Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 1.12.2016 8:49:57
|
|
|
|
emicaa
|
Anck Dora to i dalje radi ponekad u snu
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 1.12.2016 10:39:56 >
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.12.2016 14:38:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V bas cesto , ne samo dok spava. Al voli nesto da prinese ustima i da cokce pa da zaspe a dudu nece
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.12.2016 10:34:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Andrea to ponekada radi kad joj se spava, pa joj dam dudu.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.12.2016 16:13:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi bez dude ne mozemo da zaspemo , pokusavali smo ali ne, samo jos vise se unervozi
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.12.2016 16:40:24
|
|
|
|
emicaa
|
David danju samo sa dudom moze zaspati a nocu mu uopste ne treba.mene nervira sto kd zaspi sa njom cim mu ispadne iz usta on se odma budi.a ispda mu svaki cas
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.12.2016 16:45:11
|
|
|
|
Animsaj9
|
D je izbaci cim zaspe , al nam je problem uspavati se
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.12.2016 16:52:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa dobro to je naj bolja opcija ako je koriati samo za uspavljivanje , kasnije ce se lakse odvici. Jedino je T koristila ali se odvikla iste nedelje kad je krenula u jaslice.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 3.12.2016 17:36:54
|
|
|
|
emicaa
|
David nikad ovako ne cucla,bi on ali mu stalno ispada.Nijednu ne zna pravo drzati,vuce kao na takmicenju i stalno leti
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 10.2.2017 13:47:29
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko cesto mjenjate dude? Ja sad opet hocu promjenim Davidove ali ne znam ni dal da opez uzmem do 6 mjeseci ili one vece.Te mi nekako djeluju bas velike,dal ce ih znati drzati u ustima uopste
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 10.2.2017 14:01:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, mi smo nešto pre sestog meseca kupili i dali joj. Prihvatila je kao da je prethodna u pitanju.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 23.2.2017 9:51:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, da li ste promenili dudu? Ako jeste, kako je lepotan to prihvatio?
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 23.2.2017 9:55:07
|
|
|
|
suzi kju
|
I ja bih trebala da kupim nove, nisam im menjala odavno. Na koliko vi kupujete deci nove laže?
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 23.2.2017 9:59:54 >
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 23.2.2017 12:00:26
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi ja na 3 mjeseca mjenjam. Ivana promjenili smo,isto.Ne buni se i ove mi lete iz ista kao i prosle
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 23.2.2017 12:45:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Mislim da je prošlo tri meseca od kako smo promenili, čim se vratim za Bg ide da kupim. Mada mogu i ovde kad odem do grada.
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 23.2.2017 13:20:11
|
|
|
|
emicaa
|
Ja tako i cuce za flasicu i dude.Ali ih svaki dan dezinfikujem
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 1.4.2017 15:40:54
|
|
|
|
emicaa
|
moj mali macak nece vise dude sto je prije koristio,sveki mu prije par dana dala staru Dorinu,nije znala da nije njegova,njemu se svidjela i cim mu uzmem place za njom.Tako da sad koristimo mam dude,a kad se rodio nije znao sta da zapocne sa njom
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 1.4.2017 19:59:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Mi smo Nini pre neki dan kupili onu 6-12.Ona stara joj bila bas cudno stajala,tacno joj omalila Nina ima nekoliko uvek,menjam ih na mesec,dva ili joj neko kupi ili uzmem kada idem u nabavku,trenutno imamo i dnevnu i nocnu
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 2.4.2017 0:11:22
|
|
|
|
Mariya
|
L je ne koristi tj nije je još ni isprobao, dosad nam nije trebala. Kupila sam jednu i pripremljena je da sad kad krenemo na terapiju daću mu je ako jako bude plakao, pa da ga smiri. A iskreno, ne bih da ga navikavam na nju.
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 2.4.2017 2:22:30
|
|
|
|
Skockica
|
Nijedno moje dete nece lazu. Ipak kod Vasija to nije bio problem ta beba nije ni znala da place a ovaj mali kad se razvristi probudi ceo kvart Pokusavam da ga naviknem da bi postojalo nesto sto bi moglo da ga smiri mada on radije coka svoju rukicu.
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 2.4.2017 18:01:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja A nije htela varalicu,S koristila do 6.meseca ali ona je ionako bila bas mirna,nije nikad plakala,a Nini sam dala cim smo stigle iz porodilista.Za mene je varalica divna stvar a i preporucuju je svi,zasto da se beka nervira ako ne mora.
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 22.10.2017 12:47:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj A izbaci dudu cim zaspi.Ako se probudi u toku noci,sam je nadje i ubaci te nastavi da spava. Danju je ne koristi.
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 22.10.2017 16:42:45
|
|
|
|
degu
|
Sve manje je koristimo
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 22.10.2017 22:41:46
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bebe ih same verujem postepeno izbacuju pa nema potrebe za uzbunom :)
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 4.3.2018 17:10:58
|
|
|
|
Dora89
|
Moja nikad nije htela. Strogo proračunata - povuče par puta, pa kad ukapira da iz nje ne izlazi mleko, samo pljune.
|
|
|
|
RE: Duda/laža/kako li se već zove 4.3.2018 17:12:39
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Moja nikad nije htela. Strogo proračunata - povuče par puta, pa kad ukapira da iz nje ne izlazi mleko, samo pljune. Isto, ali zato iz sise izlazi pa se igra po celu noć
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?