Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.4.2011 17:21:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa kad skines prvi, restratuj ruter ili modem pa probaj sledeci. To bi trebalo da upali. Ili plati 6 eura je 30 dana, mozes preko PayPala
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.4.2011 17:52:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Aj bas cu da probam,valjda ce uspeti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.5.2011 17:32:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Dajte još koju komedijuuuu
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.5.2011 17:36:36
|
|
|
|
mati
|
Big Mommas like father like son. To je drugi deo Big mama, super je
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.5.2011 17:39:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mati Big Mommas like father like son. To je drugi deo Big mama, super je Gledali , šta još?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.5.2011 17:42:33
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Dajte još koju komedijuuuu "Dead at Furnel" da crknes od smeha ako nisi gledala..
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.5.2011 17:42:42
|
|
|
|
mati
|
House broken, Cats and dogs...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.5.2011 17:53:10
|
|
|
|
mati
|
A ovaj je odlican Grown ups, cak mislim da i mene tako nesto ceka sto se dojenja tice...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.5.2011 22:45:20
|
|
|
|
Maya21
|
ja se vratila iz bioskopa, OPET i OPET mogu da vam preporucim film TOR. ko voli nordijsku mitologiju MUST SEE . Traje oko 2 sata, ja ni mrdnula nisam, a ni osetila kad je toliko vremena proslo + dobra ekipa glumaca... Nisam skoro videla punu salu u bioskopu, a sad je bio prazan samo prvi red, ostalo do poslednjeg mesta udavih vas ja, ali stvarno je dobar film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.5.2011 0:11:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: aster IZVORNA PORUKA: dunja RR Dajte neki dobar film a da je radnja na moru meni "morski" filmovi toliko prijaju, sam pogled na more me opušta Prekjuče sam odgledala stari "Veliko plavetnilo" - odličan je A good year, radnja nije smeštena na moru već u Provansi, ali je priroda lepa, a i filmčić je ok. A može i Forgetting Sarah Marshall, fina romantična komedija. Good year - good one odličan je hvala ti, sada ga odgledah Sada ću ovaj drugi da skinem, dok mi mašina ne završi ...........
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 4.5.2011 22:28:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Obzirom da sam veliki ljubitelj Gospodara prstenova, jedva čekam novi film iz ovog serijala (upravo se snima i najbolja drugarica iz osnovne radi na njemu;) The Hobbit
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.5.2011 22:29:44 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 9.5.2011 15:10:55
|
|
|
|
aster
|
The Fighter
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.5.2011 13:41:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
Big Daddy,
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 11.5.2011 13:45:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja inace ne volim te njanjave filmove (mislim na romanticne komedije), ali sam pre neko vece gledala onaj-koji-je-kao-nastavak-Moje-grcke-pravoslavne-svadbe, desava se u Grckoj, zaboravila sam naziv i bio mi je skroz simpa. Totalno njanjav, bez imalo mozga... bas mi je "legao".
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.5.2011 20:37:50
|
|
|
|
LillyT
|
Upravo počinje Meni je ovo jedan od boljih filmova u poslednjih nekoliko godina, ona poslednja scena je brrrrrr...... Fantastična priča
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.5.2011 21:30:57
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Upravo počinje Meni je ovo jedan od boljih filmova u poslednjih nekoliko godina, ona poslednja scena je brrrrrr...... Fantastična priča
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:23:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoću da idem sa Lukom danas u bioskop. Najradije bih gledala Rango, ali mi se čini da nije sinhronizovan. Jel gledao neko? Jel sinhronizovan? Ako ne to, onda bismo mogli gledati Rio, on je sinhronizovan. Koliko vidim, proekcije su na 2 sata, znači da film traje oko sat i po, jel?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:24:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Hoću da idem sa Lukom danas u bioskop. Najradije bih gledala Rango, ali mi se čini da nije sinhronizovan. Jel gledao neko? Jel sinhronizovan? Ako ne to, onda bismo mogli gledati Rio, on je sinhronizovan. Koliko vidim, proekcije su na 2 sata, znači da film traje oko sat i po, jel? Mislim da je maya21 gledala Rio skoro, možda da joj pošalješ pp?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:29:06
|
|
|
|
Diabla
|
NOTES ON A SCANDAL Totalno bolesno-dobar film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:36:42
|
|
|
|
Maya21
|
Tasho RIO je odlican, nama je proletelo a traje poprilicno, skoro 100min. Evo KLIK pa pogledaj sta je danas na repertoaru a KLIK DVA je za sledecu nedelju. Prvo se uloguj na FB
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:48:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam draga, nego vidim da je od crtaća samo Rio sinhronizovan. Jel?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:48:39
|
|
|
|
viking
|
Nije sinhronizovan jer to i nije dečji film tj. nije namenjen deci. IZVORNA PORUKA: Tash Hoću da idem sa Lukom danas u bioskop. Najradije bih gledala Rango, ali mi se čini da nije sinhronizovan. Jel gledao neko? Jel sinhronizovan? Ako ne to, onda bismo mogli gledati Rio, on je sinhronizovan. Koliko vidim, proekcije su na 2 sata, znači da film traje oko sat i po, jel?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:49:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nije sinhronizovan jer to i nije dečji film tj. nije namenjen deci. IZVORNA PORUKA: Tash Hoću da idem sa Lukom danas u bioskop. Najradije bih gledala Rango, ali mi se čini da nije sinhronizovan. Jel gledao neko? Jel sinhronizovan? Ako ne to, onda bismo mogli gledati Rio, on je sinhronizovan. Koliko vidim, proekcije su na 2 sata, znači da film traje oko sat i po, jel? A Luki bi se baš dopao.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:50:56
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Dajte još koju komedijuuuu Cni mi se da si ti pominjala Good Luck Chuck. Gledali smo i pokidali smo se od smeha Jesi li gledala Knocked Up? ili Death on a Funeral? Komedije...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.5.2011 14:50:56
|
|
|
|
viking
|
To ti je odgovor od distributera, poznajem ih pa sam im šibnula mejl i to su mi rekli IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: viking RR Nije sinhronizovan jer to i nije dečji film tj. nije namenjen deci. IZVORNA PORUKA: Tash Hoću da idem sa Lukom danas u bioskop. Najradije bih gledala Rango, ali mi se čini da nije sinhronizovan. Jel gledao neko? Jel sinhronizovan? Ako ne to, onda bismo mogli gledati Rio, on je sinhronizovan. Koliko vidim, proekcije su na 2 sata, znači da film traje oko sat i po, jel? A Luki bi se baš dopao.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?