Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.8.2011 21:09:35
|
|
|
|
mala83
|
odri ja sam tabletice popila oko 14h a do 22h sam vec bila maltene skroz ispraznjena... mikroklizmu nisam ni stavljala, a kad sam pricala sa devojkom koja je bila isti dan kad i ja na HSG-u, nije ni ona, cak nam je i ona sestra sto te odvede do sale za HSG rekla da to nije neophodno, bitno je da popijes tabletice... ako ti mislis da ti treba, a ti stavi i mikrokilzmu drzim ti fige da jajovodi budu prohodni
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 22.8.2011 21:24:20
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Thanks mala83. Onda cu i ja tako uraditi, oko 14-15h posle rucka cu popiti. Znam da cu sutra biti malo nervozna ali mi je def lakse posto sam procitala vasa iskustva i shvatila da nemam cega da se plasim.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.8.2011 17:28:49
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Kad panlax pocinje da deluje? Popila sam ga posle 15h i jos nista.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.8.2011 22:01:59
|
|
|
|
mala83
|
pa ja mislim da na uputstvu pise da mu treba do 8 sati da pocne da deluje izvini nisam stigla ranije da ti odgovorim mada kazem ti ja popila oko 14 i vec sam oko 22h drugi put bila u wc
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 23.8.2011 22:47:35
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Joj pa ja svaki dan idem 2-3x, to mi je normalno. Ja sam ocekivala neki haos. Znaci ipak je sve ok. Javljam se kada sve prodje.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 13:27:18
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Devojke, evo i mene. Jutros sam se vratila iz Fronta. Sve je super proslo, to jutro sam imala bas frku ali stvarno nista nije strasno. Lepo te uspavaju i gotovo. Jedino me nerviralo sto smo cekale od 7i30h ( kada su nam rekli da dodjemo ) pa do 11i30h ( kad sam usla u salu ). Najvaznije da je rezultat super, Vasiljevic mi je pogledao snimak i samo prokomentarisao '' Ovo je odlicno " i vise se nije ni zanimao samnom. U sali mi je radio neki dokt cije ime ne znam ( mladji, celav ). Sestre su bile bas ljubazne. Svima preporucujem da na Hsg idu u Front.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 13:55:26
|
|
|
|
degu
|
Odri, divno
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 14:08:15
|
|
|
|
GRGA
|
Odri divnooooooooo Bas ,bas humano da tako rade HSG--
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 14:14:14
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Hvala , divne ste! Pa da se uskoro prebacim na temu insemenacija. Nego, niko mi nije rekao kad mogu da imam odnose. Juce sam malo krvarila, danas skoro nista. Jel kad prestane , ili?
< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 25.8.2011 14:21:00 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 14:28:39
|
|
|
|
GRGA
|
Drga Odri ,,sacekaj da prestane to krvavljenje i da te bolucka stomak..Kad su prosli nedelju dana,,i kada sam pitala moju dr ona mi kaze ovako.................Postoje II teorija PRVA da zena nakon HSG-a nesme ostati trudna mesec dana,zbog radioaktivnog joda koji se pusta............. Druga teorija stara da se odmah taj mesec treba imati odnosa sto vise,jer su najvece verovatnoce da se zatrudni,te da radioaktivni jod sluzi i kao terapija.Prociscava jajovode,,te da su deca rodjenda ,,isto normalana kao i deca rodjitelja koji su pazili mesec dana!! ////////////////////////Naravno ja sam posle 10 dana imala odnose
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 14:30:48
|
|
|
|
^iva^
|
bolje pauziraj mesec dana pa onada udari jako....Grgic jesi li ti udarila na xxxxx
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 25.8.2011 14:51:44
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ma necu ' praviti ' bebe ovaj mesec , mislila sam kondom i u akcijanje. Ja ne znam da li sam malo caknuta , ali i ovih 9 dana pauze pre Hsg-a mi je bilo previse. Videcu kako se budem osecala. Niko mi u Frontu nije nista rekao u vezi toga, ni sta se sme ni sta da ne radim. Nisu me pitali ni da li krvarim, ali valjda su videli da sam ok i da sam se setkala posle 2h.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 10:19:56
|
|
|
|
Katychoo
|
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke Hvala vam devojke na podrsci.Ja sam dosla kuci,sve je proteklo u najboljem redu.Od srca preporucujem Klinicki centar Dragise Misovica,stvarno su predivni i doktori i sestre.Nista me nije molelo..Jedan jajovod je bio zacepljen,a drugi normalan..Sada malo krvarim ali i to ce proci..Ljubim vas i jos jednom hvala. dobro bice iz bajke, ja ovog meseca planiram da zakazem HSG, i najradije bih isla u D.Misovica...Da li su tebi radili sa anestezijom ili bez? Sta ti je sve trebalo od analiza?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 10:33:58
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Katychooo,radi li su mi sa anestezijom.Potrebni su ti sledeci rezultati:brisevi vaginalni i cervikalni,mico plazma,ureo plazma i hlamidija.Urino kultura.Treba ti uput iz Dz,zahvat je trajao manje od pola sata,nista ne boli..Mene je stomak boluckao malo i krvarila sam dva dana ..Sa srecom,da sve prodje brzo i bezbolno.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 10:38:03
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
KKS,biohemija i rh faktor.ti je potreban..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 10:48:20
|
|
|
|
Katychoo
|
Hvalaaa puno!!! Stvarno si dobro bice iz bajke!!! Jeste muckali posle toga normalno? Koji dan ciklusa se bese radi?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 10:52:20
|
|
|
|
dobro bice iz bajke
|
Nema na cemu draga..Meni su radili 12 dan od ..Odnose smo imali cim je prestalo krvarenje..Nemoj da se plasis,kratko traje ,brzo se zaboravi..Ja sam radila proslog petka..i vec sam zaboravila.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 11:55:08
|
|
|
|
mala83
|
odri inace smes da imas nezasticene odnose odmah taj mesec zato sto je tad prohodnost najbolja. ja sam pitala odmah dr. u frontu i on mi je rekao da se i preporucuje da imas odnose odmah taj mesec, inace i meni je HSG radio taj celavi, ne znam kako se zove, a ja sam posle pitala jos i svoju dr.privatno i ona mi je rekla da imam odnose najnormalnije i da to nije velika kolicina zracenja....
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 13:25:12
|
|
|
|
GRGA
|
Iva ja sam nedelju dana posle HSG-a opalila............ ....Ma kakvi--Kako mi jemoja dr rekla postoje dve skole-Stara i nova I svako ce ti reci drugacije.............Pa sam ja odmax na xxxxxa ali syta da se radi nece pa nece
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 27.8.2011 13:25:41
|
|
|
|
GRGA
|
Ma la u pravu si i meni je to rekla dr..I rekla mi je das e deca radjaju ISTAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.8.2011 22:20:44
|
|
|
|
Cuftas
|
za utorak zakazan HSG
< Poruku je uredio Cuftas -- 30.8.2011 22:21:06 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.8.2011 22:21:57
|
|
|
|
GRGA
|
BRAVO CUFTAS!!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.8.2011 22:22:10
|
|
|
|
plačljiva
|
Cuftas super za HSG... Biće to super,a na moru uživaj...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.8.2011 22:39:19
|
|
|
|
degu
|
Cuftice navijamo da sve bude super
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 30.8.2011 23:37:43
|
|
|
|
Cuftas
|
hvala na podrsci, napisacu sve detaljno u utorak, posto idem na onaj ultrazvucni
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?