|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
11.8.2011 6:10:30   
ljubilica
Nisam sigurna da li sam na pravoj strani, ali molim za pomoc devojaka koje su radile HSG. Ukratko, zadnju men. sam imala 16.07. i osam dana nakon toga mi je radjen HSG. Iskustvo-grozno. Radila sam u Americi gde i zivim i mogu vam reci da su ovi ovde pravi kasapini u odnosu na nase lekare. Nikakva anestezija, nikakvi lekovi i kuci ides pravo sa stola. Rekli su da ce samo malo da boli, ali mene je bolelo kao djavo iako sam imala prohodne kanale. Nakon toga sam i povracala, ma strasno. Tog meseca me je i stomak grozno boleo za vreme ovulacije. Inace je osecam, ali ovog puta nisam mogla da se ispravim od grceva. Imala sam odnose u to vreme i sledecu ocekujem oko 13.08. E sada, problem je, a mozda io nije (zato vam se obracam) sto mi se jutros ucinilo kao da sam dobila, ali evo ceo dan danas na ulosku nista, a kada se obrisem jedva da vidim, ali vidim na papiru svetlo braonkaste tragove.user posted image user posted image . Sigurno ce da potraje dok ne dodjem do doktorke, te vas zato molim za brz odgovor. Inace mm i ja pokusavamo vec godinu ipo dana. Ostali rezultati su dobri osim sto mm ima manju kolicinu uzorka (ne sperme) sto on pravda nedostatkom motivacije, jer uzorak uzima u wc bolniceuser posted image . Pozdrav i podrska svima koji pokusavaju i onima koji su uspeli da ugledajuuser posted image .

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1301
11.8.2011 6:54:30   
zivka
LJubillice dobro dosla user posted image
Ja sam radila HSG pre 2-3 god. Nakon HSG i mene je bouckao stomak. Mislim da nema razloga za paniku. KOliko vidim dva dana ti je do redovnoh ciklusa mozda ti tek krece- sacekaj dan-dva -tri. Ako si ne strpljiva uradi test -mada meni su rekli da ne pokusavamo isti mesec jer da bi se snimila prohodnost jajovoda oni se popunjavaju radioaktivnim jodom i pri tome to je isto zracenje-samo snimanje... Smiri se i polako ne pravi paniku bez velikog razloga. Znam da je tesko ali moras biti malo opustena jer je to jedini pravi nacin za user posted image - to ti govorim iz debelog iskustva! 6god pokusavanja i analiza , zakazana VTO a ja taj mesec spontano ostala trudna!
Pozdrav iz Srbije! SRECNO!user posted image

(odgovor članu ljubilica)
Direktna veza do poruke: 1302
11.8.2011 7:16:43   
ljubilica
Zivka, hvala na brzom odgovoruuser posted image . Opustena sam, osim sto non-stop razmisljam o trudnociuser posted image . Jedino, moram da priznam da su me ove braon fleke natolet papiru navele da razmisljam da sam mozda i trudnauser posted image jer mi obicno user posted image tacna kao sat, na 28 dana i krece odmah, u velikim kolicinama. Dvoumim se samo da li da uradim test ili je jos rano, a ne bih volela da se razocaram. Pokusacu sutra da dodjem do doktorke pa da vidim sta ce mi reci. Hvala jos jednom i veliki pozdravuser posted image

Sreća je kao leptir. Što je više juriš, više će ti bežati. Ali, ako se okrenes drugim stvarima, ona će nežno doći i sleteti na tvoje rame.

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1303
11.8.2011 7:58:33   
m@j@25
mene je isto boleo stomak posle hsg-a, jako nikad takve bolove nisam imala

Direktna veza do poruke: 1304
11.8.2011 13:05:14   
m@j@25

IZVORNA PORUKA: m@j@25

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1305
12.8.2011 11:12:47   
Odri Hepbern
Joj, evo i mene napokon na ovoj temi. Jedva sam cekala da se ' skinem ' sa spermograma i da napokon napravimo neki pomak. Ja cu verovatno na HSG krajem meseca. Posto smo mi kod Ivanovica Biljana mi je predlozila da to odradim kod dr P. Mitrovica u Gradskoj. Idem u pon da se sa njim izdogovaram sve. Valjda cu ga naci. Vidim da ste ga ovde nahvalile i vec mi je lakse.

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1306
12.8.2011 11:19:09   
Odri Hepbern
Devojke mene vec nekoliko dana boli grlo i glava. Sta mislite da li ce mi mozda pomeriti za sledeci mesec da se malo zalecim ili kako? Mozda da vadim krv nekoliko dana pre HSG-a da bi bila sigurna da sam prizdravila. Da li uopste moze da se krv vadi za vreme ciklusa? Ja sam malo u frci posto treba da dobijem u utorak-sredu pa bih sve da zavrsim sto pre.

(odgovor članu Odri Hepbern)
Direktna veza do poruke: 1307
12.8.2011 11:26:29   
Alexis79
Odri u svakom slucaju bi trebalo da vadis krv pred Hsg.
Meni su to trazili i ako ti sedimentacija bude povisena nece da ti rade.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

Direktna veza do poruke: 1308
12.8.2011 11:37:56   
GRGA
Ljubiliceeeeee!!!user posted image user posted image

to sto kazes da su kasapini u Americi u odnosu na naseuser posted image ,,veruj mi kasapini su i kod nas...Ja sam isto radila ovde bez anestezije,bez icega id abol je starsan,,ali sam imala i jace bolove u zivotu od toga takod a sam vec sve zaboravila!!!

Razlicita su misljnja ,,neki dr kaze da treba imati odnose,,neki da ne.Sve zavisi........Samo se opusti,,mozda ce ti krenuti,,a mozda si vecuser posted image

Mi smo tu da drzimo palceve!!

Direktna veza do poruke: 1309
12.8.2011 12:07:01   
World
Ljubilice, ja sam u junu radila hsg, bilo je jednako grozno kao i tebi, tako da ne brines, nije to zbog toga sto si tamo... Mene je bolio stomak, ali samo 2-3 dana, onako kao kad treba da dobijes, a i sve to vrijeme je nesto curkalo...
Meni su rekli da ne moram nista cekati sa radnjama, nego cim ja budem osjecala da mogu to je to (a nakon 3-4 dana meni je sve bilo ok), i jos da veliki broj zena nakon hsg ostanu trudne (da li sto se "procepe" ili ko zna).
To braonkasto meni se nekad pojavi dan prije m, a moze biti i da si user posted image , pa uradi test za svaki slucaj... user posted image
Nisam ti nesto bog zna pomogla, ali eto.... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1310
12.8.2011 14:53:54   
ljubilica
Eee, i ja sam mislila da to braonkasto moze da znaci trudnocu, ali ne i ovaj put je stiglauser posted image user posted image . Ali, idemo dalje. Nadam se da ce septembar biti moj mesec, ipak mi je i rodjendan tadauser posted image .

Sreća je kao leptir. Što je više juriš, više će ti bežati. Ali, ako se okrenes drugim stvarima, ona će nežno doći i sleteti na tvoje rame.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1311
12.8.2011 15:09:51   
World

IZVORNA PORUKA: ljubilica

Eee, i ja sam mislila da to braonkasto moze da znaci trudnocu, ali ne i ovaj put je stiglauser posted image user posted image . Ali, idemo dalje. Nadam se da ce septembar biti moj mesec, ipak mi je i rodjendan tadauser posted image .

Zao mi je bas, navijamo za septembar! user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1312
12.8.2011 21:48:38   
Odri Hepbern
Bas sam u dilemi, da li da ovo odradim u Frontu gde daju totalnu ali nikog ne znam, ili u Gradsku gde mi je moja dokt preporucila dokt ali ne daju anesteziju. Sta mislite? Mnogo sam se uprpila jer se bas plasim da ce da me boli.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1313
12.8.2011 21:49:27   
GRGA
front---front -front

anestezija,anetezija,znestezija!!!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1314
12.8.2011 21:51:26   
mala83
odri ja navijam za front jer sam ja tamo radila HSG prosli mesec i stvarno su svi ok, od sestara do lekara, sobe su isto super, ma stvarno nemam ni jednu zamerku i sto je najbitnije nista ne boli, mene je samo boleo stomak kad su zavrsili i kad sam se probudila iz anestezije iako su mi prohodni jajovodi ali sam zvala sestru i ona mi je dala neku inekciju da prodje bol i to je to...user posted image ja navijam za front, sto da boli ako ne mora...user posted image

Estoy mujer con un plan!

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1315
12.8.2011 21:52:38   
GRGA
Odri ,,nisam neka kukavica,,niti placljivica--Radila sam na zivo sve ,i BOLI!!Zato Front!

Direktna veza do poruke: 1316
12.8.2011 21:59:26   
Odri Hepbern
Hvala devojke. Grgo, ja jesam kukavica, npr kod zubara ne sedam bez anestezije.user posted image
Sad sam gledala sta mi treba sve da skupim. Jel mora da se nosi spermogram i spermokultura? Valjda cu sve stici, trebalo bi da dobijem u utorak sredu, znaci imam 2 nedelje.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1317
12.8.2011 22:00:17   
Odri Hepbern
E da zaboravih, koliko zadrzavaju u Frontu?

Direktna veza do poruke: 1318
12.8.2011 22:08:33   
GRGA
Zensak spemogram meni nisu trazili...Treba ti Kompletna krvna lika,urin urinokultura(e sada kako gde negde traze-negde ne)svi uedni nalazi

Cervikalni bris,vaginalni,mikoplazma ,ureoplazma,hlamidija,papa,i koltoskopija!!!Treba ti spavacica papuce,jas am nosila i bade mantil da me ne bi setali kroz hodink u spavacici,i ulozakPosle HSG-a ima krvi malo pa da se ne umazu gacice!!!

Direktna veza do poruke: 1319
12.8.2011 22:10:41   
Odri Hepbern
Ha, ha... sve imam sem spavacice, jednostavno ne volim da je nosim. E a izvestaj interniste iz Doma Zdravlja?
Znaci odem u pon ujutru u Front i oni ce mi sve lepo objasniti? Jel mislite da ce me primiti za 2 nedelje ako sve prikupim?

< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 12.8.2011 22:11:36 >

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1320
12.8.2011 22:14:54   
GRGA
Da ako se radi u anesteziji (a ti ces tako)treba ti misljenje anesteziologa i pregled inerniste,,ja sam imala papir o krvnoj grupi i rh faktoru(((u slucaju da nedaj boze nesto krene naopako ,,da znaju koja sam krvna grupa))

Direktna veza do poruke: 1321
12.8.2011 22:19:41   
Odri Hepbern
Ja imam taj papir od pre god dana. Jel moze taj ili da idem opet da mi rade?
Bas sam vas udavila, delom sam se uplasila celog postupka a delom sam srecna jer napokon malo napredujemo. 3 god tapkanja je stvarno previse.
Posto se ostaje jednu noc taman cu poneti neuro, sad je spremam za septembar. Da malo skrenem misli sa postupka.

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1322
12.8.2011 22:21:49   
GRGA
Zensak ako imas papir krvne grupe i faktora-on ti traje CEO ZIVOT tj .dok ga ne iscepas...........Nikako ne vadi novi,,,,,,,,,,,,da ti kazem mi tapkamo 6 godina,,kada je dosao taj HSG jedva sm ga cekala,radila na zivo,bolelo ali je proslo!!!!!

Opusti se jer sada i na kraju,,uskoro se blizi nas ciljuser posted image

Direktna veza do poruke: 1323
15.8.2011 8:23:19   
d@d@
Odri,samo napred!user posted image

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 1324
15.8.2011 11:41:33   
Odri Hepbern
Odsetacu sutra do njih da se detaljnije raspitam. Danas nisam uspela da ustanem user posted image jer smo ceo vikend krecili i preumorna sam. Inace, osecam da cu danas dobiti tako da se nadam da ce, ako sve bude ok, biti gotovo sledece nedelje.

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here