|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
17.6.2011 19:44:02   
lanajelena
Srce malo slatko user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 326
20.6.2011 19:11:04   
jovicaa
pravo da vam kazem ne znam sta sam pokusalauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 20.6.2011 19:12:05 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 327
21.6.2011 0:14:28   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: jovicaa

pravo da vam kazem ne znam sta sam pokusalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 328
21.6.2011 12:44:30   
azdajica75
Moje veliko dete je završilo prvi razred osnovne i danas je donela knjižicu.Pošto nemaju ocene učiteljica je napisala da je Iva divno dete,radoznalo i veselo, pozitivnog duha,uvek spremno da pomogne drugima,da je uspešno savladala čitanje i pisanje,sabiranje i oduzimanje do 100..i još štogod i eto,jako sam ponosna na moju veliku bebuuser posted image !
Ja obično ne volim te patetike,suze i tako to,ali danas sam nesvesno pustila koju radosnicu!user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 329
21.6.2011 12:45:25   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu azdajica75)
  Direktna veza do poruke: 330
21.6.2011 12:45:31   
Ana RR
Ponosna mamica user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 331
21.6.2011 12:50:23   
bubulence
IZVORNA PORUKA: azdajica75

Moje veliko dete je završilo prvi razred osnovne i danas je donela knjižicu.Pošto nemaju ocene učiteljica je napisala da je Iva divno dete,radoznalo i veselo, pozitivnog duha,uvek spremno da pomogne drugima,da je uspešno savladala čitanje i pisanje,sabiranje i oduzimanje do 100..i još štogod i eto,jako sam ponosna na moju veliku bebuuser posted image !
Ja obično ne volim te patetike,suze i tako to,ali danas sam nesvesno pustila koju radosnicu!user posted image

Direktna veza do poruke: 332
21.6.2011 12:53:37   
lanajelena
Kako je to divno user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 333
21.6.2011 12:55:36   
azdajica75
Hvala vam žene,mame i buduće mame!user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 334
22.6.2011 9:27:44   
mama kukunka
Trazila sam adekvatnu temu da se pohvalim  cerkom..ili da se pozalim na sebe..Kako ne smem nista da radim(nadam se da to nece biti tako svih 9 meseci), a mm vec danima jurca sirom Srbije zbog posla, a i mama mi je u nekim poslovima, moje sedmogodisnje zlato je upravo usisalo i prebrisalo pod na celom prizemlju (oko 1oom2)!! Ja je gledam ukljucujem i iskljucujem usisivac, dodajem sta treba..i suze  jedva zadrzavam..Ne znam jesu li radosnice, jer je tako dobra, ili sam potresena, jer hoce to da  radi sa svojih 7 godina..Kasnije , dzogerom sam mogla i ja da prebrisem, ali joj je to bilo  super zanimljivo da radi-pa sam joj i to dala...Eto, sreca moja velika, najvise  na svetu zeli da joj rodim brata ili sestru, non stop vice, ``mama nemoj ti, mama cuvaj bebu, mama, nemoj da se nerviras``..Eto...

Direktna veza do poruke: 335
22.6.2011 9:31:02   
Inica
user posted image medenjak mali user posted image

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 336
22.6.2011 9:33:04   
azdajica75
Divno,naše male-velike curice,i ja imam ćerku 7,5 godina,pisala sam gore..Kako je ona samo dobra,mama da se čuva zbog bebe.A kad dobije batu ili seku videćeš kako će tek onda da pomaže i da bude ponosna!!

Direktna veza do poruke: 337
22.6.2011 9:36:30   
mama kukunka
Da, Azdajice, bas sam gledala na tickeru , 2 nedelje je moja starija od tvoje-29.11.2003...ali mi jos nismo dobili knjizice. valjda 28......tek tad cu da cmizdrim - na polugodistu sam  slikala tekst iz knjizice i objavila na fb-da ceo svet vidi!!
Hvala  Inice!

Direktna veza do poruke: 338
22.6.2011 13:29:01   
choopa choops
L konacno naucila da kaze "L" user posted image Ali to je ne sprecava da i dalje kaze da se zove Jaja user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 339
23.6.2011 15:19:46   
bokicans
Nađa je naučila slovo R ,i svuda ga pravilno ubacuje(nismo znali kako ce izgovarati,jer je sekla resicu pod jezikom)!user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 340
23.6.2011 15:21:37   
Klarita
Jao, Nadjalinauser posted image user posted image user posted image Jel' sad ide ono "Na vrh brda vrba mrda...Riba ribi grize rep"? 

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 341
23.6.2011 15:58:36   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: azdajica75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

don't shit where you eat :))

Direktna veza do poruke: 342
23.6.2011 16:08:13   
bebać

i od mene sve čestitke,kako nećeš pustiti koju suzicu,to je ponos svakog roditelja!

p.s. mama kunkunka imaš divnu kćerkicuuser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 23.6.2011 16:12:24 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 343
23.6.2011 16:12:52   
bokicans
IZVORNA PORUKA: Klarita

Jao, Nadjalinauser posted image user posted image user posted image Jel' sad ide ono "Na vrh brda vrba mrda...Riba ribi grize rep"? 

Da,da sada me samo pita ;"Mama ,sta Radiš?Hoces sada da pResvlacis bebe?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 344
25.6.2011 13:03:03   
IVA 11
Danas je moje srce naucilo da pije na slamcicu, i poceo je da se pusta da hoda pa padne i nastavlja opet, ali jos nije prohodao, ubrzo ce i to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 345
1.7.2011 0:26:33   
mikica sa
moj Luka je poceo da bude mali namazanko. kad nam dodju gosti,ako je djecak u pitanju samo ga gleda a djevojcicama se smije i sarmira ih user posted image user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 346
9.7.2011 16:34:20   
isidora88
mateja je naucio sam da pije iz flasiceuser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 347
9.7.2011 23:15:20   
Anoniman
Nina ima 7 meseci i zna "taši, taši". Prvo sam mislila da slučajno lupeta, mada ju je moja mama učila do iznemoglosti, i poslednjih 4 dana baš kad joj kažeš "ajde Nina taši", ona taši! Samo, dosadimo joj ponekad pa samo 3-4 puta klepne i okrene se da se igra. user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 348
9.7.2011 23:45:49   
Anoniman
Mihajlo u poslednjih nedelju dana svaki dan izgovori po 2-3 nove reči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 349
9.7.2011 23:48:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: n i n a

Mihajlo u poslednjih nedelju dana svaki dan izgovori po 2-3 nove reči user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here