Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:25:35
|
|
|
|
Olga75
|
ne moze pesak da izazove lucenje humanog gonadotropnog hormona , urinarni i genitalni trakt se koliko anatmski mnogo vise hormonalno razlikuju mislim hormonalno nemaju veze jadan sa drugim
< Poruku je uredio Olga RR -- 2.11.2011 11:26:14 >
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:39:57
|
|
|
|
mirjam86
|
Devojke juce uvece sma primetila na vesu malo braonkastog medjutim to je samo bilo to i nista evo ni jutros ni danas sta bi to moglo znaciti? Inace pre mi se obicno to pojavljivalo ili dan ranije ili par sati ali nom stop je curkalo sad ne samo malo sam zatekla i od sinoc samo trckam u WC i gledam da vidim ima li jos nema
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:42:47
|
|
|
|
Meisje
|
Mirjam braonkasti iscedak je cest u trudnoci,cak i krvarenje,trebalo bi sto pre da odes kod doktora da ti da terapiju ako je potrebna,samo bez nervoze
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:43:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mirjam, a koji ti je dc? Mozda to znaci nesto lepo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:46:15
|
|
|
|
mirjam86
|
danas mi je 27.dc a na 26 do 28 obicno imam gaduru, ali test mi je juce bio pozitivan mada jako svetla jos uvek pa sma mislila da sacekam petak makar 29dc da uradim betu i idem kod gin.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:49:32
|
|
|
|
Meisje
|
Pametno,ali mislim da ona crtica znaci trudnocu nemoj da brines,drzimo fige da bude visoka beta
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:50:02
|
|
|
|
Anoniman
|
pa kao sto je rekla Meisje, to je cesto u trudnoci. Samo se opusti i bez nervoze.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 11:51:53
|
|
|
|
mirjam86
|
divne ste, bas sam se uplasila
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 13:50:03
|
|
|
|
Launa
|
Pozdrav svim curama,ja sam nova nova na forumu.Ovako,zadnji ciklus sam imala 16.10.Dobijam na 28 do 33 dana.Juce sam u toku aerobnih vezbi imala nesvesticu i to bas jaku da sam morala da prekinem sa vezbama a uvece sam posle jedne case vina povratila.Radila sam lab.analize pre nedelju dana i sve je ok.Znam da je nemoguce posle 3,4 dana osetiti neke simptome.Volela bih da sam trudna jer sam imala 5 spontanih zbog septuma u materici.Otklonila sam ga marta meseca i od tada se nista ne desava.Nadam se najboljem i trudim se da ne razmisljam puno o tome.Kad bude...Zelim svima da sto pre ugledate .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 14:08:46
|
|
|
|
jabaduu
|
Ma ne znam, ja sam samo pomislila da posto mi je urin poremecen vec duze vreme i ima peska i leukocita mislila sam da se onda i sama evaporacijska crta jace pokaze i zbuni me. Ja cu uraditi ujutru test pa cu videti.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 14:11:29
|
|
|
|
jabaduu
|
Mirjam meni se cini da je tvoja crtica prave i da nema dileme oko toga da si postala .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 14:15:50
|
|
|
|
anirez
|
Posto jos nisam dobila, aj da i ja za prvi put napisem neke TTS. Kao prvo vjestica nije stigla, grudi me bolje, bradavice su mi nekako cudne, kao da sam ih copkala , , jajnici me nekad zignu ili zabole kao kad trebam dobiti i ili umisljam ili sam umorna. Sinoc sam isla setati ma krepala sam. Moguce da je to samo nedostatak kondicije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 14:48:51
|
|
|
|
mirjam86
|
sad sam se samoj sebi nasmejala zar obicno trudnicama ne prijaju caj i kafa, a meni se sad pripila kafa umrla bih da je nisma popila a obicno retko pijem kafu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 18:00:35
|
|
|
|
Jole84
|
A meni suprotno,kafu obožavam a sad mi se uopšte ne pije Mirjam bogami vidim ja da ćeš da nam se pridružiš
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 19:27:37
|
|
|
|
soni
|
evo i mojih znaka trudnoce : naravno prvo izostanak menstruacije koja mi inace stize redovno, sekret koji je vodenasto svetlo beli, vise prozirni i na gacicama mi je bio osecaj kao da sam se upiskila a uvek mi je bio bas beo i gust ( mozete malo da cacnete prsticem da utvrdite) , grudi bolne ali ne puno i ne toliko natecene i obicno su prestajale da me bole dan , dva pre nego sto ce doci, boluckanje u donjem delu stomaka kao kad treba da dobijem.. grudi su mi malo bolne i sada a boli me i stomacic i krsta... nisu mi potamnele bradavice kao sto vidite svi znaci trudnoce su apsolutno isti kao i znaci pms..sem sto je kod mene taj iscedak bio drugaciji
< Poruku je uredio soni -- 2.11.2011 19:33:45 >
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 2.11.2011 21:48:30
|
|
|
|
Meisje
|
Hm,znaci kad imam osecaj da cu da dobijem to je dobro Soni zaboravila si da kazes da si bila vruca...A sto se tice onog muljanja,je l bilo drugacije?? Cini mi se da je ipak T presudna od simptoma,sve je isto kao PMS ali moras da ostanes vruca!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 9:17:15
|
|
|
|
Launa
|
Jabaduu,cestitam na trudnoci.Evo,5 dana posle ovulacije(otprprilike), budim se ujutru mrtva gladna,bukvalno mi krce creva od gladi.I bol u krstima.I sva sam nekako vruca,kao da imam temperaturu.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 13:27:45
|
|
|
|
jabaduu
|
Danas sam uradila test i nema nicega , i grudi me manje peku i imam neki beli sekret. Cekacu jos nekoliko dana praticu simptome pa cemo videti imam jos dosta do menstruacije.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 14:22:54
|
|
|
|
Meisje
|
Jabaduu nemoj da se opterecujes simptomima,dok ne izostane sve moze da bude a i ne mora,navijam da ipak bude nesto!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 14:32:43
|
|
|
|
jabaduu
|
Launa jel imas jos neke simptome, ti si izgleda trudna?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 14:36:46
|
|
|
|
Anoniman
|
jabaduu, pokusaj da se opustis mada je to tesko, razumem te. Za par dana ces znati na cemu si. I ja iscekujem . Koji ti je dc danas?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 15:41:35
|
|
|
|
Jole84
|
Jabaduu navijamo samo se opusti i čekaj... A što se znaka tiče sinoć sam imala svoje prvo povraćanje Jela sam pljeskavicu a mm kupio nekakve grdne kolačiće-eklere koje nisam ni tražila,i dok sam večerala on mi par puta pomenuo ekler na šta se meni smučilo u sekundi i bljuc!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 3.11.2011 16:30:58
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ja bih isto rekla da je trudnocu tesko razlikovati od pmsa, narocito bolove. Mozda i nisu bas identicni, na primer nije bilo prepoznatljivog pritiska i bola u krstima, ali me je probadalo sto sta tih dana. Sekret je isto u mom slucaju bio nedefinisan i tesko ga je bilo razlikovati od neke od PMS varijanti. Gledano unazad dva najjasnija znaka trudnoce, bile su uzasno bolne grudi bukvalno od ovulacije pa do petog meseca trudnoce i temperatura. Znam grudi bole ponekad i u pms u ali je nekako drugacije, barem kod mene je tako bilo, vise zatezu i natecene su u PMSu i obicno prestanu pre nego sto stigne vestica. Kada sam 28. dana ciklusa (dan kad ej trebalo da dobijem) po budjenju izmerila 37,0, a inace nisam imala posebno visoke temperature tokom lutealne faze (36.7 36,8 ) zaista sam posumnjala. I svakog narednog dana bila je 37,0....dok se nisam usudila da testiram. Testirala sam tek petog dana posto mi je kasnilo, nisam verovarala da je moguce posle dve i po godine non stop pokusavanja i tad je test bio debelo pozitivan, u roku od par sekundi i tamniji od kontrolne linije. Srecno devojke!!
|
|
|
Anketa
kako postupitisandrinaKako postupiti ako imate neresiv problem sa roditeljima vaseg muza i to njihovom krivicom zbog jako losih postupaka a on se ne obazire na to i dalje je jako vezan za njih sto vas jako boli?izaci iz takve veze ili braka (
56%)
preboleti to ako je moguce i ostati sa njim (
34%)
ostati u takvoj vezi ili braku jer je to najbitnije (
10%)
Ukupan broj glasova: 108Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!