Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.5.2018 8:08:55
|
|
|
|
jess021
|
Jao Ivana M nije htela nema sanse, a L svoju obozava, iako je koristi samo za spavanje plus omiljeno cebe. Lakse je kad dete hoce dudu, jer moze neko drugi da ga smiri ili uspava, a ovako samo sika mika.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.5.2018 8:21:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa to, lakse je za neke stvari sigurno. Uvek ce biti onih koji su protiv i onih koji su za. Kao i za bilo sta drugo. Na kraju svako uradi kako misli da treba (i kako mu lakse )
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.5.2018 8:30:40
|
|
|
|
bebilule
|
M je obožavao dudu, a meni je bila spas. Ne vidim ništa loše u njoj. Možda bi se još uspavljivao tako da je nisam morala izbaciti radi vrtića. I u jaslice je jedno vrijeme mogao nositi, i jeste, ali onda smo morali presjeći. I nije bilo neke frke, odsjekla joj vrh, plakao tri dana, izdrži se i to.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 13:28:35
|
|
|
|
pari
|
Moj M nije hteo cuclu uopste iako smo mu nudili..a sad ne znam ni sama da li da je dajem T...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 13:45:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
meni je laza bila dobra kad se bebce budi nocu samo cusnes i ono nastavi. Kod T je to palilo i pomoglo, Hana nikad nije htela i zato dok god je sisala znaci nekih 8 meseci budila se po 5 puta nocu Ni H a ni V nisu hteli, mada on nije bio problematican sto se tice spavanja nikad.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:09:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni moja starija nije htela uopste. Mladja hoce i mnogo lakse ide uslavljivanje, bar u nasem slucaju je tako... i smiri je kad je razdrazljiva...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:12:04
|
|
|
|
pari
|
Koju koristis mama jo? Ja imam neke od M jos...mogu da probam sa njima
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:14:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari.probaj id Dma.babylove..male, zute..nisu silikonske...i imaju oblik brwdavice..2kom 200din..
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:16:05
|
|
|
|
pari
|
Hvala vonavoj! Bas cu da pogledam... Jedino sto i dalje ne znam da li nuditi ili ne
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:18:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, to je vec tvoja odluka Ako mislis da ce ti duda pomoći u nekim trenucima onda probaj.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:20:39
|
|
|
|
pari
|
Da,bas sam htela da napisem da niko to ne moze da mi kaze,da li da ili ne...da je to odluka koju sam donosis
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:36:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam za...meni znaci za umirenje, za uspavljivanje.. ne znam..ja sam obema forsirala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?