|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
9.4.2011 16:20:44   
nela79
Nista vise ne gledaj!!!! user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1651
9.4.2011 16:29:22   
Ana RR
user posted image jel me to zezaš?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1652
9.4.2011 16:52:27   
*boka*

IZVORNA PORUKA: gae_gr

@boka: zbog preeklampsije sam do sad imala redovne hospitalizacije na mesec dana ali sad se jako povećao otpor u atrerijama koje vode krv do materice (opet zbog preeklampsije) i očekuju da beba zbog nedovoljnog protoka krvi počne da zaostaje u razvoju... Tako da ću morati da im budem na oku...

Ijaooo gae, bas je to moralo da te zakaci, mhm... Ali dobro, nije to nista strasno, ako se prati. Citala sam o tome nesto i vidim da je puno trudnica imalo problem sa preeklampsijom. Dobro, mozda je i sigurnije da ipak ostanes malo u bolnici, da prate kako se bebana razvija. Javljaj nam kakvo je stanje. Cmokic i zelim ti da sve bude u najboljem redu i da nista ne utice na bebin rast.

Anci meni su krem jako lepa i zgodna za kombinovanje uz prekrivac i garderobicu. A teget je jos bolja. Ja sam htela teget, jer su mi bas extra za kombinovanje, uz svaku boju se slazu, ali mm je ima zelju da kolica budu roze, jer je jako zeleo da ima devojcicu (i jeste devojcica) pa kaze da zeli da bude prava. A ako budemo posle imali decaka, kupicemo druga (sto i nije bas zgodno, ali hajde da mu ispunim zelju).

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1653
9.4.2011 16:53:56   
Ana RR
A ti se negde videla bež? Nemaju ih u radnji pa ne znam koliko su svetla.

Divna su ona Elegant user posted image baš za devojčice user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1654
9.4.2011 18:01:47   
Anoniman
Meni se sviđaju ona teget sa narandžastim i belim ali sam na youtube-u videla i neke dezene kojih nema na sajtu pa me to zbunjuje. Onaj na CAM-ovom zvaničnom klipu je strava ali ga nema na sajtu... Pošto smo planirali i drugo u nekom trenutku (nadam se ne previše dalekom) onda ću definitivno kupiti neka neutralna za slučaj da drugo bude dečak...

@ boka: pošto u frontu ne uspevam da uhvatim nikakav WiFi net ako me nema duže znači da su me zadržali do porođaja...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1655
11.4.2011 11:20:19   
*boka*
Ancice, nisam videla bez nigde uzivo, zato sam cekala da ih dobiju. Stigle su im sve boje prosle nedelje, javila mi drugarica koja radi u veleprodaji, pa je trebalo danas da idemo da pogledamo, ali smo odlozili za sutra, jer danas mm ima obaveze. Javljam ti sutra kakva je bez, jer se i meni dopada vise da budu bez nego roze.

Gae, nadam se da neces morati bas do porodjaja da budes u bolnici, ali ako i budes morala, znas da je to za tvoje i bebino dobro i ja znam da ce na kraju sve biti u savrsenom redu. Jedva cekam da nam se javis sa dobrim vestima. Cmokic veliki za tebe i user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1656
11.4.2011 11:22:31   
Ana RR
Super, Boko user posted image ako budeš mogla uslikaj ih pa postavi sličicu user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1657
11.4.2011 11:26:17   
*boka*
Hocu, slikacu obavezno i postavicu ovde. Meni je i teget prelepa boja, ali treb da ubedim i dragog u to user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1658
11.4.2011 11:33:35   
Ana RR
I nama se dopadaju teget, iako ja ne volim teget boju, mislim da su baš praktična a i lepa.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1659
11.4.2011 12:05:19   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: jovana j

http://www.blocket.se/stockholm/Barnvagn_Knorr_Nizza___Marinbla___fraktfri_33161359.htm?ca=11&w=1

A sta kazete za ova???

p.s. ubice me Anci... nemam sad vremena da trazim tu temu o kolicima.... iju! koliko je sati, trcim ja na bus, idemo na uuuuultrazvuuuuuukkkkk

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1660
11.4.2011 15:16:12   
zmajeva
Juce sam bila na Uscu, ne vidoh ta Cam kolica.
Nego se ja dvoumim da li mi je uopste potrebna ona nosiljka, posto ce biti leto. Ne bih da bacim lovu samo zbog 3u1, bolje mozda za iste novce da kupim kvalitetnija i prakticnija kolica. Ne kapiram pored autosedista koje se isto kaci na kolica, sta ce mi nosiljka? Ili ja nesto ne razumem.user posted image

< Poruku je uredio zmajeva -- 11.4.2011 15:17:34 >

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1661
11.4.2011 15:18:31   
Ana RR
Zmajeva, kako nisi videla? Imaš ih u OshKosu-u i u Dexyco.

I ja sam se dvoumila oko nosiljke ali smo rešili da kupimo tu varijantu 3 u 1. Za sada je tako user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.4.2011 15:20:35 >

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 1662
11.4.2011 15:41:21   
*boka*
Zmajeva, ti si vec skoro pred porodjaj, pa ti mozda nece trebati ta velika nosiljka, jer ce ti do zime beba vec porasti da moze da sedi. Meni ce trebati jer u oktobru - novembru kad zahladni beba ce nam imati tek 2-3 meseca i jos ce lezati, a ta korpa je potpuno zasticena od zime i vetra. A ima i 3 nivoa, mozes da podignes bebu u poliusedeci polozaj, nije samo lezeci.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1663
12.4.2011 16:56:40   
zmajeva
Ana, moracu ponovo do Usca, usla sam u enci menci i jos u jednu radnju. user posted image
Boko, ja se razmisljam da za iste novce kupim bolja sama kolica, ako mogu da prodjem bez nosiljke, a autosediste mi da kuma, onda bih kupila inglesina kolica koja su mi favorit, ali su preskupa sa svim dodacima.

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1664
12.4.2011 17:31:26   
*boka*
Pa mozes naravno da kupis i bez dodataka i super ti se isplati. Videla sam Inglesina nekoliko jako lepih modela.
Inace, mi smo se upravo vratili, pazarili smo kolica, ali ne ona CAM vec NEONATO model Synchro Sport. Cim smo ih videli, potpuno smo se zaljubili oboje i u model i u boju. Moj dragi je zeleo roze za devojcicu, ali kad smo videli ova narandzasta, odusevili smo se i super su i za decaka i za devojcicu.
Evo slikala sam ih tamo:
user posted image
user posted image user posted image

A evo i video, samo u drugoj boji: KLIK

25.07.2011.

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 1665
12.4.2011 17:34:09   
Ana RR
Boko user posted image lepa su! Otkud to da ste se predomislili?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1666
12.4.2011 17:41:22   
*boka*
Sasvim neplanirano su iskrsla ova. Krenuli smo da vidimo onaj model u roze boji i da rezervisemo, medjutim, kad smo usli odmah ispred nas je stajao neonato program i bukvalno smo u istom momentu uzviknuli: E, A VIDI OVA user posted image
Naravno, trazili smo posle da nam pokazu i ona roze i kad smo uporedili, videli smo da nam se ova vise dopadaju. I nekako su prakticnija zbog boje, narandzasto-zlatno, pa ako posle dobijemo decaka, opet cemo moci da ih koristimo.
A tebi sam napisala tamo u drugom tromesecju, nisu imali ona CAM izlozena u bez boji, pa nisam mogla da ih slikam, ali imas ih u dve nijanse, bez svetla (kao bela kafa) i neka krem isto prelepa. Slikace ih moja drugarica kad ih izloze, pa cu ti poslati slicicu.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1667
12.4.2011 17:42:47   
Ana RR
Pa to je ionakom isti proizvođač a baš su lepa user posted image

E super, jedva čekam sličicu user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1668
12.4.2011 17:50:02   
zmajeva
Mnogo su lepa nandzarasta! user posted image
Izgledaju space, koliko parica?user posted image

www.kreirajzivot.com

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1669
12.4.2011 18:06:49   
*boka*
Pa da Anci i vrlo je slicna konstrukcija. Jako su male razlike.
Zmajeva, meni nikad na um nije palo da cu kupiti narandzasta, jer sva koja sam do sada videla mi se nisu dopala, jer su jako drecava (sto mm kaze, kao djubretarac), medjutim ovo je neka cudna narandzasta, ne dreci ni malo i kombinovana sa zlatnim. Ono na tindi sa slovom N je prozorcic, podize se i spusta i uz njih isto ide sve kompletno, i plasticna navlaka kad pada kisa. Cena u radnji ne znam koja je, mi smo ih dobili po nabavnoj ceni, jer mi drugarica radi u veleprodaji, tako da smo ih platili 39.500, ali pitacu koliko kostaju u radnji.

25.07.2011.

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 1670
12.4.2011 18:11:25   
bubulence
boko bas su slatka kolica a i za cenu ste super prosliuser posted image user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1671
12.4.2011 18:13:39   
*boka*
E Ana evo nasla sam na netu ove dve krem nijanse od CAM Combi Family
user posted image
user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1672
12.4.2011 18:17:00   
*boka*
Ma bubi za cenu smo prosli extra! Jedino sto cemo morati odmah da ih platimo, jer je veleprodaja, a mi ih ne uzimamo preko racuna, vec im dajemo kes, pa moraju da ih skinu sa stanja, ali nema veze... svakako bismo za mesec-dva morali da damo isti novac, pa nam je sve jedno. Barem smo to otkacili. U utorak cemo ih platiti.

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1673
12.4.2011 18:20:22   
Ana RR
Boko, takva sam i ja videla na netu, s'tim što ovih drugih nema u katalogu koji su nam pokazali u OshKosh-u, a recimo ona mi se baš dopadaju.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1674
12.4.2011 18:31:47   
*boka*
I meni se vise dopada ova tamnija varijanta i oivicena su nekom braon sjajnom trakom. Jako su lepa. Nisam ih videla uzivo, ali mi drugarica rece da su prelepa. Cim ih izloze, slikace ih, pa cu ti poslati.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here