GRGA
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 IZVORNA PORUKA: GRGA Zene ja sam poznata kao heroj,,zena koja moze ihihi da pretrpi............Da jeste tako je ..i kazu da ako su prohodni ne boli..Da Ali ja sam imala problem prilikom namestanja aparata!!!! Izdrzala sam junacki,,neka zena bi vristala ili plakala.Verujte mi da nisam stigla......Samo kada sam trebala da ustanem same od sebe su mi se noge tresle............... Izdrzalo se!!!I kada se pustila tecnost,nisam ni osetila!!!Sve je prohodno sve je ok!! Sve je stvar iskustva,i ko kako prodje U predhodnim postovima zene su pricale da ne boli da je malo neprijatno,,,kada su mi namestali aparate(BEZ ANESTEZIJE)bol je bio kao da te neko nozem sece!!! Dok kontrast nisam ni osetila tj,,osetila sam kao nesto neprijatno sto struji......Zene savet--ANESTEZIJA!!!!! Bitno je da je sve proslo kako treba.I da je sve prohodno Bol je naravno relativna stvar kao i prag izdrzljivosti. Meni su nekom stipaljkom izvlacili grlic materice sto je boleo mnogo ,a kad je krenuo da ubrizgava kontras bol je bio neizdrziv. Meni su inace bili zapuseni jajovodi pa mi je kontrast brizgao dva puta.I jos mi je desni jajovod veoma duzi od levog . Majko moja samo sto nisam skakala sa onog stola od bolova ,ali sam trpela kao kuce. A to sto smo pisale da je onako malo neprijatan bol...nista strasno ...to je da ne bismo zaplasile devojke koje idu na HSG. Jeste da boli ,ali veoma kratko i bas jako.Nekako nepoznat bol,ali prezivi se.Valjda u glavi imas samo cilj zbog kojeg to radis pa i ne razmisljas mnogo. Draga sasvim si u pravu Bol je cuna,,neobicna,ne moze se objasniti.... Nisam neka placljivica,,ali dok su namestali bilo je-----------m veselo...Evo jos me boli to mesto gde su me ceprkali sa desne straane!!!Do danas sam krvarila....... Zaboli me leva strana uzasno,,ali verujte mi ovo je maciji kasalj u odnosu na isijas!!!!Koji sma prezivela pre par godina..........Zaboravi se,,prodje ....i to je to Raduje me samo jedno jajovodi su prohodni.......Bice bebe,,,mozda i prirodno,,,,,,,,ako ne tu je IUI I jednog dana kada budem drzala maloga upisanka na ruke,,,najmanje sto ce mi pasti na pamet bol pri HSG-u!!! zENE SAMO HRABRO
|