Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 28.7.2011 17:06:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nikako ne mogu da nadjem prevod za taj filmic.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:11:25
|
|
|
|
Nina...
|
Sinoc sam gledala The Rite sa Entoni Hopkinsom. Baziran je na istinitoj prici, a radi se o isterivanju djavola. Preporucujem, mada nije mi bilo bas svejedno posle, trebalo mi je malo vremena da se smirim
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:14:22
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nina za film! Odgledala sam ga odavno zbog Hopkinsa! E sad koliko su to istiniti dogadjaji... Ali u svakom slucaju-odlican!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:21:49
|
|
|
|
Nina...
|
A taman sam se bila ponadala da ce Hopkins proci kroz ceo film kao pozitivac, ali bio je i negativac malo valjda mora tako Sledeci cu uzeti Constantine, jesi li gledala?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:25:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam gledala i ok mi je...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:26:48
|
|
|
|
Nina...
|
Borka, jurim te po celom forumu ne das se nahvatati Kako si danas? OT
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:31:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ja nikako ne mogu da nadjem prevod za taj filmic. Probala i ja sada ali isto ne mogu da nađem. Ja inače gledam filmove bez prevoda, tako da mi nije trebao (bio je engleski titl).
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.7.2011 14:31:21
|
|
|
|
PoisonEve
|
Nisam, pogledacu ga ovih dana. Izgleda yanimljivo...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.8.2011 12:43:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo konačno jedne romantične laganice koja mi nije dosadila posle 15 minuta: No reservations
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.8.2011 13:43:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaaao, kako me je smorio juče crtać "Gnomeo and Juliet". Ja baš očekivala mnogo od tog crtaća, da se malo nasmejem, da me prilepi za stolicu, ovako sam odustala od gledanja posle 20ak minuta, mnooogo me smorio crtać.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.8.2011 17:23:33
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jel neko gledao Super8? Skinula, al mi trailer nije bas najjasniji
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.8.2011 21:25:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pogledala upravo Bridesmaids, komedija, nije loš.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2011 15:16:20
|
|
|
|
GRGA
|
Poisoneve jesi li gledala kucu cudnih dusa!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2011 15:18:00
|
|
|
|
PoisonEve
|
Grga, nisam, nisam ga skinula jos. To je onaj sa Vinonom?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2011 15:20:02
|
|
|
|
vukosava
|
Odlicna komedija: Dilema
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2011 15:25:04
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja sam plakala samo uz dva filma- "Covek slon" i "Ples u tami". Ples u tami sam gledala u prvom redu male sale u bioskopu Arena u NS. Ajme majko, cmizdrila sam ko kreten, nikad mi se to nije desilo u bioskopu. Sto je najjace, moj drug sto je bio sa mnom se isto bio raspekmezio...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.8.2011 15:33:02
|
|
|
|
vukosava
|
klikni za trailerIZVORNA PORUKA: Nina... I meni je CAse 39 bio malo too much, ali to je valjda zato sto ja i nisam neki ljubitelj psiholoskih trilera. Sledeci film uzimam ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''The Sea Inside'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' tj. onaj spanski sto je Vukosava preporucila. Gledala sam trailer i mnogo mi se dopao! Ja sam zbog ljubavi prema spanskim filmovima i spanski naucila i jedno leto zivela i radila u Spaniji hehe A evo malo pojasnjenja o nekim filmovima sa mog spiska: Kad ste kod ljubavnih meni je odlican (ima i Japana) : Cherry Blossoms (2008), Kirschblüten - Hanami, Doris Dörrie, Germany Ko voli opicene crne komedije (sa pokusajem konvertovanja skinheadsa) : Adam''''''''''''''''''''''''''''''''s Apples (2005), Adams æbler, Anders Thomas Jensen (gledala sam ga 2x i opet cu - film o opicenom optimizmu) klikni za trailer Mladi na razmeni studenata, laganica, ima i ljubavnih zapleta, iz dva dela: Auberge Espagnole, (The Spanish Aparment) aka “Pot Luck” (2002), Cedric Kaplish, FRA/SPA klikni za trailer Les poupées Russes (Russian dolls) - Cédric Klapisch; France - U.K klikni za trailer Za religiozne: Ostrov” (2007) Pavel Lungin RUS klikni za trailer Dobra mjuza, prica u vise slika, umetnicki: Paris Je taime, (Olivier Assayas, Frederic Auburtin) 2006 FRA klikni za trailer [image]http://bt.eutorrents.com/imagehost/images/parisjetaimever7.jpg[image] Ako vas zanima kako zive autisti: Ben X (2007), Nic Balthazar, Belgium klikni za trailer
< Poruku je uredio vukosava -- 5.8.2011 15:49:13 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.8.2011 19:59:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledajte The Painted Veil Obavezno! odlicna ljubavna prica
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 9:47:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Za filmsko vece pravim izbor pa cu ubaciti i ove filmove The Illusionist PE je rekla da joj se dopao Prestige, pa ovo mozda bude na tu foru i nesto staro ali dobro The Exorcist
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 9:48:14
|
|
|
|
Anoniman
|
E, daa. Pogledala sam i poslednji nastavak X-man-a, onako za razbibrigu. Nije loš, uspeo je da me zadrži da ga odgledam do kraja. Za razliku od novih Transformersa, bila sam pospana .
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 9:49:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Za filmsko vece pravim izbor pa cu ubaciti i ove filmove The Illusionist PE je rekla da joj se dopao Prestige, pa ovo mozda bude na tu foru i nesto staro ali dobro The Exorcist
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 10:16:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino Gledajte The Painted Veil Obavezno! odlicna ljubavna prica Daaaaaa
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 15:43:04
|
|
|
|
dunja RR
|
A closed book nije loš, mada mi fali nešto na kraju, ne znam ... Ali Daryl Hannah odlično izgleda (i bez ičega na sebi) i sa svojih 50 ...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 15:48:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Deril Hana je meni jedna toliko neobično lepa žena... Ima jedan film s njom, stariji, gde je ona devojka -žena nekog mafijaša, a tog mafijaša glumi neki crni tip, zgodan, malo latino (onaj glumac što je glumio pica - mastora u piceriji Skavo u očajnim domaćicama, pa se sa Linet slučajno zaključao u frižider-sobu, ako neko zna koji je). Film je u nekoliko nastavaka, i ne znam mu ime, zove se "...hm nešto ... za mafiju". Ako neko zna koji je film i gde da ga nađem nek javi.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 8.8.2011 15:55:55
|
|
|
|
Snelle
|
Bubo, pogledaj OVDE u njenoj filmografiji.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?