Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 11:53:44
|
|
|
|
jelena038
|
ma sve isto, bre, da nisam radila sve one testove, djavola bih znala..
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 12:25:16
|
|
|
|
Meisje
|
Pa to,pravi simptomi pocinju tek posle izostanka sve ostalo su TTS!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 12:33:02
|
|
|
|
malenac76
|
mei pa docice i nasih 5 minuta i muke i gorusica, ma sveeee
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 12:39:06
|
|
|
|
Meisje
|
hehe,mora,pa da pisemo ovde nasa iskustva
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 17:47:35
|
|
|
|
vesnam
|
Da li je neka od vas imala bolove u donjem delu leđa, ali ne kao da boli kičma već nekako drugačije? Je l' to može da bude neki od simptoma, i da napomenem da mi je materica zavaljena, pa zbog toga imam užasne bolove u toku ciklusa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 18:20:34
|
|
|
|
ljubilica
|
Ja nema takvih simptoma, ali sam procitala ovde da neke devojke jesu. Ali oni su ti razliciti od osobe do osobe, a i uglavnom, prvi, najsigurniji simptom ti je izostanak ili . Meni se samo spava. Kod nas konacno lepo vreme, a ja nemam nimalo snage da iskoristim to
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 18:34:16
|
|
|
|
vesnam
|
Kasni 5 dana i grudi su mi ogromne, ali ne bole, samo me donji deo leđa zeza, a još nisam radila test, sve nešto čekam a ne znam šta
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 18:58:52
|
|
|
|
Meisje
|
Vesna pa ajde vidis da je danas idealan dan,ko god je radio bile su
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 19:01:07
|
|
|
|
malenac76
|
vesna a ja danas pitam jel nam ono i vesnam trudna naslutila sam umalo te stavila na poster hehhe ajdeeee radi testic
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 19:57:13
|
|
|
|
vesnam
|
A sad je već kasno za test (pao mrak ), dragi kaže da sačekamo još par dana, kad sam ranije radila testove nisu bile crtice i uvek mi se nešto žurilo Joj malenac iz tvojih usta u božije uši Ljubim,i javljam šta se dešava :*
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.10.2011 20:22:51
|
|
|
|
malenac76
|
vesna ujutro cekamo da nam javis ma ja sam sigurna da ce se pojaviti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 14:34:52
|
|
|
|
vesnam
|
Ništa od moje a ni od Zakazala sam doktoricu za petak, pa vam javim šta se dešava
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 14:55:14
|
|
|
|
Meisje
|
Vesna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 18:02:10
|
|
|
|
Dok cekam...
|
Sta sam sve procitala po internetu da mogu biti simptomi trudnoce, i mogu vam reci da je 90% budalstina. Najvise volim da sudim na osnovu licnog iskustva. Meni je prvi simptom bila blaga nesvestica u glavi, onako me malo zanosilo kad hodam i sl. Drugi simptom - zatvor, koga u zivotu nikada nemam, dobila sam ga oko ocekivane menstr. i traje nekoliko nedelja. I bol u donjem delu stomaka, kao pred ciklus, s vremena na vreme. I nista vise. Ok mucnine ali retko i to vrlo kratko, gadjenje nikakvo, grudi nista ne bole, ledja ma kakvi.... Ja sad znam da svima deluje razlicito ali meni su pomenuta prva dva simptoma najupecatljivija i najsigurniji znak trudnoce. Uzivajte! Nadam se da sam nekome pomogla.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 18:07:29
|
|
|
|
Meisje
|
Znaci da cekam zatvor...joooj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 19:37:36
|
|
|
|
anuksunamun
|
Sta sam sve procitala po internetu da mogu biti simptomi trudnoce, i mogu vam reci da je 90% budalstina. pa ja sam imala sve zive te simptome,individualno je,kazu cak ,jedna zena ako ima dvoje ili vise dece,sve trudnoce joj mogu biti potpuno drugacije...mene nije boleo stomak,ali su mi grudi otekle,i sve ko pred pms +teska mucnina,koja me svakog dana lepo isprati do spavanja,a mirisi me razvaljuju,i uglavnom mi svi smetaju,jer ih sve osecam 100 puta jace,cak i sada u 13-oj nedelji,ali meni je inace jako muka u toku voznje (ako ne gledam pravo :):))i prilikom sletanja avionom...pa kontam ove mucnine teske sto imam svojstvene su bas mom telu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 19:38:48
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Meisje Znaci da cekam zatvor...joooj zatvor sam resila toplom limunadom ujutru pre bilo kog jela i sa dosta vode u toku dana...nije da je resen skroz ali se lakse dise
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.10.2011 20:02:01
|
|
|
|
Meisje
|
Hvala Anuk,zapamticu i nadam se da ce mi ustrebati skoro
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 1:32:13
|
|
|
|
Dok cekam...
|
Slazem se da je kod svakog razlicito ali stvarno sam negde natrcala na netu na listu od ja mislim 20 mozda i vise simptoma.... pa ja bre ne bih ostala ziva da mi se sve ono desi...i bolne grudi, umor, nesanica, pa onda non stop spavanje, pa glad, pa mucnine, pa bolan stomak, pa neka krvarenja, pa nervoza....uh samo daj Boze da me vecina ovoga zaobidje!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 1:36:36
|
|
|
|
degu
|
Dok čekam, mislim da ni jedna ne bi izdržala da ima baš svih 20 simptoma sa liste, ovako svako dobije po nešto, neko manje neko više Ajde nek te ti simptomi zaobiđu :)))
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 12:52:34
|
|
|
|
Azra_
|
Evo da napisem kako je to izgledalo kod mene. Grudi su pocele uredno da me bole kao i pre svakog ciklusa. 3 dana pre ocekivane poceo je da me bolucka stomak kao da cu svakog casa da dobijem. Kada nisam dobila na vreme nekako sam znala da je to to, mada sam mnogo puta pre toga isto posumnjala pa nista. Par dana nakon kasnjenja ciklusa, bila sam na nekom izletu i kukala kako sam ispala iz kondicije jer sam samo dahtala, kao da nisam imala snage, a nakon toga u restoranu pojela enormnu kolicinu hrane. Zelja za hranom se nije zaustavljala...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 13:52:38
|
|
|
|
Meisje
|
Bravo Azra,hvala Ali je ipak cinjenica da pre izostanka ne moze da se zna nikako po simptomima...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 15:59:31
|
|
|
|
dyna0802
|
Pozdrav svima, Ja sam nova na forumu... ali vec 6 meseci pokusavam da ... Imam skroz cudne simptome i nekako sam ubedjena da sam trudna... probadaju me jajnici...ledja... a grudi su mi se uvecale jako ... trebalo bi da dobijem 15.10.... Da li mi je rano za test? Pozdrav za sve...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 16:05:07
|
|
|
|
slavica.
|
Pozdrav dyna,nadam se da ces sto pre preci u prvo tromesecje!!! Cini mi se da na baby rapidu pise da se trudnoca moze utvrditi vec posle 7 ili 10 dana,tako nesto,ali najsigurnije ti je da sacekas da ti menstruacija izostane! Nije to daleko,jos nekoliko dana,bolje nego da se razocaras,a mozda te bebac ipak ceka
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.10.2011 16:06:39
|
|
|
|
Dok cekam...
|
Dyna, dobrodosla i uzivaj na forumu Mislim da ti je rano za test jer meni nije pokazao lepe crtice ni kada mi je kasnila menstr. a kamoli ranije Mislim da ti je najbolje da uradish oko 20-og, ili 15 -ak dana nakon rizicnog odnosa tj ovulacije. Srecno! :)
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.