jako donji stomak, mislila sam da cu svakog trenutka dobiti menstruaciju
5.na bradavicama su mi se pojavile karakteristicne kvrzice
6, merila sam bazalnu temperaturu od 20. dana ciklusa pa sve do danas-konstantno je iznosila izmedju 37,3 i 37,4 c

30. dan ciklusa moja beta je iznosila 137 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 736
14.10.2011 8:51:49   
Anoniman
Čekaj, ti to mene ohrabruješ ili mi se smeješ??? user posted image user posted image user posted image Šalim se....

Bravo za betu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu traveler81)
  Direktna veza do poruke: 737
14.10.2011 8:53:10   
Inica
Eto Nîna, mozda nije trip ;) Posto ti imas krace cikluse,i redovne, vrlo je moguce da je to ipak to.
P.S. I meni je su te kvrzice iskocile po bradavicama. Svi ih inace imamo, ali kod trudnoce je drugacije, i primeti se promena.

(odgovor članu traveler81)
Direktna veza do poruke: 738
14.10.2011 10:01:22   
meteori
nina,
samo lagano, meni je tako bilo nešto mrljavo rozikasto par dana pre nego što treba da dobijem i ja pomislila to je to kad ono stade. Posle beta 189.
Na zalost nije se održala, ali to ne znači da kod tebe neće user posted image .  Srećno user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 739
14.10.2011 10:09:01   
Anoniman
Ma vi ste sve divne user posted image
Simptom - kvržice na grudima? Evo ja otišla na wc, pa reko' da virnem u majcu user posted image Imam i taj simptom!!! user posted image user posted image user posted image
Glava mi je i danas podgrejana.... Ja garant ima da pišem u onu temu "Nije znala da je trudna!", dok izanaliziram šta mi se sve (ne)događa ima da se porodim user posted image

(odgovor članu meteori)
  Direktna veza do poruke: 740
14.10.2011 10:12:19   
Cindarella
Nina,je l' sam ja to nesto propustila?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 741
14.10.2011 10:13:41   
Anoniman
Zasad i ja Propuštam user posted image

(odgovor članu Cindarella)
  Direktna veza do poruke: 742
14.10.2011 10:15:06   
Cindarella
To ti je sto si me zafrkavala za leptirice!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 743
14.10.2011 10:17:53   
lea79
nedaj se nina nek su sintomi tu a sve cemo posle lako
ja nisam imala ni jednog i test sam uradila bas na dan kad sam trebala da dobijem ali sam nekako znala da je to to

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 744
14.10.2011 12:16:04   
smurfi
nina navijamo da si user posted image daj boze......ja nista ne oseccam...nikakav simptom...jedino me grudiii boleee jakooo na dodir sa strane...a li to je kao da cu da dobijem...mada me sad bole cio mjesec a inace me uvek smao par dana pre bole user posted image

(odgovor članu lea79)
Direktna veza do poruke: 745
14.10.2011 12:22:08   
smurfi

IZVORNA PORUKA: n i n a

37.1 jutros, ali i curkanje prisutno.... Juče me takva muka spopala da sam u sat vremena povratila čak 3 puta user posted image Sada sam kao da ništa nije bilo... Mislim da su mi malo hormoni podivljali, ali da ovaj krug ipak čekam Crvenkapu u ponedeljak user posted image

nina meni je temperatura obicna user posted image 37.2 al ne znam kakva mi je inace jer ne pratim to nikad user posted image pa ne znam jel to nesto znaci? meni nije ni muka ni nista..ja se super osjecam...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 746
14.10.2011 12:26:50   
Anoniman
meni je inače do 36.5... I uvek osećam da mi gore obrazi i uši kad se ovako povisi... A to što mi je bila muka, možda mi se malo svega skupilo... Ti imaš više šanse definitivno jer ti jop nije stigla user posted image a mene zeza već treći dan-kao u najavi!
I mene grudi malo bole, kao da imam upalu mišića, ali tako je i kad treba da dobijem... joj, što nije kao prošli put? Lepo mi kasnilo i bila sam trudna user posted image I tvoja temp je super, čisto sumnjam da ti je konstantno 37.2 user posted image Strpi se još malo!user posted image

(odgovor članu smurfi)
  Direktna veza do poruke: 747
14.10.2011 12:28:47   
smurfi
ali ja tek u utorak trebam da ne dobijem.18-og user posted image ni meni ne kasni

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 748
14.10.2011 12:33:41   
Anoniman
Znam user posted image ja inače čekam ponedeljak, a vidi ovo... Iznenađuje me kad ne treba... user posted image ma dok se čeka, lepo se tu na forumu kuckamo i družimo i brže prođe vreme user posted image

(odgovor članu smurfi)
  Direktna veza do poruke: 749
14.10.2011 12:38:23   
smurfi
ma da user posted image necu da se nerviram uopste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Aurora
pisuljica

Videla sam nedavno ovo ime na jednoj od anketa i zaljubila se! :))) Mozda je malo cudno, ali ako postoji Anastasija zasto ne bi moglo i Aurora :)

Da (71%)

Ne (29%)

Ukupan broj glasova: 72

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here