Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:21:16
|
|
|
|
minna
|
Mi imamo malu chicco, nece ni avent ni nuk. Mesecima pokusavam da ga naviknem na vecu i nece
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 29.6.2011 16:24:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja ne znam kako, ali moj sin moze bilo koju, njemu ne smeta nista. Avent, Chicco i Nuk smo probali, ali sam ja mislila da je Avent najbolji i njih sad koristimo, a kako je krenuo, taman do skole ce je nositi!
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.7.2011 0:24:46
|
|
|
|
mikica sa
|
isi, vidjecu ja u subotu pa ti javim,ok? moj Luka koristi NUK ali na flasicama su MAM,super su!
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.7.2011 8:04:49
|
|
|
|
isidora88
|
mikice hvala ti,joj i ove flasice i bodice moram imati,preslatko je
< Poruku je uredio isidora88 -- 1.7.2011 8:15:59 >
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.7.2011 9:23:03
|
|
|
|
Fancy girl
|
A je prvo hteo NUK a sad se odvikao i hoce samo babylove iz DM i to vrlo retko. Nece nam uopste biti problem sa odvikavanjem jer i ovako je uzme par puta nedeljno na kratko. Bar jedna stvar da prodje bez problema kod mog deteta.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.7.2011 9:43:24
|
|
|
|
coka11
|
Isidora88 flašice su preslatke. Ostale slike na žalost ne vidim. Gde to može da se kupi?
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.7.2011 23:37:07
|
|
|
|
mikica sa
|
Isi, gledala sam ti danas BIBI dude. imaju dvije vrste, jedna se zove 3 u 1 i ima dzidzi midzi da podesavam na tri razlicite brzine kapi a ova druga je standardna L pise na njoj i to znaci da je za uzrast od 6+. ljubi nam drugara
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.7.2011 12:20:21
|
|
|
|
isidora88
|
mikice koja je cena duda? jesi videla koja je cena flasica? ne kontam kakvo je to 3u1
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 4.7.2011 14:51:42
|
|
|
|
mikica sa
|
dude su ti oko 10 franaka, to ti je oko 8 evra. a flasice oko 15 franaka, znaci 12-13evra. bibi flasice su staklene a ja licno koristim MAM flasice plasticne i prezadovoljna sam. posebno zato sto dude koje dodju na flasicu su u obliku mamine bradavice i beba ih super prihvata. ovdje ih svi pedijatri preporucuju, odmah iza Aventa. 3 u 1 su dude koje idu na flasice i zavisno od toga kojim tempom hoces da jede, namjestis ih.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 4.7.2011 22:06:42
|
|
|
|
isidora88
|
joj moram nekako nabaviti flasice i jos duda,nemam pojma kako,niko nece skoro ici preko
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.8.2011 23:04:44
|
|
|
|
indy_25
|
Mi smo evo treca noc bez dude. Slucajno neki dan kad sam sjedila kod svekrvine mame zaboravimo dudu, a kasno smo se kuci vratile. Bilo je tesko bas je puno plakala uzimala moju torbu pa trazila dudu a dude nema. jedva je zaspala. Po noci se nije budila. Ujutro ja zovem svekrvu i kazem joj za dudu da smo zaboravile kaze ona da je kod njih i da ce je donijeti, rekla sam joj da je ne donosi da je usput kad je vec sinoc prezivjela bez nje onda i odviknem. Evo danas treci dan hvala Bogu ona je uopste je trazi
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.8.2011 0:08:33
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.8.2011 0:56:08
|
|
|
|
jovicaa
|
jeste primetile mozda kako u nukove dude ulazi voda kada je perete ili otkuvavate, kako mi ide na zivce to a navikao je na nukove pa ne bih da menjam. a flasice koristimo aventove
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.8.2011 2:25:33
|
|
|
|
liliana
|
Jovice, i u Aventove uđe malo vode.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 22:46:24
|
|
|
|
medollino
|
Kupila bih jednu lazu, od silnog citanja i gledanja na kraju ne znam koju da kupim, da li od kaucuka ili silikonsku i kod proizvodjaca? koju biste vi preporucili?
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 22:49:39
|
|
|
|
Anoniman
|
U školici u NS preporučuu NUK-ovu. Moja deca su je htela. Stariji sin je bacio dudu kada sam Nukovu pokušala da zamenim Aventovom, a mlađi sin je bez problema prihvatio Aventovu nakon Nukove, i koristi je i dalje. Kod Nukove mi se jedino ne dopada što skroz naleže na lice, pa mi je dete bilo ojedeno od cucle, što se od Aventove ne dešava. I dopada mi se što Aventova ima poklopac pa kad nije u bebinim ustima možeš je zatvoriti da se ne praši.
< Poruku je uredio Tash -- 11.8.2011 22:50:17 >
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 23:15:17
|
|
|
|
magde
|
steta kod nas nema nista od AVENT a bas sam gledala imaju super psoizvode....Nikolinu zolela je NUK i BEBENOVA a Jovan chicco je jedva uhvatio pa sad uzela BEBENOVA ali da je silikonska i anatomska niakko one zute kaucukove
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 23:26:07
|
|
|
|
medollino
|
Ovo pise o toj chico-ov dudi kao objasnjenje ( gledala sam je danas u radnji, samo me malo buni sto nema onaj prsten, pise da je za noc i da svetli u mraku...:) svidela mi se zato sto je od kaucuka...- Pogodno za decu od rođenja do 6 meseci,
- Anatomska i funkcionalna cucla,
- Na pravilan način stimuliše usta i dozvoljava bebi da ih zatvori,
- Pomaže jeziku da zauzme ispravan položaj za gutanje,
- Napravljeno od kaučuka - veoma meka i elastična cucla,
- Laža je napravljena u veselim bojama.
-rado bih kupila t. t koju mi preporucujes, ali u mom gradu ih nema...:( -Avent laze mi se dopadaju kako izgledaju, imaju tu kutijicu, ali procitala sam da je silikon tvrdji i da ga bebe teze prihvataju...i to me malo buni Hvala puno naodgovorima...
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 23:29:35
|
|
|
|
magde
|
medolino jel imas sliku da vidim o cemu je stvar??
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 23:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako nema prsten? Ja ne bih kupila lažu koja nema prsten, pa kako ostane van usta? Prvom sinu sam kupila i kaučuk i silikon... Ne želiš da vidiš na šta kaučuk liči kada se nekoliko puta iskuva.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.8.2011 23:51:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne samo zbog iskuvavanja, šta znam... Taj kaučuk se sav nekako ulepi. Ne znam, sa drugim nisam ni ramišljala o kaučuku, a ni prvom nisam više kupila nakon te prve, koju je inače hteo samo par puta da stavi u usta kada se tek rodio. Ja bih uzela silikon, možda nisam u pravu...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?