Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.3.2011 0:11:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko nije gledao Godzilu , ne zna šta propušta
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.3.2011 0:21:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Idi bre Bubo, nateraces me da gledam to cudo. Nisam ni jednu, mislis li na ovaj rimejk ili onaj stari?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.3.2011 0:26:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma neam pojma bre , vidiš da se zeeeeezezezeze ... U stvari - glas za novi , zbog Paf Dedija A ne zezaj da ima i stari ? Postoje DVEEEE Godzile ?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.3.2011 0:35:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima ceo serijal Jedna od mnogih
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.3.2011 0:41:08
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Brana Man on fire Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ? Nije los film,kao ni original,ali me ubijte da li se isto zove "Man on fire" ili drugacije.Ja volim Denzela tako da bar uzivam u pogledu Bas razmisljam kad sam gledala neko dobar filmic(to moj dragi skida redovno,a ja ne stizem nista da pogledam)...meni je dobar bio "My sisters keeper",ali nije za trudnice i mame koje sve sad previse emotivno prihvataju(ja se ispllllaaaakkkkaaallllaaa)ali ako zelite da pogledate film u kom Cameron D. glumi nesto-e oda je to to.A od hrvatskih je mene odusevio,sad vec stariji film "Fine mrtve djevojke"..ili ako niste pogledajte rad novosadskih diplomaca "Maligna celija",ima je i na youtube
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.3.2011 8:52:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako znate engleski, evo vam sajta KLIK na kome mozete da gledate apsolutno sve filmove. Udjete u DIRECTORY otkucate naziv filma (na engleskom) i uzivate
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.3.2011 8:25:35
|
|
|
|
aster
|
Two bits, stariji film sa Al Paćinom u glavnoj ulozi. Meni se svideo i preporučujem ga.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.3.2011 8:40:41
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Meni nije jasno zasto se svi odusevljavaju Christian Baleom, meni je on taakoo prosecan :( Ima samo jedan izraz lica, isto kao i Natali Portman. I oboje su bili fantasticni kao klinci, sad su mi nekako.... njak. Kako da se ne oduševljavam njime, Patrick Bateman, John Preston, Trevor Reznik... kakve je sve uloge odigrao.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.3.2011 14:43:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da ovde provučem jedan hvalospev za serijal "Walking dead" . Upravo sam odgledala poslednju seriju , downovali smo I serijal , ima 6 epizoda i super je . Ko god voli zombije i foru filma "I am a legend" sa Vil Smitom , neka skine i ovaj serijal , preporuka !
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.3.2011 12:57:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Btw , ako neko sazna kada izlazi 2 sezona ove serije nek javi
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.3.2011 21:21:08
|
|
|
|
LillyT
|
Verovatno u septembru, ako ne i kasnije.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.3.2011 22:18:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Lilit , saznao MM , kaže izlazi u oktobru .
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 24.3.2011 21:56:03
|
|
|
|
Maya21
|
setila sam se jednog filma koji je ostavio snazan utisak na mene... CHILDERN OF MEN - POTOMCI
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 27.3.2011 19:40:57
|
|
|
|
nencydrew
|
U skorije vreme-Crni labud-malo mračan, ali veoma upečatljiv
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 1.4.2011 11:35:19
|
|
|
|
mirks
|
Tvrdjava sad sam odgledala ovaj dokumentarac u kome su protagonisti deca-sirocici! i sve vreme sam plakala kao kisa..... i zelela sam da podelim sa vama pa kad stgnete odgledajte...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 16:14:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Dajte neki dobar film a da je radnja na moru meni "morski" filmovi toliko prijaju, sam pogled na more me opušta Prekjuče sam odgledala stari "Veliko plavetnilo" - odličan je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 16:20:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, jel si gledala ruski film "'Ostrvo"'?jeste crkveni, ali je odlican. Inace je po istinitom dogadjaju.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 19:13:53
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Dajte neki dobar film a da je radnja na moru meni "morski" filmovi toliko prijaju, sam pogled na more me opušta Prekjuče sam odgledala stari "Veliko plavetnilo" - odličan je jooj davno sam gledala dobar film, radnja se desava na Santoriniju... odlican je, pitam mm pa javljam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 20:00:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Dunjice, jel si gledala ruski film "'Ostrvo"'?jeste crkveni, ali je odlican. Inace je po istinitom dogadjaju. nisam ga gledala, ali mislim da ga imam, moram ga pogledati, hvala na preporuci
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 20:40:18
|
|
|
|
minavb
|
Mediterraneo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 20:41:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke hvala vam na predlozima
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.4.2011 20:52:20
|
|
|
|
maslachak
|
The Girl with the Dragon Tatoo The kids are all Right Scott Pilgrim vs. the World El Secreto de sus Ojos ove sam relativno skoro odgledala,poslednji nije tako nov ali je odlican triler..izostavila sam labuda i kraljev govor,dobri su,ali su svi toliko pricali o njima,da mi vise nisu interesantni.. a,evo i jednog ceskog...mm me jedva ubedio da ga pogledam,ja nisam htela,a na kraju mi se dopao I Served the King of England
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.4.2011 0:26:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam veceras The King's Speech I bas mi se dopao, tako da ga toplo preporucujem.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.4.2011 0:31:50
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ako znate engleski, evo vam sajta KLIK na kome mozete da gledate apsolutno sve filmove. Udjete u DIRECTORY otkucate naziv filma (na engleskom) i uzivate Odlicno, nisam znala za ovo... ja inace gledam filmove bez prevoda
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.4.2011 13:09:41
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Dajte neki dobar film a da je radnja na moru meni "morski" filmovi toliko prijaju, sam pogled na more me opušta Prekjuče sam odgledala stari "Veliko plavetnilo" - odličan je A good year, radnja nije smeštena na moru već u Provansi, ali je priroda lepa, a i filmčić je ok. A može i Forgetting Sarah Marshall, fina romantična komedija.
< Poruku je uredio aster -- 5.4.2011 13:15:08 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?