|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
28.5.2011 21:52:00   
maja27
Dobro vece!!!

Kada se okrece sediste da beba gleda napred? Nase sediste ima 5 polozaja i sada je u tom poslednjem kao lezecem, kada cu to moci da promenim?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 951
28.5.2011 21:53:18   
Anoniman
Ne razumem šta pitaš? Kada ćeš moći da ga podigneš da sedi?

(odgovor članu maja27)
  Direktna veza do poruke: 952
28.5.2011 21:59:31   
maja27
I to, i kada da okrenem sediste, sada se vozi unazad

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 953
28.5.2011 22:10:52   
Anoniman
Luka je iz jajeta koje je bilo naopako na sedištu prešao u pravu AS nešto posle 1og rođ, i tek tada sam okrenula AS, do tad se vozio u nazad, razlog je bio jer mi je bio na prednjem sedištu. Za duža putovanja, kad je bio na zadnjem sedištu, vozio se normalno, u napred. 

(odgovor članu maja27)
  Direktna veza do poruke: 954
29.5.2011 3:14:45   
vukosava
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: vukosava

PO ZAKONU, jel sme beba da se vozi na prednjem sedištu, obrnuto od pravca vožnje, sa ugašenim air-bag-om??? Zanima me i za Srbiju i za inostranstvo. 

ovde preporucuju da se ne vozi. al mislim da ne hapse ako vozis. mislim da je preporuka da se tako ne radi. ima da se kupi ogledalce da zakacis nazad da vidis bebu kroz retrovizor ako vozis sama

Nije meni probl što ja ne vidim šta on radi, problem je što on mene ne vidi. Ima li takvo ogledalce? user posted image

vidite se medjusobno. ja imam ovakvo:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 955
29.5.2011 9:12:06   
Anoniman
super je!

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 956
30.5.2011 16:52:39   
Jele
Ja sad tražim taj retrovizor za decu, ne mogu da podnesem da se vozim napred i da ne vidim Strahinju. A mm će za napred uzeti onaj što taksisti imaju pa vidi celu zadnju 'klupu'. Još samo da instaliram i video nadzor i pukla sam totalno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 957
30.5.2011 17:06:55   
Ana RR
user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 958
30.5.2011 17:24:43   
jance
ja sam se jako obradovala kad sam procitala u novom SATovom dodatku, da je u principu najbezbednije montirati decije sediste na srednje sediste na zadnjoj klupi. puno sam razmisljala o tome i pitala se kako cemo ga montirati u kola, posto su mama i tata strastveni putnici, red je da se i bebica pridruzu user posted image

uglavnom to sto sam procitala otprilike glasi ovako: ako srednje sediste na zadnjoj klupi ima poseban pojas koji se montira u 3 tacke (sto nas ima) onda je to mesto i najbezbednije za montiranje decijeg sedista jer se tako dete nalazi najdalje od potencialnog mesta udara. mi u kolima na zadnjoj klupi imamo 3 zasebna sedista, svako sediste ima svoje posebne pojaseve a i to srednje sediste ima mehanizam za pomeranje kao i vozacevo i suvozacevo sediste, tako da se ne moras ni okrenuti nazad, samo pruzis ruku i privuces srednje sediste napred user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 959
30.5.2011 23:03:51   
choopa choops
Jest, narocito sjediste koje gleda pozadi. Ali kad imas dvoje djece onda vec nastaje dilema user posted image Mi vozimo M u sredini dok je u jajetu, sta cemo kasnije ne znam. Cini mi se da sam citala da je statisticki najopasnije mjesto iza suvozaca. 

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 960
30.5.2011 23:14:51   
Anoniman
Bila sam da posednem Marka u one moderne sedalice. Kada mu montiram ONO ispred, njemu vire podkolenice i glava! user posted image Rekla sam mm da ja volim svoje dete i da je do jaja što je to najbezbednije ali da ne dolazi u obzir da mu to kupimo. user posted image
Mislim da ćemo kupiti Belleli Tiziano 9-18kg.

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 961
30.5.2011 23:24:18   
choopa choops

Bila sam da posednem Marka u one moderne sedalice. Kada mu montiram ONO ispred, njemu vire podkolenice i glava! user posted image Rekla sam mm da ja volim svoje dete i da je do jaja što je to najbezbednije ali da ne dolazi u obzir da mu to kupimo. user posted image
Mislim da ćemo kupiti Belleli Tiziano 9-18kg.

Aha nisam ni vidjela pitanje. Iako jesu najsigurnije (Kiddy je najbolja u toj klasi), vecina djece ne voli da se vozi u tome. Bune se. Tako bar kazu mame po internetu. Zato ni ja necu uzimati tu sa preckom. Kad dodje vrijeme za vecu sjedalicu uzecu mu istu kao Larinu (ako nadjem) user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 962
30.5.2011 23:27:00   
Anoniman
Ma užas. Zamisli da u tome sedi recimo 8-10 sati, kad putujemo do mora. Ne može ni ruke normalno da spusti. Grozne su. 

Direktna veza do poruke: 963
30.5.2011 23:35:08   
choopa choops

Ma užas. Zamisli da u tome sedi recimo 8-10 sati, kad putujemo do mora. Ne može ni ruke normalno da spusti. Grozne su. 

Nema teorije. M ne bi ni do grada doperjao...jedino ako bi zaspao user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 964
30.5.2011 23:37:12   
Anoniman
Ova za Luku je super. user posted image Ide mm sutra da je kupi. user posted image

Direktna veza do poruke: 965
31.5.2011 4:06:37   
vukosava
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jest, narocito sjediste koje gleda pozadi. Ali kad imas dvoje djece onda vec nastaje dilema user posted image Mi vozimo M u sredini dok je u jajetu, sta cemo kasnije ne znam. Cini mi se da sam citala da je statisticki najopasnije mjesto iza suvozaca. 

ja imam mala kola i visokog muza. a sediste smo stavili iza suvozacevog jer kad on sebi namesti kako mu je ok u sredini nema mesta

Direktna veza do poruke: 966
31.5.2011 4:07:31   
vukosava
IZVORNA PORUKA: maja27

Dobro vece!!!

Kada se okrece sediste da beba gleda napred? Nase sediste ima 5 polozaja i sada je u tom poslednjem kao lezecem, kada cu to moci da promenim?

sto duze gleda nazad to je sigurnije za bebu. do kad moze po nosivosti tvog sedista

(odgovor članu maja27)
Direktna veza do poruke: 967
31.5.2011 13:15:55   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

ja imam mala kola i visokog muza. a sediste smo stavili iza suvozacevog jer kad on sebi namesti kako mu je ok u sredini nema mesta

Jeste, meni je L iza vozacevog i kad ja vozim moze ladno mnoge da ispruzi skroz, a kad MM sjedne jedva ima mjesta za noge uopste user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 968
31.5.2011 18:08:27   
Anoniman
Kupili smo sedalice.

Marku Bellelli Tiziano

user posted image

A Luki Cybex solution x-fix

user posted image

Direktna veza do poruke: 969
31.5.2011 23:07:41   
choopa choops
Tash odlicna oba!!!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 970
13.6.2011 14:31:26   
aster
Mi treba da kupimo AS i imam dilemu. Naime, imamo 14 meseci i oko 10kg. Da li je bolje da uzmemo sedište iz grupe 1 ( 9-18kg) - to bih ja da kupimo, ili ono od 9 pa do 36kg, za to je mm. Ekonomičnije je ovo drugo, ali ne znam, mislim da su ova iz prve grupe boljauser posted image

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

Direktna veza do poruke: 971
13.6.2011 14:34:58   
Anoniman
Mi smo kupili to od 9-18.... Znam i ja da je ovo drugo praktičnije, ali ova su anatomski bolja za decu do 3. godine, a nakon toga svakako ne mora celo sedište već samo onaj podmetak, pa se vezuje redovnim autopojasom....

(odgovor članu aster)
  Direktna veza do poruke: 972
13.6.2011 14:41:09   
aster
To sam i ja mislila. Moram samo da se odlučim za marku. Hteli smo chicco, ali sam našla dosta negativnih komentara. Doduše, za as iz grupe 1.2,3.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 973
13.6.2011 14:42:50   
Anoniman
Ja imam chicco i sve 5 - baš sam zadovoljna...

(odgovor članu aster)
  Direktna veza do poruke: 974
13.6.2011 14:46:15   
aster
Koji model? Ja sam bila zainteresovana za Key 1 X-PLUS.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

Anketa

Ime za decaka
Nina777

Koje vam je ime lepse

Aleksa (75%)

Balsa (25%)

Ukupan broj glasova: 71

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here