Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.5.2018 8:08:55
|
|
|
|
jess021
|
Jao Ivana M nije htela nema sanse, a L svoju obozava, iako je koristi samo za spavanje plus omiljeno cebe. Lakse je kad dete hoce dudu, jer moze neko drugi da ga smiri ili uspava, a ovako samo sika mika.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.5.2018 8:21:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa to, lakse je za neke stvari sigurno. Uvek ce biti onih koji su protiv i onih koji su za. Kao i za bilo sta drugo. Na kraju svako uradi kako misli da treba (i kako mu lakse )
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.5.2018 8:30:40
|
|
|
|
bebilule
|
M je obožavao dudu, a meni je bila spas. Ne vidim ništa loše u njoj. Možda bi se još uspavljivao tako da je nisam morala izbaciti radi vrtića. I u jaslice je jedno vrijeme mogao nositi, i jeste, ali onda smo morali presjeći. I nije bilo neke frke, odsjekla joj vrh, plakao tri dana, izdrži se i to.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 13:28:35
|
|
|
|
pari
|
Moj M nije hteo cuclu uopste iako smo mu nudili..a sad ne znam ni sama da li da je dajem T...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 13:45:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
meni je laza bila dobra kad se bebce budi nocu samo cusnes i ono nastavi. Kod T je to palilo i pomoglo, Hana nikad nije htela i zato dok god je sisala znaci nekih 8 meseci budila se po 5 puta nocu Ni H a ni V nisu hteli, mada on nije bio problematican sto se tice spavanja nikad.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:09:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni moja starija nije htela uopste. Mladja hoce i mnogo lakse ide uslavljivanje, bar u nasem slucaju je tako... i smiri je kad je razdrazljiva...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:12:04
|
|
|
|
pari
|
Koju koristis mama jo? Ja imam neke od M jos...mogu da probam sa njima
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:14:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari.probaj id Dma.babylove..male, zute..nisu silikonske...i imaju oblik brwdavice..2kom 200din..
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:16:05
|
|
|
|
pari
|
Hvala vonavoj! Bas cu da pogledam... Jedino sto i dalje ne znam da li nuditi ili ne
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:18:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, to je vec tvoja odluka Ako mislis da ce ti duda pomoći u nekim trenucima onda probaj.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:20:39
|
|
|
|
pari
|
Da,bas sam htela da napisem da niko to ne moze da mi kaze,da li da ili ne...da je to odluka koju sam donosis
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.6.2018 14:36:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam za...meni znaci za umirenje, za uspavljivanje.. ne znam..ja sam obema forsirala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?