Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 31.12.2010 10:47:21
|
|
|
|
Olga75
|
mirks , jos ce dugo , dugo trpati rucice u usta . Kod dece je ta oralna faza jako izrazena nema svrhe da se nerviras
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 31.12.2010 11:09:58
|
|
|
|
mirks
|
e olga bas me utesi sad...
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 31.12.2010 11:29:20
|
|
|
|
minna
|
I Vladi su non stop ruke u ustima, a jos + voli i dudu, pa nekad sisa celu ruku, nekad prst, a nekad dudu, tako da ce verovatno preci na prst kad se odvikne od dude
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 5.1.2011 23:58:07
|
|
|
|
popi
|
koliko puta na dan sterilisete jednu dudu, recimo da li dajete istu dudu ujutru bebi ako je ispljunula u toku noc pored sebe,i ili je prvo sterilisete,.. i ako padne sa strane da li je properete kroz vodu ili je sterilisete,.. i do kog mesea sterilisete dude i bocice,m..
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 6.1.2011 0:19:18
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
mi smo dudu koristili preko godinu dana.....kad je krenula sa god.dana u vrtic,koristili su je samo kad se spava.....kod kuce non stop.... onda se razbolela,zapusen nosic,kasljala je....i tada je sama izbacila dudu jer nije mogla da dise...posle je ponovo uzela,ali joj je neko od ukucana rekao kako joj je gadna duda,i bljak,fuj....i ona je izgleda zafrljecila u kantu,posto je vise niko nije nasao ni daN DANAS:)
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 19.1.2011 11:04:16
|
|
|
|
bebablue
|
Mi smo nabavili novu dudu Nukovu od 6-18 meseci, ali Simona nece da je prihvati, izgura je jezikom iz usta, a svoju staru, malu, hoce, sto se mene tice, bilo bi najbolje da nece u opste, ali sad bas razmisljam da li treba da joj nudim tu vecu, ili da probam od nekog drugog proizvodjaca? Tako isto, nece na flasici iz koje pije sada vodu, da prihvati novu cuclu, u odnosu na svoj "uzrast" vec hoce staru
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 19.1.2011 12:02:18
|
|
|
|
isidora88
|
mateja obozava dudu,koristimo bibi marku i odlicna je(to smo iz svajcarske dobili)ovde ih nisam vidjaja a ja bi mu kupila jos koju inace kad je ta prljava koristimo nukovu ali nije odusevljen sa njom i bas mu ostaje trag oko usta a od bibi nista,savrsena je
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 19.1.2011 12:36:10
|
|
|
|
bebablue
|
Mi od pocetka koristimo Nuk, a ova sad veca je nekako bas dosta veca i jednostavno je nece, nisam probala Avent, niti bilo koju drugu marku duda, jer sam bila ubedjena da ce bez problema prihvatiti vecu Nukovu, ali sam se z.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 19.1.2011 12:49:46
|
|
|
|
isidora88
|
mateja ovu nukovu bas nesto i nece jer je jako mala a ova druga je veca i nju obozava iako su obe do 6 meseci
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 19.1.2011 13:01:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Mateja obozava varalicu,galama je kada mu nocu ispadne. Koristimo Nuk-ovu,iiiiii ne znam koja je ona druga,ali nju vise voli,Nuk-ova ga nazulja na obraze.Poceo je i rukicu da co kce.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 26.1.2011 9:47:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj s nepuna 4 m koristi Dr Brown 6+...stvarno je krupna beba tako da mu ova duda izgleda odgovara, drzi je bez problema, a manju 3+ nece, izbacuje je momentalno,a ista je,tj isti je proizvodjac.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 26.1.2011 9:50:17
|
|
|
|
Panicarka
|
Mi jos koristio nukovu malu, nece 6+, imamo 4, dve smo odstranili Prvu je tata doneo jos u porodiliste i odma je lepo prihvatio, sad se trudim da mu dajem dudu samo dok spava, vec je on veliki momak
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 26.1.2011 9:56:55
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Lana nece uopste lazu, od rodjenja je samo malo zvacka i odmah izbaci. A kupovala sam joj i silikonske i od kaucuka i od vise proizvodjaca..i nece da cuje. Prst je skapirala jedno vreme, pa je sisala, a sad ga sisa jedino nocu kad se probudi, pa se tako sama uspava.. A ovako ni prst ne sisa. Nece nista. Sto je ok, jedino sto nemam opciju za smirivanje, osim sike..
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 13:37:56
|
|
|
|
Capa
|
Kada se bebe odvikavaju od cucli, tj.kada bi trebalo da prestanu da ih koriste ? Moja Kaća obožava cuclicu, imamo neku Nipovu, anatomsku, od silikona, sa rupicama na obrazima (za ventilaciju)... Nešto razmišljam da li čće mi biti teško da je odviknem od nje, kad početi sa odvikavanjem ?
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 13:44:54
|
|
|
|
bokicans
|
Capa da ti kazem sada nesto ovako iskusna Svi su mi govorili ,tesko ces je odvici od sisanja.tesko od cucle ,tesko od pelena A ovako je bilo:od sisanja se odvikla dan posle prvog rodjendana,bez ikakvih problema,od cucle sa 2 godine 3 dana malo kenkavljenja i to je to.pelene sa 18 meseci skinula.Tada sam rekla za nista se ne brinem vise ,jel sve ide samo od sebe.E da a zubice ima jako lepe,bez i jednog kvarnog,od cucle.Samo cuclu joj daj za spavanje i kada je jako uznemirena,nemoj da joj dajes ,ako nema neke preke potrebe.
< Poruku je uredio bokicans -- 29.6.2011 13:45:18 >
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 13:47:13
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Capa da ti kazem sada nesto ovako iskusna Svi su mi govorili ,tesko ces je odvici od sisanja.tesko od cucle ,tesko od pelena A ovako je bilo:od sisanja se odvikla dan posle prvog rodjendana,bez ikakvih problema,od cucle sa 2 godine 3 dana malo kenkavljenja i to je to.pelene sa 18 meseci skinula.Tada sam rekla za nista se ne brinem vise ne,jel sve ide samo od sebe.E da a zubice ima jako lepe,bez i jednog kvarnog,od cucle.Samo cuclu joj daj za spavanje i kada je jako uznemirena,nemoj da joj dajes ,ako nemake preke potrebe. ni ja se ne opterecujem, kad izbacimo izbacicemo cuclu, isto sa pelenama, nema sanse da dete od devet mesec trpam na nosu, kad to vidim, dize mi se kosa na glavi
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 13:57:37
|
|
|
|
Capa
|
Hvala vam na odgovorima, drage RR tete A ja mislila da je već odvikavam. Lepo meni kaže mama: "Ti zaboravljaš da ona ima samo dva meseca"
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 14:07:54
|
|
|
|
mama_na_godisnjem
|
slučajno sam otvorila temu ne videvši da ova postoji elem, kakva su vaša iskustva i koje marke koriste vaši mališani? :) ja sam otkrila neki Nip, ima ga u Lilly-u i Aksi. Baš je super laža, proizvode je čak za klince preko 2 godine (čime se moj M oduševio) plus je jeftinija od svega sličnog što sam gledala. Kupila sam metalik sa zekom i svi smo oduševljeni.
< Poruku je uredio mama_na_godisnjem -- 29.6.2011 14:15:21 >
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:01:09
|
|
|
|
bokicans
|
Moje deca cuclaju Nuk,i super su mi,a svuda ih mozes naci.Nece one iz dm-a.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:03:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Koliko vidim, vecina beba voli Nuk. Moje dete nije htelo Avent ni pod razno (a imamo sve njihove flasice, pa smo imali i dude), pa mi je neko rekao da bebe koje sisaju vise vole kaucuk dude, probali smo Nuk i nju je prihvatio, ne znam da li zbog toga ili zbog oblika
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:10:44
|
|
|
|
liliana
|
Moja beba nije htela NUK. Uvek je imala Avent lažu i to isključivo onu od 0-6 meseci. Nije htela veću. Sada bih da je polako odvikavam od laže, pa me zanima da li neko zna koje veće Avent laže imaju. Znam da ima ona od 6-9 meseci i od 9-12 meseci. da li ima , eventualno , 12+?
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:12:27
|
|
|
|
IVA 11
|
Ima od 6 do 18 mjeseci, te mi koristimo.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:14:04
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: bebablue Mi od pocetka koristimo Nuk, a ova sad veca je nekako bas dosta veca i jednostavno je nece, nisam probala Avent, niti bilo koju drugu marku duda, jer sam bila ubedjena da ce bez problema prihvatiti vecu Nukovu, ali sam se z. i meni je andrijana u pocetku pljuvala cuclu od 6-12 mes. dok se nije navikla mi od pocetka koristimo nuk-flasice jer su staklene pa smo kupili i njihove cucle (1 za prvih 6 mes. i sad ima 1 za period 6-12 mes.)
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:16:42
|
|
|
|
liliana
|
E, prijo, hvala! Ma, ona nije htela veču samo onu 0-6. Sad kad videh što je Bokica napisala, ipak ću je možda pustit da se sama odvoji od laže. Ostavit će je kad-tad; uglavnom, neče u školu poć sa lažom!!! Uzgred, ovo nam je već 4. laža za 15 dana. Rastu zubi, pa ih sve izgrize.
< Poruku je uredio liliana -- 29.6.2011 16:17:31 >
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:18:21
|
|
|
|
isidora88
|
mateja obozava dudu,koristimo neku bibi,svajcarski proizvodjac ja mislim,ovde ih nigde nisam videla a treba nam veca,pa ako je neko video da ih negde ima neka mi javi ovako izlgeda uzme nekad nukovu ako je bas kriza,dok ja otkuvam ovu
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?