|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
25.10.2011 20:01:43   
jabaduu
ja se nadam da je user posted image ali ipak bilo je tu i krvarenje i to braon, a test jos nista nije pokazao ali stvarno moje su menstruacije neredovne i mogla je biti O. bilo kada prethodnih dana ali nikad me posle M. nisu peckale grudi, onako tinjaju polako oko bradavica ali nisu porasle mnogo, mislim i da mi je temp. blago povisena to zvuci i kao simptom O. ali kako!? Hvala na odgovorima !

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 776
27.10.2011 14:50:58   
Aura
Molim sve da pomognu. Imala sam 21.9 menustruaciju. Imam osjetljive grudi kao kad trebam da dobijem. I blagi umor. Mislim da nisam trudna. A jos nisam dobila. Da li je normalno da toliko kasni? Mozda je neka upala ili nesto slicno? Trudnoca je neplanirana, ako bude. Nadam se da ne jos :(

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 777
27.10.2011 14:56:14   
peca
Aura, ako mislis da nisi trudna sigurno jesi user posted image user posted image user posted image

Salim se malo, tako sam i ja negirala da sam trudna pa izvadila betu da razbijem sumnje kad ono beta otisla daaaaleko, a ja klackam za njom user posted image

Ako si pri parama, lepo odvoji oko 800din.i za 4-5h. razbij izluzije user posted image

Tog tuzica sa kraja posta necu ponovo da vidim !

(odgovor članu Aura)
Direktna veza do poruke: 778
27.10.2011 15:01:03   
bea83
Aura, može da bude svašta i ništa...al sam ti pomoglauser posted image  Zaista, simptomi su toliko individualni da je teško reći šta je stvarno simptom trudnoće a šta smo umislile. Najbolje bi ti bilo da izvadiš betu i da rešiš dilemu za nekoliko sati. Šta god da je, ja sam uvek za brzo suočavanje sa situacijom...Nek ti rezultat bude onakav kakav ti želiš, a ti dobro razmisli...

Vidi ovu Pecu što je postala opasnauser posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 779
27.10.2011 15:03:03   
peca

IZVORNA PORUKA: bea83.
Vidi ovu Pecu što je postala opasnauser posted image

user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 780
27.10.2011 15:16:18   
vonavoj
aura,ako su parice u pitanju svaki testic ce ti pokazati user posted image ako si user posted image ,jer je proslo dovoljno vremena...oni su oko 200-300din!user posted image mozes sa prvom mokracom da uradis,a ako si nestrpljiva trpi malko i nemoj puno vode da pijes,i pokazace pravi rezultat...
a svaka od nas je imala drugacije simptome,npr,mene je zeludac boleouser posted image

(odgovor članu Aura)
Direktna veza do poruke: 781
27.10.2011 17:27:35   
jabaduu
Drage moje ja sam upravo uradila test i posle 10 min. se pojavila debela druga roza crta i bila je tu nekoliko sekundi pa je onda izbledela. Vec nekoliko dana pokusavam da ulovim crticu zato sto me peku grudi ali to je sve sto sam uspela da uhvatim zasad. jedino sto je linija bila bas jako roza. Da li je to bila fatamorgana> user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 782
27.10.2011 20:35:58   
vonavoj
hm,mora da ti se pokazu dve crtice? ne verujem da moze da nestane,ako je prava!!user posted image user posted image
moja i dalje stoji,a proslo je 8 meseci! ponovi ti ujutru! a ja navijam,i vucem za nosic!user posted image

(odgovor članu jabaduu)
Direktna veza do poruke: 783
27.10.2011 20:47:16   
jabaduu
Mislim da cu uraditi Betu.
Hvala na podrsci!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 784
27.10.2011 20:48:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jabaduu

Drage moje ja sam upravo uradila test i posle 10 min. se pojavila debela druga roza crta i bila je tu nekoliko sekundi pa je onda izbledela. Vec nekoliko dana pokusavam da ulovim crticu zato sto me peku grudi ali to je sve sto sam uspela da uhvatim zasad. jedino sto je linija bila bas jako roza. Da li je to bila fatamorgana> user posted image

test je najsigurnije uraditi ujutro i tada nikada ne gresiuser posted image
ponovi ga i navijamo user posted image user posted image

(odgovor članu jabaduu)
  Direktna veza do poruke: 785
28.10.2011 8:35:04   
Inica
Jabaduu, kao sto su ti vec rekli, crtica ako je prava mora da ostane.. Ili uradi betu, ili ponovi test.. Drugacije neces znati sta je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 786
28.10.2011 16:59:01   
Jole84
Sad mogu da pišem u znacima user posted image jer sam ih do sad umišljala kad ih nije bilo.
Mogu da vam kažem da su mi simptomi isti kao u Pms-u- "osećam" jajnike,kičma me kida i ručkam malo više. Ali od kiselih krastavčića,povraćanja nema ništa user posted image (bar za sad)
Jedina je razlika drugačiji bol u stomaku,više je kao neki pritisak,kao da nije tvoj user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 787
28.10.2011 17:00:55   
Meisje
Hvala Jole,ajde kad se setis jos necega pisi,recimo grudi,onda da li si imala neku sluz ili si bila suva...sve cega se setis!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 788
28.10.2011 17:05:58   
Jole84
Grudi nimalo ne osećam,uopšte me ne bole!
Čini mi se da sam imala sluz par dana zadnjih,kao da je ovulacija,jer ja nisam imala jake ovulacije zbog prolaktina,retko kad sam mogla da vidim puuuuno sluzi.
Ovo je kao neki sekret,vlažan,bez boje.
Samo po malo curne,uvek pomislim-dobila sam..ali eto.

Sve ću da vam pišem,sa zadovoljstvom a uskoro i da delimo iskustva user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 789
30.10.2011 9:26:13   
mirjam86
Joj drage moje ala je mene moj mm prepao jutros user posted image   Vec tri dana moja draga je bila tamno ljubicasta sa malo braonkastog tona i to se iz aviona primecivalo  on je prvi zapazio, da bi eto mi sinoc opet malo muckali i danas nista opet roza pa sad se on uplasio da nismo slucajno nesto zeznuli ako je postojala trudnoca user posted image Zna li neko od vas mogu li se posle ovulacije imati normali odnosi, neki kazu ne bi trebalo sacekati ipak da se vidi oce li stici m, a neki kazu nema veze. Inace juce sam radila i test kucni jeste pet dana ranije ali tamo gde bi trebala da se pojavi druga crta pojavila se samo malo senka kad se pogleda odozgo ili kad se test malo nakrivi i to mi se isto do sad nije desilo. Cekacu jos malo do 03. pa cu da vidim, ali eto plasim se samo zbog toga sto je moja draga imala bas tu mastilo boju par dana i odjednom jutros nistaaaa user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 790
30.10.2011 10:04:08   
vonavoj
mirjam86, ne brini se,boja nema veze,to je kod svakog individualno i ne znaci da ce ti u celoj trudnoci biti ljubicasta!
niste nista mogli da poremetite,zene ni ne znaju kada su zatrudnele,pa i dalje imaju odnose,radeci na bebici!
samo se ti opusti,i cekaj user posted image a ja te vucem!!user posted image

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 791
30.10.2011 10:11:01   
mirjam86
hvala tiiiiii user posted image  

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 792
30.10.2011 11:11:51   
Odri Hepbern
I ja mislim da je mala verovatnoca da ste nesto zeznuli, ipak su bas retki ljudi koji imaju takav '' kapacitet '' da naude plodu.user posted image

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 793
30.10.2011 11:18:15   
biks
drage moje citam o vasim simptomima i kao i svaki mesec pronalazim se user posted image
Boli me stomak konstantno onako poprecno nisko kao i svaki mesec pred user posted image . Jedina razlika je da me je juce par puta bas jako zignulo ali skroz odozgo od zeludca. Ne znam da li je to neki simptom ili opet umisljam user posted image Jako sam naduvena i tesko podnosim sve sto pojedem bukvalno mi nekako hrana bude preteska i povraca mi se. Ko zna mozda imam stomacni virus ili neki problem sa zeludcem user posted image Treba da dobijem za dva dana i znam da bi mozda jos sutra test pokazao tacno ali se plasim da se ne razocaram.user posted image

(odgovor članu mirjam86)
Direktna veza do poruke: 794
30.10.2011 11:24:38   
biks
mirjam86
i ja isto mislim da to nema nikakve veze. Koliko samo devojaka dugo ne znaju da su trudne. Mislim da ne mozete odnosima ugroziti plod u tako ranoj fazi. user posted image Zelim ti puno srece user posted image

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 795
30.10.2011 18:51:36   
blesavko
Cak se preporucuju i odnosi tokom trudnoce...ali samo ako prijaju...zato bez brige...user posted image

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 796
31.10.2011 10:13:08   
Laska
Dobila sam user posted image ....
Nista od moje user posted image , jako sam tuzna....
Izgleda da stvarno nema svrhe nagadjati da li sam ili nisam user posted image , jednostavno treba cekati dan kada treba dobijem, pa ako ne dobijem, to je to. Bas sam se razocarala, ovog meseca smo se jako trudili ja i moj muzic i nista. Ne znam, da li da pocnem nesto da pijem ili.... user posted image

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 797
31.10.2011 14:34:45   
soni
i meni je takav sekret!!!

IZVORNA PORUKA: Jole84

Čini mi se da sam imala sluz par dana zadnjih,kao da je ovulacija,jer ja nisam imala jake ovulacije zbog prolaktina,retko kad sam mogla da vidim puuuuno sluzi.
Ovo je kao neki sekret,vlažan,bez boje.
Samo po malo curne,uvek pomislim-dobila sam..ali eto.

Sve ću da vam pišem,sa zadovoljstvom a uskoro i da delimo iskustva user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 798
31.10.2011 14:52:13   
Meisje
user posted image Jupiiiiii

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 799
31.10.2011 15:57:13   
Suncepravde
Soni to uopste nije los simptom

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Vragolina ili vragolan
vragolina

KOJE IME VAM JE NAJLEPŠE?

RADOŠ (15%)

VOJIN (53%)

VLAJA (5%)

VUKAN (17%)

VUKOTA (10%)

Ukupan broj glasova: 204

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here