|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
16.8.2011 23:26:38   
Cuftas
Odri user posted image

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1326
17.8.2011 20:47:01   
Odri Hepbern
Devojke, jutros sam zakazala HSG za 24.8. Ostalo mi je jos da izvadim krv , dam mokracu i odem do interniste. to cu sve lagano u petak da odradim. Jedino me buni to sto na onom papiru pise da treba da donesem i spermogram i spermokulturu. Jesu li vama to trazili ili mogu da se provucem bez toga? Sta sve mogu da ponesem u bolnicu od stvarcica? '' Ljubazna '' teta se bas i nije potrudila da mi odgovori na pitanje.

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1327
17.8.2011 20:56:56   
Odri Hepbern
Zaboravih da vas pitam sta je to mikroklizma. Mozda cete mi se smejati, ali ja stvarno veze nemam.

Direktna veza do poruke: 1328
17.8.2011 21:01:42   
GRGA
Zenska meni uopste nisu trazili spermogram i spermokulturu..........

Mozda je pisalo mikoplazma............Trebaju ti uredni brisevi mikoplazme ,ureoplazme,hlamidije,cervikalni bris,vaginalni bris.....

Papa i koltoskopski..........Od stvarcica spavacica--mada su meni dali tamo njihovu,kucne papuce(obavezno),,bade mantil-obavezno i ulozak jer nakon HSG-a imas malo krvi!!!!To bi zensak bilo to!Drzimo fige da sve bude ok!!

Direktna veza do poruke: 1329
17.8.2011 21:05:03   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Zaboravih da vas pitam sta je to mikroklizma. Mozda cete mi se smejati, ali ja stvarno veze nemam.

Kao čepić za klistiranje (za čišćenje creva), samo je tečno.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 1330
17.8.2011 21:10:33   
Odri Hepbern
Znam Grgo za sve briseve, odradila sam ih u petak i rez su mi stigli u utorak. Ti si radila u Visegradskoj? Ja sam zakazala u Frontu, pa ako ima neka devojka koja je tamo radila bas me zanima ovo za spermogram, da li stvarno treba. Evo citam sa papira koji mi je dala i pise ' neophodno staviti mikroklizmu". To onda stavljam dan pre, kao sto pise i da popijem 3tbl Panlax-a?

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1331
17.8.2011 21:14:13   
GRGA
EE pa to je priprema za Hsg--znam znam.Nisam ja radila u visegradskoj!!

Direktna veza do poruke: 1332
17.8.2011 21:21:29   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern

Evo citam sa papira koji mi je dala i pise ' neophodno staviti mikroklizmu". To onda stavljam dan pre, kao sto pise i da popijem 3tbl Panlax-a?

Ako piše tako, toga se drži. I verovatno nema jela taj dan (kad već čistiš creva).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 1333
18.8.2011 7:32:08   
mala83
odri ti radis u NF jel tako? ja nisam stavljala mikroklizmu vec sam samo popila te tablete, mene su stvarno iscistile. trebalo im je par sati da prodeluju, e a kad su pocele da delaju nisam izlazila iz WC user posted image hrana kkao sto su i napisali samo supica i eventualno sokovi dok ne zavrsis sa HSG-om sledeci dan, onda tamo dobijes klopu... od stvari sam ja nosila svoju spavacicu i papuce, cetkicu, peskir, zavisi da li hoces da izadjes odmah taj dan ili bi ti da prespavas, ja sam trazila da izadjem taj dan jer mi je bilo dobro.. uh ne znam sta jos da ti napisem ali ako te nesto interesuje pitaj me. ja sam inace radila HSG prosli mesec i bio je super user posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1334
18.8.2011 13:38:48   
Odri Hepbern
Hvala mala83. Da, da , i ja idem u Front. Jesu li ti trazili i spermogram i spermokulturu?

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 1335
18.8.2011 14:29:35   
mala83
ja sam ga vec imala pa sam i njega prilozila uz sve papire, jer mi je dr rekla da pre HSG mm uradi spermogram da ona vidi kakav je, te ga je on i radio kod njih pa sam ga ja tako imala, tako da ne znam ali okreni ih izmedju 12 i 13h, tad imaju manje guzve pa ce ti reci da li je neophodan, ja generano mislim da nije ali ih ipak pitaj...

Estoy mujer con un plan!

Direktna veza do poruke: 1336
19.8.2011 6:23:05   
dobro bice iz bajke
Dobro jutro,samo da vas pozdravim.Za pola sata krecem na hsg.Drzite mi palceve..Ljubim vas.

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu mala83)
Direktna veza do poruke: 1337
19.8.2011 7:04:17   
mala83
DB drzimo fige da sve bude u redu user posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1338
19.8.2011 7:20:40   
daca77
DB, drzim palceve i javi se kada sve prodje...user posted image

Direktna veza do poruke: 1339
19.8.2011 9:07:11   
Cuftas
Dobro bice iz bajke zelim ti sve najbolje, i da ti jajaovodi budu prohodni i da brzo prodje, i da ne boli... user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1340
19.8.2011 10:12:15   
GRGA
Zeim ti da sve bude ok,,da jajaovodi budu sjajni i da nemas nikakave bolove u stomaku!user posted image

Direktna veza do poruke: 1341
19.8.2011 15:22:43   
Odri Hepbern
Dobro bice iz bajke, do sad je verovatno vec sve gotovo. Nadam se da je sve proteklo u najboljem redu.
Evo devojke ja sam jutros vadila krv, jos samo u pon da odem sa rezultatima kod interniste i sve sam spremila za sredu.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1342
19.8.2011 19:29:59   
dobro bice iz bajke
Hvala vam devojke na podrsci.Ja sam dosla kuci,sve je proteklo u najboljem redu.Od srca preporucujem Klinicki centar Dragise Misovica,stvarno su predivni i doktori i sestre.Nista me nije molelo..Jedan jajovod je bio zacepljen,a drugi normalan..Sada malo krvarim ali i to ce proci..Ljubim vas i jos jednom hvala.user posted image

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 1343
19.8.2011 20:53:59   
crna ruza
jooj ja trebam radit HSG tamo negde za 20 dana, i stalno mislim kako ce mi biti jel ce boljeti, jer me kolposkopija bolela, tj ne dok se radi nego kasnije stomak ko da cu dobiti menstruaciju i bilo mi muka user posted image

Direktna veza do poruke: 1344
21.8.2011 13:56:57   
crna ruza
a moze li mi neko reci ko zna, ako su zacepljeni jajovodi kad odes na to HSG jer se problem resi, ili ako su zacepljeni ostaju zacepljeni, valjda razumete sta hocu da pitamuser posted image

(odgovor članu crna ruza)
Direktna veza do poruke: 1345
21.8.2011 20:12:28   
dobro bice iz bajke
Crna ruzo,ja se mnogo ne razumem,sto se toga tice..Meni je moj dr rekao ako budu mnogo zacepljeni,i ako ne uspeju da ih produvaju,da moram ici na VTO..Kad ides na hsg,gde si zakazala?Nemoj da se plasis nista ne boli..Pozdrav.

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 1346
21.8.2011 20:50:58   
GRGA
Crna ruzouser posted image

......................sve se istrpi,jer posle toga sledi malauser posted image ..............

...Ako su malo zapuseni ,,kontras koji ti pustaju te lepo procisti-----a ako nisu ,,onda kao sto kaze dobro bice iz bajke,onda dr odredjuje sta dalje...Nemoj unapred misliti o tome!

Direktna veza do poruke: 1347
21.8.2011 23:12:07   
crna ruza
mene je mnogo strah, ali zanima me, nakon koliko pokusaja na bebi salje se na hsg?
ja se ne stitim godinu dana, isla sam na neke pretrage, ali nisam primala neku odgovarajucu terapiju, pa sad ja mislim da kazem dr da mi da neku terapiju neki mjesec, pa ako nema nista onda da odem na hsg, jer nekako mi ovo hsg odmah dodje, pre toga nista od neke terapije, a odmah me salje na hsg, a tek 21 god mi je, sta vi misliteuser posted image ?

< Poruku je uredio crna ruza -- 21.8.2011 23:14:21 >

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1348
22.8.2011 1:01:29   
World

IZVORNA PORUKA: crna ruza

mene je mnogo strah, ali zanima me, nakon koliko pokusaja na bebi salje se na hsg?
ja se ne stitim godinu dana, isla sam na neke pretrage, ali nisam primala neku odgovarajucu terapiju, pa sad ja mislim da kazem dr da mi da neku terapiju neki mjesec, pa ako nema nista onda da odem na hsg, jer nekako mi ovo hsg odmah dodje, pre toga nista od neke terapije, a odmah me salje na hsg, a tek 21 god mi je, sta vi misliteuser posted image ?

Koliko ja znam, na hsg te upute ako si imala nekih problema tipa vanmatericna i sl, a obavezno je prije inseminacije ili vto.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1349
22.8.2011 20:11:06   
Odri Hepbern
Danas sam bila i kod interniste i na taj nacin kompletirakla sve za sredu. Nije mi bas bilo svejedno kada mi je rekla da imam sum na srcu, to nisam znala jer nikad nisam imala nikakvih tegoba ( godinama sam se bavila atletikom ), ali sta je tu je. Sad mi je bitno da mogu u sredu da primim anesteziju, a za dalje cu videti.
E bas da vas pitam , u koliko sati sutra da popijem one tabletice za ciscenje? Da li da stavim tad i mikroklizmu ili ne? Sta mislite?

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here