Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.10.2011 20:01:43
|
|
|
|
jabaduu
|
ja se nadam da je ali ipak bilo je tu i krvarenje i to braon, a test jos nista nije pokazao ali stvarno moje su menstruacije neredovne i mogla je biti O. bilo kada prethodnih dana ali nikad me posle M. nisu peckale grudi, onako tinjaju polako oko bradavica ali nisu porasle mnogo, mislim i da mi je temp. blago povisena to zvuci i kao simptom O. ali kako!? Hvala na odgovorima !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 14:50:58
|
|
|
|
Aura
|
Molim sve da pomognu. Imala sam 21.9 menustruaciju. Imam osjetljive grudi kao kad trebam da dobijem. I blagi umor. Mislim da nisam trudna. A jos nisam dobila. Da li je normalno da toliko kasni? Mozda je neka upala ili nesto slicno? Trudnoca je neplanirana, ako bude. Nadam se da ne jos :(
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 14:56:14
|
|
|
|
peca
|
Aura, ako mislis da nisi trudna sigurno jesi Salim se malo, tako sam i ja negirala da sam trudna pa izvadila betu da razbijem sumnje kad ono beta otisla daaaaleko, a ja klackam za njom Ako si pri parama, lepo odvoji oko 800din.i za 4-5h. razbij izluzije Tog tuzica sa kraja posta necu ponovo da vidim !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 15:01:03
|
|
|
|
bea83
|
Aura, može da bude svašta i ništa...al sam ti pomogla Zaista, simptomi su toliko individualni da je teško reći šta je stvarno simptom trudnoće a šta smo umislile. Najbolje bi ti bilo da izvadiš betu i da rešiš dilemu za nekoliko sati. Šta god da je, ja sam uvek za brzo suočavanje sa situacijom...Nek ti rezultat bude onakav kakav ti želiš, a ti dobro razmisli... Vidi ovu Pecu što je postala opasna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 15:03:03
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: bea83. Vidi ovu Pecu što je postala opasna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 15:16:18
|
|
|
|
vonavoj
|
aura,ako su parice u pitanju svaki testic ce ti pokazati ako si ,jer je proslo dovoljno vremena...oni su oko 200-300din! mozes sa prvom mokracom da uradis,a ako si nestrpljiva trpi malko i nemoj puno vode da pijes,i pokazace pravi rezultat... a svaka od nas je imala drugacije simptome,npr,mene je zeludac boleo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 17:27:35
|
|
|
|
jabaduu
|
Drage moje ja sam upravo uradila test i posle 10 min. se pojavila debela druga roza crta i bila je tu nekoliko sekundi pa je onda izbledela. Vec nekoliko dana pokusavam da ulovim crticu zato sto me peku grudi ali to je sve sto sam uspela da uhvatim zasad. jedino sto je linija bila bas jako roza. Da li je to bila fatamorgana>
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 20:35:58
|
|
|
|
vonavoj
|
hm,mora da ti se pokazu dve crtice? ne verujem da moze da nestane,ako je prava!! moja i dalje stoji,a proslo je 8 meseci! ponovi ti ujutru! a ja navijam,i vucem za nosic!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 20:47:16
|
|
|
|
jabaduu
|
Mislim da cu uraditi Betu. Hvala na podrsci!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.10.2011 20:48:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jabaduu Drage moje ja sam upravo uradila test i posle 10 min. se pojavila debela druga roza crta i bila je tu nekoliko sekundi pa je onda izbledela. Vec nekoliko dana pokusavam da ulovim crticu zato sto me peku grudi ali to je sve sto sam uspela da uhvatim zasad. jedino sto je linija bila bas jako roza. Da li je to bila fatamorgana> test je najsigurnije uraditi ujutro i tada nikada ne gresi ponovi ga i navijamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.10.2011 8:35:04
|
|
|
|
Inica
|
Jabaduu, kao sto su ti vec rekli, crtica ako je prava mora da ostane.. Ili uradi betu, ili ponovi test.. Drugacije neces znati sta je
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.10.2011 16:59:01
|
|
|
|
Jole84
|
Sad mogu da pišem u znacima jer sam ih do sad umišljala kad ih nije bilo. Mogu da vam kažem da su mi simptomi isti kao u Pms-u- "osećam" jajnike,kičma me kida i ručkam malo više. Ali od kiselih krastavčića,povraćanja nema ništa (bar za sad) Jedina je razlika drugačiji bol u stomaku,više je kao neki pritisak,kao da nije tvoj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.10.2011 17:00:55
|
|
|
|
Meisje
|
Hvala Jole,ajde kad se setis jos necega pisi,recimo grudi,onda da li si imala neku sluz ili si bila suva...sve cega se setis!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.10.2011 17:05:58
|
|
|
|
Jole84
|
Grudi nimalo ne osećam,uopšte me ne bole! Čini mi se da sam imala sluz par dana zadnjih,kao da je ovulacija,jer ja nisam imala jake ovulacije zbog prolaktina,retko kad sam mogla da vidim puuuuno sluzi. Ovo je kao neki sekret,vlažan,bez boje. Samo po malo curne,uvek pomislim-dobila sam..ali eto. Sve ću da vam pišem,sa zadovoljstvom a uskoro i da delimo iskustva
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 9:26:13
|
|
|
|
mirjam86
|
Joj drage moje ala je mene moj mm prepao jutros Vec tri dana moja draga je bila tamno ljubicasta sa malo braonkastog tona i to se iz aviona primecivalo on je prvi zapazio, da bi eto mi sinoc opet malo muckali i danas nista opet roza pa sad se on uplasio da nismo slucajno nesto zeznuli ako je postojala trudnoca Zna li neko od vas mogu li se posle ovulacije imati normali odnosi, neki kazu ne bi trebalo sacekati ipak da se vidi oce li stici m, a neki kazu nema veze. Inace juce sam radila i test kucni jeste pet dana ranije ali tamo gde bi trebala da se pojavi druga crta pojavila se samo malo senka kad se pogleda odozgo ili kad se test malo nakrivi i to mi se isto do sad nije desilo. Cekacu jos malo do 03. pa cu da vidim, ali eto plasim se samo zbog toga sto je moja draga imala bas tu mastilo boju par dana i odjednom jutros nistaaaa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 10:04:08
|
|
|
|
vonavoj
|
mirjam86, ne brini se,boja nema veze,to je kod svakog individualno i ne znaci da ce ti u celoj trudnoci biti ljubicasta! niste nista mogli da poremetite,zene ni ne znaju kada su zatrudnele,pa i dalje imaju odnose,radeci na bebici! samo se ti opusti,i cekaj a ja te vucem!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 10:11:01
|
|
|
|
mirjam86
|
hvala tiiiiii
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 11:11:51
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
I ja mislim da je mala verovatnoca da ste nesto zeznuli, ipak su bas retki ljudi koji imaju takav '' kapacitet '' da naude plodu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 11:18:15
|
|
|
|
biks
|
drage moje citam o vasim simptomima i kao i svaki mesec pronalazim se Boli me stomak konstantno onako poprecno nisko kao i svaki mesec pred . Jedina razlika je da me je juce par puta bas jako zignulo ali skroz odozgo od zeludca. Ne znam da li je to neki simptom ili opet umisljam Jako sam naduvena i tesko podnosim sve sto pojedem bukvalno mi nekako hrana bude preteska i povraca mi se. Ko zna mozda imam stomacni virus ili neki problem sa zeludcem Treba da dobijem za dva dana i znam da bi mozda jos sutra test pokazao tacno ali se plasim da se ne razocaram.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 11:24:38
|
|
|
|
biks
|
mirjam86 i ja isto mislim da to nema nikakve veze. Koliko samo devojaka dugo ne znaju da su trudne. Mislim da ne mozete odnosima ugroziti plod u tako ranoj fazi. Zelim ti puno srece
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 30.10.2011 18:51:36
|
|
|
|
blesavko
|
Cak se preporucuju i odnosi tokom trudnoce...ali samo ako prijaju...zato bez brige...
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.10.2011 10:13:08
|
|
|
|
Laska
|
Dobila sam .... Nista od moje , jako sam tuzna.... Izgleda da stvarno nema svrhe nagadjati da li sam ili nisam , jednostavno treba cekati dan kada treba dobijem, pa ako ne dobijem, to je to. Bas sam se razocarala, ovog meseca smo se jako trudili ja i moj muzic i nista. Ne znam, da li da pocnem nesto da pijem ili....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.10.2011 14:34:45
|
|
|
|
soni
|
i meni je takav sekret!!! IZVORNA PORUKA: Jole84 Čini mi se da sam imala sluz par dana zadnjih,kao da je ovulacija,jer ja nisam imala jake ovulacije zbog prolaktina,retko kad sam mogla da vidim puuuuno sluzi. Ovo je kao neki sekret,vlažan,bez boje. Samo po malo curne,uvek pomislim-dobila sam..ali eto. Sve ću da vam pišem,sa zadovoljstvom a uskoro i da delimo iskustva
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.10.2011 14:52:13
|
|
|
|
Meisje
|
Jupiiiiii
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 31.10.2011 15:57:13
|
|
|
|
Suncepravde
|
Soni to uopste nije los simptom
|
|
|
Anketa
Датум рођењапеперутка16Да ли сте породили на време, пре термина или после термина?на време (
60%)
пре термина (
30%)
после термина (
10%)
Ukupan broj glasova: 10Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!