|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana deteta od 1-2 god
6.6.2011 22:39:54   
madre
superuser posted image i njemu i meni bas ovako odgovarauser posted image bas mi je laknulouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 776
6.6.2011 22:53:25   
sneza24
Madre ja bih za sad nastavila tako kao i do sada ako njemu vec odgovara i lepo napreduje.

JMPM i mi imamo isti problem.David isto tako nece skoro nista da jede.Najteze mi je za rucak.Skuvam povrce i meso i onda sve to izmiksam sa bananom pa ako mu nekako uvalim super ako ne nista.
Kad smo poceli sa kasicama slatke je super prihvatio dok se na slane odmah mrstio da bi u jednom momentu skroz odbio slane kasice.I onda od tad ako uspem da mu uvalim nesto slano onda je super.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
6.6.2011 22:55:29   
JMPM
Snezo, sestro po muci user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 778
6.6.2011 23:58:27   
sneza24

IZVORNA PORUKA: JMPM

Snezo, sestro po muci user posted image

user posted image i tebi jedan

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 779
7.6.2011 1:34:26   
liliana
IZVORNA PORUKA: madre

zene, imam jedno pitanje. bogdan je napunio godinu dana, a do sada je pio mleko oko 7:30 ujutru, pa slede dorucak, rucak, vecera i mleko uvece oko 20:30. ono sto me zanima jeste da li da mu ukidam to mleko ujutru i dajem umesto njega neki dorucak ili mogu i dalje tako da nastavim? i do kada beba pije to jutarnje mlekouser posted image ovo vecernje mu necu jos dugo ukidati, bas ga voli i uz njega lepo zaspiuser posted image

Madre, i moja T.  obavezno ujutro prvo pije mleko, pa tek kasnije jede nešto "konkretno". I uveče, pred spavnje pije mleko.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 780
7.6.2011 8:06:44   
Anoniman
Mi još uvek pijemo jutarnje mleko, samo što je naše oko 6-6:30, pa onda nastavi da džonja još satićak.... Ne vidim razlog da mu mleko ukidam, dok god bude hteo da popije šoljicu/flašicu mleka, neka pije user posted image

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 781
9.6.2011 23:09:18   
pepeljuga
Ako neko moze da mi odgovori kad mogu da pocnem detetu da dajem neku sunkicu i koju? Do sada je probao samo cureca prsa bez soli, sa hlebom i pavlakom ili krem-sirom. Sta vi dajete?

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 782
9.6.2011 23:17:10   
LillyT
Ja ne dajem šunku detetu. Nekako mi je teška za žvakanje, a L ima zube kao baba od 128 godina (čitaj, ima dva cela zuba i dve četvrtine). Dajem u onoj Hipp kašici, neka sa šunkom i bla, bla, truć još nečim. Davala sam slaninu jer mm kada pravi slaninicu, napravi jednu specijalno za decu (za njegovu sestričinu i Laru), pa mi je to ok i to je klopala lepo.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 783
9.6.2011 23:19:44   
gagana83
Pepeljuga, ja ti ne mogu pomoci.
Mi jos ne klopamo nista od tih suhomesnatih proizvoda, i necemo jos dugouser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 784
9.6.2011 23:21:36   
LillyT
Nisam ni ja za te suhomesnate proizvode, mada kako mi L nije jela ništa dva meseca, mislim da bih joj i masno ćebe dala da pojede tada. Čak je i malo slatkog dobila.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 785
9.6.2011 23:23:57   
pepeljuga
L ima zube kao baba od 128 godina

user posted image nije ni V mnogo bolji user posted image

Nisam ni mislila ne znam koliko, mozda jedan listic pilecih prsa ili tako nesto. Imamo mi domacu sunku iz Dalmacije koju salju baka i deka od mm ali to je za njega preslano. Kupovala sam do sada samo ta cureca prsa bez soli, mada i to ne nalazim uvek. Ma ostadoh bez ideja vise pa reko' da vidim sta vi dajete...

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 786
9.6.2011 23:26:47   
gagana83
Razumem te LillyT, i mi smo im ali period nejedenja i malo je falilo da padnem u iskusenje. Ali nisam., bar sto se suhomesnatog tice. Tad je prvi put probala eurokrem i opasno se navadila na njega.Sad bi da ga jede kasikom.
"Oce Una keeem.....nece Una ebaaaaa"user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 787
9.6.2011 23:28:36   
pepeljuga
Hm, pa i V je opasno poceo da zeza oko rucka, zato i gledam da mu vecera obavezno bude slana, pa mi to suzava izbor. Na slatko bi se navukao za tren, pojeo je par Barnija i sad kad ga vidi odlepi. Ne kupujemo ga do daljnjeg user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 788
9.6.2011 23:34:37   
Snelle
Naš meni i nije nešto bogat i šarenolik. Mi smo npr tek juče jeli pasulj, a kupus joj još uvek nisam davala. Do skoro nam je meni bio stvarno jadan, zbog alergije na kazein, ali dok dete lepo napreduje ćutim user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 789
9.6.2011 23:35:26   
LillyT
Neće njima biti ništa ako klopaju malo, samo da to ne bude često. Mislim, od zalogaja šunke, neće ništa biti. Jedva čekam da mi dete krene u jaslice, sve mislim da će se tamo kultivisati po pitanju ishrane

Direktna veza do poruke: 790
9.6.2011 23:37:38   
pepeljuga
E, da, pa to i meni pada na pamet, u septembru ce u jaslice, tamo jedu sve bukvalno. Kad rece kupus, V je danas rucao sladak kupus user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 791
9.6.2011 23:40:33   
Snelle
Uh što ja volim kiseo kupus, pa sa rebarcima user posted image
Elem, šta je teže za varenje, kupus ili pasulj? Sa pasuljem nije imala problema.

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 792
9.6.2011 23:41:55   
Pretty78
Ni David zadnjih dana nece da jede user posted image
samo pije vode i soka i kiselo mleko , jogurt, vocni jogurt i tako gluposti.....a dorucak rucak nesto konkretno nema sanse stisne usta i neeeeeeeema sile da mu stavim kasiku u usta

mozda u je toplo?? ili ode na dijetu??? ko zna user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 9.6.2011 23:44:10 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

Direktna veza do poruke: 793
9.6.2011 23:45:55   
gagana83
IZVORNA PORUKA: LillyT

Neće njima biti ništa ako klopaju malo, samo da to ne bude često. Mislim, od zalogaja šunke, neće ništa biti. Jedva čekam da mi dete krene u jaslice, sve mislim da će se tamo kultivisati po pitanju ishrane

Ma naravno da im nece biti nista ako tu i tamo pojedu malo junk food-a.
Samo, imaju ceo zivot pred sobom da jedu salame, virsle i ostale gluposti.
Dok god se ja pitam sta ce jesti, trudicu se da se hrani zdravo,

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 794
9.6.2011 23:46:20   
Snelle
Ja npr leti, ili kada je sparno kao ovih dana, jedem jako malo, nemam apetit. Kapiram da je isti slučaj i kod dece user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 795
9.6.2011 23:47:03   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Snelle

Uh što ja volim kiseo kupus, pa sa rebarcima user posted image
Elem, šta je teže za varenje, kupus ili pasulj? Sa pasuljem nije imala problema.

Pasulj je tezi.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 796
10.6.2011 0:19:35   
Snelle
E onda će ubrzo i kupus da "padne" user posted image  

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 797
12.6.2011 22:55:54   
Nensi*
Kad deca pocinju da jedu istu hranu kao i mi,mislim na zacinjeno?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 798
12.6.2011 22:58:14   
Snelle
Ja sam L od pre 10ak dana počela da pravim ono što i mi jedemo, znači sa začinima, jedino joj ne dajem hranu sa alevom paprikom , tj. sa zaprškom.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 799
12.6.2011 23:07:42   
minavb
Ja u kuci i nemam alevu paprikuuser posted image
Tek sam sad skontala da mi ovde pripadamo. Ja cu sutra i nama i Vanji da kuvam boraniju.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here