Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:49:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Imate li sada meni? Ja imam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:50:41
|
|
|
|
magnetic
|
Imam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:50:44
|
|
|
|
JMPM
|
Imam i ja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:50:47
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: magde nemoze da otvori nikakoo Eto gore , ne mogu urediti link
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:51:39
|
|
|
|
magde
|
hajde da vidim jel imam Nikolinin ticker
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:52:32
|
|
|
|
magnetic
|
Magde ja ga vidim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:52:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne mogu da osvežim svoj status.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:55:33
|
|
|
|
Anoniman
|
imam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:59:37
|
|
|
|
GRGA
|
Zene jedva sam na RR-u
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 13:01:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja ne mogu da osvežim svoj status. Kako ne možeš?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 13:06:00
|
|
|
|
guppy RR
|
Ako vam je slučajno nestao ticker/avatar.... radimo i na tome
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 13:06:12
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja ne mogu da osvežim svoj status. ni ja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 13:07:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: Tash Ja ne mogu da osvežim svoj status. ni ja Šta vam se dešava? Kliknete na tekst, otvori se ono prozorče, pa kliknete na Potvrdi?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 13:09:42
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja ne mogu da osvežim svoj status. Tašo vidi ovo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 13:09:42
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Imate li sada meni? e , sad imaaa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 16:06:04
|
|
|
|
maslackic
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Ako vam je slučajno nestao ticker/avatar.... radimo i na tome Ne znam da li je do RR ili do sajta gde su pravljeni tickeri ali samo da znate sta ja vidim...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 16:51:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Maslackic, nisam skontala: da li se žališ na nešto ili ne? Sorry, malko sam prolupala Aaaa, skontala, trudnoća traje 2000 dana Prenosim dalje!
< Poruku je uredio *Alexx* -- 7.9.2011 16:52:24 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 17:37:49
|
|
|
|
degu
|
A da li se radi na tome, da mi koji smo stalno odsutni, možemo da podesimo da budemo prisutni?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 18:53:10
|
|
|
|
maslackic
|
Izvinjenje svima koji se trude da isprave greske na novoj rr:) ovo na sta sam se zalila je do mog kompa ... znaci,trudnoca ne traje 2000 dana
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.9.2011 12:02:00
|
|
|
|
JMPM
|
Imam problem, opet mi od jutros sve zablokira kada hocu da otvorim prijatelje u mojoj ringeraji. Imam zahtev za prijateljstvo i dva puta me vez izbacilo. Onda moram ponovo da se logujem. U temama mogu normalno da pisem, ali da udjem negde u mojoj ringeraji je nemoguce.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.9.2011 12:15:24
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Imam problem, opet mi od jutros sve zablokira kada hocu da otvorim prijatelje u mojoj ringeraji. Imam zahtev za prijateljstvo i dva puta me vez izbacilo. Onda moram ponovo da se logujem. U temama mogu normalno da pisem, ali da udjem negde u mojoj ringeraji je nemoguce. JMPM, daj mi tačno korake šta uradiš i šta se desi. Koji pretraživač koristiš?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2011 9:25:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima nas koji se mučimo sa otvaranjem odgovora.......... I juče, evo i danas-treba da otvorim prozor i po 10 puta da bi mi dozvolio da pišem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2011 9:28:11
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: JMPM Imam problem, opet mi od jutros sve zablokira kada hocu da otvorim prijatelje u mojoj ringeraji. Imam zahtev za prijateljstvo i dva puta me vez izbacilo. Onda moram ponovo da se logujem. U temama mogu normalno da pisem, ali da udjem negde u mojoj ringeraji je nemoguce. JMPM, daj mi tačno korake šta uradiš i šta se desi. Koji pretraživač koristiš? Ovo mi se desava na poslu. Koristim IE. Kada kliknem na privatne poruke i prijatelji zabeli se ekran i pojavi pescani sat koji stoooooji i zablokira mi svaki otvoreni prozor. Mogu jedino na X da izadjem i tako zatvorim sve prozore odjednom. Ne mogu preci ni na neki drugi prozor koji je otvoren tada. Inace, ubacujem se i kod ovih sto ne mogu lako da otvore odgovor
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2011 9:49:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
JMPM, ako ti se dešava samo na poslu, u pitanju je sigurno tvoj računar. Pokušaj da obrišeš cache, cookies, restartuješ računar... Pokušaj iz drugog pretraživača na istom tom računaru. Javi šta se dešava.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2011 11:06:25
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Ima nas koji se mučimo sa otvaranjem odgovora.......... I juče, evo i danas-treba da otvorim prozor i po 10 puta da bi mi dozvolio da pišem Isto mi se ovo dešava, mislila sam da je do mog neta, sad vidim da nije. Jako mi se sporo učitavaju stranice na RR, a kad hoću da napišem porukicu jednostavno neće da učita. Nije sve vreme tako, ali treba dobro da se pomučim da proradi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?