|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
18.8.2011 8:34:25   
zivka
Sta mislite o ovom sedistu 

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1051
18.8.2011 8:41:39   
Didy
Živka, mi smo dobili takvo na poklon za babine i odlično nam je služilo. Sad sam ga spremila za bebu i u njega ćemo je od prvog dana.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1052
18.8.2011 8:44:39   
zivka
Didy hvala-odoh da ga rezervisem jer je ovde u radnji kod nas samo 3890din a kuma hoce da nam ga kupi user posted image mene interesuje da li bi beba mogla u tome i da malo spavucka? jer pise dva polozaja?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1053
18.8.2011 8:45:07   
lanajelena
I mi imamo ovo sediste,ali zar nije ovo za stariju decu user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1054
18.8.2011 8:52:47   
zivka
pa pise 0-25 kg user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1055
18.8.2011 8:54:32   
lanajelena
Da sad sam i ja malo bolje pogledala,moje nije od 0 i ne moze da se namesti kao jaje vec samo jedan polozaj nize,jedino da je ovo nesto drugacijeuser posted image

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1056
18.8.2011 8:56:08   
zivka
Ja sam ga gledala nije bas nesto sad veliko... onako srednje polozaj je polulezeci tako nekako

Direktna veza do poruke: 1057
18.8.2011 8:58:30   
lanajelena
Nemam pojma eto ako Didy ima takvo onda zna,meni se Lana(4,5god) jos vozi u njemu

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1058
18.8.2011 8:59:48   
Didy
Može da se izvuče u ležeći položaj. Mada, mi smo ga dobili tek sa nekih 4 meseca, a pre toga smo bili pozajmili jaje. Znači počeli smo ga koristiti kad je Stefan imao 5 meseci i kad je počeo da sedi (jaje mu je tad već bilo premalo). Sad nećemo pozajmljivati jaje, već odmah u ovo. Zgodno je jer može da se izvuče u ležeći položaj, pa i kad je bio veći, izvučemo mu i on spava. Ovo što sad ima, ne može da se izvuče i jako mu je neudobno kad zaspi, budi se i buni.

Direktna veza do poruke: 1059
18.8.2011 9:03:28   
zivka
super user posted image mi cemo dobiti korpu za nosenje od pruca pa cu videti kako cu kombinovati - iskreno ne bih bas i jaje pa sediste pa drugo..trece sediste...malko mi mnogo 

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1060
18.8.2011 9:05:15   
Didy

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Nemam pojma eto ako Didy ima takvo onda zna,meni se Lana(4,5god) jos vozi u njemu

Mislim da je moje isto takvo, ali ne mogu sad 100% da tvrdim. Mi smo ga izbacili pre nepunih godinu dana (sa njegove 2 godine) jer je ramenima prerastao ona mesta gde izlaze kaiševi, a i glavom ga je nadvisio, pa nam je nekako delovalo nebezbedno. A i kaiševi nisu imali dovoljne dužine da ga zakopčamo ako ima jaknicu. Mada, sad sam mu bila vratila na par dana jer sam prala presvlakice iz njegovog. Može on i sad da se uglavi, ali se vidi da ga je prerastao.

Direktna veza do poruke: 1061
18.8.2011 9:10:22   
Didy

IZVORNA PORUKA: zivka

super user posted image mi cemo dobiti korpu za nosenje od pruca pa cu videti kako cu kombinovati - iskreno ne bih bas i jaje pa sediste pa drugo..trece sediste...malko mi mnogo 

Ne treba ti jaje. Okreneš ga naopako i izvučeš maksimalno i to ti je jaje položaj. Kad počne da sedi, okreneš ga da gleda prema napred. Kad ga preraste, kupiš novo, a ovo taman ostaviš za drugo dete.user posted image

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1062
18.8.2011 9:14:18   
Lilla
Mi smo nama kupili ovakvu, samo bez bebe user posted image  Nadamo se da ce biti dobra. Malo je tesko znati koje su dobre koje ne, a ima ih toliko razlicitih vrsta i marki da se covjek izgubi.

http://www.ntf.se/Norrbotten/bilbarnstolar/default.asp?RecID=38206

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1063
18.8.2011 9:20:51   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: Lilla

Mi smo nama kupili ovakvu, samo bez bebe user posted image  Nadamo se da ce biti dobra. Malo je tesko znati koje su dobre koje ne, a ima ih toliko razlicitih vrsta i marki da se covjek izgubi.

Ta je dobra,moja komšinica ima takvu i kaže da je prezadovoljna user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1064
18.8.2011 9:41:14   
SUPER MAMA
Mene zanima dali neko koristi ono sediste za posle 3 godine ono kao postolje sto ide dole a se vezuje sa pojasevima.
Mi planiramo to da kupimo jer ovo klasicno sediste je od 0 do 18 kg a mi smo prekrdasili kilazu.
Na ovo mislim

user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 1065
18.8.2011 10:02:11   
vonavoj
IZVORNA PORUKA: zivka

Sta mislite o ovom sedistu 

zivka,obrati samo paznju,ako ti je bitno,a mislim da jeste..u SAT novinama su pisali da je potrebno obratiti paznju da li sediste ima sertifikat! a koliko vidim ovo sediste nema..nemoj da me drzis za rec..ali pitaj!
evo ti i ocene sedista! KLIK

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 1066
18.8.2011 10:07:12   
mtajcica83
Mi imamo Bertoni autosjedalicu i zadovoljni smo ...user posted image ..A moj svrco se svaki put kad se vozimo ukunja, slusa muzikicu i kunja user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1067
18.8.2011 10:15:47   
PoisonEve
A ima li neko iskustva sa onim AS sto idu u kompletu sa kolicima?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1068
18.8.2011 10:19:02   
Snelle
PE, zavisi. Na kog proizvođača misliš?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1069
18.8.2011 10:19:33   
Didy

IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA

Mene zanima dali neko koristi ono sediste za posle 3 godine ono kao postolje sto ide dole a se vezuje sa pojasevima.
Mi planiramo to da kupimo jer ovo klasicno sediste je od 0 do 18 kg a mi smo prekrdasili kilazu.
Na ovo mislim

user posted image

Super mama, mislim da je tvoja devojčica još mala za buster. Nije bitna kilaža, već "veličina" deteta. Ja ne bih svoje dete u buster stvaljala pre 5-6. godine. Tu se dete kači redovnim pojasom i kad sedi mora da ima visinu i položaj kao odrasli kad se zakače. Ako joj pojas dolazi ispod vrata, onda je jako nebezbedno, jer može dete da udavi pojas pri nekoj nezgodi. Baš sam detaljno čitala o tome. Raspitaj se malo.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1070
18.8.2011 10:24:04   
lanajelena
Super mama imam ja to sediste (kao neki frik sam,imam sva sedistauser posted image )...ovako ovo sediste je super za gradsku voznju ali kad se ide na dalek put glava pada,tj pada celo telo,kad kupujes stavi obavezno to sediste u kola i proveri da li joj pojas ne sece vrat,nama se podesava pojas gore,dole i onda moze da se namesti

Direktna veza do poruke: 1071
18.8.2011 10:37:24   
Didy

Super mama imam ja to sediste (kao neki frik sam,imam sva sedistauser posted image )

user posted image user posted image user posted image
Lanajelena, šteta da tolika sedišta budu neiskorišćena, mogla bi još koju bebicu.user posted image

Direktna veza do poruke: 1072
18.8.2011 11:12:08   
jance

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

A ima li neko iskustva sa onim AS sto idu u kompletu sa kolicima?

ja sam takvo jedno uzela, to se ja mislim zove sintezis i moze ili da ide na cela kolica ili da se montira na goli ram kolica... ja imam onu drugu opciju... moj savet ti je da proucis GRACO opciju, koja ima klik sistem za montiranje AS jaje u kolima a doticno AS se moze montirati i na kolica, mislim da je u pitanju model Mirage.. mi smo to tek sada videli, kosta nekih 2500din al ti bas lepo olaksa posao kod stavljanja AS u kola kad negde idete jer ne moras svaki put da se navlacis i montiras pojaseve.. tu je ovaj donji deo fiksno montiran sa pojasevima u kola, a AS samo sa jednim klikom stavljas.. za mene je to super stvar!

inace mm je pokusao da monitra nase AS jaje u kola i kanda su nam pojasevi prekratki jer jaje stoji bas nekako blago podignuto i neprirodno.. da i jadan je to montirao 15min i sav se preznojio....

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1073
18.8.2011 11:13:41   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Didy

Super mama imam ja to sediste (kao neki frik sam,imam sva sedistauser posted image )

user posted image user posted image user posted image
Lanajelena, šteta da tolika sedišta budu neiskorišćena, mogla bi još koju bebicu.user posted image

Neka njih za unuke user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1074
18.8.2011 11:17:12   
Didy

IZVORNA PORUKA: jance
i jadan je to montirao 15min i sav se preznojio....

Mm se već ispraksao, kaže sad ga monira ga ko pušku, za sekund rasklopi i sklopi.user posted image Ja ni ne stignem da vidim šta uradi, već je gotovo. Ja i dalje pojma nemam.user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri

Anketa

Seksualni odnosi u braku
Pansophia

Da li pozelite da imate seksualne odnose sa drugim partnerom i da li ste to uradili?

Da, ali nisam to uradio/la (30%)

Da, i jesam to uradio/la (14%)

Ne (56%)

Ukupan broj glasova: 96

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here