|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 13:18:42   
Klarita
Vecina cajeva se pravi tako sto voda provri, pa prelijes i poklopis ostavis 10ak 15ak minuta da stoji poklopljeno, pa onda iscedis ako je potrebno, ako ne, samo izvuces kesice i pijes. U pravu si da od spremanja zavisi i lekovitost istog.To je klasican caj koji se strucno naziva infuz! Npr. od belog sleza se pravi dekokt, odnosno preliva se hladnom vodom, ostavi pola sat pa onda cedi i pije.
Joj, sto volim kad nesto znam pa i ja da pomognem nekom ovdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 13:34:22   
jance
fala zene user posted image
trebala mi je neka kreativna ideja kako da ga popijem tu litru ipo za dan, ovako na soljice bas ide sporo. imam onaj ketl sto brzo prokuvava vodu, pa cu ko sto Buba kaze, izmeriti koliko solja ide u bokal pa toliko staviti kesica pa zaliti sa tom vrucom vodom, jedino mi to preostaje, valjda cu ga tako i vise popiti....

jedino za ubuduce razmisljam dal da kupim u rinfuzi ili opet kesice. cula sam da hvale i neki Amerov caj od brusnice (ako sam dobro skontala)... jer ce mi ovo pakovanje brzo nestati kolko vidim.


_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 13:47:51   
Anoniman
Jance, kupi kandiranu brusnici pa grickaj, tako ja radim user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 153
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 13:58:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jance, kupi kandiranu brusnici pa grickaj, tako ja radim user posted image


i mi isto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 154
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 13:58:57   
Klarita
Jance, mozes da kupis i suvu brusnicu pa da grickas dok kuckas, dok gledas film...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 13:59:39   
Klarita
Hahahahaahaha...kasnim...vec ste je posavetovali user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
4.5.2011 14:02:06   
jance
e vidis, ta kandirana mi i nije pala na pamet, sve se vrtim oko caja... secam se ja zadnji put kad sam imala ovakvih problema, ta brusnica je bonbon ipo user posted image

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 157
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 20:33:58   
dunja RR
Devojke, koliko vode se sipa u šećer kada pravim karamel, da prekrije ili? BTW pravim grilijaš oblande, pa prvo moram istopiti 250 g šećera - piše samo- kao za karamel.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 21:57:36   
dunja RR
evo sama sebi da odgovorim - vrlo malo vode.

gotov grilijaš, SUPER JE:)

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 159
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 22:39:30   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: sonyasha

Nemoj da se jediš Janče, ja uopšte ne shvatam tu spavu koja mi samo odradi stvar do pola pa moram opet nožem - čist besmisao user posted image


Isto. user posted image A probala sam ih bezbroj od najjeftinijih do najskupljih. Good old noz je zakon user posted image user posted image



_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 160
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 22:47:19   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Limuntus savrseno kida kamenac. samo ga rastvori u vodi i sipaj u peglu. Mislim da bi trebala da je polozis na neko mesto gde ti nece smetati ako voda iz nje curi. A mozda bi trebala i da je ukljucis da para pocne da izlazi i peglaj neku krpu. Inace, limuntus ke savrsen da vam ocas posla skine kamenac iz posudja i onih kuvala, za ciscenje espresso aparata...


E probah ja ovo prije nekoliko. Ne ide. Prvo mi se sav taj limuntos nekako usecerio, valjda od visoke temperature. Pa je sve pocrnilo kao karamel user posted image Onda nisam znala sta cu, pa sam sipala sirceta i trljala mokru krpu jedno dva sata user posted image Uglavnom pegla mi i dalje smrdi na mjesavinu sirceta i karamela user posted image Ali valjda nema vise kamenca user posted image user posted image user posted image user posted image Sad ima samo karamelenca user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 22:50:30   
Anoniman
Karamelenac user posted image

A kako si dobila karamel od limuntusa, leba ti, aj napiši u recepte user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 162
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 22:57:42   
madre
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Karamelenac user posted image

A kako si dobila karamel od limuntusa, leba ti, aj napiši u recepte user posted image


jednostavno talenatuser posted image


_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 22:59:09   
Anoniman
Ko zna šta li je dobila od sirćeta - biber u zrnu?? user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 164
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:02:28   
Anoniman
Da ti nisi stavila vanilin secer? Kad stavis limuntus u toplu vodu on se skroz rastopi, a za peglu ostavis da prokljuca pa onda sipas.

Kraljice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 165
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:05:20   
snješka
IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Limuntus savrseno kida kamenac. samo ga rastvori u vodi i sipaj u peglu. Mislim da bi trebala da je polozis na neko mesto gde ti nece smetati ako voda iz nje curi. A mozda bi trebala i da je ukljucis da para pocne da izlazi i peglaj neku krpu. Inace, limuntus ke savrsen da vam ocas posla skine kamenac iz posudja i onih kuvala, za ciscenje espresso aparata...


E probah ja ovo prije nekoliko. Ne ide. Prvo mi se sav taj limuntos nekako usecerio, valjda od visoke temperature. Pa je sve pocrnilo kao karamel user posted image Onda nisam znala sta cu, pa sam sipala sirceta i trljala mokru krpu jedno dva sata user posted image Uglavnom pegla mi i dalje smrdi na mjesavinu sirceta i karamela user posted image Ali valjda nema vise kamenca user posted image user posted image user posted image user posted image Sad ima samo karamelenca user posted image user posted image user posted image user posted image


Ja to rješavam sirćetom i sodom bikarbonom.user posted image


< Poruku je uredio snješka -- 23.5.2011 23:06:38 >


_____________________________

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 166
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:05:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Karamelenac user posted image

A kako si dobila karamel od limuntusa, leba ti, aj napiši u recepte user posted image





Moooolim te, napiši u recepte user posted image Joooj, ne prestajem da se smeeejeeeem! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 167
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:11:17   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Karamelenac user posted image

A kako si dobila karamel od limuntusa, leba ti, aj napiši u recepte user posted image



user posted image ma nemam pojma. Sipala sam u casu od dva deci, pomjesala i sipala u peglu. Pojacala na najjace, kad je pocela cokolada da izlazi user posted image user posted image user posted image Ja vam kazem zene da sam dobila karamel, a vi ne morate da mi vjerujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Ili ste samo ljubomorne???user posted image user posted image )


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:16:33   
choopa choops
I da bio je Limuntus sigurno. Yumis ili tako neko domace s#anje. sad bi vam slikala, nego sam ostale 4 kesice suknula u masinu za pranje robe u pregradu za pretpranje user posted image user posted image user posted image

Pozovite 098453186030 ----> Choopa Choops istrebljivac kamencauser posted image !

user posted image user posted image


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:17:26   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojke, koliko vode se sipa u šećer kada pravim karamel, da prekrije ili? BTW pravim grilijaš oblande, pa prvo moram istopiti 250 g šećera - piše samo- kao za karamel.


Čupa pa što ne javi pre dva sata recept sa limuntusom, kada sam pravila karamel user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 170
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:19:47   
Olga75
kad ste kod limuntusa da pitam nesto sto nema veze sa tim
kako sredite ruke kad cistite mlad krompir
ja sam ih drzala u rastvoru limuntusa ali nije se skinulo sve ono gadno user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 23.5.2011 23:20:21 >


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:20:43   
majathegreat
Choopa ne sekiraj se. I ja sam isprobala taj recept, ali sa svežim limunovim sokom. Takođe se dobije karamel.user posted image  A njega sam sipala da bi prestalo da smrdi sirće koje sam prethodno upotrebila.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:21:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kad ste kod limuntusa da pitam nesto sto nema veze sa tim
kako sredite ruke kad cistite mlad krompir
ja sam ih drzala u rastvoru limuntusa ali nije se skinulo sve ono gadno user posted image

Rukavice od latexa pre čišćenja krompira, šargarepe, višanja, kupina, jagoda, malinauser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 173
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:22:15   
Jeca*
...crvenog kupusa i cvekle user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
23.5.2011 23:23:20   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojke, koliko vode se sipa u šećer kada pravim karamel, da prekrije ili? BTW pravim grilijaš oblande, pa prvo moram istopiti 250 g šećera - piše samo- kao za karamel.


Čupa pa što ne javi pre dva sata recept sa limuntusom, kada sam pravila karamel user posted image


Jbg morala sam da uspavam djecu user posted image Sledeci put cu bit tu obacavam user posted image user posted image

Olga hmmmmm ne znam jesi probala sa rukavicama? user posted image Salim se, ja za sve te 'tvrodkorne' mrlje koristim onaj prasak kao pasta sto majstori koriste. Nemam pojma kako se zove. To sam capila od tate. ZNas valjda na sta mislim...


_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here