|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
29.5.2011 21:50:51   
Brana
IZVORNA PORUKA: Dada81

Brano user posted image važno da nam je Laki dobro! Ja se baš brinem zbog toga user posted image

Dadouser posted image user posted image
To je sve normalno ali opet nije svejedno kada ti dete place pola sata bez prestanka...pocela sam da placem od bola za njim,pozelela sam da sav bol preuzmem od njega i prenesem na sebe...Nadam se da je to bilo to i vise valjda nece biti nista slicno...Jeste,sada je dobro to je najvaznije..user posted image
Nemoj da se brines,sve ce to prirodno ici,samo ako ti se slicno desi nemoj ga to vece kupati sapunom jer je kozica iziritirna i sapun je samo moze jos vise iziritirati..to ti je moj savet iz iskustva..

< Poruku je uredio Brana -- 29.5.2011 21:53:39 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 726
2.6.2011 18:01:45   
jabudic
IZVORNA PORUKA: bojana86

IZVORNA PORUKA: jabudic

Mi smo bili danas, jer N. svako malo piski, i place kako ga boli, pa sam pomislila da nije neka upala, i dok sam ja bila na pregledu mm ga je poveo, i ova dr mu je to malo prevukla. Kaze mm da nije malo, nego skoro skroz, a ja vidim sad mu to crveno, i kap krvi user posted image
Dala nam je Calium permanganat da ispiramo sa tim, i sirup Cefaleksin, vjerovatno za tu upalicu...
Jos place kad piski, danas smo stavili pelenu, jer se tek skoro navikao na nosu, ali danas nikako da stigne do nje, nego od bola trci po kuci, pa mi svu kucu upisa user posted image

Uhhh, sve u svemu, naporan dan, koji je poceo od 3h user posted image

Jabudic,i nama kada je doktor prevukao trajalo je 10sec,al poslije mu se bas crvenilo i bolilo ga je dok piski prva dva dana,al mi smo mazali sa onom masti za oci Cloronfenicol 7 veceri...proce ga brzo ! a i sa cefaleksinom imamo iskustvo... sin ga je pio puno godinu dana,al zato jer je imao e-coli,koja je izazvala temperaturu,pa je sve moguce pretrage odradio i bio na nefrologiji 10 dana,al to je zbog bakterije,tako da ne znam sto ga je tebi ukljucila,pogotovo ako nije radila UK(urino kulturu). nadam se da je djecak vec danas boljeuser posted image

Bojana, tek sad vidim... I njemu je bilo tako, boljelo ga je prvi dan, i samo sam mu 1 dan davala Cefaleksin, jer je vec sledeci dan bio skroz ok...
I da se pohvalim, konacno smo prevukli kozicu, mm mi pokazao kako to da mu uradim dok spava, nije ga uopste boljelo, i sad je mu to uradim jednom dnevno, dok spava...
Hvala user posted image

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 727
2.6.2011 18:37:24   
zoća
kod nas je to išlo ovako.Doktorka rekla da ne diramo ,poštovali.Sa 14 meseci otišli na kontrolu ona pogledala, prevukla samo nastavljamo da prevlačimo kada se kupa zato što voda omekne kožicu i ide lakše.Sve je prošlo ok.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 728
2.6.2011 22:43:38   
Dada81
Ovo mi super zvuči user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 729
6.6.2011 20:13:18   
Anoniman
Neši sam odavno prevukla pišu skroz, nikad nije bilo nikakvih problema i neprijatnosti. Večeras je rekao da hoće sam da prevuče, i ja sam ga pustila, misleći da će odustati kad vidi da ne može. Međutim, on je iz drugog pokušaja sam prevukao i oprao pišu. Ono što mene brine je da li je rano za to? Da li da to podstičem, bojim se da se ne povredi, šta ako mu padne na pamet da to radi sam, i van kade, pošto mu je to baš zanimljivouser posted image Ako slučajno prevuče prejako, šta može da se desiuser posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 730
6.6.2011 20:16:29   
Anoniman
Ja sam sigurna da je on jaaako pametan i da će te poslušati kada mu kažeš da , recimo, to sme da radi samo kada su mama ili tata tu, da mogu da vide šta on radi sa pišom, i da to dečaci rade samo kada se kupaju, nikako drugačije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 731
6.6.2011 20:24:38   
jabudic
Nedjo, nece on sigurno raditi protiv sebe, tj. ne vjerujem da ce se povrijediti, kad osjeti da ga boli prestace...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 732
6.6.2011 20:26:17   
Anoniman
Pokušaću da mu objasnim, obično me sluša, ali ko će ga znati. Jabudić, bojim se da ne cimne slučajnouser posted image  

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 733
6.6.2011 20:27:36   
Anoniman
Ma slušaće, i onako je sada u stidljivoj fazi koliko sam primetila, pa ti to može ići u korist user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 734
6.6.2011 20:32:33   
Olga75
Nedjo , ne verujem da ce se povrediti a i polako se priblizava fazi decije masturbacije pa obazrivo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 735
6.6.2011 21:39:47   
Anoniman
Bubi, stidljiv je samo kad nije kod kućeuser posted image
Olga, ne spominji tu masturbaciju, već je počeo da pipka pišu i da viče kako je velikuser posted image Ne znam kako ću se nositi sa tim...otom potom...sad smo razgovarali o prevlačenju, rekao je da će to raditi samo kad je u kadi.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 736
6.6.2011 21:42:12   
Olga75
Nedjo , odraslo ti dete user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 737
6.6.2011 21:44:21   
Anoniman
Izleda da jeste...ne znam da li da se smejem ili da plačem, majke mi.

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 738
6.6.2011 21:46:02   
Lu
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Neši sam odavno prevukla pišu skroz, nikad nije bilo nikakvih problema i neprijatnosti. Večeras je rekao da hoće sam da prevuče, i ja sam ga pustila, misleći da će odustati kad vidi da ne može. Međutim, on je iz drugog pokušaja sam prevukao i oprao pišu. Ono što mene brine je da li je rano za to? Da li da to podstičem, bojim se da se ne povredi, šta ako mu padne na pamet da to radi sam, i van kade, pošto mu je to baš zanimljivouser posted image Ako slučajno prevuče prejako, šta može da se desiuser posted image

Nedjo ne pravi problem gdje ga nema.
Sasvim je normalno da već sam sebi pere pišu, pa i moj R. pere odavno sam i ja sam ga to naučila, neće oni sebe ozlijediti ne boj se, pa čim bi ga zaboljelo prestao bi, a uostalom ako je već prevučen čega se plašiš?
To je dio razvoja i polako postaje njihova intimauser posted image

P.S. Ja sma primjetila da moj R. ne voli da ga pere sa tušem normalno nego da se smanji pritisak skroz, valjda mu smeta, pa imaju oni osjećajuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 739
6.6.2011 21:48:45   
Anoniman
Lu, pravo da ti kažem, ja sam se prepala njegove samostalnosti. Izgleda je mene strah da priznam sebi koliko je on u stvari porastao, i koliko može bez moje pomoći da uradi. Sad kad pomislim, verovatno nemam razloga za brigu. Jbt, sad će tri godine, kako je to moguće da je već toliko prošlouser posted image
Ni on ne da da mu perem tušem, nego pustim na slavinu pa onako rukom sam poliva, i mora da bude baš lepo mlaka voda, na temperaturi tela.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 740
6.6.2011 21:52:13   
Anoniman
Jao Neđo, NE SPUTAVAJ GA! Daj pošalji ga kod ovog mog matorog mamlaza da mu objasni da to treba da radi sam i da će mu biti lepo kada bude to radio. Ja ne znam šta ću više sa tim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 741
6.6.2011 21:54:43   
Anoniman
Ma ja sam njega pohvalila kad je to uradio, zvala mm da dođe da vidi pa ga je i on pohvalio, svesna sam da je to dobro, nego sam se u tom trenutku u''''''la na više različitih nivoauser posted image Posle sam ga pitala gde se navlači piša, pa je sam rekao u kadi, kad je topla voda. Hvala na osvešćivanju ženskeuser posted image

Tašo, imaš problem sa Lukom? Ja sam bila ubeđena da si pisala kako ste prevazišli touser posted image

< Poruku je uredio Nedja RR -- 6.6.2011 21:55:15 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 742
6.6.2011 21:58:17   
Anoniman
Da, mi se vrtimo u krug. Ne kupam ga svaki dan, uglavnom ga tuširam, a on mi pišu da jedino u kadi. Naravno, sad je velik i radije se igra ispred zgrade nego da sedi u kadi...
Ja sam odlučila da se ne nerviram, i da pustim da vidim šta će biti. Valjda će sam to rešiti kad mu piša bude trebala za još nešto sem za piškenje. Ako ne... ne znam.
Gadno me za*ebaše sa onim čupanjem kožice.
Drugog odbijam da vodim. Ako ga odvedem, odmah ću da ga sunetim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 743
6.6.2011 22:01:19   
Anoniman
Uffffff...znaš kako, većina doktora i kaže da će oni to kad tad sami "razraditi",i da ne treba forsirati. Da nije išlo glatko, sigurno mu ne bih dirala pišu. Ali dobro kažu da se na prvom detetu, nažalost, uči.  Je l' Marku povlačiš, onako malo?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 744
6.6.2011 22:02:57   
Lu
Da piše su im jako osjetljive, ne smije da mude jak mlaz a ni pretopla voda, eto mame da znate iz iskustava sa našim "mladićima"user posted image
Nedjo porastoše i mene to ponekad rastuži, od kad ga već ne mogu uzeti u naručje da ga nosim bar do kreveta...danas je prešao u veliku grupu u vrtiću, sljedeća je škola...i tako odoh ja offuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 745
6.6.2011 22:04:27   
Anoniman
Evo ti onda jedan off zagrljajuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 746
6.6.2011 22:09:31   
Anoniman
Marku prevlačim bez problema. Zalepljeno je još uvek, ali valjda će se otkačiti samo.

Apropo mlaza... mojoj drugarici je dr savetovao JAK mlaz direkt u pišu kada je kožica prevučena. Nakon godinu dana toga, kožica se napokon skroz odvojila.
I nama je to savetovano, ali Luka nije pristajao na jak mlaz, a mi tek promenili tuš, tako da od toga ništa nije bilo. user posted image Kud ne vratih odmah stari tuš.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 747
6.6.2011 22:13:30   
Anoniman
Ma ja se uopšte ne opterećujem time. Neće mlaz - ne mora, pa kakva tu prljavština može da bude kad svaki dan operemo makar oljuskanjem iz šake...ne opterećujem se uopšte.
Nemoj unapred da se sekiraš za Mareta, ne mora da znači da neće sve biti okuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 748
6.6.2011 22:14:11   
Lu
Tash očito da im smeta jak mlaz, R. se nije znao izraziti samo je rekao neću tako nije mi dobro a i za vodu kojom se tušira je rekao da je pretopla, pa to uradi na kraju malo hladnijom.
Sjećaš se nekog muškarca na ovoj temi da je isto rekao mame nemate pojma kako boli kad mlazom vode perete piše vaše djeceuser posted image
Eto nisam nikad pitala mm ajde pitajte vi svojeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 749
6.6.2011 22:16:25   
Anoniman
user posted image Ja bih pitala mog, al perverznjak bi odmah predložio da mu pomognem u testiranju, a mrzi meuser posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here