Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:17:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Jel ima neko link za skidanje "Poslednje oaze"?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:23:46
|
|
|
|
Diabla
|
Hahahaha eeee ove ludache moje hahahahahahahhahaah!!!! A film je odlican, LIMITLESS, gledala sam ga i ja u bioskopu. IZVORNA PORUKA: BubaMira Majo , ja OTKIDAM na ovog glumca , glavna uloga . Sažvakala bih ga ko ćevap , odmah i sad (smajli koji balavi)
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:24:17
|
|
|
|
Diabla
|
Jesti gledala preko torenta? kako je originalni naziv? IZVORNA PORUKA: dunja RR Jel ima neko link za skidanje "Poslednje oaze"?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:25:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Jesti gledala preko torenta? kako je originalni naziv? IZVORNA PORUKA: dunja RR Jel ima neko link za skidanje "Poslednje oaze"? Disappearing Oasis Last Oasis
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:28:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja jel to Gile, 13-to prade?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:29:00
|
|
|
|
Diabla
|
Nema na BTJunkie. Probala sam oba naziva. Pokusaj na google pa makar online da gledas.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:30:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Dunja jel to Gile, 13-to prade? A ha
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.4.2011 20:34:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Moras da otvoris nalog na rapidserbia, tamo imas sve. Trazi ga pod poslednja oaza. To je domaci dokumentarni film i zato ga je nemoguce naci pod engleskim nazivom
< Poruku je uredio MaliMis -- 22.4.2011 20:35:59 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 11:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Gledala sam sinoc Four Lions Odlican film, drama u kojoj do poslednjih deset minuta placete od smeha
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 20:37:54
|
|
|
|
Dada81
|
Skoro gledala Date Night i lepo se nasmejah ljudima sa rutinom u braku ,ima i akcije .
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 20:42:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Hanna Fantastican film....
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 22:12:36
|
|
|
|
vukosava
|
evo u beba sam fazonu skroz... Knocked Up Заломило се У сердишту филмског заплета је лијени Бен и амбициозна новинарка Алисон. Алисон и Бен, потпуно пијани, заврше у кревету и након тога крене свако својим путем. Два мјесеца касније, Алисон долази до Бена и шокира га изјавом да је трудна. Суочена с одлуком хоће ли имати дијете сама или боље упознати оца, Алисон одлучује дати шансу симпатичном, али не посебно одговорном Бену који се баш и није планирао смирити. ............
< Poruku je uredio vukosava -- 26.4.2011 22:13:05 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 22:15:29
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: bratzz IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: lanajelena The Notebook Moj film niko nije komentarisao Prelep je film i ja preporucujem! Jesi li plakala? Moja zaova i ja nismo a vecina ljudi su se isplakali ko kisa zbog ovog filma. Malo sam zacvilela ali nisam se skroz dala Brano gledala sam ja Turistu,nije los film (mozda sam vse ocekivala ali ok je)
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 22:28:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je Turista katastrofa, ali volim Dzonisku pa mi nije smetalo
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 26.4.2011 22:35:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Meni je Turista katastrofa, ali volim Dzonisku pa mi nije smetalo Isto Od reci do reci prepisujem i potpisujem
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.4.2011 16:00:10
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ko nije gledao Godzilu , ne zna šta propušta hahahahaha!! preporucite dobru komediju,al bas onako do suza da me nasmeje...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.4.2011 16:09:57
|
|
|
|
eni26
|
Aj smislite do veceras!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.4.2011 16:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Eni jesi gledala little miss sunshine? Ako nisi, preporucujem, mm i ja se valjali od smeha sinoc
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.4.2011 16:11:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Eni gledaj Four Lions obavezno. Stvarno je dobar film. Drama je ali se smejes 10 min do pred kraj. Engleski je film, ja njih mnogo volim
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.4.2011 16:14:07
|
|
|
|
eni26
|
zabelezena oba nisam gledala nijedan od ta 2,fala Vi ..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 29.4.2011 16:14:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: BubaMira Ko nije gledao Godzilu , ne zna šta propušta hahahahaha!! preporucite dobru komediju,al bas onako do suza da me nasmeje... The beautican and the beast.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.4.2011 16:41:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo bas sad gledam Pejzaze u magli
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.4.2011 16:42:04
|
|
|
|
PoisonEve
|
E ljudi imam jedan problem: Otisla sam na Serbiaforum i nasla temu sa hiljadu sinhronizovanih crtaca! Medjutim, nemam pojma kako to da skinem jer izgleda da mora preko rapidshare-a...ajte pomozite!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.4.2011 16:45:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta ti je problem? Klikni na link i skini na free opciju. Posle moras da cekas ne znam koliko da mozes da skines sledeci deo. A mozes kao neki da iskljucis ruter na par sekundi, ukljucis ponovo i krenes da skidas odmah sledeci deo (naravno ako je iz vise delova a obicno jeste). Ako ti vo ne pomaze, kazi konkretno gde si zapela
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 30.4.2011 17:08:56
|
|
|
|
PoisonEve
|
Po rapidshare-u moras da cekas pola sata ili ne znam ni ja koliko da bi mogao da ukucas sledeci kod a konkretno za Madagaskar ima pa sigurno jedno 15 kodova mozda i vise...i sta da skidam ceo dan??? Izgleda da ne moze drugacije
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?