Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:34:25
|
|
|
|
zivka
|
Sta mislite o ovom sedistu
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:41:39
|
|
|
|
Didy
|
Živka, mi smo dobili takvo na poklon za babine i odlično nam je služilo. Sad sam ga spremila za bebu i u njega ćemo je od prvog dana.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:44:39
|
|
|
|
zivka
|
Didy hvala-odoh da ga rezervisem jer je ovde u radnji kod nas samo 3890din a kuma hoce da nam ga kupi mene interesuje da li bi beba mogla u tome i da malo spavucka? jer pise dva polozaja?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:45:07
|
|
|
|
lanajelena
|
I mi imamo ovo sediste,ali zar nije ovo za stariju decu
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:52:47
|
|
|
|
zivka
|
pa pise 0-25 kg
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:54:32
|
|
|
|
lanajelena
|
Da sad sam i ja malo bolje pogledala,moje nije od 0 i ne moze da se namesti kao jaje vec samo jedan polozaj nize,jedino da je ovo nesto drugacije
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:56:08
|
|
|
|
zivka
|
Ja sam ga gledala nije bas nesto sad veliko... onako srednje polozaj je polulezeci tako nekako
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:58:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Nemam pojma eto ako Didy ima takvo onda zna,meni se Lana(4,5god) jos vozi u njemu
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 8:59:48
|
|
|
|
Didy
|
Može da se izvuče u ležeći položaj. Mada, mi smo ga dobili tek sa nekih 4 meseca, a pre toga smo bili pozajmili jaje. Znači počeli smo ga koristiti kad je Stefan imao 5 meseci i kad je počeo da sedi (jaje mu je tad već bilo premalo). Sad nećemo pozajmljivati jaje, već odmah u ovo. Zgodno je jer može da se izvuče u ležeći položaj, pa i kad je bio veći, izvučemo mu i on spava. Ovo što sad ima, ne može da se izvuče i jako mu je neudobno kad zaspi, budi se i buni.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 9:03:28
|
|
|
|
zivka
|
super mi cemo dobiti korpu za nosenje od pruca pa cu videti kako cu kombinovati - iskreno ne bih bas i jaje pa sediste pa drugo..trece sediste...malko mi mnogo
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 9:05:15
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Nemam pojma eto ako Didy ima takvo onda zna,meni se Lana(4,5god) jos vozi u njemu Mislim da je moje isto takvo, ali ne mogu sad 100% da tvrdim. Mi smo ga izbacili pre nepunih godinu dana (sa njegove 2 godine) jer je ramenima prerastao ona mesta gde izlaze kaiševi, a i glavom ga je nadvisio, pa nam je nekako delovalo nebezbedno. A i kaiševi nisu imali dovoljne dužine da ga zakopčamo ako ima jaknicu. Mada, sad sam mu bila vratila na par dana jer sam prala presvlakice iz njegovog. Može on i sad da se uglavi, ali se vidi da ga je prerastao.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 9:10:22
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: zivka super mi cemo dobiti korpu za nosenje od pruca pa cu videti kako cu kombinovati - iskreno ne bih bas i jaje pa sediste pa drugo..trece sediste...malko mi mnogo Ne treba ti jaje. Okreneš ga naopako i izvučeš maksimalno i to ti je jaje položaj. Kad počne da sedi, okreneš ga da gleda prema napred. Kad ga preraste, kupiš novo, a ovo taman ostaviš za drugo dete.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 9:14:18
|
|
|
|
Lilla
|
Mi smo nama kupili ovakvu, samo bez bebe Nadamo se da ce biti dobra. Malo je tesko znati koje su dobre koje ne, a ima ih toliko razlicitih vrsta i marki da se covjek izgubi. http://www.ntf.se/Norrbotten/bilbarnstolar/default.asp?RecID=38206
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 9:20:51
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: Lilla Mi smo nama kupili ovakvu, samo bez bebe Nadamo se da ce biti dobra. Malo je tesko znati koje su dobre koje ne, a ima ih toliko razlicitih vrsta i marki da se covjek izgubi. Ta je dobra,moja komšinica ima takvu i kaže da je prezadovoljna
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 9:41:14
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Mene zanima dali neko koristi ono sediste za posle 3 godine ono kao postolje sto ide dole a se vezuje sa pojasevima. Mi planiramo to da kupimo jer ovo klasicno sediste je od 0 do 18 kg a mi smo prekrdasili kilazu. Na ovo mislim
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:02:11
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: zivka Sta mislite o ovom sedistu zivka,obrati samo paznju,ako ti je bitno,a mislim da jeste..u SAT novinama su pisali da je potrebno obratiti paznju da li sediste ima sertifikat! a koliko vidim ovo sediste nema..nemoj da me drzis za rec..ali pitaj! evo ti i ocene sedista! KLIK
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:07:12
|
|
|
|
mtajcica83
|
Mi imamo Bertoni autosjedalicu i zadovoljni smo ... ..A moj svrco se svaki put kad se vozimo ukunja, slusa muzikicu i kunja
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:15:47
|
|
|
|
PoisonEve
|
A ima li neko iskustva sa onim AS sto idu u kompletu sa kolicima?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:19:02
|
|
|
|
Snelle
|
PE, zavisi. Na kog proizvođača misliš?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:19:33
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Mene zanima dali neko koristi ono sediste za posle 3 godine ono kao postolje sto ide dole a se vezuje sa pojasevima. Mi planiramo to da kupimo jer ovo klasicno sediste je od 0 do 18 kg a mi smo prekrdasili kilazu. Na ovo mislim Super mama, mislim da je tvoja devojčica još mala za buster. Nije bitna kilaža, već "veličina" deteta. Ja ne bih svoje dete u buster stvaljala pre 5-6. godine. Tu se dete kači redovnim pojasom i kad sedi mora da ima visinu i položaj kao odrasli kad se zakače. Ako joj pojas dolazi ispod vrata, onda je jako nebezbedno, jer može dete da udavi pojas pri nekoj nezgodi. Baš sam detaljno čitala o tome. Raspitaj se malo.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:24:04
|
|
|
|
lanajelena
|
Super mama imam ja to sediste (kao neki frik sam,imam sva sedista )...ovako ovo sediste je super za gradsku voznju ali kad se ide na dalek put glava pada,tj pada celo telo,kad kupujes stavi obavezno to sediste u kola i proveri da li joj pojas ne sece vrat,nama se podesava pojas gore,dole i onda moze da se namesti
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 10:37:24
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Super mama imam ja to sediste (kao neki frik sam,imam sva sedista ) Lanajelena, šteta da tolika sedišta budu neiskorišćena, mogla bi još koju bebicu.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 11:12:08
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve A ima li neko iskustva sa onim AS sto idu u kompletu sa kolicima? ja sam takvo jedno uzela, to se ja mislim zove sintezis i moze ili da ide na cela kolica ili da se montira na goli ram kolica... ja imam onu drugu opciju... moj savet ti je da proucis GRACO opciju, koja ima klik sistem za montiranje AS jaje u kolima a doticno AS se moze montirati i na kolica, mislim da je u pitanju model Mirage.. mi smo to tek sada videli, kosta nekih 2500din al ti bas lepo olaksa posao kod stavljanja AS u kola kad negde idete jer ne moras svaki put da se navlacis i montiras pojaseve.. tu je ovaj donji deo fiksno montiran sa pojasevima u kola, a AS samo sa jednim klikom stavljas.. za mene je to super stvar! inace mm je pokusao da monitra nase AS jaje u kola i kanda su nam pojasevi prekratki jer jaje stoji bas nekako blago podignuto i neprirodno.. da i jadan je to montirao 15min i sav se preznojio....
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 11:13:41
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: lanajelena Super mama imam ja to sediste (kao neki frik sam,imam sva sedista ) Lanajelena, šteta da tolika sedišta budu neiskorišćena, mogla bi još koju bebicu. Neka njih za unuke
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 18.8.2011 11:17:12
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jance i jadan je to montirao 15min i sav se preznojio.... Mm se već ispraksao, kaže sad ga monira ga ko pušku, za sekund rasklopi i sklopi. Ja ni ne stignem da vidim šta uradi, već je gotovo. Ja i dalje pojma nemam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Adriana ili Anja?pisuljicaAnja (
74%)
Adriana (
26%)
Ukupan broj glasova: 178Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!