Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 16:46:34
|
|
|
|
Meisje
|
Odlicno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 16:54:57
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,danas mi je tek 5 dan od ovulacije.Iskreno,neznam sta da mislim.Grudi se nisu promenile,malo me boluckaju vise peku a te kvrzice na njima imam samo uvece.I sekret od ovulacije.Ono sto mi daje nadu je konstantan bol levog jajnika jos od ovulacije i krsta.Znam da nisam prehladjena i nemam upalu jajnika.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:03:05
|
|
|
|
MakiJ
|
Meni je trebala juce da stigne ali nije, doduse meni zna da kasni 5 dana. Stomak me boli vec nedelju dana a grudi su ogromne, mm nemoze da veruje Malo me ledja bole ali to mozda od upale letos sto sam imala. Sad sam merila tem 37.1 To je to
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:05:30
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
MakiJ pa jesi li radila test?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:07:30
|
|
|
|
MakiJ
|
Ma rano je
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:09:53
|
|
|
|
soni
|
maki i moja poslednja temperatura je bila 37.1 tj kada sam je merila pre testa.. mada ja bazalnu uopste nisam merila u toku ciklusa vec taj dan , a obicno mi je t niska.. meisje... muljnje je isto kao i kod pms...grudi natecene ali ne prestaju da bole
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:12:00
|
|
|
|
MakiJ
|
ako nedobijem za nedelju dana onda cu uraditi test
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:15:36
|
|
|
|
vesnam
|
Joj ja vam se divim kad možete da čekate. Mada sam i ja do sada čekala i više neću da se kidam. Lepo test na 28dc i znam šta se dešava. Ja ću moj lepo u utorak da radim, pa kud puklo da puklo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:21:33
|
|
|
|
soni
|
vesna navijam!!!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:22:12
|
|
|
|
MakiJ
|
pa meni zna da kasni 5 dana, zato necu da se uzbudjujem, a ako je O bila tako kasno zato i kasni onda
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:32:14
|
|
|
|
Meisje
|
Maki da niste vi ipak nesto zakacili Ok,Soni,skapirala sam,kod mene je kljucna T,sve ostalo mi se desavalo da bude,sad ovaj ciklus su mi prvi put bile grudi i naduvene i bolne na dan dobijanja
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:36:23
|
|
|
|
MakiJ
|
Pa po grafikonu nismo, meni grudi znaju biti ovakve, samo sto jedno vreme nisu bile e sad ko zna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:36:47
|
|
|
|
vesnam
|
IZVORNA PORUKA: soni vesna navijam!!!!! Hvala Soni, valjda ću konačno da vidim moje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:49:22
|
|
|
|
jabaduu
|
I ja imam dosta do M. i nadam se da nece doci. Launa i mene grudi peku vec 10 dana ali jos nema mojih crtica. Ko zna zasto me peku toliko
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 17:56:05
|
|
|
|
Inica
|
Jabaduu, ne kapiram- jel ti mislis da si zatrudnela u proslom ciklusu? Iliii?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:05:00
|
|
|
|
Launa
|
Sada sam se malo zabrinula,jer ove simptome koje imam,(bol u jajniku i krstima)moze biti i od upale jajnika.Nadam se da nije to u pitanju.Simptomi su poceli posle ovulacije.Uh,bas sam se unervozila.Neznam da li da zakazem kod moje doktorke ili da sacekam par dana.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:13:12
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,kada si radila test,kog dana ciklusa?Meni se cini da vidim drugu liniju i zato sam ti cestitala.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:16:32
|
|
|
|
maca821
|
Launa, a koliko je jak bol?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:21:38
|
|
|
|
Launa
|
Ne boli me ,vec tisti onako kao kad treba da dobijem.Ali i ledja dole nisko.I juce sam imala nesvesticu za vreme vezbi,a uvece povratila od case vina.Sve mi se cini da je rano da imam ove simptome posle 5 dana od ovulacije pa sam zato pomislila da nemam mozda upalu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:23:30
|
|
|
|
Launa
|
Radila sam pre nedelju dana krvnu sliku i urinokulturu i sve je ok.Jedino sto nisam skoro radila briseve.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:48:37
|
|
|
|
maca821
|
Znam da upala bude pracena jakim bolom i teperaturom.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 18:52:35
|
|
|
|
anuksunamun
|
evo da se i ja ovde konacno cekiram..ja sam imala sve moguce knjiske simptome,bolele su me grudi,natekle su...jedino nisam imala nikakav metalni ukus u ustima,medjutim...mucnine su bile tako izrazene da je to bilo strasno...i mirise sam pocela vrlo rano jako intezivno da osecam..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 19:15:05
|
|
|
|
Launa
|
Nista od mojih simptoma.Odjedared kao da je sve nestalo.Nada jos uvek postoji jer tek treba da dobijem 16.11.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 19:20:54
|
|
|
|
maca821
|
Ja za pet dana i BT mi je 37,4 ali to je visoko za trudnocu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 19:29:01
|
|
|
|
Inica
|
Maco, a sto mislis da je ta T visoka za trudnocu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
TORCHKada je najpametnije uraditi ovaj test? (TORCH)Pre trudnoće (
47%)
N apočetku trudnoće (prva tri meseca) (
8%)
samo ako lekar naglasi da ga treba uraditi (
37%)
Ne treba ga ni raditi smao s edodatno opterećuje trudnica (
8%)
Ukupan broj glasova: 60Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!