|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
12.4.2011 18:33:23   
Ana RR
Super user posted image ako ti nije problem pitaj je koja im je šifra, da bih posle znala kako da ih naručim ako mi se sviđaju.

Jel ona radi u OshKoshu?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1676
12.4.2011 18:47:04   
*boka*
Ona radi u veleprodaji, ali posto je i ona trudna, sad od petka je prebacuju u novi merkator u radnju, jer joj je tu lakse. Pitacu je sutra za sifru i kad ce ih imati u radnji, pa da odes da pogledas. Ja sam videla ista takva, samo braon i sa tom sjajnom trakom u zlatnoj boji, kad sam isla u bolnicu na kontrolu, neki decko je cekao zenu i bebu sa tom korpom i mm pridje da ga pita gde su ih kupili, jer nam se boja bas jako svidela, ali kod nas ih nema, cak ih ni na internetu nisam pronasla. Oni su ih kupili u italiji. Mada, mozda mogu posebno da ti naruce, jer su uvoznici.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1677
12.4.2011 18:49:32   
Ana RR
Super, možemo otići do Merkatora da pogledamo user posted image to smo inače i planirali.

Divna si, hvala do neba user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1678
12.4.2011 18:57:01   
*boka*
Ma nema na cemu, bas cu je sutra zamoliti da mi javi koja je sifra i u kojoj radnji ce biti izlozena. Mozda ce biti bas u njenoj, pa ces taman moci sve da je ispitas, ona je divna, sve ce ti objasniti sto te zanima.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1679
12.4.2011 19:00:54   
Misica 3
Boko, bas su lepa kolica. Beba ce da uzivauser posted image . I ja jedva cekam da kupimo. Ici cemo sledece sedmice da pogledamouser posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1680
12.4.2011 19:07:17   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: *boka*

Ma nema na cemu, bas cu je sutra zamoliti da mi javi koja je sifra i u kojoj radnji ce biti izlozena. Mozda ce biti bas u njenoj, pa ces taman moci sve da je ispitas, ona je divna, sve ce ti objasniti sto te zanima.

user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1681
12.4.2011 19:13:41   
dacca
Moje dvije kume imaju ona Peg Perego P3, i ja se nadam ako Bog da bas TA uzeti!
Moj brat i snajka imaju NeoNato i nista posebno, odmah su poceli da skripe tockovi.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1682
12.4.2011 20:37:38   
*boka*
Moja kuma ima neonato kolica (drugaciji, malo stariji model od ovog sto smo mi uzeli) i vec drugo dete gura u njima, kao nova su. Tockovi u savrsenom stanju, imaju amortizere i gumirani su, tako da se nisu ni izgulili. Malo bi bilo bez veze da ti tockovi zaskripe odmah na kolicima koja kostaju 65.000 zar ne?

< Poruku je uredio *boka* -- 12.4.2011 20:39:09 >

25.07.2011.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 1683
12.4.2011 21:48:31   
SnezaNS
kako da ubacim slika, da vam pokazem koja se meni Cam-ova svidjaju? :))

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1684
13.4.2011 2:34:44   
SnezaNS
user posted image

evo ih :)

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1685
13.4.2011 11:11:11   
*boka*
Ej Snezo prelepa su kolica. Prelepa je i boja! Meni se zelena jako svidja, ali mm je ne ne voli. Ja sam bila zaljubljena u jedna zelena neo nato, ali dragom se zbog boje nisu dopala. Meni je zelena savrsena za kolica.
Evo o ovima pricam. Ide i ovo divno cebence sa stepanim kruzicima uz njih:

user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1686
13.4.2011 13:50:24   
SnezaNS
jao prelepa su :)) a mene je mm ubedjivao nedelju dana da budu zelena ja kao nisam htela zelena za devojcicu :D i ubedio me je, i sad mi se jako svidjaju :))))))))

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1687
13.4.2011 15:08:21   
*boka*
Ma zelena je prelepa. Ja sam ova i uzivo videla i odlepila upravo na boju. Fenomenalno se kombinuju i sa roze i sa lila i sa plavim ili teget, tako da necete pogresiti. Meni je bas zao sto nismo zelena uzeli, ali ni ova narandzasta uopste nije losa, dopala mi se.

25.07.2011.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1688
13.4.2011 15:21:49   
SnezaNS
jao ekstra ako si ih videla u Bg-u zato sto cemo moci tek za 2 nedelje da ih uzmemo a ovde je ostao jedan jedini model pa .. je moguce da ce se prodati.. tako da super sto ih ima tu :) ) user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1689
13.4.2011 15:27:45   
IVA 11
Ova Cam kolica su prelijepa i jeftina u odnosu na sva druga! Kod nas ih nema, a da ih ima uzela bih ih kad budem imala drugu bebu! user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1690
13.4.2011 15:32:09   
SnezaNS
jeste, stvarno nisu puno za taj kvalitet i sve sto ide uz njih.. :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1691
14.4.2011 15:49:58   
Anoniman
Samo da se prijavim da su me pustili iz bolnice na desetak dana pa ćemo posle iz početka... Pokušaću da se u ovih deset dana izmigoljim iz kreveta za koji su me zakucali bar na kratko da odem da se pozabavim i odaberem boju za kolica... Ja bih najradije ona iz video klipa ali ne zna da li se kod nas nude...

(odgovor članu SnezaNS)
  Direktna veza do poruke: 1692
15.4.2011 14:30:44   
zmajeva
Juce sam opet malo zvirkala i zaljubila u Inglesina avio kolica. Uzela bih ih sa auto sedistem. Al' nemaju mogucnost okretanja sedista kao kod zippy free. Koliko je to vazno? Prodavacica mi kaze da ne moze novorodjence u njih, mada sam na youtube-u gledala, sediste se spusta do 170 stepeni. Zippy free mi se ne svidjaju dezeni.
Nije covek pametan sta da radi.

klik

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1693
15.4.2011 16:19:30   
Anoniman
Zmajeva, mislim da ti za novorođenče ipak treba ravna korpa ako uzimaš avio jer koliko sam videla spuštaju se ali ne 180 stepeni a bebi je u početku potrebno da je na baš ravnoj podlozi. Zato se i ne preporučuje da dugo boravi u autosedištu nego da se prave redovne pauze... Što se tiče okretanja, dok je beba baš mala mislim da će joj značiti da može da te vidi a sa druge strane imaš i problem sunca i vetra i mogućnost okretanja može mnogo da ti znači da bebu zaštitiš da joj ne biju direkt u nju...

(odgovor članu zmajeva)
  Direktna veza do poruke: 1694
15.4.2011 18:28:55   
mejvis
IZVORNA PORUKA: zmajeva

Juce sam opet malo zvirkala i zaljubila u Inglesina avio kolica. Uzela bih ih sa auto sedistem. Al' nemaju mogucnost okretanja sedista kao kod zippy free. Koliko je to vazno? Prodavacica mi kaze da ne moze novorodjence u njih, mada sam na youtube-u gledala, sediste se spusta do 170 stepeni. Zippy free mi se ne svidjaju dezeni.
Nije covek pametan sta da radi.

klik

Eksta su, baš ta narandžasta su prelepa. Ja imam Inglesinina Zippy obična isto se ne okreće sedište i ne spušta se skroz do 180 C. Ja sam bebu u njima od prvog dana vozila i meni nije bio problem što ne gleda prema meni. Sad to je individualno....
Samo mogu da ti kažem za Inglesinu da su odlična kolica, laka, jednostavna, odlični točkovi. Naša su svašta proživela za ovih godinu dana i kao nova su! user posted image

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 1695
15.4.2011 20:31:16   
Ana RR
Je l'' ima neko iskustva sa ovim kolicima KLIK?

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.4.2011 21:10:48 >

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1696
15.4.2011 20:41:44   
Maya21
Anci izgledaju mi bas stabilno user posted image niti jedna kolica mogu da povalim ili da ih nesto kudim jer sam ja kupila josa za Mateja neka bertoni koja su tad bila model od prethodnih godina, a koristila sam ih i za drugo dete, eno ih uredno slozena i cekaju neko sledece, ne kazem moje, ali cekaju user posted image tada sam ih platila manje od 100e, od opreme nisu imala nista osim zimske navlake, ali ni dan danas im ni tockovi ne skripe a ne nesto drugo da im fali user posted image
ako nadjem negde slicicu postavicu je user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1697
15.4.2011 20:43:08   
Ana RR
Slučajno sam ih videla na Kikinom sajtu i fenomenalno mi izgledaju user posted image

Piše da je 3 u 1 varijanta, ali to se kod Kike ne zna dok ne odeš tamo da proveriš.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1698
15.4.2011 22:14:48   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Je l'' ima neko iskustva sa ovim kolicima KLIK?

Ne, ali baci pogled na tezinu user posted image 16kg bez korpe, a sa korpom 18kg! Pa plus beba. Ja ne bi to mogla da iznesem ni da sam super teska (iako kako sam krenula sa jelom...user posted image )

Iva imas Cam na uglu Hercegovacke i Ul. Slobode, iza one cesme user posted image Divnih stvari imaju user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1699
15.4.2011 22:16:17   
Ana RR
Choopa, tebe sam čekala user posted image videh ja težinu ali dok ne odem u Kiku i sama ih pregledam ne verujem ništa user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here