|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
31.10.2011 16:20:14   
mirjam86
sta bi sa suvocom usta jel to normalno kod temp? ja ceo dan gorim sad me koleginica pitala sto sma rumena i naduvena :D

(odgovor članu Suncepravde)
Direktna veza do poruke: 801
31.10.2011 22:34:26   
jabaduu
E pa ja stvarno mislim da sam nekako uspela da izazovem sve simptome, imala sam par linija na testu Baby rapid jedna je nestala a bila je roza a na drugom stoji ali bleda izgleda evaporacijska (uradila sam betu 29 okt. i bila je negativna) ja sad opet mislim da je laboratorija pogresila zato sto su mi se vec nadule grudi i peku a od petka mi je muka vrlo cesto preko dana i sad kada sam videla da je i sluzav obilan iscedak simptom ja stvarno imam i to bas poprilicno i zadnja 4 daname zigaju jajnici i krsta i danas su me peckali i bradavice peckaju. najozbilnije mi je muka cesto a ja sam onako uvek imala apetita. Stidim se da udjem u apoteku po test zato sto sam devojkama koje tam rade vec dosadila. user posted image

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 802
31.10.2011 23:29:01   
Meisje
Jabaduu samo opusteno ako je beba tu tu je,nemoj da se opterecujes,probaj da skrenes misli pa za par dana ponovi testuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 803
31.10.2011 23:52:59   
jabaduu
http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album&ID=990

Vto mozda sam preterala. Tu je slicica sve je bledo.user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 804
1.11.2011 0:14:04   
degu
Jabaduu nemaš šta da se stidiš da uđeš u apoteku i da misliš šta apotekarke misle. Sačekaj još malo, pa uradi opet testić.
Ne bih da te razočaram, ali teško da je beta pogrešila.
Ja na ovim testovima ne vidim ništa, ali ne znam, videćemo šta ostale devojke kažu.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 805
1.11.2011 9:06:07   
mirjam86
Jabaduuu ni ja ne vidim nista, ali ova prva odozdo kao da ima iscrtanu liniju samo bez boje ili se meni cini kao trag gde bi trebala da bude, tako je meni bilo pre 4 dana.

Inace devojke vidite ovo od jutros 

http://imageshack.us/photo/my-images/850/fotografija0191.jpg/ 

koliko je sigurno? ne znam dal das placem ili da se radujem, moze li biti neka greska ipak sam radila dva dana pre neocekivane user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 806
1.11.2011 9:16:25   
malenac76
mirjam vidi se linijica..slika je mutna ..pokusaj ponovo da uslikas ..ako imas macro opciju za slikanje ukljuci je :) aki nema sta, vidi se druga linijica user posted image

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 807
1.11.2011 9:18:28   
Meisje
Vidi se! Svaka cast!! Malenac,evo nam je prva novembarska trudnicauser posted image user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 808
1.11.2011 9:19:27   
mirjam86
nemam mobilnim sam slikala i to bez blica jer blic osvetli i nista se ne vidi user posted image
Joj sacekacu jos ta dva dana i onda cu raditi betu da budem potpuno sigurn user posted image

Direktna veza do poruke: 809
1.11.2011 9:21:04   
maca821
Krenulo je krenulo, juuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image mirjam vidi se iako je slika mutna, cestitam dragauser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 810
1.11.2011 9:23:40   
malenac76
i na telefonu bi mogla biti ta opcija..pokusaj malo izdalje slikati user posted image  ajd ajd uslikaj jos koji put da dobro vidimo pa da te kacim na poster ihihihih

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 811
1.11.2011 9:26:00   
tina37
mirjam vidi se cestitam

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

Direktna veza do poruke: 812
1.11.2011 9:30:45   
vonavoj
mirjam,oslepehuser posted image koliko je mutna slicica! ali se vidi!!
cestitam!!user posted image user posted image user posted image
jabaduu,koji ti je dan ciklusa? ne vide se crtice,na drugom se nazire,ali ne sme da bude bas tako svetlauser posted image

(odgovor članu tina37)
Direktna veza do poruke: 813
1.11.2011 10:13:31   
mirjam86
Moji znaci su totalno bezvezni mislila sma da sma opet umislila jer skoro pa i nisma imala znake sem povisene temp koja varira od 36.6 do 37.1 ali ostaje povisena i tokom dana ne samo ujutru kako je izmerim ujutru takva je i popodne mozda za 0.1 visa. Bolovi u jajnicima i igranje sma osetila pre 7-10 dana ne secam se tacno, pa onda pre 4 dana bolovi u krstima kao pred m bukvalno isto, pa su me prestali bolovi u jajnicima i opet krenuli kao da zignu po malo od juce, puls mi je povisen 90 otkucaja u minuti, suve usne i gladna sam kao vuk ne biram sta cu da jedem nekad mi se jede slatko nekad slano, ali vec od jutros mi se jelo slatko pojelasma ogromnu pitu i jos mi je blago muka ne bih nista sad uzela da jedem a osecam potrebu za hranomuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 814
1.11.2011 10:44:54   
mirjam86
Zaboravih sto se tice grudi meni su uvek samo natekle bez ikakvih bolova, ali eto juce sam osetila slucajno kada sam se njima naslonila na sto da sam cak i kroz jak grudnjak osetila tup bol al opet nisu to bolovi da bih sad kukala i rekla kako bole, samo osecam da su mi malo splasle. sad mi opet kaze koleginica da sam crvena i pipnula me kao vrela a ja mislim da je to ipak od klime temp od jutros mi je niza za 0.1 36.8 mi je sad

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 815
1.11.2011 11:48:58   
Meisje
Mirjam,uzivaj u trudoci,hvala na opisuuser posted image

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 816
1.11.2011 17:09:09   
degu
Mirjam, čestitam user posted image user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 817
1.11.2011 20:52:58   
anirez
Mirjam cestitam user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 818
1.11.2011 21:02:26   
bea83
IZVORNA PORUKA: jabaduu

http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album&ID=990

Vto mozda sam preterala. Tu je slicica sve je bledo.user posted image

Jabaduu, ja vidim crticu na donjem testu i potpuno je ista kao i moja koju sam radila na dan (ne)očekivane menstruacije, a beta mi je nakon dva dana bila 583. Testovima ne verujem mnogo, na tvom mestu bih sačekala još dva dana,uradila ponovo pa ako je opet tu crtica (kakva god) ponovila bih betu. Nadam se da će i tvoj rezultat biti sličan momuser posted image

Mirjam kod tebe je sigurnouser posted image Uživaj u trudnoći i čestitamuser posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 819
1.11.2011 21:20:36   
jabaduu
Cestitam Mirjam, crta je velika.
Moja je od 27. oktobra a imala sam poslednju 20. oktobra ali bila je cudna samo tri dana. Ne nadam se previse i moguce je da su testovi odreagovali tako zato sto mi je jutros krenula velika kolicina peska i zapuseni su mi mokracni kanali a izgleda da sam pod upalom vec vise od 7 dana a ja mislila da me bole jajnici zbog moguce trudnoce. I rekli su mi kod lekara da mi je muka mozda zbok peska i kamencica zato sto nadrazuju zeludac i creva. Ali nisu znali da mi kazu zasto me peku bradavice i natekle grudi. user posted image .
Sve te reakcije na testovima urina izgleda da ne znace nista jer je urin kiseo i pun peska. Inace tri testa na svaka dva dana pokazuju takvu bledu crtu tako da sam izgubila nadu.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 820
1.11.2011 21:25:04   
vonavoj
jabaduu,polako,bice...resi prvo upalu,to je grozno,pa ce biti i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 821
2.11.2011 11:18:35   
Anoniman
jabaduu, pa da li je moguce da hormon odreaguje na pesak i da se pojavi crtica makar i bledauser posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 822
2.11.2011 11:21:01   
Jole84
Mirjam čestitam user posted image user posted image user posted image

A što se tiče novih znakova kod mene,počele su mučnine i reakcija na mirise,još uvek ne povraćam ali imam muku kad treba da progutam tabletu utrogestana jer je baš velika a i vitamin c mi je kiseo jako,pa se desi da izbljuvam sve sa sve vodom user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 2.11.2011 11:22:43 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 823
2.11.2011 11:22:10   
Olga75
pesak nema betu , tako da ako crtica postoji onda je trudnoca

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 824
2.11.2011 11:23:56   
Anoniman
pa to je i meni cudno bilo, prosto neverovatno da pesak izazove povecanje hormona i da se pojave crtice 

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Kako ce se zvati moja devojcica??? Pomozite :)
Tvoja seka

Natalija (22%)

Lena (36%)

Tea (19%)

Masa (23%)

Ukupan broj glasova: 117

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here