Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:30:14
|
|
|
|
viking
|
veće su šanse da nađeš 100 evra na ulici nego biftek u radnji.. IZVORNA PORUKA: minavb Biftek
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:38:37
|
|
|
|
minavb
|
Ja nadjem, imam tu jednu mesaru...
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:40:30
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: verolino Pitanje za strucne: Zasto mom zelucu tako tesko pada kombinacija jaje-jogurt? Ovo je drugi put ove nedelje da posle dorucka mogu dusu da ispovracam..Prvi put sam nisam mislila da je od toga, ali sad vidim da jeste. Sta smeta toj kombinaciji? Ja jako dugo nisam mogla da jedem jaja, ni jogurt jer su mi smetali. Od relativno skoro mogu. Zašto - ne znam. Meni, pak, nikad nije smetalo, a sad mi smeta Mozda si pokupila helicobacter
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:42:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozda. Uradicu analizu. Mada, koliko ja znam ta bakterija pravi cuda i to na samo kad je jedna vrsta namirnice u pitanju. Ali cu svejedno izvaditi krv.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:56:32
|
|
|
|
Verus
|
Vecina ljudi ima helico prisutan, tj. polovina populacije...dosta sa nasih prostora i nisu sigurni zasto. Verovatno je davno kroz evoluciju bila potrebna zbog odredjenog nacina ishrane a sada pravi cuda. Ja sam proverila i imam je prisutnu ali u normalnim kol. Moj otac je isto ima, ali je imao problema i bio na teskim antibioticima 3-4 meseca da je kontrolise plus lekove za obnavljanje ezofagusa. Slala sam mu se te lekove iz SAD. Ja sedim i cekam i da se moja premnozi
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 15:59:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zeludac i bakterije
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 16:00:04
|
|
|
|
Verus
|
Ja se dosta dobro drzim. Manje sam gladna, mada imam malo vremena da kuvam pa uglavnom jedem salate. Danas mesana od iceberg i romaine sa malo rendane sargarepe i crvenog kupusa (ljubicastog ili kako ga zovemo?) i konzerva tune u maslinovom ulju (ispunjujem kvotu za matore velike ribe ), mada valjda je ok 2x nedeljno? Mislim da su to rekli da je limit i za trudnice u knjizici koju sam dobila u trudnoci... Za veceru verovatno tikvice: pretpostavljam da ne sme ona varijanta rendano sa jajetom i brasnom? Ne znam kako bi bilo samo bez brasna...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 16:01:27
|
|
|
|
Verus
|
Mislim da nova istrazivanja vise podrzavaju dobijanje iste iz vode, oklne sredine... najsmesnije mi bilo ovo iz povracnog sadrzaja druge osobe IZVORNA PORUKA: *Alexx* Zeludac i bakterije
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.4.2011 16:04:55
|
|
|
|
Snelle
|
Verus, možeš li, molim te, da odeš do teme o alergiji na kazein, postavila sam ti tamo pitanje? Sorry za ot
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.4.2011 10:53:39
|
|
|
|
sandrina 85
|
Zene pocela sam pre par dana da "pametno" kombinujem namirnice... E sad, nekad se totalno pogubim (kao danas)... da li mogu da jedem ribu i krompir salatu, ili je bolje da jedem ribu i pirinac Sta mi preporucujete za veceru??? Ja stvarno imam zelju, ali nemam ideje Slatko sam izbacila... jedva ali uspeh
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.4.2011 14:42:51
|
|
|
|
minavb
|
Jedi ribu i blitvu.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.4.2011 14:45:36
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja se dosta dobro drzim. Manje sam gladna, mada imam malo vremena da kuvam pa uglavnom jedem salate. Danas mesana od iceberg i romaine sa malo rendane sargarepe i crvenog kupusa (ljubicastog ili kako ga zovemo?) i konzerva tune u maslinovom ulju (ispunjujem kvotu za matore velike ribe ), mada valjda je ok 2x nedeljno? Mislim da su to rekli da je limit i za trudnice u knjizici koju sam dobila u trudnoci... Za veceru verovatno tikvice: pretpostavljam da ne sme ona varijanta rendano sa jajetom i brasnom? Ne znam kako bi bilo samo bez brasna... Ja to radim ovako:na par kapi ulja ili maslaca prodinstam praziluk,dodam rendane tikvice,zacine i ubacim jaje.Bude bas njami
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.4.2011 18:27:35
|
|
|
|
Verus
|
Hvala gagana! Nisam se ni setila da tako ubacim jaje, jer obicno mesam sve zajedno pa pecem kao male kolacice od tikvica. Pravila sam sinoc ribu u belom vinu, maslinovom ulju i ruzmarinu. Krompir salatu (ja je pravim sa mladim lukom i barenim jajetom, masl. uljem, limunski sokom i soli), i za sebe sam izdinstala malo luka na masl. ulju, i dodala mesano povrce (brokoli, karfiol, tikivice zelene i zute, paprike..) i sve to spremila i jela uz ribu. Prosle nedelje sam je jela uz blitvu... Za drucak jutros dinstane pecurke, crvena paprika, i jaja. Kafa naravno bez nje ne mogu da gledam... Za uzinu jogurt, maline i kupine i 1 banana. Stranica: << < Prethodna stranica 27 28 29 30 [31] Idi na:
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:27:01
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: minavb Izbaci suve sljive, sve ostalo je ok Uf...tek sada sam ovo videla...a što sad ne valjaju suve šljive? I kada me uhvati glad grickam bademe i suvo grožđe, jel i toga da se manem?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:37:30
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Za uzinu jogurt, maline i kupine i 1 banana. Ovo sve za uzinu? Caco pod hitno izbaci grickanje kostunjavog i suvog voca. Previse secera i masti ima u njima, to se ne jede kad si na dijeti.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:41:36
|
|
|
|
caca81
|
Ok...slušam te ...grickaću šargarepu.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:41:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Šta jesti kad imaš napad gladi? Npr: ručala sam u 2, i u pola 5 već počinje da me hvata kriza. A radim do 5, dok dođem kući, dok spremim nešto da jedem, to je 6 sati, a to mi je opet mnogo veliki razmak.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:42:32
|
|
|
|
Jeca*
|
1 ovsi 5 lesnika 5 badema to uvek mozes da imas u tasni ili pij vodu
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:44:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ako se kroz ovu dijetu ne naučim samokontroli, nikad neću Otvoriti kesicu badema i ne pojesti je celu
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:45:56
|
|
|
|
minavb
|
Ovsi je zakon.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:46:10
|
|
|
|
Jeca*
|
ah ja imam drugu varijantu stavim u kesicu badema koliko smem da pojedem i to nosim u tasni ili malu jabuku
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:46:44
|
|
|
|
Jeca*
|
ili ovsi, ali one kvadratice...imas utisak da pojedes vise
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:47:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* stavim u kesicu badema koliko smem da pojedem i to nosim u tasni Ovo je jedan od najpametnijih saveta koji sam čula u poslednje vreme
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 12:47:25
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam jednom ponela bananu pa mi se smejao radnik obezbedjenja kad mi skenirao torbu na ulazu u Ministarstvo zdravlja.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.4.2011 13:38:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupila sam semenke lana (nisam našla mleveni), a htela sam ujutru sa jogurtom to da klopam. Jel mogu cele semenke ili ih moram negde samleti?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?