Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.10.2010 22:14:14
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: marince Snelle,mi smo UVEK koristili manju dud od one redvidjene za uzrast,kad mu dam odgovarajucuc,on pravi facu kao da ce da povrati mali folirant! Mislim da joj nece nista faliti. Marinče, sve se nešto razmišljam, pošto ja moje dete još uvek isključivo dojim, majku mu, pa ni moja bradavica ne raste I ja to kazem! Elem,mi smo pre par dana i definitivno izbacili varalicu Samo sam jedne noci pukla i rekla nema vise. Od pocetka nam je sluzila samo kad spava. Mislim da je zbog nje lose spavala.Ispadne joj iz usta u toku noci a posto nemirno spava onda ona zavrsi na podu,posle se probudi placuci i dok je ja operem ona se razbudi. Posle sam joj stavljala po dve rezervne u dzep od ogradice pa kad joj ispadne jedna ona uzme drugu iz dzepa. A znala je da me zeza tako sto sve 3 varalice izbaci iz kreveca pa ja usred noci ustajem i trazim,savijam se ispod kereveta i kreveca a ona mi se smeje Zeza me dete. Pre neko vece prelomim i resim da joj ne dajem.Tu noc je plakala prilicno dugo,sledecu noc malo manje a vec trece noci nije bilo problema. Sad je samo spustim u krevet i ona spava.N e trazi je vise.I mnogo bolje spava od tad
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 18:18:21
|
|
|
|
MASHKA
|
mene interesuje da li ostavljate bebe da vam zaspe sa dudom? mene je nešto strah pa joj vadim kada učvrsti san...
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 18:22:13
|
|
|
|
Lu
|
Naravno Mashka, bebe obično izbace same dudu kad zaspu ali i ne moraju ništa im neće biti
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 18:23:54
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Rea čim zaspi čvrstim snom pljune cuclu. Ponekada mi interesantno kako može tako daleko .
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 18:44:05
|
|
|
|
MASHKA
|
e hvala vam ! inače, prešli smo sa NUK-ove na AVENT-ovu dudu i mnogo joj manje ispada iz usta!
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 21:53:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA mene interesuje da li ostavljate bebe da vam zaspe sa dudom? mene je nešto strah pa joj vadim kada učvrsti san... A čega se bojiš?
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 23:10:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Matija neće pa neće Dodje mi da uzmem flaster pa da mu je zaljepim za obraze Ima sutra da kupim te Avent da probamo...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 1.11.2010 23:14:03
|
|
|
|
IVA 11
|
Luka se uspavljuje uz cuclu, bez nje nece da zaspe. Kad dobro utvrdi san samo je ispljune, ponekad isuvise daleko!
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.11.2010 12:24:15
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Luka se uspavljuje uz cuclu, bez nje nece da zaspe. Kad dobro utvrdi san samo je ispljune, ponekad isuvise daleko! E i kod nas je isto tako...
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.11.2010 12:45:52
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Matija neće pa neće Dodje mi da uzmem flaster pa da mu je zaljepim za obraze Ima sutra da kupim te Avent da probamo... Nemam taj problem, samo da je nešto u ustima, bilo cucla, bilo krpica ... Nije nešto izbirljiva.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.11.2010 12:49:50
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: MASHKA e hvala vam ! inače, prešli smo sa NUK-ove na AVENT-ovu dudu i mnogo joj manje ispada iz usta! A kod nas je bilo bas suprotno. Aventova joj nije odgovarala,kao ni Chicco,a one su istog oblika ali zato sa Nuk-ovom nismo imali problema.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 2.11.2010 22:25:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Podrumce Ja zaboravila da kupim te Avent dude Ja sam mu do sada uzimala one od kaucuka i od silikona (NUk i Canpol), ali one 'krive' Mopzda da ipak probam sa 'ravnim'?
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:00:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Jel vaša deca imaju trag od cucle? Marko ima crveni trag po rubu cucle, i mislim da bi prošlo kada bi tu makar po nekada došlo vazduha, ali on cuclu ne vadi iz usta.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:03:06
|
|
|
|
snješka
|
Ja sam Tasho viđala bebe sa tim crvenim tragom. Nažalost, ja ti ne mogu pomoći, jer ja nijednom djetetu nisam dala cuclu.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:04:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka nije hteo dudu, a ovaj je ne vadi iz usta. Stava sam da bolje duda nego prst, jer kada malo poraste, dudu mogu baciti, a prst ne. A kada mu ne dam dudu gura prst u usta.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:11:45
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Tash Luka nije hteo dudu, a ovaj je ne vadi iz usta. Stava sam da bolje duda nego prst, jer kada malo poraste, dudu mogu baciti, a prst ne. A kada mu ne dam dudu gura prst u usta. Aaaa joooooj, ma znam ja to, ali meni nekako lakše bez dude, vjerovala ili ne. Kad pomislim na to da bih morala noću ustajati da dodajem dudu svaki čas...uh. A Seleni kad sam prvi put probala dati dudu izbacila je toliko daleko kao iz katapulta, a ni nije prst nikada stavljala u usta, nadam se da ni Vik neće. Sada gura čitavu šačicu, ono napravi "šipak" i kao fol cucla, kao kad sisa . Nadam se da to neće preći u cuclanje prsta Probaj Marku malo taj trag namazati Pavlovićevom, ili mješavinom Pantenola i Jekoderma. Nama je to super stvar za sve ojede i slične problemčiće.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:15:12
|
|
|
|
sneza24
|
Neznam šta da ti kažem Tasho.David i nije bio nešto oduševljen cuclom.Koristili smo je samo za uspavljivanje i to ne uvek a sa 8 meseci smo je skroz izbacili iz upotrebe.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:17:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Fora je što ima ekcem na licu. Pisala sam u temi o ekcemu, i sada mažem celo lice Linola Gamma kremom. I svuda se povuklo već posle drugog mazanja , ali imam utisak da se samo pod cuclom pojačalo... valjda što koža ne diše. Razmišljala sam da kupim skroz silikonsku cuclu, sada koristi Nuk-ovu... možda se pod silikonom ne bi to pojavljivalo kao pod plastikom Nuk-ove cucle.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:20:44
|
|
|
|
MERYEN
|
Probaj sa tom silikonskom!
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:21:34
|
|
|
|
snješka
|
IZVORNA PORUKA: Tash Fora je što ima ekcem na licu. Pisala sam u temi o ekcemu, i sada mažem celo lice Linola Gamma kremom. I svuda se povuklo već posle drugog mazanja , ali imam utisak da se samo pod cuclom pojačalo... valjda što koža ne diše. Razmišljala sam da kupim skroz silikonsku cuclu, sada koristi Nuk-ovu... možda se pod silikonom ne bi to pojavljivalo kao pod plastikom Nuk-ove cucle. Pa ništa Tashke, ostaje ti da probaš. Nećeš znati dok ne probaš. A Selena je imala ekcem i mi smo za njega koristili ovu mješavinu Pantenola i Jekoderma, kao i Stelatopia kremu od Mustele koja je stvarno najbolja.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Da se ne udubljujem u temu o ekcemu, samo kratko... dr reče da nije ozbiljno, pa za sada ne bi davala ništa specijalno, čak ne bi ni davala kolekciju kupki i kremi za ekcem...
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:26:04
|
|
|
|
Nensi*
|
Ja cu malo off,ali za tu Linola Gamma kremu sam cula da je super,i otkad mu mazem nije se pojavljivalo...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:26:32
|
|
|
|
snješka
|
Ma i nije. I nama je dr rekao da to ima svaka treća beba i da brzo prođe, kao što jeste. Seleni je nestao prije prvog rođendana. Ja sam više insistirala, jer mi je bilo ružnjikavo. E sad ja vjerujem da je to prošlo samo od sebe, a ne zbog tamo nekih krema koje su, možda, samo malo ubrzale proces. Ne sikiraj, ništa strašno.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:27:25
|
|
|
|
MERYEN
|
Pa naravno samo kupanje i mazanje standardnim kupkama i kremicama!Ti si jedna pametnica draga moja i ti to sve znas,ja samo ne znam sta tebe moze da muci?Ljubim teeee!
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 11.11.2010 23:28:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi me razumela. I Luka je imao, znam da će proći kada samo bude htelo da prođe, a i ja mažem jer mi je ružno. Nego je ona rekla da nije ozbiljniji oblik kod njega pošto je samo na licu, i to na licu nije toliko ozbiljno, pa bi ona da proba da se to sredi bez neke posebne kozmetike.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?