|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
7.10.2011 11:53:44   
jelena038
ma sve isto, bre, da nisam radila sve one testove, djavola bih znala..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 651
7.10.2011 12:25:16   
Meisje
Pa to,pravi simptomi pocinju tek posle izostankauser posted image sve ostalo su TTS!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 652
7.10.2011 12:33:02   
malenac76
mei pa docice i nasih 5 minuta user posted image  i muke i gorusica, ma sveeee user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 653
7.10.2011 12:39:06   
Meisje
hehe,mora,pa da pisemo ovde nasa iskustvauser posted image

Direktna veza do poruke: 654
7.10.2011 17:47:35   
vesnam
Da li je neka od vas imala bolove u donjem delu leđa, ali ne kao da boli kičma već nekako drugačije?
Je l' to može da bude neki od simptoma, i da napomenem da mi je materica zavaljena, pa zbog toga imam užasne bolove u toku ciklusa

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 655
7.10.2011 18:20:34   
ljubilica
Ja nema takvih simptoma, ali sam procitala ovde da neke devojke jesu. Ali oni su ti razliciti od osobe do osobe, a i uglavnom, prvi, najsigurniji simptom ti je izostanakuser posted image iliuser posted image .

Meni se samo spava. Kod nas konacno lepo vreme, a ja nemam nimalo snage da iskoristim touser posted image

Sreća je kao leptir. Što je više juriš, više će ti bežati. Ali, ako se okrenes drugim stvarima, ona će nežno doći i sleteti na tvoje rame.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 656
7.10.2011 18:34:16   
vesnam
Kasni 5 dana i grudi su mi ogromne, ali ne bole, samo me donji deo leđa zeza, a još nisam radila test, sve nešto čekam a ne znam šta user posted image

(odgovor članu ljubilica)
Direktna veza do poruke: 657
7.10.2011 18:58:52   
Meisje
Vesna pa ajde vidis da je danas idealan dan,ko god je radio bile suuser posted image

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 658
7.10.2011 19:01:07   
malenac76
vesna user posted image  a ja danas pitam jel nam ono i vesnam trudna user posted image  naslutila sam
umalo te stavila na poster hehhe
ajdeeee radi testic user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 659
7.10.2011 19:57:13   
vesnam
A sad je već kasno za test (pao mrak user posted image ), dragi kaže da sačekamo još par dana, kad sam ranije radila testove nisu bile crtice i uvek mi se nešto žurilo user posted image
Joj malenac iz tvojih usta u božije uši user posted image  
Ljubim,i javljam šta se dešava :*

Direktna veza do poruke: 660
7.10.2011 20:22:51   
malenac76
vesna ujutro cekamo da nam javis user posted image  ma ja sam sigurna da ce se pojaviti user posted image

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 661
10.10.2011 14:34:52   
vesnam
Ništa od moje user posted image  a ni od user posted image
Zakazala sam doktoricu za petak, pa vam javim šta se dešava

Direktna veza do poruke: 662
10.10.2011 14:55:14   
Meisje
Vesnauser posted image

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 663
10.10.2011 18:02:10   
Dok cekam...
Sta sam sve procitala po internetu da mogu biti simptomi trudnoce, i mogu vam reci da je 90% budalstina.

Najvise volim da sudim na osnovu licnog iskustva. Meni je prvi simptom bila blaga nesvestica u glavi, onako me malo zanosilo kad hodam i sl. Drugi simptom - zatvor, koga u zivotu nikada nemam, dobila sam ga oko ocekivane menstr. i traje nekoliko nedelja. I bol u donjem delu stomaka, kao pred ciklus, s vremena na vreme.
I nista vise. Ok mucnine ali retko i to vrlo kratko, gadjenje nikakvo, grudi nista ne bole, ledja ma kakvi.... Ja sad znam da svima deluje razlicito ali meni su pomenuta prva dva simptoma najupecatljivija i najsigurniji znak trudnoce.

Uzivajte! Nadam se da sam nekome pomogla.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 664
10.10.2011 18:07:29   
Meisje
Znaci da cekam zatvor...joooj

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 665
10.10.2011 19:37:36   
anuksunamun
Sta sam sve procitala po internetu da mogu biti simptomi trudnoce, i mogu vam reci da je 90% budalstina.

pa ja sam imala sve zive te simptome,individualno je,kazu cak ,jedna zena ako ima dvoje ili vise dece,sve trudnoce joj mogu biti potpuno drugacije...mene nije boleo stomak,ali su mi grudi otekle,i sve ko pred pms +teska mucnina,koja me svakog dana lepo isprati do spavanja,a mirisi me razvaljuju,i uglavnom mi svi smetaju,jer ih sve osecam 100 puta jace,cak i sada u 13-oj nedelji,ali meni je inace jako muka u toku voznje (ako ne gledam pravo :):))i prilikom sletanja avionom...pa kontam ove mucnine teske sto imam svojstvene su bas mom teluuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 666
10.10.2011 19:38:48   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: Meisje

Znaci da cekam zatvor...joooj

zatvor sam resila toplom limunadom ujutru pre bilo kog jela i sa dosta vode u toku dana...nije da je resen skroz ali se lakse dise

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 667
10.10.2011 20:02:01   
Meisje
Hvala Anuk,zapamticu i nadam se da ce mi ustrebati skorouser posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 668
11.10.2011 1:32:13   
Dok cekam...
Slazem se da je kod svakog razlicito ali stvarno sam negde natrcala na netu na listu od ja mislim 20 mozda i vise simptoma.... pa ja bre ne bih ostala ziva da mi se sve ono desi...i bolne grudi, umor, nesanica, pa onda non stop spavanje, pa glad, pa mucnine, pa bolan stomak, pa neka krvarenja, pa nervoza....uh samo daj Boze da me vecina ovoga zaobidje!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 669
11.10.2011 1:36:36   
degu
user posted image Dok čekam, mislim da ni jedna ne bi izdržala da ima baš svih 20 simptoma sa liste, ovako svako dobije po nešto, neko manje neko više user posted image
Ajde nek te ti user posted image simptomi zaobiđu :)))

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Dok cekam...)
Direktna veza do poruke: 670
11.10.2011 12:52:34   
Azra_
Evo da napisem kako je to izgledalo kod mene. Grudi su pocele uredno da me bole kao i pre svakog ciklusa. 3 dana pre ocekivaneuser posted image poceo je da me bolucka stomak kao da cu svakog casa da dobijem. Kada nisam dobila na vreme nekako sam znala da je to to, mada sam mnogo puta pre toga isto posumnjala pa nista. Par dana nakon kasnjenja ciklusa, bila sam na nekom izletu i kukala kako sam ispala iz kondicije jer sam samo dahtala, kao da nisam imala snage, a nakon toga u restoranu pojela enormnu kolicinu hrane. Zelja za hranom se nije zaustavljala...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 671
11.10.2011 13:52:38   
Meisje
Bravo Azra,hvalauser posted image
Ali je ipak cinjenica da pre izostanka ne moze da se zna nikako po simptomima...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 672
11.10.2011 15:59:31   
dyna0802
Pozdrav svima,

Ja sam nova na forumu... ali vec 6 meseci pokusavam da user posted image ...
Imam skroz cudne simptome i nekako sam ubedjena da sam trudna... probadaju me jajnici...ledja... a grudi su mi se uvecale jako ... trebalo bi da dobijem user posted image  15.10.... Da li mi je rano za test?

Pozdrav za sve...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 673
11.10.2011 16:05:07   
slavica.
Pozdrav dyna,nadam se da ces sto pre preci u prvo tromesecje!!!
Cini mi se da na baby rapidu pise da se trudnoca moze utvrditi vec posle 7 ili 10 dana,tako nesto,ali najsigurnije ti je da sacekas da ti menstruacija izostane! Nije to daleko,jos nekoliko dana,bolje nego da se razocaras,a mozda te bebac ipak ceka user posted image

(odgovor članu dyna0802)
Direktna veza do poruke: 674
11.10.2011 16:06:39   
Dok cekam...
Dyna, dobrodosla i uzivaj na forumu user posted image

Mislim da ti je rano za test jer meni nije pokazao lepe crtice ni kada mi je kasnila menstr. a kamoli ranije user posted image

Mislim da ti je najbolje da uradish oko 20-og, ili 15 -ak dana nakon rizicnog odnosa tj ovulacije. Srecno! :) user posted image

(odgovor članu dyna0802)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here