Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.7.2011 11:06:21
|
|
|
|
GRGA
|
Da@da hvala punoooo ,,,i da ne zabebimo tada saama pomisao da cemo krenuti na IUI me raduje!!!!!!Pa da se zajedno preselimo u neke vedrije temice!!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.7.2011 11:56:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Grgo ako su ti rekli da izvadiš ks tri dana pre hsg to je 6dc. Ja mislim da nema veze, ali ti bolje okreni NF i pitaj da li mora baš 3 dana pre hsg ili može par dana ranije.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.7.2011 12:25:49
|
|
|
|
GRGA
|
Ok najbolje je tako da pitam,,ali nije mi jasno zasto bas 3 dana..I sta treba kompletna krvna slika,sedimentacija da li treba i krvna grupa?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.7.2011 13:16:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Za narodni front treba krvna grupa. A ko će ih znati. Možda da bi 100% bili sigurni da kad rade hsg nemaš neku upalu jer se to vidi iz leukocita i sedimentacije.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.7.2011 18:37:01
|
|
|
|
m@j@25
|
krvna grupa se nosi zato sto se radi pod anastezijom
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 11:04:56
|
|
|
|
GRGA
|
Drge zene zakazala HSG Ja sam presrecna.........konacno kao da nesto radimo,,kao da ne trupkamo u mesto....E sada moja privatna dr..mi kazi da mi treba sedimentacija i KKS Dr..koji menja moju doktorku koja je na odmoru kaze da mi sve to treba i krva grupa(((Da napomenem da mi nerade sa sanestezijom) Moja dr..kod koje idem drzavno kaze da mi treba sedimentacija i leukociti Danas kada sam zakazala i pitala sta mi treba,,rekli su mi da kupim ampulu baralgera i nista vise?????? Pitam za krvnu sliku kaze --cim vi imate sve super nalaze,,onda ne treba Jedno veliko
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 11:09:37
|
|
|
|
^iva^
|
Grga imas na njihovom sajtu sta sve treba
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 11:09:58
|
|
|
|
degu
|
Grga samo ti uradi krvnu sliku, za svaki slučaj, bolje nego da ti zafali kad dođeš tamo. Neće ti škoditi svakako da se prekontrolišeš, a meni malo nema logike da ne treba krvna slika.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 11:13:38
|
|
|
|
^iva^
|
Izvadi i to kad vec sve ostalo imas dA te ne vrate.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 11:23:09
|
|
|
|
m@j@25
|
jel bese u frontu radis, ja sam cula da kod njih mnogo vise nalaza traze nego u visegradskoj, nema mi logike da ne treba, proveri ti to jos jednom, a na koje nalaze je mislila da su ti ok
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 11:48:32
|
|
|
|
GRGA
|
M@j@ radim ovde kod nas u bolnicu!!! I nista mi nije jasno..............kako da mi nista ne treba,,newsto mora da treba pa bar KKS..Ali ja cu odraditi sve--da me ne bi vratli!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 12:15:51
|
|
|
|
m@j@25
|
pa stvarno ne znam ja sam nosila nalaz cervikalnog i vaginalnog brisa, i ks , krvnu grupu nisam nosila
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 26.7.2011 12:49:24
|
|
|
|
GRGA
|
Eto vise ne znma ni ja smaa,,ima sve da uradim!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.7.2011 9:31:31
|
|
|
|
plačljiva
|
GRGA kada ti je HSG?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 29.7.2011 14:01:08
|
|
|
|
d@d@
|
Grga,navijam i drzim palceve da sve bude ok!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.7.2011 21:44:02
|
|
|
|
GRGA
|
Zeske mje HSG mi je sutra!!!Polako pocinje priprema.....Valjda ce sve biti ok.Drzite mi fige!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.7.2011 21:44:28
|
|
|
|
GRGA
|
d@d@ hvala puno sutra je HSG!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.7.2011 21:48:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećno GRGA i javi nam se mila što pre
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.7.2011 21:52:51
|
|
|
|
GRGA
|
Hvala puno Dunja..... Cim sutra zavrsim,,nadam se dame nece zadrzati--odmah javljam!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.7.2011 22:41:27
|
|
|
|
^iva^
|
Grga srecno sutra drzi se
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 31.7.2011 23:11:46
|
|
|
|
GRGA
|
IVO........................ne dam se !!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.8.2011 7:55:51
|
|
|
|
daca77
|
Javljaj, draga...to i mene ceka kada izlecim enterokok
< Poruku je uredio daca77 -- 1.8.2011 7:56:09 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.8.2011 8:51:51
|
|
|
|
dacca
|
Grga, srecno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.8.2011 14:04:09
|
|
|
|
d@d@
|
Grga,srecno!Cekam lepe vesti!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 1.8.2011 14:05:14
|
|
|
|
GRGA
|
Zeneeeeeeeeeee stigo Zdravko Colic!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Trudnoca posle produvavanja jajovodaVerolinaKoliko dugo vam je trebalo da zatrudnite posle HSG-a? I komentari su dobrodosli.mesec dana (
40%)
1-3 meseca (
14%)
6 meseci (
2%)
godinu dana (
2%)
preko godinu dana (
11%)
Jos nisam ostvarila trudnocu (
31%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!