Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.3.2011 19:47:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne, ja sam glodar, na nas samo otrov deluje
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.3.2011 20:53:30
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Je l' samo mene smorio "Montevideo" toliko da ga nisam odgledala do kraja , ili sam jedina ? I da , najavljivali extra smeh , a ja sam se nasmejala možda pola puta u toku filma . Ne razumem...Film je konacno nesto drugacije u odnosu na nasu celokupnu kinematografiju...Ja nisam ocekivala komediju "da umres od smeha" i mislim da je ovaj film bio podjednako i smesan i tuzan...sasvim opustajuca prica, ispunjena svim elementima "ljudskosti" ...nema psovki, nasilja, crnog humora...a i glumacka ekipa je sjajna morate priznati... Mislim da do sada nisam ni jednom nahvalila neki domaci film Meni je bas bio lep...i svima ga toplo preporucujem...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.3.2011 21:47:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, ja neću čak ni da odgledam taj film, iz principa Preterali su, brate, sa tim reklamiranjem, dobro mi nisu ponudili masažu nogu ako dođem u bioskop. A kod mene to ima strašno odbojan efekat, nema šanse da ću ga pogledati. A i film, koji se sviđa skoro svima, mi ne može biti spektakularan, čim je pravljen za široke mase. Može biti simpatičan, malo bolji od proseka...al ne može biti sjajan, a ja imam premalo vremena da ga trošim na bilo šta što nije amazing
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 17.3.2011 21:50:02
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.3.2011 22:10:42
|
|
|
|
AndreaK
|
Ukusi su razliciti... no...u ovom slucaju..."iz principa" ili ne... neko gubi neko dobija...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 15:24:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam gledala sinoc The Ghost Writer. Ne nikako! Smece. A sve gledam neke filmove koje bih mogla da ponudim i mm jer smo toliko razliciti da mislim da postoji samo jedan film i jedna pesma koja nam se oboma svidja
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 15:28:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Bubo, ja neću čak ni da odgledam taj film, iz principa Preterali su, brate, sa tim reklamiranjem, dobro mi nisu ponudili masažu nogu ako dođem u bioskop. A kod mene to ima strašno odbojan efekat, nema šanse da ću ga pogledati. A i film, koji se sviđa skoro svima, mi ne može biti spektakularan, čim je pravljen za široke mase. Može biti simpatičan, malo bolji od proseka...al ne može biti sjajan, a ja imam premalo vremena da ga trošim na bilo šta što nije amazing A sta onda ja da kazem..MM zna svakog clana reprezentacije, kako su prosli u cetvrtfinalu i polufinalu, koliko su putovali brodom do Montevidea i od cega je koji fudbaler umro...Ubicu se...Zamislite taj sufleraj uz fim...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 15:47:35
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: verolino A sta onda ja da kazem..MM zna svakog clana reprezentacije, kako su prosli u cetvrtfinalu i polufinalu, koliko su putovali brodom do Montevidea i od cega je koji fudbaler umro...Ubicu se...Zamislite taj sufleraj uz fim... Meni se dopao gotovo svaki film iz novije francuske kinematografije (na zalost ne pamtim nazive filmova, pa ne mogu ni jedan da preporucim)
< Poruku je uredio marija32 -- 18.3.2011 15:50:12 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 15:50:27
|
|
|
|
Anoniman
|
A šta , oni umiru na kraju
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 15:55:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Da pojede ih Godzila Ma film je o istinitim licnostima i dogadjajima a njen muz zna pricu svakog od njih i za godine posle onih koje film obradjuje
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 16:10:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK IZVORNA PORUKA: BubaMira Je l' samo mene smorio "Montevideo" toliko da ga nisam odgledala do kraja , ili sam jedina ? I da , najavljivali extra smeh , a ja sam se nasmejala možda pola puta u toku filma . Ne razumem...Film je konacno nesto drugacije u odnosu na nasu celokupnu kinematografiju...Ja nisam ocekivala komediju "da umres od smeha" i mislim da je ovaj film bio podjednako i smesan i tuzan...sasvim opustajuca prica, ispunjena svim elementima "ljudskosti" ...nema psovki, nasilja, crnog humora...a i glumacka ekipa je sjajna morate priznati... Mislim da do sada nisam ni jednom nahvalila neki domaci film Meni je bas bio lep...i svima ga toplo preporucujem... Ju , duboko se izvinjavam što imam svoje mišljenje
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 22:35:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Da preporucim The Other Guys sa Will Ferrell-om kao i sve njegove filmove. Nama uvek krenu suze od smeha. Tip je potpuno genijalan
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira A šta , oni umiru na kraju Ma jok...Uz film mi je muz prepricavao dogadjaje iz realnosti..Posto se to svetsko prvenstvo zaista odrzalo i ima nekoliko fascinantnih detalja...Ono sto mene nervira je kolicina nebitnih informacija koje moj muz cuva u mozgu...A i moje neznanje...Posto sam ga ja na sve to upitala:"Ljubavi, a gde je Montevideo?"... Da nije bilo ljudi, bila bih pokojna
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:09:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa šta 'oćeš , i ja bi ga to pitala . Mene je film smorio i otegao se do besvesti . Jedini tračak vedrine mi je onaj Brka frizer i Mima Karadžić . Na onog Viktora Savića sam alergična , onaj mališan je simpa kao i ona dvojica novajlija , aliiiii , šlag na tortu i izrazitu potrebu za defekacijom je i u ovom filmu prouzrokovao Vojin Ćetković . Ne sviđa mi se film , nisam ga odgledala do kraja i nešto se ne batrgam da to uradim .
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:12:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je ok...Samo navika je cudo...da su na kraju nekom otkinuli glavu to bi bio pun pogodak ...Jbsh ga...Nisam navikla da neka majka ne kuka na filmu ili da se riba od glavnog junaka ne kresne sa drugim Ta su mi pravila nase kinematografije usadjena duboko u dzigericu. Tako da, ako mi se ta ista ne prevrne bar dva puta u filmu, film za mene nije uspesan... Uhuhuhuhu, al' sam morbidna
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:13:14
|
|
|
|
Brana
|
Man on fire sa Denzel Washingtonom
< Poruku je uredio Brana -- 18.3.2011 23:14:43 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:15:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Brana Man on fire Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:16:44
|
|
|
|
Brana
|
Jeste ta ekipa,odlican film!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:18:52
|
|
|
|
Brana
|
I meni se svideo Montevideo!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:20:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: Brana Man on fire Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ? odličan movie
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:21:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam hrvatski film ''Metastaze'' i mogu vam reći da je čista glupost... ceo sam film provela čekajući da napokon počne nešto... kad ono kraj
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:27:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Rado, kad si vec kod hrvatskog filma pogledaj Volim te. Imaju oni dosta zanimljivih novijih filmova. Par puta sam se bas iznenadila prijatno
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:31:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Premonition KLIK Zanimljiv film, meni je bio malo stresan.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:37:15
|
|
|
|
marija32
|
Davno sam gledala...Uma Turman- The life before her eyes
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.3.2011 23:39:34
|
|
|
|
Brana
|
Gledala sam ga i delim misljenje sa tobom Anci ali Sandra Bulock mi je super glumica pa filmove sa njom volim da gledam i kada nisu bas po mom ukusu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?